Bästa fotoutskriftstjänster online för att rama in värdiga ögonblick

I dagens digitala tidsålder har smartphones blivit en förlängning av våra ögon👀, och vi fortsätter att samla in bilder🖼️på våra enheter.

Men det finns en annan upplevelse och tillfredsställelse i att hålla ett fotoutskrift🖨️av våra speciella ögonblick i våra händer.

Oavsett om det är en bild av din första bil eller examen, hjälper onlinefotoutskriftstjänster dig att bevara dina virtuella minnen📸.

I den här artikeln hittar du några av de bästa fotoutskriftstjänsterna online som hjälper dig att förvandla minnen till fysiska format.

Vikten av fotoutskrift online

De senaste årens snabba övergång till smartphones med högupplösta kameror har dämpat fotoutskriftskulturen. Nu får du alla bilder till hands på mobila enheter.

Men det finns fortfarande en charm i att reservera minnena i form av fysiska kopior som bevarar dina omhuldade ögonblick. Det påminner dig om meningsfulla händelser och skapar en påtaglig koppling till dina minnen.

Online fotoutskrift är det bästa sättet att bevara dina minnen i form av tryckta foton. Dessa tjänsteleverantörer är specialiserade på att skriva ut foton på papper, träcanvas, metalltryck och så vidare. Det är bekvämt att använda dessa tjänster, och du behöver bara ladda upp bilder för att få slutresultatet.

Du kan dela dessa fotoramar med dina vänner och familjer för att minnas över fina minnen. Dessutom kan tryckta fotografier bli en arvsgåva🎁när de går i arv från generation till generation.

Vad du ska leta efter i en bra fotoutskriftstjänst online

Det är viktigt att välja rätt fotoinramningsmärke. Därför har vi listat några av de viktigaste punkterna som du bör titta efter när du väljer en för dina behov.

Beställningens slutförandetid⌛: Du vill inte spendera mycket tid på att vänta på att dina produkter ska levereras till dig. Vad händer om du vill ge bort produkterna till dina nära och kära för speciella tillfällen, som en present på mors dag, men den beräknade tiden har redan passerat dagen? Så välj en tjänst som har en anständig handläggningstid med ett bra antal betyg.

Pris💵: Pris är en viktig aspekt när du bokar en fotoutskriftstjänst. Det är klokt att spendera en bra summa och vara nöjd med resultatet snarare än att spara några kronor.

Ramtyper🖼️: Leta efter ett märke som erbjuder alternativ att välja mellan olika typer av fotoramar. Vit, svart, klassisk och matt touch är några av de vanligaste typerna av bågar som du hittar hos de flesta märken.

Anpassning🪡: Många fotoutskriftstjänster erbjuder anpassningsalternativ på sina webbplatser för fotoredigering så att du kan ge dina minnen en personlig touch och känsla.

Frakt🚢: Leta efter leveransplatserna när du väljer en fotoutskriftstjänst, annars kommer du att spendera mycket pengar på fraktkostnaderna🚚. Välj de som är närmare din plats och har ett anständigt fraktbetyg online.

Låt oss nu börja med listan över bästa fotoutskriftstjänster som är tillgängliga baserat på antalet inställningar, anpassningsalternativ och kundrecensioner.

Shutterfly

Shutterfly är ett branschledande e-handelsföretag som erbjuder specialbyggda och specialdesignade produkter. Deras tjänster inkluderar fotoutskrifter, videolagring, presenter, heminredningsartiklar, kort, personligt brevpapper och mer.

Med Shutterfly kan kunder ladda upp foton på webbplatsen och använda bilderna på en mängd olika produkter som fotoramar, kalendrar, tryckta mediamaterial, personliga gåvor 🎁tillbehör och böcker.

Deras webbplats erbjuder några lättanvända verktyg som du kan använda för att anpassa produkterna. Du kan också beställa utskrifter av digitala bilder som hjälper dig att bevara dina minnen i fysiskt format.

Snapfish

Snapfish är ett Shutterfly-märke dedikerat till skräddarsydda presentupplevelser som fotoböcker, heminredning och så vidare. Du får ett brett utbud av stilalternativ för att välja dina fotoutskriftsbehov online, som praktiska plånboksutskrifter, fotocollage och inramade fotoutskrifter i olika utskriftsstorlekar.

Snapfish tror på att leverera minnen i form av fotoutskrifter. Företaget använder förstklassigt fotopapper och högkvalitativt bläck för att skriva ut foton av bästa kvalitet. Du kan enkelt välja måtten på dina fotoramar i kassan🛒.

Du kan lägga beställningen från såväl hemsidan som appen. Med Snapfish kan du redigera dina fotografier genom att lägga till text, lägga till dekorativa detaljer och skapa fotocollageutskrifter. Gå vidare till Snapfish-webbplatsen och beställ dina utskrivna foton för att vårda dina minnen.

Walmart foto

Walmart erbjuder fotoutskriftstjänster där du kan välja typ av produkt och få dina bilder utskrivna. Besök deras hemsida och välj fotoprodukter som fotoramar, muggar, affischer, presentartiklar och böcker.

