Bygg din förmögenhet med M1 Finance App

Finans är en svår nöt att knäcka för de flesta. Du kan inte vara expert på allt, och för det mesta har du inte tid att studera ekonomi självständigt.

Med lite hjälp från M1 Finance App är det inte ett problem längre. Appen kommer att lära dig hur du investerar på olika sätt som aktier, obligationer, valutor, råvaror och fastigheter. Det ger också omedelbar tillgång till bästa investeringsmöjligheter över hela världen baserat på nyheter och trender.

M1 Finance är en mobil-först investeringsplattform som erbjuder ett nytt sätt att investera i aktier och fonder utan att behöva förlora pengar på marknaden. Den har också ett enkelt gränssnitt och intuitiv layout, så det är lika lätt att använda som vilken annan smartphone-app som helst. M1 Finance kan vara din idealiska investeringsplattform för dina framtida ansträngningar.

Vad är M1 Finance?

M1 Finance är en finansiell app som hjälper användare att lära sig att investera. Appen finns för både iOS och Android. Det ger användarna tips, videor och interaktiva tutorials om att investera sina pengar. Det inkluderar också investeringsmöjligheter baserade på nyheter och trender över hela världen.

Om du till exempel letar efter högavkastande aktier som gör nyheter just nu, hittar du dem listade i M1 Finances databas över investeringar.

Varför ska du använda M1 Finance App?

Denna app är en utmärkt resurs för nybörjare och ger ett enkelt sätt att börja investera. Appen är enkel att använda och lär dig grunderna i ekonomi. Det är också pålitligt eftersom toppproffs i branschen stöder det.

M1 Finance-appen har mycket potential eftersom den inte bara lär dig hur du investerar; det låter dig också veta vilka möjligheter som finns på marknaden så att du inte lägger ner för mycket tid på att forska på egen hand.

Hur investerar jag med M1 Finance App?

M1 Finance App har några olika sätt som människor kan investera.

Du kan göra en engångsinvestering eller börja investera med så lite som 5 USD per månad. Det tillåter människor att komma in i det finansiella spelet utan att oroa sig för att bryta banken eller gå i skuld. Pengarna som investeras genom M1 Finance App är FDIC-försäkrade, så dina investeringar är säkra och säkra. Du kan utöka din portfölj genom att investera i aktier, obligationer, råvaror och fastigheter.

Det bästa med den här appen är att den ger omedelbar tillgång till bästa investeringsmöjligheter genom sociala medier och artiklar som publiceras på deras webbplats. Det är lätt för både nybörjare och experter att hitta högkvalitativa investeringsmöjligheter på marknaden en viss dag.

M1 Finance App funktioner

M1 Finance App är en fantastisk resurs för att hjälpa dig att investera dina pengar och bygga välstånd över tiden. Den beskriver tydligt hur investeringar fungerar och fördelarna och nackdelarna med varje alternativ så att du kan fatta rätt beslut. Dessutom har M1 Finance App en blogg som innehåller råd från experter inom finans om investeringsgrunderna som handelsstrategier, pensionsplanering och mycket mer.

Appen erbjuder lättförståeliga förklaringar av olika investeringsteorier och lär dig att investera självständigt. Den guidar dig också genom processen att köpa och sälja aktier, obligationer, råvaror, valutor och mer för att hjälpa din portfölj att växa. Det är ett bra sätt att lära sig om att investera och bygga upp din förmögenhet.

Kontoinställningar

Först måste du skapa ett konto med M1 Finance App. Det är en snabb process som bara tar några minuter. Därefter måste du koppla ditt bankkonto till M1 Investor-appen.

M1 är kompatibel med mäklarkonton, traditionella IRA, Roth IRA, SEP IRA, depåkonton (endast M1 Plus) och förtroendekonton. Kom ihåg att det minsta som krävs för att skapa ett konto är bara $100 ($500 till IRA). När ditt portföljkonto och bankuppgifter är på plats är du redo att börja investera.

