Bonsai-faktura – enkelt och smart sätt att få betalt

Är du trött på att manuellt hantera dina fakturor manuellt? Läs denna Bonsai Invoice-recension för att ta reda på de robusta funktionerna i denna plattform.

För de flesta frilansare och små och medelstora företag innebär fakturering fortfarande mycket manuellt arbete och pappersarbete. Som ett resultat av detta minskar användarnas effektivitet i stor utsträckning. Dessutom är det ofta en utmaning att skicka fakturor i rätt tid till alla kunder i olika projekt.

Alla dessa problem skulle kunna fixas om du börjar använda en skicklig lösning för fakturahantering. En sådan programvara är Bonsai Invoice. Innan vi går in på funktionerna i denna fakturaapplikation, låt oss lära oss om anledningarna till att använda fakturaprogramvara.

Varför behöver du faktureringsprogramvara?

Oavsett om du är ett företag eller en frilansentreprenör, behöver du faktureringsprogram av följande skäl:

  • Med faktureringsapplikation kan du hålla reda på alla fakturor på ett ställe.
  • Det hjälper dig också att effektivisera processen på ett snabbt och effektivt sätt.
  • Du kan använda verktyget för att automatiskt skicka återkommande fakturor vilket minskar den manuella ansträngningen.
  • Med denna programvara blir det lättare att hålla reda på fakturastatus.
  • Det låter dig ha en professionell bild inför dina kunder.
  • Fakturaprogramvara med tidsspårningsfunktion låter dig fakturera korrekt.
  • Dessa applikationer är också idealiska för skatteefterlevnad.

Hur Bonsai Invoice kan hjälpa dig

Som du kan se är det viktigt för varje företag och enskild professionell att ha en fakturamjukvara som kan hantera alla fakturarelaterade uppgifter. För detta kan du välja Bonsai fakturaen robust applikation perfekt för frilansare, småföretag och byråer.

Med det här verktyget kan du enkelt skapa en professionell faktura på några sekunder och skicka den till din kund direkt eller schemalägga dem för ett framtida datum. Denna applikation låter dig också ställa in globala betalningar för att få betalt snabbare oavsett din geografiska plats. Dessutom kan du skicka automatiska påminnelser till dina kunder för att undvika att inte få betalt i rätt tid.

Bonsai Invoice automatiserar flera fakturauppgifter och låter dig fokusera på viktigare och kreativare saker. Den har ett lättanvänt gränssnitt som inte kräver någon utbildning, så du kan börja använda det direkt.

På Bonsai kan du utföra olika faktureringsåtgärder med massor av anpassningsalternativ, som att lägga till bilden av kunden och bakgrunden till en faktura. Dessutom låter dess inställningsavsnitt dig välja standardvärden för olika värden, layouter och alternativ.

Toppfunktioner i Bonsai Invoice

#1. Skapa professionella fakturor

Med Bonsai kan du automatiskt skapa en faktura som ser helt proffsig ut. Använder sin rika samling; du kan välja en mall som passar din bransch eller ditt projekt.

#2. Anpassa din faktura

Det finns många anpassningsalternativ för din faktura i denna programvara. Du kan lägga till en anpassad banner eller logotyp för ditt företag på fakturan.

#3. Effektiviserad faktureringsprocess

Fakturor som du skapar med denna programvara kan skickas till din kund via e-post. E-postmeddelandet innehåller en säker betalningslänk som kunderna kan använda för snabb och enkel betalning. Du kan till och med lägga till en försenad förseningsavgift på fakturan och få skickade läskvitton för fakturorna.

#4. Skicka påminnelse

Är du trött på att jaga fakturorna? Bli av med detta krångel med Bonsai automatiska betalningspåminnelser. Detta kommer att påminna kunderna om de väntande fakturorna å dina vägnar.

#5. Skicka enstaka eller återkommande fakturor

Användare kan välja fakturatyp från flera alternativ (enkel, återkommande, prenumeration, paketerad) medan de skickar sina fakturor. För långsiktiga projekt kan du välja återkommande typ och välja fakturaintervall, såsom varje vecka, varannan vecka, varje månad, varje kvartal, varje år osv.

#6. Säkerställ säker betalning

Bonsai låter dig ta emot betalningar i 100+ globala valutor. Således får du enkelt betalt oavsett var du och din klient befinner sig. Du kan också välja mellan PayPal, Stripe, ACH-betalningar och kreditkort som betalningsalternativ.

