Bästa smarta kaffemuggar att börja din morgon med (2024 Utgåva)

Spread the love

Smarta enheter finns överallt nuförtiden, och de syftar till att göra våra liv mycket enklare, så att vi kan fokusera på andra uppgifter som är viktigare, som vänner och familj.

Men när du hör om en smart enhet kommer du förmodligen att tänka på telefoner, TV-apparater och i stort sett vilken typ av enhet som helst som har en skärm, kretsar och internetanslutning, men den listan har utökats under de senaste åren att inkludera till synes osannolika hushållsartiklar, som smarta robotgräsklippare.

Även verktyg som vi var vana vid att ha i en analog version, som de vanliga termostaterna finns nu i en smart version, och vi har till och med gått vidare och skapat en lista över de bästa smarta termostaterna du kan få.

Listan över smarta enheter blir bara större, och den innehåller till och med föremål så små och enkla som den ikoniska kaffemuggen som du bara älskar att smutta ur på morgonen.

Vissa smarta kaffemuggar erbjuder förstås fler funktioner och verktyg än andra, och vissa modeller är särskilt bra i vissa scenarier, så det säger sig självt att Internet är fyllt med många alternativ att välja mellan, och det gör att man väljer rätt en för dig ganska svårt.

Om vi ​​gjorde dig nyfiken på att skaffa en så snygg liten pryl, gick vi vidare och skapade den här artikeln så att du vet exakt vilka funktioner du ska leta efter i din nya smarta kaffemugg, och vi kommer också att rekommendera några modeller som vi anser vara företrädare av en eller annan anledning.

Varför en smart kaffemugg?

Den första och mest förståeliga frågan det februari dyker upp i någons sinne är varför behöver jag en internetansluten kaffemugg när jag kan smutta på min enkla $5-mugg lika bra? och vid första anblicken skulle bara detta argument vara tillräckligt för att avsluta den här artikeln, men det finns vissa fördelar med att använda en smart kaffemugg, även om det är den mest grundläggande modellen du kan få.

Till att börja med har smarta muggar förmågan att hålla din dryck varm och till och med hålla den på samma temperatur så länge du håller den inkopplad och igång, eller så länge batteriet räcker.

Det betyder inget mer kallt kaffe som smakar som gårdagens besvikelse, och inget ljummet te heller, så de av er som älskar att njuta av sin favoritdrink på morgonen istället för att dricka den i en klunk kommer att tycka att enheten är extremt användbar.

Återigen, de av er som är tekniskt kunniga februari helt enkelt bara njut av att veta att de har ännu en smart enhet i sitt hus, och bara den anledningen räcker för dem.

TLDR; Vilka är de bästa smarta kaffemuggarna?

Nedan har du listan över den bästa smarta kaffemuggen på marknaden just nu.

Ember Temperaturkontroll Smart Mugg 2
Cauldryn kaffe smart mugg
BURNOUT Temperaturreglerande mugg
Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg
OHOM Kopi självuppvärmande mugg
BESTINNKITS Smart Kaffeset
Tech Tools Smart resemugg

Hur väljer jag en smart kaffemugg?

Syfte

Baserat på deras form faller smarta kaffemuggar enbart in i två huvudkategorier:

Den traditionellt formade kaffemuggen
Den termosformade kaffemuggen

Medan traditionella smarta kaffemuggar är bra att ha hemma eller på kontoret, är de termosformade sådana är perfekta för resor, eller när du pendlar till kontoret och gillar att dricka ditt kaffe medan du sitter i bilen.

Att koppla den senare till bilen via en adapter är också möjligt, men enbart deras konstruktion är mer än tillräckligt för att passivt hålla kaffets temperatur konstant under en viss tid.

Material

Formen på en kaffemugg är inte det enda du bör titta efter när du väljer en själv eftersom materialen de är gjorda av är lika, om inte viktigare.

I allmänhet är smarta kaffemuggar byggda av ett av dessa material:

Keramik
Metall
En blandning mellan metall och plast

Materialen är mycket viktiga eftersom de kan avgöra många aspekter av din kaffemugg, såsom vikt, motståndskraft mot fysiska stötar, övergripande hållbarhet, vilka andra funktioner den kan innehålla, pris, design och mer.

Till exempel, om din smarta kaffemugg är den typ som är en vanlig keramisk mugg som måste placeras på en värmedyna, förvänta dig inte att själva muggen har någon elektronik inbyggd.

Å andra sidan, om du har en sådan mugg, och du har en vana att släppa saker, kommer du att ha det bättre med en metallisk eller en blandad kopp.