Målplanering

Om du vill bli ekonomiskt framgångsrik måste du planera för dina mål. M1 Finance App tillhandahåller också ett målplaneringsverktyg som hjälper användare att se hur mycket de kan spara och vilka investeringar som hjälper dem att uppnå sina mål, som pensionering.

Du kommer att kunna dela upp dina månatliga räkningar och se hur mycket pengar du kan lägga på din sparplan varje månad. Appen kommer också att lära dig om de olika typerna av lån, bolån och kreditkort för att bli bättre informerad för att fatta ett betydande ekonomiskt beslut.

Kontotjänster

M1 Finance App ger ett lättanvänt sätt att hantera ditt finansiella konto. Du kan skapa två typer av konton med M1 Finance App. Det ena är ett mäklarkonto, som låter dig köpa eller sälja aktier och obligationer, och det andra är ett sparkonto, som gör att du kan spara pengar samtidigt som du tjänar ränta.

Om du redan har ett onlinemäklarkonto hjälper M1 Finance App dig också att automatisera den processen. Det låter dig importera dina transaktioner från det kontot till M1 Finance App och fortsätta arbeta utan att manuellt ange dem varje gång.

Appen ger tydliga instruktioner för att importera transaktioner så att alla kan göra det på bara några minuter. En annan fördel med att använda denna applikation är att den tillåter människor som inte har tillgång till att skriva kärlek eller en dator att använda sitt mäklarkonto som vilken annan person som helst.

Kostnadshantering

Om du har svårt att hantera din ekonomi, då är M1 Finance App något för dig. Den ger all information du behöver för att fatta de bästa ekonomiska besluten och hjälper dig att kontrollera dina pengar.

M1 Finance App ger också ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att hantera dina investeringar. Med den här appen kan du ställa in budgetar, övervaka utgifter, spåra investeringar och mer. Du kommer att kunna göra allt detta utan att behöva anlita en dyr privatekonomirådgivare eller läsa en torr bok om ekonomi. Så här hjälper M1 dig att hantera kostnader-

  • M1 Spend kopplar sömlöst ihop ditt checkkonto och dina investeringar. Du kan överföra pengar eller göra en direkt insättning och spendera med betalkort. Det finns inget minsta saldo, och varje insättning är försäkrad genom FDIC upp till $250 000. M1 Plus-medlemmar får också cashback på 1 % och 1 % ränta och möjlighet att skicka checkar.
  • Owners Rewards Credit Card är ett unikt kreditkort, ett specialerbjudande som är tillgängligt exklusivt för M1 Plus-medlemmar. Det finns ingen årlig kostnad; kortinnehavare kan tjäna så mycket som 10 % cashback på utgifter relaterade till investerade företag på plattformen.
  • M1:s smarta överföringar är tillgängliga för Plus-kunder. De tillåter användare att fastställa reglerna som kommer att fördela de extra pengarna att spendera, det maximala beloppet för årliga IRA-bidrag och att investera i alla dina konton med en mäklare. Regler finns för att säkerställa att kontanthanteringen är automatiserad på ett sätt som uppfyller dina krav.

Portföljkonstruktion

Det första du kommer att lära dig med M1 Finance App är att bygga en portfölj. Genom att välja de bästa investeringarna för dina mål kommer du att kunna uppnå de bästa resultaten. Appen ger dig tre olika portföljer att välja mellan: balanserad investering, aggressiv investering eller konservativ investering. Du kan också anpassa dessa portföljer efter dina önskemål genom att lägga till och ta bort tillgångar.

Det spelar ingen roll om du är intresserad av obligationer, aktier eller valutor. Appen hjälper dig att bygga din anpassade portfölj baserat på dina behov för att hålla koll på vad som händer inom finansvärlden.

Portföljförvaltning

Att investera på aktiemarknaden har många risker, men du har också stor potential att växa din förmögenhet. Med M1 Finance App kan du skapa en väl avrundad portfölj som hjälper till att hantera riskerna förknippade med investeringar. Du kan också spåra dina investeringar i realtid och justera efter behov.

