Bästa iPhone billaddare 2023

Att hålla telefonen laddad när du är på språng är avgörande nuförtiden, särskilt om du använder den för navigering. En bra biltelefonladdare räcker långt för att säkerställa att dina dagliga pendlingar och helgresor är stressfria. Om du äger en iPhone är dessa billaddare ett måste när du är ute och reser.

För lite av allt från en iPhone-billaddare är vårt bästa val Anker PowerDrive Speed+ 2. Den är liten, lätt och kompakt, men den är fortfarande hållbar och tillverkad av brandsäkert material för sinnesfrid. Vidare har Ankers säkerhetssystem full UL-certifiering, och laddaren kommer inte att överhettas eller överladda din iPhone.

Med en 30W Power Delivery USB-C-port laddas din iPhone 15 snabbt, och den har också tillräckligt med ström för att ge vissa MacBooks juice. Dessutom finns det en 19,5 W Fast Charge USB-A-port för samtidig höghastighetsladdning, och du får allt detta till ett mer än rimligt pris.

Anker PowerDrive Speed+ 2

Bäst överlag

$26 $31 Spara
5 USD

Anker PowerDrive Speed+ 2 erbjuder köpare ett utmärkt fynd tack vare dess låga pris och höghastighetsladdning. Tillsammans med UL-certifierade säkerhetsfunktioner är detta kompakta, lätta och hållbara alternativ den bästa iPhone-billaddaren du kan köpa.

Fördelar

 • Snabb laddning
 • Laddar två enheter utan hastighetsförlust
 • Bra säkerhetsfunktioner
 • Kompakt, lätt och hållbar
 • Bra värde

UGRÖN

Trots att den erbjuder 20W Power Delivery och Quick Charge 3.0 18W snabbladdning, är UGREEN USB-billaddaren tillgänglig till ett bottenpris. Den kan ladda en iPhone 15 till 60 procent på bara en halvtimme och har en USB-C- och USB-A-port för samtidig laddning.

UGREEN uppger dock att laddningstiden kommer att ta längre tid när man använder båda portarna, vilket egentligen inte är förvånande, särskilt i denna prisklass. Laddaren erbjuder säkerhet med automatisk krafttilldelning till varje port, och aluminiumlegeringskonstruktionen är hållbar och reptålig.

UGREEN USB billaddare

Mest prisvärd

Med en hållbar konstruktion och anmärkningsvärda säkerhetsfunktioner är UGREEN USB-billaddaren lite av en stjäl när det kommer till att hitta en kvalitetsmen ändå prisvärd billaddare för din iPhone. Med USB-C- och USB-A-portar kan du ladda två enheter samtidigt, medan dess snabbladdningsmöjligheter kan få din iPhone full av juice på nolltid.

Fördelar

 • Enastående värde
 • Snabbladdning
 • Liten, kompakt och hållbar
 • Två USB-portar
 • USB-C för iPhone 15

Nackdelar

 • Laddningen kan sakta ner när du använder båda portarna

ESR

MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost har ESR:s egen teknologi som kombinerar en kylfläkt med värmeavledande komponenter. Detta möjliggör laddning med maximal hastighet, även när du använder din iPhone. Laddningshastigheten saktar inte ner när du använder GPS eller frågar Siri var du ska stanna för mat.

Denna teknik innebär också att den kan leverera ström dubbelt så snabbt som andra MagSafe-laddare utan att överhettas. Detta skyddar batteriet och förlänger till och med dess livslängd, medan CryoBoost-laddare också har ytterligare säkerhetsfunktioner för att skydda din enhet.

Dessutom är den magnetiska HaloLock-ringen stark och håller din MagSafe-kompatibla iPhone (iPhone 12 och nyare) säkert på plats.

ESR för MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost

Bäst för MagSafe

$30 $50 Spara
20 USD

ESR:s MagSafe Car Mount Charger med CryoBoost är en utmärkt laddare för MagSafe-kompatibla iPhones. Med sin kylande och värmeavledande teknologi kan laddaren starta din iPhone mycket snabbare än andra MagSafe-laddare. Din iPhone förblir sval medan den laddas, även när du använder den.

Fördelar

 • Magneter har en hållkraft på 3 000 g med HaloLock telefonfodral
 • Extremt snabb laddning
 • Effektiv kylfläkt och värmeavledande teknik
 • Justerbar kula för vinklad visning
 • Porträtt och liggande lägen

Nackdelar

 • Strömadapter ingår ej

BASEUS

Denna billaddare har tre portar med en kombinerad maxeffekt på 160W. Med en enda 100W och två 30W-portar har du tre oberoende snabbladdningsplatser som du kan använda samtidigt utan att sakta ner laddningshastigheten för någon enhet.

