Bluesky lanserade Android-appen och Snapchats Partner Summit

Spread the love

HallĂ„! 🙋Vi har följande produktuppdateringar för dig idag! 📣

Jack Dorsey-stödda Twitter-alternativet Bluesky slÄr till pÄ Android

Twitter-alternativet, Bluesky, som stöds av Twitter-medgrundaren Jack Dorsey Àr nu tillgÀngligt för Android-anvÀndare. Mjukvaran, som utlovar en framtid av decentraliserade sociala nÀtverk och vÀlj-sjÀlv-algoritmer, slÀpptes i slutet av februari till iOS-anvÀndare och Àr fortfarande i stÀngd beta.

Bluesky Àr mycket efterfrÄgad, enligt appintelligensföretaget data.ai. Bluesky har 240 000 livstidsinstallationer av iOS.

Bluesky har byggt sitt protokoll som heter Authenticated Transfer (AT) Protocol, och det Ă€r tĂ€nkt att stödja ”storskaliga distribuerade sociala applikationer inklusive kontoportabilitet, algoritmiska val, interoperation och prestanda.

Det finns vissa skillnader mellan Twitter och Bluesky, som Blueskys frĂ„ga, ”Vad Ă€r det?” Medan Twitter frĂ„gar: ”Vad hĂ€nder?” Appen har ett enkelt anvĂ€ndargrĂ€nssnitt och lĂ„ter dig komponera ett inlĂ€gg pĂ„ 256 tecken som kan innehĂ„lla fotografier.

  Cooliris för Android lĂ€gger foton frĂ„n 15 molntjĂ€nster pĂ„ ett stĂ€lle

Det finns ingen direktmeddelandefunktion i Bluesky nÀr det hÀr inlÀgget utarbetas, men anvÀndare kan söka och följa andra personer, precis som pÄ Twitter.

En av dess flikar lÄter dig se dina aviseringar, som inkluderar likes, reposts, follows och svar, liknande Twitter.

Bluesky-anvÀndare kan dela, stÀnga av och blockera konton, men avancerade funktioner som att lÀgga till dem i listor Àr fortfarande inte tillgÀngliga.

Bluesky fick 13 miljoner dollar i finansiering förra Äret, med Dorsey i styrelsen. För att anvÀnda tjÀnsten mÄste du först gÄ med pÄ vÀntelistan eller skaffa en inbjudningskod frÄn en vÀn.

Snapchats annonserade AI-chatbot gratis för alla och lanserade AR-linser som drivs av generativ AI

Snapchat gjorde en rad tillkÀnnagivanden vid det senaste Snap Partner Summit, inklusive en gratis AI-chatbot, AR-linser som drivs av generativ AI och nya funktioner som nya Stories-funktioner, uppdateringar av Snap Map, Bitmoji-förbÀttringar, nya sÀtt att virtuellt interagera med vÀnner och mer.

Snapchats AI-chatbot, som drivs av OpenAI:s GPT-teknik, var tidigare endast tillgÀnglig för betalda kunder, och nu Àr den gratis för alla anvÀndare globalt. NÀr det gÀller Snapchat har anvÀndare skickat ungefÀr 2 miljoner meddelanden per dag med chatbot.

  Hur man castar frĂ„n Kodi pĂ„ Android, Windows eller Mac

MÄlet med AI-chatboten Àr att ge ChatGPT-liknande upplevelser, och funktionen kommer att hjÀlpa till att ge födelsedagspresentalternativ för en BFF, arrangera en vandringsresa, rekommendera middagsrecept, skriva en dikt till en vÀn, etc. AI-chatboten kommer att rekommendera Àven relevanta linser eller placera rekommendationer för försvagade aktiviteter.

I ett annat tillkĂ€nnagivande avslöjade Snapchat AR-linser som drivs av generativ AI. Snapchat introducerar en ny ”Cosmic Lens” som förvandlar dig och din omgivning till en animerad sci-fi-miljö?

Snapchat sa att det gör det lÀttare för anvÀndare att hitta relevanta linser och att appen skulle börja rekommendera linser som passar in i sammanhanget för en anvÀndares foto eller video.

Primo Àr en fransk startup som bygger IT-hanteringsprogramvara för smÄ och medelstora företag (smÄ till medelstora företag); det samlade in 3,4 miljoner dollar i finansiering frÄn Headline, GFC och ledande SaaS-Ànglar.

  Fixa Tinder Matches Disappeared pĂ„ Android

Primo hÄller reda pÄ och hanterar hela din IT-infrastruktur, som att distribuera och konfigurera en flotta av enheter, enhetsköp, MDM (Mobile Device Management), sÀkerhetslösningar, försÀkringar och support.

Dessutom Àr alla dessa detaljer synkroniserade med ditt HR-system, och all fakturering Àr transparent och centraliserad.

Dess centraliserade konsol hjÀlper till att jÀmna in- och avstigning utan administratör och integreras med Google eller Microsoft 365 för att fÄ 360 graders synlighet. Alla dessa aktiviteter hanteras av ensam IT-personal frÄn en centraliserad instrumentpanel.

De flesta smÄ och medelstora företag, antingen frÄn IT-sektorn eller andra industrier, förlitar sig pÄ tredje part för IT-stöd, eller sÄ skulle det bli dyrt för smÄ organisationer att rekrytera IT-teamet eller IT-chefen för sÄdana företag; Primo kan vara fördelaktigt.

Primo vill vara följeslagaren SaaS för smÄ företag som paketerar mÄnga produkter i samma plattform, sÄ de vill inte köra med olika leverantörer för att tÀcka deras IT-supportaktiviteter.