Appen är designad för att vara enkel att använda, även för människor som bara lär sig om ekonomi och investeringsstrategier. Den ger information om marknaderna och olika sätt att investera snabbt, så att du inte behöver lägga timmar på att leta efter det.

Investera genom att stoppa pajen i fickan – Hantera din portfölj med Pies, vår enkla interaktiva instrumentpanel. Välj dina ETF:er och aktier och skapa din investeringsplan enkelt. Du kan börja med färdigbakade Expertpajer anpassade till olika mål eller investeringstyper.

Bygg en unik paj – Lägg dina värdepapper i delar av din paj. Eller gör en paj och gör den till en individuell del av din paj som helhet för att hantera din portfölj.

Expert Pie- De sammanställde över 60 noggrant utvalda pajer för att passa olika investeringsstilar eller mål från ansvarsfulla investeringar, utdelningsbetalande företag, cannabisföretag och mer.

Användarupplevelse

M1 Finance App ger en användarvänlig upplevelse för dem som vill investera sina pengar. Appen har en snygg design och är väldigt lätt att navigera. Du kommer att kunna hitta den information du behöver utan att behöva sålla för mycket innehåll.

Om en investeringsmöjlighet finns tillgänglig ger den dig omedelbar åtkomst till appen/portalen, så att du inte behöver spendera timmar på att vänta på ett e-postmeddelande eller ett samtal från en mäklare.

Om du letar efter ett enkelt sätt att investera dina pengar är den här appen perfekt för att ge dig den fördelen gentemot andra investerare.

Skrivbordsupplevelse

Webbplatsen är ren och okomplicerad med enkla instruktioner för att registrera dig, transparenta prestandamått och lätt att navigera. Den har flikar som ger information om din portföljs aktivitet, inklusive innehav och portföljaktivitet, samt knappar för att köpa eller sälja och grafer som delar upp det belopp du har investerat i detaljer. Många Robo Advisors fokuserar på att förbättra användarupplevelsen jämfört med traditionella finansiella sajter, varför M1 Finance verkligen levererar här.

Mobil upplevelse

Liksom skrivbordsversionen I likhet med skrivbordsversionen är M1 Finance-appen rankad som mycket användarvänlig. Appens användargränssnitt liknar upplevelsen på webbplatsen. Det är möjligt att utföra nästan vad som helst med appen på samma sätt som du gör på webben; Det är bara en fråga du föredrar.

Kundtjänstalternativ

  • Chatbot för telefon och snabbhjälp
  • E-postsupport, 24 timmars handläggningstid
  • Robusta hjälpcenterartiklar
  • Det finns ingen tillgång till finansiella rådgivare

Utbildning är nyckeln

Utan utbildning kommer du inte att få ut det mesta av appen. Det räcker inte att ladda ner och prova. Du måste investera lite tid i att lära dig om ekonomi. Det beror på att M1 Finance App bara kommer att lära dig en liten del av det du behöver veta om att investera. Kunskap om ekonomi hjälper dig att fatta välgrundade beslut angående dina investeringar, vilket i slutändan leder till förmögenhetsbyggande.

Provision och avgifter

M1 Finance tar inte ut några avgifter för portföljförvaltning eller handel. Det är en exklusiv plattformsfunktion som låter dig använda mer pengar. Istället tjänar M1 pengar genom lån, ränta plus medlemskap och betalning för orderflöde. ETF:er som köps via M1:s plattform är föremål för avgifter direkt till fondförvaltare och inte till M1 i normal affärspraxis.

M1 Plus-medlemmar måste betala en årlig prenumerationsavgift på $125. Det finns också ett schema för olika avgifter för eventuell ytterligare kontohantering.

Summering

Med M1 Finance-appen lär du dig hur du investerar med din mobila enhet och hittar investeringsmöjligheter baserat på nyheter och trender över hela världen. Investera i aktier, obligationer, valutor och råvaror och uppnå dina ekonomiska mål, som pensionering, bostadsköp, etc. Glöm inte att läsa alla dokument och information noggrant innan du godkänner/registrerar dem. Här är några fler appar som hjälper dig att investera i aktier och ETF:er.