Beatbot slår till med revolutionerande nya AquaSense Pro Pool Cleaner på CES 2024

CES 2024 är här, och med det kommer vågor av innovation tack vare de många varumärkena som ställer ut sina nya enheter på mässan. Ett sådant varumärke är Beatbot, som är på utställningsgolvet med sin revolutionerande nya poolrengörare, AquaSense Pro.

Så vad exakt skiljer Beatbot AquaSense Pro från andra poolrengörare på marknaden? Tja, ganska mycket faktiskt. Låt oss titta på varför AquaSense Pro är en mycket värdig mottagare av en prestigefylld CES 2024 Spotlight Honoree-utmärkelse.

Vad är Beatbot?

Beatbot handlar om att föra in robotar i poollivet runt om i världen. Grundat av ett gäng människor som har varit i hemrobotspelet i mer än ett decennium, är Beatbot på snabb väg mot expansion, etablerar sig i flera länder och har en solid besättning på över 80 FoU-trollkarlar.

Beatbot plaskar dock inte bara runt. Det är tekniska genombrott, som snygga borstlösa vattenpumpar, AUV-spatiala rörelser, ekolodslaser SLAM och snygga algoritmer för rymdkartläggning, har gett Beatbot en massa patent.

Beatbot försöker bli den främsta hunden inom smarta poolvårdsrobotar och går i fotspåren av de stora spelarna inom hemrobotik. Beatbots mål är enkelt: revolutionera poolvård, ta itu med branschproblem, höja prestanda och servera en stressfri poolvårdsresa.

Vad är Beatbot AquaSense Pro?

Beatbot AquaSense Pro är i grunden en robotbaserad poolrengörare. Allt skräp som byggs upp i din pool under de kallare månaderna – döda löv, smuts, sand och alger – kan vara en mardröm att ta bort, men AquaSense Pro täcker dig på mer än ett sätt.

Enheten lanserades på CES 2024 i Las Vegas, och avslöjar en rad innovativa funktioner, vilket innebär att du kan släppa städnätet eller din trådbundna poolrengöringsrobot; den här gör allt du behöver och mer, utan att du behöver engagera dig (mycket).

Läsare som vill förbeställa enheten kan göra det. Gå bara till Beatbots webbplats AquaSense Pro-sida. Om du förbeställer och betalar $9,99 förbeställningsavgiften får du $500 rabatt på hela priset vid release!

7 innovativa Beatbot AquaSense Pro-funktioner

Som vi nämnde, skjuter AquaSense Pro på kuvertet när det kommer till funktioner. Andra poolrengörare ser positivt uråldriga ut i jämförelse med denna högteknologiska best, medan Beatbot AquaSense Pro är den första intelligenta poolroboten med AI för ultraeffektiv rengöring. Här är flera nya funktioner som gör detta till din poolrenare i sommar.

5-i-1 sladdlös rengöring

AquaSense Pro erbjuder branschens första sladdlös poolrengöring. Andra design för poolrengöring dikterar att de vanligtvis fäster på något utanför poolen, oavsett om det är en tank eller en strömkälla (eller båda). Beatbot AquaSense Pro har inget av detta. Den är helt fri från sladdar eller rör; allt är ombord!

5-i-1-aspekten spelar in när man överväger poolområdena som roboten rengör. Vattenyta, vattenledning, poolväggar och poolgolv tas om hand, liksom vattnet självt, tack vare den integrerade dubbelskiktsfiltreringen och industrins första Clearwater-behandlingssystem för vattenrening.

Ytrengöring i synnerhet är en utmaning för poolägare, med tanke på att 100 % av skräpet kommer in i vattnet via ytan. Inga andra poolrobotar kan rengöra ytan och andra poolområden. AquaSense Pro klarar allt!

Sensor och vägoptimering

Beatbots AquaSense Pro använder inte mindre än 20 sensorer för att säkerställa en fullständig, grundlig rengöring. Genom att utnyttja dessa sensorer kan roboten se till att den rengör varje kvadrattum av din pool och lämnar ingen yta (eller droppe vatten) ovänd. Du får 100% pooltäckning med denna lilla skönhet.

Detta tack vare det smarta navigationssystemet CleverNav och SonicSense poolkartläggningsteknik, som alla knyter an till det kraftfulla Beatbot OS. Allt detta möjliggör en mycket effektiv rengöring av din pool.