Kontrollalternativ

Som tidigare nämnt finns det enkla smarta kaffemuggar som i princip är en vanlig mugg ovanpå en värmedyna, och det finns till och med modeller som har en egen dedikerad app som låter dig styra temperaturen eller till och med få den att värma upp drycken ännu mer direkt från din smartphone.

Om du gillar muggar som har alla klockor och visselpipor, finns det modeller som har inbyggda kontrollpaneler med knappar och display där du kan justera drycken till vilken temperatur du vill, och även övervaka den.

Energiförbrukning

När det kommer till hur du driver din smarta kaffemugg finns det bara två alternativ att välja mellan:

  Hur man använder Sparklines i Google Sheets

AC-driven
Batteridriven

Batteridrivna muggar är vanligtvis det mest önskvärda eftersom det kommer att finnas en kabel mindre att oroa sig för på ditt skrivbord, och de är också bra alternativ för dem som är på resande fot, särskilt eftersom de vanligtvis är utformade för att hålla drycken varm passivt för en längre tid långt efter att själva batteriet dör.

Men att välja mellan modeller med större eller mindre batterikapacitet är helt enkelt en fråga om personligt val, och för dig som letar efter växelströmsdrivna alternativ, se till att den kommer med en egen adapter för bilen eller åtminstone är USB- kompatibel.

Underhåll

Tyvärr är smarta kaffemuggar inte så smarta att de rengör sig själva, så du måste fortfarande göra lumpen i slutet av dagen. Därför bör du välja en modell som är lätt att tvätta, leta efter modeller som är kompatibla med diskmaskin, eller sådana som anger att de är vattentäta, särskilt de som har synliga elektroniska komponenter.

På tal om det, du bör vara försiktig med var du förvarar din mugg när du inte använder dem, eftersom det fortfarande är en elektronisk enhet, så håll den borta från damm eller fukt.

Tillgängliga mönster

Muggar är läroboksexempel på perfekta presenter, eftersom vem som helst har skänkt en mugg minst en gång, och alla har minst en mugg som de har men aldrig använt eftersom det är en gåva från deras bästa vänner.

På grund av detta bör du leta efter smarta kaffemuggar som erbjuder ett brett utbud av tryck och färger, så att du inte misstar dina för någon annans om ni är fler i huset eller på kontoret med samma modell.

Bästa smarta kaffemugg i 2024

1. Smart mugg för glödtemperaturkontroll 2

Toppar på vår lista är Ember Temperature Control Smart Mug 2, en välrundad mugg som har en traditionell muggliknande design med ett stort handtag som gör det lätt att greppa den, och en solid metallisk design så att den också är väldigt robust.

Funktioner

När det gäller uppvärmning av ditt kaffe kan Ember Temperature Control Smart Mug 2 hålla det var som helst mellan 120°F – 145°F.

Det är väldigt enkelt att styra denna mugg eftersom den kommer med en egen dedikerad app från vilken du kan ställa in temperaturen, men den kan också fungera utan den och fungerar vid den senast registrerade temperaturen.

Den kommer med ett inbyggt batteri som kan räcka i upp till 1,5 timmar, under vilket det kommer att hålla ditt kaffe, te eller varm choklad vid precis rätt temperatur, och när du behöver ladda den igen, placera den helt enkelt på den dedikerade laddningsunderlägg och anslut den till närmaste AC-uttag.

Naturligtvis behöver du inte oroa dig för för mycket strömförbrukning eller batteriets livslängd, eftersom muggen har interna sensorer som hjälper den att stänga av när den känner att den inte används längre.

Att rengöra denna mugg är ganska enkelt, allt tack vare den uppdaterade reptåliga beläggningen som gör den säker att handtvättas, men också för att den är IPX7-klassad och helt nedsänkbar upp till 1 meter djup.

Obs: Denna mugg är endast handtvättad, så försök inte att rengöra den med en diskmaskin eftersom den kommer att skadas.

Dom

Vi blev imponerade av hur bra muggen såg ut och kändes när vi höll den, och det faktum att den finns i 4 olika färgscheman gör den perfekt för dig att köpa till hela din familj eller grupp av vänner.

Allt som allt, om du vill köpa en Ember Temperature Control Smart Mug 2 till dig själv, allt du behöver göra är att gå till Amazon.com, lägga till den i din varukorg och vänta på att den ska levereras.

2. Cauldryn Coffee Smart Mug

Nästa punkt på vår lista är en modell som definitivt kommer att få tekniknördarna bland er att jubla av glädje, eftersom det också är det mest högteknologiska inlägget – Cauldryn-muggen.