Baseus 160W USB-C billaddare stöder PPS-, PD3.0- och QC5.0-protokoll för att snabbt ladda en mängd olika smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Laddaren har även avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar din iPhone och andra enheter från överhettning, överladdning och kortslutning, med automatisk avstängning när din enhet är fulladdad.

Baseus 160W USB C billaddare

Bästa multiport

$46 $60 Spara
14 USD

Baseus 160W USB-C billaddare är ett utmärkt val om du letar efter en multiportladdare. Den har en 100W-port för större enheter och två 30W-portar som du kan använda för att snabbt ladda din iPhone. Dina enheter skyddas också av avancerade säkerhetsfunktioner för trygghet vid laddning och körning.

Fördelar

 • Kompakt och lätt
 • Laddar snabbt tre enheter samtidigt
 • Rep tålig
 • Bra säkerhetsfunktioner

Nekteck

Denna lilla, kompakta billaddare från Nekteck är billig och erbjuder pålitlig, snabb laddning för iPhones. Den har två portar: en 45W USB-C och en 12W USB-A. Men för modeller äldre än iPhone 15 behöver du rätt kabel eller en adapter.

Nekteck PD 45W Type-C billaddare uppfyller USB-C snabbladdningsstandarder. Och du kan använda USB-C PD-porten och USB-A-porten med maximal effekt samtidigt.

Dessutom kan 45W Type-C Power Delivery-porten ladda din iPhone och de flesta andra smartphones, iPads och bärbara datorer, inklusive vissa MacBooks.

Nekteck PD 45W Type-C billaddare

Mest kompakt

$20 $26 Spara
$6

Nekteck PD 45W billaddare är en kompakt, snabbladdare som är kompatibel med iPhones. Utöver 45W USB-C-porten har den även en 12W USB-A-port, och du kan använda dem tillsammans utan att laddningshastigheten minskar.

Fördelar

 • Identifierar enheten och maximerar laddningshastigheten
 • USB-IF-certifierad
 • Tillverkad av brandsäkra material
 • Smart laddningsskydd

Nackdelar

 • Kabeln är endast USB-C till USB-C

FAQ

F: Behöver jag en Lightning-kabel eller USB-C-kabel för att ladda min iPhone?

Med utbudet av iPhone 15s som släpptes 2023, har Apple gått över till USB-C. Om du har en Lightning-kabel från en tidigare modell fungerar den inte med din iPhone 15. Pre-iPhone 15-modeller kräver alla Lightning-kabeln.

För en mer djupgående titt på hur du använder rätt kabel, kolla in vår guide till vilken kabel du behöver använda för att ladda din iPhone.

F: Kommer en billaddare att förstöra min iPhones batteri?

En billaddare kommer sannolikt inte att förstöra din iPhones batteri. Du bör dock se till att du använder en billaddare av hög kvalitet. En billigt tillverkad modell kan orsaka spänningstoppar som kan skada ditt iPhone-batteri.

F: Kommer laddning av min iPhone i bilen att förstöra bilens batteri?

Att ladda din iPhone medan du kör påverkar inte bilens batteri. Generatorn kan generera tillräckligt med ström för att hålla bilbatteriet laddat. Men om du kopplar in din iPhone när motorn är avstängd eller när den går på tomgång under längre perioder, riskerar du att tömma den.

F: Varför fungerar inte min iPhone billaddare korrekt?

Vanligtvis beror det på en skadad eller trasig kabel. På samma sätt kanske du använder en Lightning-kabel med en iPhone 15, vilket inte fungerar. Detsamma gäller att använda en USB-C-kabel med en äldre version av iPhone.

Men om det inte är ett kabelproblem kan billaddarporten vara skadad eller säkringen har gått. Porten på din iPhone kan också vara smutsig. Du kan prova att rengöra den noggrant med en mjuk borste eller tandpetare.

Det kan också vara ett kompatibilitetsproblem. Så se till att din billaddare är kompatibel med iPhones innan du köper den.

F: Vilka iPhone-modeller stöder MagSafe?

MagSafe-tekniken integrerades i iPhones med iPhone 12. Alla iPhone-modeller som släppts sedan dess stöder MagSafe.