Med fyrkärniga Cortex-A7 1,8 GHz industriella CPU, MCU, DDR, flashlagring, samt 20 avancerade smarta sensorer (inklusive dubbla ultraljuds AI-sensorer), garanterar AquaSense Pro en fläckfri rengöring även i postkomplexet av simning poolmiljöer. Den kan till och med undvika hinder, vilket innebär att den inte blir igensatt med saker som den inte borde städa bort.

Världens första NonaDrive™ 9-motorsystem

Som nomenklaturen antyder har Beatbot AquaSense Pro inte mindre än nio motorer. Detta ger enheten oöverträffad rörlighet i och runt poolen. Med en otrolig sugkraft på 5500 GPH (gallon per timme) levererar AquaSense Pro effektiv borttagning av skräp oavsett vilka partiklar som förorenar din pool.

Uppenbarligen ger denna sugkraft också roboten ett otroligt grepp. Så den kommer inte att tappa greppet när den rengör golvet och väggarna i ditt poolområde. Detta ger även enheten smidighet när den är nedsänkt, vilket återigen säkerställer effektiv rengöring. Även vattenytan är inget problem, tack vare flytsystemet och ytpropellermotorerna.

Beatbot-appen

Se hur din AquaSense Pro kartlägger och rengör din pool, med den egenutvecklade Beatbot-appen. Den associerade appen ger dig åtkomst till ett brett utbud av funktioner, såsom en levande städförloppsrapport, städhistorik och tillgång till olika städlägen.

Medan enheten har fysiska kontroller placerade på en LED-panel på själva roboten, gör en app rengöring ännu enklare och ännu mer hands off. När roboten har gjort den första kartläggningen och rengöringen av din pool kan du se poolkartan och rengöringsvägen som roboten tog, direkt i appen.

Smart retur

De Beatbot AquaSense Pro är en smart enhet, så den bör bete sig på ett smart sätt när den är i drift. Tja, med funktionen ”smart återgång till startpunkten” kan din robot komma ihåg var den började rengöra din pool och kommer så småningom att återgå till den positionen när rengöringen är klar. Detta säkerställer en mycket omfattande rengöring av hela din pool och de omgivande områdena.

På samma sätt, om roboten håller på att ta slut på batteri kommer den att återgå till startpositionen i poolen och du kan återställa den till sin dockningsstation för att ladda. När den har tillräckligt med gas i tanken kan du ta den tillbaka till poolen och återuppta rengöringen. Det här är verkligen poolrengöring på smart sätt!

DuoSpeedFlex™ Dual-Group Roller Brush System

AquaSense Pro är utrustad med inte en, inte två, utan fyra rengöringsborstar, placerade med två på framsidan och två på baksidan av roboten. Som med de flesta andra funktioner handlar det här om effektivitet och att se till att AquaSense Pro rengör din pool till perfektion. Det dubbla borstsystemet ger samtidig skurverkan, vilket innebär att effektiviteten effektivt fördubblas.

Inte nog med det, utan båda borstarna kan arbeta oberoende av varandra och i olika hastigheter. Detta ger roboten bättre svängkontroll och smidighet, vilket ger bättre täckning. Detta är också bra för att minska strömförbrukningen och säkerställa att batteriet inte laddas ur snabbt.

Dubbelskiktsfiltreringssystem

Beatbot AquaSense Pro har ett tvålagers filtreringssystem som är otroligt lätt att komma åt och rengöra när roboten har gjort sina uppgifter och din pool är fläckfri. Med förmågan att filtrera bort partiklar så små som 150 mikrometer. För att ge dig en uppfattning är en mikrometer 0,001 millimeter, så att du kan se hur effektiv roboten kommer att vara medan den städar din pool.

Om du tillbringar mycket tid i din pool, då vill du se till att de små bitarna av avfall tas bort innan du dyker i. Med Beatbot Aquasense Pro kan du filtrera och rengöra vattnet i din pool, så att det blir kristallklart när du ska bada.

Beatbot AquaSense Pro: En revolution inom poolrengöring

Om du funderar på att investera i en ny poolrengöring för de varmare månaderna, då Beatbot AquaSense Pro är mer än den perfekta kandidaten för att skvätta dina pengar. Den erbjuder otroligt effektiv rengöring, med en hög nivå av kontroll både ombord på enheten och via appen, avancerad kartläggningsteknik, plus suverän sugkraft och dubbelgruppsvalsborstesystem, allt du behöver göra är att blanda mojitos och svalna i poolen i sommar!