Du kan börja med att ladda upp dina bilder på hemsidan och välja utskriftsstorlekar och produkter för tryck. Du kan få fotona tryckta på en ram, adressetiketter, företagskalendrar, anteckningsblock, banderoller och till och med T-shirts.

När det är klart levererar Walmart de tryckta produkterna till din plats inom 3-5 arbetsdagar. Det är värt att nämna att Walmart också erbjuder en 1-timmes fototjänst och leverans samma dag. Upphämtningsavgifterna och fraktavgifterna är tillgängliga på webbplatsen baserat på utskriftsstorleken.

Vill du förvandla dina bilder innan du skriver ut🖨️? Prova dessa relight💡fotoverktyg för fantastiska förvandlingar.

Nationernas fotolabb

Nationernas fotolabb har hjälpt mer än 500 000 kunder att skriva ut sina minnesvärda ögonblick. Företaget är en heltidstjänsteleverantör för kvalitetsfotoutskrifter, canvastryck, metallutskrifter och rustika trätryck.

För att komma igång måste du skapa ett konto och börja ladda upp bilder från din enhet. Välj sedan mått, produkt som du vill skriva ut på och ställ in övriga specifikationer.

Nations Photo Lab erbjuder en mängd olika utskriftstyper som lysterfotoutskrifter, glansiga utskrifter, fyrkantiga utskrifter, plånboksutskrifter, panoramafotoutskrifter och mer. Du kan också välja typer av utskrifter baserat på olika kategorier som presskort, fotoböcker, presenter och så vidare.

Walgreen

Walgreen erbjuder fotograferingstjänster som fotoutskrift och fotoförstoringar. Du har alternativ att välja storlek på fotoramarna och papperstyp, som glättat eller matt. Företaget tillhandahåller hämtning samma dag som täcker mer än 7500+ platser.

Deras populära produkter kännetecknar personliga kort, försegla och skicka kort, trycka böcker, banderoller, trähängare med mera. Några andra tillbehör för fotoutskrift inkluderar papperskalendrar, kalendrar av trä staffli, fotoblock i akryl, glasplattor och collageprodukter.

Dessutom erbjuder Walgreen premiumtjänster som rullfilmsbearbetning, hemmafilmer, digitalisering av utskrifter, dokumentutskrift och mer.

Vill du ha en udda photobooth-sessionsupplevelse? Prova dessa bästa fotobås-appar för iPad som gör varje händelse oförglömlig för några innovativa foton att skriva ut!

Ezprints

Ezprints är ett bildföretag som erbjuder tjänster för att välja och beställa digitalt tryckta fotografier. Det erbjuder inte bara fotoutskriftstjänster, utan det har också expertis inom canvastavlor, metallutskrifter och tryck på presentartiklar som muggar, filtar och mer.

Du kan börja med att ladda upp dina foton på deras webbplats och fortsätta använda anpassningsinställningarna. Ezprints mest populära fotopapper börjar från 2,5″ x 3,5″ plånböcker till 24″ x 36″ affischer. När du har slutfört storleken kan du välja typ av finish från blank, matt, pärla eller lyster. Välj slutligen antal och skicka in dina bilder för utskrift.

Ezprints leveranstid är 2-4 arbetsdagar. Fraktkostnaderna baseras på destination, fysisk storlek, fraktmetod och antal varor.

Läs också: Skannerappar för att digitalisera dina gamla foton.

Artefaktuppror

Artefaktuppror är ett designföretag som hjälper dig med tryckta fotopresenter, böcker, ramar, kalendrar och tryckta presenttillbehör. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av fototypsvalsalternativ som vardagsutskrifter, storformatutskrifter, ultratjocka signaturutskrifter, giclee-utskrifter och många fler.

Du kan skriva ut din kamerarulle och göra meningsfulla presenter med fyrkantiga fotoutskrifter, storformatutskrifter och en mängd olika storlekar. Du kan ladda upp dina foton snabbt och enkelt från flera källalternativ, inklusive din dator, Dropbox och Instagram.

Välj sedan storleken på dina fotoutskrifter, klicka på skapa utskrifter och logga in med ditt Google-konto eller din e-postadress. Deras produktionstid är vanligtvis 2-3 dagar, plus leveranstiden.

Kunderna köper det de gillar. Var därför försiktig med att första intrycken inte ändras till avvisande sista. Använd dessa AI-produktfotograferingsverktyg för din e-handelsbutik på en budget.

PostSnap

PostSnap är en onlinetjänst för fotoutskrift som erbjuder ett brett utbud av personliga fotoprodukter som du kan välja från deras webbplats eller mobilapp. Du kan beställa deras populära tjänster som minifotoutskrifter, fyrkantiga foton, vykort, gratulationskort och personliga fotokort.

Börja med att välja storleken på din duk från mini 2″ x 2″ minifotoutskrifter till panoramafotoutskrifter. Ladda upp dina bilder från din telefon, surfplatta eller skrivbord utan att behöva skapa ett konto. Anpassa fotouppsättningarna, som fotofinish, färger och kanter.