#7. Gratis åtkomst till medarbetare

Även om dina projektintressenter inte har en Bonsai-prenumerationsplan kan du bjuda in dem till specifika projekt. Således kan du också använda denna programvara med begränsad åtkomst och funktionalitet.

#8. Enkel installation

Det tar mindre än en minut att konfigurera ditt Bonsai-konto. Därför kan du omedelbart komma igång med Bonsai Invoice.

#9. Effektiv kundsupport

Bonsai har också ett kunnigt och vänligt kundsupportteam som gärna hjälper dig när som helst. Du kan få en pratstund med dem om du har fastnat någonstans.

#10. Gratis provversion tillgänglig

Innan du får en prenumerationsplan låter Bonsai dig få en 7-dagars gratis provperiod. Under denna tid får du fulla, obegränsade funktioner i din valda plan.

Bonsai-fakturaintegrering med andra Bonsai-produkter

Fakturaverktyg behöver ofta integration med andra relaterade applikationer för betalningar, tidsspårning etc. Olika fristående fakturaapplikationer kräver att du integrerar tredjepartsverktyg för sina funktioner, och ofta är integrationsprocessen inte så smidig som du vill att den ska vara.

Men om du väljer att använda Bonsai Invoice kan du enkelt använda andra Bonsai-verktyg med den. Följande är några Bonsai-verktyg som kan användas med Bonsai Invoice för att göra fakturering enklare för dig.

#1. Projekt

När du börjar arbeta med ett nytt projekt kan du lägga till detaljer om det för att bli värvad i Bonsai-projekten. När projekten är slutförda kan du enkelt välja projektnamn för att lägga till detaljerna på fakturan. Det sparar dig från att manuellt ange alla projektdetaljer när du skapar fakturan.

#2. Tidsuppföljning

Många frilansare och byråer får betalt efter sina arbetstider. För dem är det obligatoriskt att spåra sin tid som investerats i ett projekt och inkludera den tiden i fakturan. Bonsai-tidsspårningsfunktionen är tillgänglig i fakturagränssnittet som standard. När du arbetar med ett projekt kan du slå på tidsspåraren. Det låter dig också lägga till projektnamnet och andra detaljer från din projektlista.

#3. Betalningar

Bonsai-betalningar är en annan funktion som du kan använda Bonsai Invoice med. Det låter dig välja din föredragna globala valuta, som USD, EU, LBP, etc., och hur du vill få betalt, såsom PayPal, banköverföring och kreditkort.

Bonsai fakturamallar

Syftet med Bonsai Invoice är att erbjuda sina användare maximal bekvämlighet och användbara funktioner. Eftersom människor från olika branscher använder den här applikationen kommer Bonsai med ett mallbibliotek med en mängd olika mallar.

Du kan kolla in den rika samlingen av Bonsai fakturamall för att hitta den som passar bäst för ditt användningsfall eller företag. Oavsett om du tillhör byggbranschen, juridik, hälsa, frilans, fastigheter, fotografi, skrivande, medicinsk, marknadsföring eller IT-tjänst har Bonsai en mall för dig.

Bonsai Faktura Användningsfall

Frilansare

Om du är frilansare och behöver hantera en mängd kunder för olika projekt, kan Bonsai Invoice hjälpa dig med att spåra tid och mallar för olika branscher.

Nystartade företag

Bonsai Invoice erbjuder alla nödvändiga faktureringsfunktioner under ett tak, vilket är mycket praktiskt för nystartade företag. Det räddar dem också från att manuellt spåra räkningarna från sina entreprenörer.

Fjärraffärer

De som driver ett distansföretag behöver robust faktureringsprogram som Bonsai Invoice för enkel fakturering och molnstöd som kan hanteras av vem som helst från vilken plats som helst.

SMB

Genom att använda Bonsai Invoice kan små och medelstora företag enkelt hantera sin ekonomi samtidigt som de sparar tid på admin. Det hjälper dem också att få betalt snabbare och vinna nya kunder.

Avslutar

Även om hantering av fakturor verkligen är en hektisk uppgift för frilansare och små och medelstora företag, gör det enklare att använda rätt programvara. Gå till Bonsai Invoice, som samlar alla fakturerings- och betalningsrelaterade processer under ett paraply.

Detta enkla men kraftfulla gränssnitt låter dig skapa och hantera alla dina fakturor med minimal ansträngning. Det stöder också säkra betalningsalternativ och integration med andra Bonsai-verktyg.

Om du vill utforska liknande applikationer, läs om de bästa fakturageneratorerna.