Bästa Enterprise LMS för att stärka din organisation

Enterprise Learning Management System (LMS) har blivit väsentligt för varje organisation som vill tillhandahålla olika utbildningsprogram för användare, särskilt företagsanställda och intressenter.

Att hålla anställda uppdaterade med de senaste framstegen, verktygen och teknikerna är avgörande för att trivas i denna konkurrensutsatta värld.

Det är därför många organisationer investerar i kompetensutveckling och skapar lärandeprogram.

Använder företags LMS som Tänkvärt gör processen enklare genom att erbjuda ett brett utbud av fördelar så att du framgångsrikt kan starta ditt onlineinlärningsprogram.

Låt oss dyka in i en detaljerad genomgång av Thinkfic för att avgöra om det kan vara ett lämpligt verktyg för att uppfylla dina krav.

Vad är Thinkific Enterprise LMS?

Tänkvärt Enterprise learning management system är en robust LMS-plattform som många organisationer erkänner och använder för att bygga effektiva lärandeprogram.

Thinkific LMS hjälper dig att skapa en övertygande och engagerande inlärningsmiljö som kommer att gynna dina anställda med utbildningsprogram. Den är också idealisk för individer eller entreprenörer som vill designa och leverera inlärningsprodukter till proffs i branschen i stor skala.

Med mer än 50 000 aktiva användare är det en av de bästa e-lärande plattformarna som skulle underlätta processen att skapa och hantera kurser. Det här är en molnbaserad plattform som förser dig med massor av funktioner, allt från verktyg för att skapa kurser, vitmärkta miljöer och enkel inloggning till SOC 2-kompatibilitet och obegränsade administratörer.

Du behöver ingen teknisk expertis för att använda funktionerna i Thinkific LMS eftersom de är ganska enkla att använda. Fokusera bara på att skapa bra inlärningsprogram och låt verktyget ta hand om resten.

Den här plattformen förser dig också med en Plus-funktion, som gör det enkelt för ditt team att fokusera på att skapa fantastiska lärdomar utan att behöva oroa sig för kod. Med det här verktyget kan du anpassa varje aspekt av din lärmiljö och få eleverna att hålla sig fast vid kursen.

Funktioner i Thinkific Enterprise LMS

Thinkific ger dig användbara funktioner som du behöver för att skapa och hantera dina kurser.

#1. Vit märkning med anpassat varumärke

Thinkific ger dig en specialiserad enhetlig plattform där du kan lägga upp och sälja alla dina anpassade onlineinlärningsprogram till många målgrupper. Det ger en lättanvänd miljö med vit etikett där du kan lägga din logotyp, anpassade domän och varumärke för att publicera alla kurser.

Denna skräddarsydda miljö hjälper dig att få dina anställdas uppmärksamhet och även företagsorganisationer som söker plattformar som erbjuder en personlig inlärningsupplevelse för sina anställda.

#2. Avancerad användarhantering

Thinkific LMS är känt för sin avancerade användarhantering, och genom att använda den kan du hantera och spåra alla användare av LMS-plattformen. Du får också möjlighet att registrera användare till olika kurser beroende på deras preferenser.

Med hjälp av användarhanteringsfunktioner gör den här plattformen också att organisationer och instruktörer kan övervaka användarnas framsteg.

#3. Flera tredjepartsintegrationer

Till skillnad från andra LMS-plattformar för företag som erbjuder minimal integration, integrerar Thinkific med flera tredjepartsverktyg för olika funktioner. Verktyg för betalningshantering, användaranalys och e-postmarknadsföring är de primära som Thinkific täcker och tillhandahåller integrationer för.

Denna plattform låter dig också integrera med Zapier-verktyget, som kan automatisera många uppgifter. Du kan använda Zapier Trigger för att lägga till användare som registrerar sig via din e-postmarknadsföring. Med Thinkific får du även möjligheten att integrera Facebook Pixel, där den förstnämnda hjälper dig med att återinrikta din målgrupp genom Facebook-marknadsföring.

#4. Sömlös användarupplevelse

En av de finaste funktionerna i Thinkific är att det låter alla användare enkelt ansluta till kursen genom den mycket säkrade Single Sign-On OpenID-anslutningen. Single Sign-On-integrationen är allmänt föredragen på grund av den bekvämlighet den erbjuder genom att låta användare logga in på kursen med sina befintliga företagsuppgifter.

#5. Säkerhet och efterlevnad

Thinkific tar särskilt hänsyn till säkerheten för data och kurser och använder metoder för att skydda data och förhindra läckor på grund av eventuella skadliga attacker.

Genom SOC 2-efterlevnad försäkrar den sitt åtagande att upprätthålla datasäkerhet, inklusive personliga uppgifter om användare som använder plattformen. Thinkific uppmärksammar också att säkra betalningstransaktioner tillsammans med relaterade detaljer.