PostSnap ber om slutgiltigt godkännande av dina fotografier innan leverans för att säkerställa bildförhållandet. När du har godkänt den👍 levereras beställningen till din adress.

Printique

Printique är en heltidsanställd fotoutskriftstjänst känd för att skriva ut ett brett utbud av personliga fotoprodukter, inklusive hållbar träduk, metalltryck, böcker, album och så vidare. Det är bland ett fåtal fotolabb som använder silverhalogenidtryck för att skapa fotoböcker och utskrifter.

Du kan ladda upp och beställa bilder direkt från din iPhone-kamerarulle, Google Photos, Instagram, Dropbox, Lightroom och flera andra källor. Välj sedan mellan pappersalternativ från lyster till glansigt till matt till djupt matt till metallic och siden.

Med över 2500+ positiva recensioner på Trustpilot kan du lita på Printique på deras kvalitet, orderplacering och leverans av din produkt.

MailPix

MailPix är en teknisk startup baserad i södra Kalifornien som gör det enkelt att ladda upp foton från telefoner och leverera utskrivna foton till kunder inom några timmar.

MailPix gör det enkelt att skriva ut foton från vilken lagringskälla som helst online. Genom att logga in på din favoritplats för fotolagring kan du enkelt ladda upp foton från din telefon eller dator. Eller så kan du ladda ner deras 1-timmes fotoapp och beställa utskrifter direkt på din telefon och hämta dem på 1 timme från över 18 000 platser.

MailPix-produkter inkluderar svart duk från staffli, återvunnet ladugårdsträkonst, quiltväggbeklädnader, prislappar, tryck med skala och sticka och mer. Du kan till och med få fotoutskrifter på kalendrar, böcker, yogamattor, filtar, muggar, glasögon och husdjurspresenter.

Läs också: Bästa 3D-skrivare för nybörjare.

FedEx kontor

Det är inte många som vet det FedEx tillhandahåller lösningar för att skapa skräddarsydda tavelramar. Du kan välja mellan olika fotoutskriftslösningar som tryckta affischer och monterade fotoramar.

På FedEx webbplats kan du börja det hela genom att ladda upp en digital fil som ska skrivas ut. Därefter får du steg-för-steg-vägledning om hur du väljer ramdimensioner, ramstilar som trä/metall, efterbehandlingsalternativ som matt eller blank, och så vidare.

Det finns många storlekar att välja mellan, från 5″ x 5″ upp till 42″ x 62″ i olika stilar. Genomsnittspriset börjar på $12,50 för en 5″ x 5″ fotoram och går upp till $219 för en 46″ X 62″ fotoram. FedEx har också andra kategorier där du får anpassade fotoutskrifter, fotokalendrar, anpassade metallpaneler och kontorskonstdekor.

Canvaspop

Canvaspop är ett mer än ett decennium gammalt företag som erbjuder högkvalitativa canvastryck och har över 18 000+ bra recensioner. Deras hemsida är lätt att använda, och supporten är förstklassig, som består av fotografer för att förstå dina problem och ge de bästa möjliga lösningarna.

Du kan börja med att ladda upp din bild och välja storlek från 8 ″ x 10 ″, prissatt till $83. Några normala storlekar tillhandahålls i urvalsprocessen, men det finns ett alternativ för att lägga till din anpassade storlek. Därefter kan du välja typ av kanter för dina ramar, oavsett om det är en fotoomslag, vit ram eller svart ram.

Det finns många filter tillgängliga, som svartvitt, sepia, vintage, oljemålning, popkonst och många fler. Slutligen tillhandahåller Canvaspop ytterligare foto-touch-up och makeover-tjänster som du kan välja under deras kassaprocess.

Bayphoto

Bay Foto är ett 40-årigt företag som har arbetat inom foto- och tryckbranschen. Du får högkvalitativa utskrifter, ramar i anpassade storlekar, olika texturer och beläggningar för att förstärka kvaliteten på dina fotoutskrifter.

Företaget erbjuder trycktjänster för konst, drömtryck, matttryck, metalltryck, trä, akryl och så vidare. När du har laddat upp bilderna får du möjlighet att anpassa din beställning genom att välja papperstyp, storlek, efterbehandling och andra inställningar. Gör alla nödvändiga justeringar för att få dina önskade fotoutskrifter.

Det sista steget är att lägga beställningen och ange din adress. Bay Photo kommer att bearbeta dina fotoutskrifter och dina slutprodukter kommer att skickas till din adress inom några arbetsdagar.

Sammanfattning

Nu när vi har överblickat några av de bästa fotoutskriftstjänsterna online är det lätt att bli förvirrad över vilken som är den perfekta för dig.

En av de avgörande faktorerna är att leta efter platsen, om onlinetjänsten levererar på din plats och leveranshastigheten. Det beror också på hur brådskande fotoutskrifterna är och priset du betalar.

Med den här artikeln antar vi att din sökning efter fotoutskriftstjänster online har kommit till en lösning.

Nästa, topprankade passfotoappar för iPhone för att säga ost🧀och resa lätt🧳.