Bli mänsklig tillgänglig på Xbox?

Spread the love

Äventyrsspelet Detroit: Become Human 2018 skapades av Quantic Dream och släpptes av Sony Interactive Entertainment. Om du är en Detroit: Become Human-användare undrar du om Detroit: Become Human Xbox finns eller inte? Om du är någon som letar efter mer information relaterad till Detroit: Become Human, håll utkik till slutet! Vi ger dig en användbar guide som hjälper dig att förstå om Detroit: Become Human Only på PS4 och om Detroit: Become Human 2 kommer ut eller inte.

Är Detroit: Become Human tillgängligt på Xbox?

Fortsätt läsa vidare för att ta reda på om Detroit: Become Human Xbox finns i detalj.

Vilka konsoler är Detroit: Become Human på? Vilka konsoler kan du spela Detroit: Become Human?

I maj 2018 och december 2019 gjordes den tillgänglig för Playstation 4 och Microsoft Windowsrespektive.

Är Detroit: Become Human Only på PS4?

Nej, Detroit: Become Human var tidigare bara tillgängligt på PlayStation 4. Men Detroit: Become Human är nu tillgängligt på PC med hisnande grafik, 4K upplösning, en bildhastighet på 60 fps och full integration av mus/tangentbord och spelkontroller för den mest grundliga Detroit: Become Human-upplevelsen hittills.

  Fixa Infinite Warfare Error Bamberga

Är Detroit: Become Human på Xbox?

Nej, det är ganska tveksamt att Detroit: Become Human kommer att släppas på Xbox. Detta beror på Quantic Dreams status som Sony-ansluten oberoende videospelsutvecklare. Både Heavy Rain och Beyond: Two Souls var exklusiva PlayStation när de först kom ut, och de två har varit parter i ett exklusivt avtal i flera år.

Finns Detroit: Become Human för Xbox One?

Nej, Detroit: Become Human kommer förmodligen inte att släppas på Xbox One eller någon annan icke-Sony-plattform. Detta beror på att den oberoende videospelsutvecklaren Quantic Dream är en Sony affiliate. När de initialt lanserades var Heavy Rain and Beyond: Two Souls exklusiva PlayStation, och de har delat ett exklusivt avtal sedan dess.

Vad är Detroit: Become Human Xbox One Releasedatum?

Det finns många anledningar för spelentusiaster att vara entusiastiska över Detroit: Become Human. Många spelare i den nuvarande generationen är nyfikna på om Detroit: Become Human kommer att släppas på Xbox One eller andra rivaliserande system. Tyvärr vet vi redan svaret. Detroit: Become Human kommer förmodligen inte att släppas på Xbox One eller något annat system som inte kommer från Sony. Som ett resultat kommer Detroit: Become Human Xbox inte att ha ett fastställt releasedatum.

Är Detroit: Become Human på Xbox 360?

Nej, Xbox 360 har inte Detroit: Become Human. Spelet är en action-äventyrsfilm som utspelar sig i en tid då Androider används i stor utsträckning för både sällskap och manuellt arbete. Detta beror på Sonys koppling till indiespelsutvecklaren Quantic Dream.

  9 bästa plattformarna för att anställa professionella designers

Är Detroit: Become Human på Xbox Store?

Nej, det var bara tillgängligt på PlayStation 4. Precis som alla andra Quantic Dream-spel var det här exklusivt för PS. Eftersom det är ett Sony-spel skulle Xbox inte få det. Som ett resultat är det inte tillgängligt på Xbox Store. Du kan använda en Xbox-kontroll för att spela den på Windows 10:s Epic Games och Ånga plattformar.

Finns Detroit: Become Human Xbox Game Pass?

Nej, det finns ingen Game Pass for Detroit: Become Human Xbox. För det är ganska osannolikt att Detroit: Become Human kommer att släppas på Xbox. Detta beror på att den oberoende videospelsutvecklaren Quantic Dream är en Sony affiliate. Heavy Rain and Beyond: Two Souls var exklusiva PlayStation när de lanserades från början, och de har delat ett exklusivt avtal sedan dess.

Kommer Detroit: Become Human 2 ut?

Nej, en ny serie som utspelar sig i Quantic Dreams Detroit: Become Humans universum har avtäckts, men det är inte uppföljaren eller Detroit: Become Human 2 du skulle ha förväntat dig.

  • För de som inte vet, Detroit: Become Human utspelar sig år 2026 och utspelar sig i staden Detroit. I ett samhälle där de inte antas vara något annat än sinneslösa slavar, skildrar berättelsen tre olika androiders parallella resor när de kämpar för individualitet och oberoende.
  • En ny manga med titeln Detroit: Become Human Tokyo Stories ligger helt och hållet i Tokyo, som titeln antyder. Även om det är förståeligt att du skulle undra varför de inte bara kallade det Tokyo: Become Human. Kotaku påpekar att den här titeln redan användes för en utökad storytrailer för Detroit: Become Human.
  Hur man skriver ut ett CD-omslag

Är Detroit: Become Human Worth Buying?

Ja, det är ett prisvärt köp. Spelets viktigaste funktion är omspelbarhet, men det låter dig också spela det som du vill. Oavsett om resultatet är bra eller dåligt har varje beslut du fattar en effekt, och du är ensam ansvarig för det. Du fattar kloka beslut om du lyckas få det.

Hur lång tid tar det till 100% Detroit: Bli mänsklig?

Spelet kommer att ta dig cirka 30 timmar att slutföra 100% Detroit: Become Human om du är fast besluten att se varje tum av framtida Detroit och lära dig varje detalj i varje karaktärs bakgrund.

***

Vi hoppas att efter att ha läst den här handledningen vet du allt som finns att veta om Detroit: Become Human, inklusive svar på frågor som är Detroit: Become Human Xbox existerar eller inte och är Detroit: Become Human Only på PS4. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.