Funktioner

Cauldryn Coffee Smart Mug är en termosformad smart värmemugg som kan styras via en telefonapp via en Bluetooth-anslutning, och den har till och med en liten kontrollpanel med knappar, LED-lampor och till och med en liten LCD-skärm där du kan se din drycks aktuella temperatur.

Muggens batteri är också otroligt imponerande, med en maximal kapacitet på upp till 10 timmar, och om du även inkluderar skrivbordsunderlaget som det levereras med, kan det till och med hålla dig hela dagen, troligen längre än du behöver för att avsluta din drink ändå.

Du kan para ihop denna smarta mugg med din telefon via Bluetooth, och du kan använda den dedikerade appen som är tillgänglig för både Android och iOS för att välja en av de 5 temperaturpresenterna, eller manuellt mata in en av dina egna. Detta kan också göras från den tidigare nämnda kontrollpanelen och övervakas från LCD-skärmen, och du behöver inte oroa dig för att det är för komplicerat eftersom det bara finns 4 knappar.

Slutligen bör du veta att denna smarta mugg inte bara håller din dryck varm, den brygger dem också åt dig, eftersom du bara behöver tillsätta kokt vatten, kaffe eller teblad och sedan bara vänta.

Byggnaden är av högsta kvalitet, insidan är vakuumisolerad, locket är 100% spillsäkert, och rengöringen blir en plätt, bara du kommer ihåg att bara handtvätta den.

Dom

Med så många funktioner och en så fantastisk design kan man inte låta bli att undra varför just denna mugg inte är på vår plats nummer 1, prislappen och det faktum att den inte ser ut att klara av att tappas för många gånger.

Det finns också det faktum att det verkligen är väldigt stort, och står på cirka 12 tum i höjd, så medan detta februari inte vara en så dålig sak när du reser eller på vägen, det tar för mycket plats på ett genomsnittligt skrivbord.

  iLock förhindrar obehörig åtkomst till appar på din Mac

Allt som allt, om du inte tycker att dessa varningar är besvärande, kan du gå vidare och köpa Cauldryn Coffee Smart Mug från Amazon, även om du måste skynda dig eftersom alla älskar det och de är ofta slut i lager.

3. BURNOUT Temperaturreglerande mugg

Vår tredje ingång – BURNOUT Temperaturreglerande Mug – är ännu en termosformad smart mugg som har avancerade isoleringsmöjligheter som gör det enkelt att upprätthålla en jämn inre temperatur, både aktivt och passivt.

Funktioner

Den kommer med en högkvalitativ isolerad vakuum dubbelväggkonstruktion som är baserad på design utvecklad av flygindustrins termiska ingenjörer, och materialen är också av högsta kvalitet, vilket gör det både värmebeständigt, samt lätt och hållbart.

Faktum är att alla komponenter är tillverkade i USA, kommer med sitt eget unika serienummer och drar nytta av en livstidsgaranti som du kan tjäna pengar på när som helst, med vissa begränsningar förstås.

En sak som gör just denna mugg speciell är hur bra den är på att kyla din dryck, inte bara att hålla den varm eller värma upp den. Det stämmer, genom att använda avancerad teknik kan denna mugg hjälpa till att kyla ditt kaffe på några minuter så att du kan njuta av det direkt.

En annan sak som får den här muggen att sticka ut är det faktum att den gör allt ovanstående helt passivt, allt tack vare något som heter Drink Now Technology som snabbt absorberar och lagrar den extra värmen från kaffet så att du kan börja dricka det på bara några minuter .

Denna extra lagrade värmeenergi används sedan för att hålla temperaturen på ditt kaffe i timmar utan att behöva värmas upp.

Dom

BURNOUT temperaturreglerande muggen är i grunden en termos från rymdåldern, så ur många synpunkter februari hävda att det inte precis är en smart kaffemugg.

Tänk dock på att när du använder en vanlig vakuummugg kan du bränna dig i munnen, behöva vänta i timmar innan du kan dricka kaffet och ibland måste du till och med värma upp det igen, men med BURNOUT temperaturreglerande muggen kan dricka ditt kaffe direkt, och du behöver inte värma upp något eftersom temperaturen är konstant i timmar.

Enbart dessa funktioner borde vara tillräckligt för att garantera den här produkten den smarta taggen, och om du också vill lägga vantarna på en BURNOUT temperaturreglerande mugg kan du köpa den online till ett specialpris under en begränsad tid.

4. Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg

Följer upp på vår lista är Muggo 12 oz Temperaturkontrollmugg, en smart mugg som alla kan använda för att njuta av sin varma favoritdryck antingen hemma eller på resa, och den har en minimalistisk design som gör den lämplig för nästan allas smak.

Funktioner

Den kommer med ett inbyggt 4800mAh-batteri som kan hjälpa till att hålla dina drycker varma i upp till 3 timmar, och kommer även med en dubbel laddningsunderlägg som du kan använda för att driva din mugg medan du laddar batteriet. Båda kortplatserna är dock identiska, så du kan också använda en enstaka underlägg för att ladda två batterier, eller värma två muggar samtidigt.

Denna underlägg gör också Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg till en idealisk present, eftersom både du och någon annan kan njuta av fördelarna med den dubbla laddningsplattan, utan att var och en av er behöver ta med sin egen.

Du kan styra temperaturen med hjälp av de beröringskänsliga LED-knapparna som du kan använda för att värma din resemugg till önskad temperatur på mindre än 10 minuter, från var som helst mellan 95°F – 150°F.

Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg är också bra på passiv värmehållning, allt tack vare den avancerade isolerade beläggningen som gör att ditt kaffe, te eller varm choklad håller sig varm även timmar efter att de interna batterierna tagit slut.

Den kan hålla upp till 12 oz. av vilken brygd du än gillar, och den är dessutom ganska liten i storleken, vilket gör den lätt att bära med sig eller helt enkelt hålla i handen. Mer så, insidan av muggen är fodrad med en spillsäker gummitätning, så du behöver inte oroa dig för att göra en röra, även om muggen hamnar upp och ner i din väska.

Dom

När det gäller enkelhet är Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg förmodligen högst på vår lista och den minimalistiska och ändå eleganta designen i kombination med rymdålderns konstruktion gör den till ett utmärkt verktyg för framtidens kaffefanatiker.

Gå vidare och kolla in de detaljerade specifikationerna för Muggo 12 oz temperaturkontrollmugg på Amazon, och om du tycker att den passar din smak, skaffa en direkt, men inte bara för dig själv, utan även din speciella person!

5. OHOM Kopi självuppvärmande mugg

OHOM Kopi självuppvärmningsmugg är den första posten på vår lista som faktiskt känns som en mugg, och vi är säkra på att de av er som är mer traditionella till sin natur förmodligen kommer att mylla runt den eftersom det vid första anblicken ser ut som en keramisk mugg med ett värmeunderlägg ingår.

Naturligtvis skulle det vara den bredare beskrivningen, eftersom designen på muggen är lite mer komplicerad än så.

Funktioner

Den är byggd av högkvalitativ giftfri porslinskeramik, har en volym på 12 oz., och det är också det första föremålet på vår lista som tål diskmaskin, även om vi skulle vilja låta dig veta att du inte får värma det upp med en mikrovågsugn, någonsin.

Förutom själva muggen får du även en trådlös laddare som består av en blandning av aluminiumlegering och härdat glas, så värmeöverföringen är snabb och effektiv mellan laddaren och muggen, och det finns även ett matchande keramiskt lock som också hjälper till att hålla din dryck varm under längre perioder, även när du har tagit bort den från laddningsplattan.

  Alexa kommer fortfarande att fungera med Nest (och det är ett problem)

En annan unik aspekt av denna smarta mugg är att du kan ladda den med din smartphone, och det bör noteras att den fungerar med alla Qi-kompatibla smartphones (Samsung Galaxy S8, Apple iPhone 8, 8 Plus, X, etc.

På tal om smartphones, OHOM Kopi Self-Heating Mug har till och med snabbladdning, även om detta bara fungerar med icke-Qi-enheter, och du har till och med 2 små LED-indikatorer som visar dig när den laddas och när den värms upp.

Dom

Det finns många unika saker med OHOM Kopi självuppvärmningsmugg, och vi tänkte inte en sekund när vi bestämde oss för att lägga till den på vår lista.

Designen är bekant, konceptet är enkelt, du kan använda din egen telefon för att ladda den och att tvätta den är en bris. Allt som allt, om du bestämmer dig för att lägga till OHOM Kopi självuppvärmande mugg till din dagliga morgonrutin, gå vidare och beställ en på BestBuy, eller till och med deras egen officiell hemsida.

6. BESTINNKITS Smart Kaffeset

Denna nästa smarta mugg – BESTINNKITS Smart Coffee Set – är ännu en med en mer traditionell känsla, även om laddningsmöjligheterna och designen är lite annorlunda.

Funktioner

Uppvärmningen sker via en gravitationsinduktionsdyna, och den kan användas för att värma upp ditt kaffe, te, varm choklad, te eller vilken varm dryck du föredrar till cirka 131℉ (eller 55℃).

Denna gravitationsinduktionsteknologi gör att värmedynan aktiveras varje gång du placerar koppen på den, och den stänger av sig själv när du tar bort koppen, vilket effektivt sparar energi som annars skulle gå till spillo.

Muggen i sig är ganska robust, gjord av högkvalitativ porslinskeramik, som rymmer upp till 14 oz. av vätska, och glasskiktet skyddar både muggen och laddningsplattan från miljörisker. Inte nog med det, den vattentåliga beläggningen gör denna mugg extremt lätt att rengöra, eftersom det räcker mer än nog att sätta den under en vattenstråle i några sekunder.

Bägaren finns i 2 färger, nämligen svart och vit, så att du kan få en av varje att använda själv, eller ge bort dem till någon som är dig kär.

Dom

Medan denna mugg februari vara lätt att använda, underhålla och är effektiv för att hålla dina drycker varma, höjdpunkten är det otroligt överkomliga priset, eftersom det förmodligen är det mest tillgängliga posten på vår lista.

Om du vill se det själv kan du gå vidare och köpa BESTINNKITS Smart Coffee Set från Amazon, eftersom de har det till rea ändå.

7. Tech Tools Smart Travel Mug

Som avslutning på vår lista är Tech Tools Smart Travel Mug, en smart kaffemugg med en unik design som sammanför element från vanliga koppar och termosar.

Funktioner

Den är gjord av högkvalitativt rostfritt stål, och bara detta borde vara en anledning till att du inte ens tänker på att värma upp den i mikrovågsugnen. Dessutom har själva koppen elektroniska komponenter kopplade till sig, som en kontrollpanel med flera knappar och en LCD-display, så försök inte värma den på en spis heller.

Handtaget är tillverkat av högkvalitativ plast som är ergonomiskt format, så oroa dig inte för att tappa greppet och spilla något när du går eller ens när du dricker alkohol och kör bil.

På tal om det, just denna smarta mugg är designad med fordon i åtanke, eftersom den kommer med en 12V-laddare som är bilkompatibel, och basen är också belagd med halkfritt gummi och den har även ett spillfritt lock, så du kan placera den var som helst utan rädsla för att göra en enda röra, även om du träffar ett riktigt stort potthål.

När det gäller uppvärmning av ditt kaffe, värmer det upp det till temperaturer mellan 85-160 ° Fahrenheit, och det varnar dig när den idealiska förinställda temperaturen har uppnåtts.

Dom

Designen är robust, den har 4 olika temperaturförinställningar, och den är idealisk för dig som ofta är på resande fot och är van att dricka sitt kaffe i bilen oftare än i köket.

Alla aspekter övervägda, om du passar profilen som beskrivs ovan, bör du definitivt kolla in Tech Tools Smart Travel Mug och bestämma själv om det är värt det eller inte.

Obs: Den smarta muggen är avsedd att hålla din dryck varm vid önskad temperatur och för att värma upp ljumma drycker, men kommer inte att koka kalla drycker.

Bästa smarta kaffemuggar: Slutsats

Hur vi arbetar under en viss dag bestäms mest av hur vi börjar vår morgon, och alla som känner till arbetsscheman tidigt på morgonen eller jobb som kräver förbränning av midnattsoljan kommer säkert att uppskatta en god kopp av vilken varm dryck de gillar mest , vare sig det är kaffe, te, varm choklad, äggvita eller något sådant.

Som sagt, en bra kopp kan hjälpa mycket (och vi har alla vår egen speciella kopp som vi har druckit ur i flera år nu), så uppgradera från en traditionell som lämnar ditt kaffe kallt och smakar fruktansvärt efter några timmar för en som håller det varmt hela dagen är förståeligt.

Vi hoppas att vi har gjort det lättare för dig att förstå vad du behöver leta efter när du köper en ny mugg. Vi hoppas också att de 7 förslagen som vi har presenterat kommer att ha väckt ditt intresse eftersom de alla är effektiva på vad de gör samtidigt som de bibehåller vissa egenskaper som gör att var och en av dem skiljer sig från resten.

Låt oss veta vad du tycker om vår lista, och om du känner till en viss smart mugg som förtjänar erkännande, berätta om den i kommentarsfältet nedan, så granskar vi den så fort vi får chansen.