#6. Mobil tillgänglighet

Thinkific tillhandahåller en exklusiv appbutik som låter användare komma åt mer än 80 applikationer som ger en förbättrad inlärningsupplevelse. Dessutom kommer applikationen att ge användare tillgång till utbildningsinnehåll, vilket förbättrar den övergripande användarupplevelsen.

Thinkific, genom Enterprise LMS, erbjuder också en onlinegemenskap där användare kan interagera med varandra och genomföra gruppdiskussioner om många ämnen.

Det är en praktisk plattform för nya studenter att lära av varandra och även diskutera problem som de kan ställas inför med specifika kurser. Användare kan lägga upp de problem de möter eller frågor de kan ha och få rekommendationer från en stor grupp medlemmar. Instruktörer kan lägga upp bedömningar till samhället och tillhandahålla digitala certifikat.

#8. Avancerad analys och rapportering

Detta företags-LMS är känt för sina avancerade analys- och rapporteringsfunktioner, som är avgörande för att spåra varje användares lektionsframsteg och övergripande engagemang. Dessa funktioner är användbara för att bedöma din kurseffektivitet och hur användarna drar nytta av dem.

Beroende på dessa insikter kan du fatta datadrivna beslut för att förbättra inlärningsupplevelsen.

#9. Flera kurser och lektionsstöd

Med Thinkific behöver du inte kompromissa med studentlektionerna eftersom det stöder ett brett utbud av lektionstyper. Det låter dig skapa video-, text-, frågesportslektioner, nedladdningsbara eller presentationslektioner.

Thinkific hjälper dig att göra det perfekta lektionsprogrammet för att väcka uppmärksamhet och hålla dina anställda engagerade under hela kursen.

#10. Korsförsäljning och merförsäljning

En annan unik egenskap hos denna LMS-plattform är att den låter dig korsförsälja och merförsälja alla kurser du designar och utvecklar genom denna plattform. Det ger vägen att samla alla dina kurser och erbjuda dem till organisationer. Det är fördelaktigt när du vill öka användarens engagemang i dina kurser.

#11. Marknadsverktyg som stöds

Thinkific förser dig med marknadsföringsverktyg som gör att dina kurser får den uppmärksamhet de behöver. Även om du inte kommer att ha många inbyggda marknadsföringsverktyg kan du utnyttja olika genom integration med tredjepartstjänster.

Du kan använda alla e-postmarknadsföringsverktyg som CovertKit eller Mailchimp för att bygga din e-postlista och organisera dina riktade kampanjer. Det finns några marknadsföringsverktyg som låter dig använda videor, bilder, vittnesmål och andra former för att göra kurserna synliga för alla.

Kundsupport

Thinkific har ett mycket effektivt kundsupportteam för att ta hand om alla dina problem och lösa dem så snart som möjligt. De erbjuder kundsupport via e-post, och den är tillgänglig alla vardagar. De svarar på dina frågor med en korrekt och informativ lösning så att du snabbt kan lösa problemet.

I deras grundplan får du inte livechatt kundsupport och supersnabba svar via e-post. Men i deras högre planer kommer du att få livechattsupport. Men deras maffiga hjälpcenterbibliotek kommer att vara mycket fördelaktigt för dig eftersom det ger dig all nödvändig support du kan behöva.

Med hundratals artiklar, vanliga frågor, instruktionsvideor, stegdokumentation och andra resurser tillgängliga på deras webbplats, kommer du inte ha några problem med att lösa några av problemen. Genom dessa enorma resurser har de täckt de flesta tjänsterna så att du får svar på dina frågor.

Du kan komma åt kundsupport via fliken ”Resurs” på webben, medan du i mobilapplikationen måste komma åt den via knappen ”Hjälp”.

Tänkbar prissättning

Thinkific erbjuder olika prisnivåer för att passa företag med olika krav. Låt oss ta en titt på alla planer de erbjuder.

Gratis plan

Gratisplanen från Thinkific är en bra startplan som du kan få för att kolla in plattformen och hur du kan bygga dina kurser här. Det är en demoplan för de flesta innan de ger sig in i de betalda planerna.

Den här planen låter dig bara skapa en kurs, tillsammans med en gemenskap med två utrymmen och en administratör. Du kan registrera obegränsat antal studenter i en enda kurs. Du får även e-postsupport och en chatbot.

Grundplan

När du registrerar dig för deras grundplan hjälper det dig att få tillgång till de centrala funktionerna och verktygen som du behöver för att bygga din onlineutbildningsverksamhet. Du får inte bara möjligheten att publicera ett obegränsat antal kurser, utan du kan också komma åt Accelerator-programmet och registrera så många studenter du vill för dina kurser.

Du kan skapa din gemenskap genom denna plan; endast fem platser tilldelas per gemenskap. Den erbjuder dig också sin vitmärkta mobilapplikation, som är användbar för att leverera kursinnehåll. För alla dessa faciliteter måste du betala en premie på $36 per månad.

Starta plan

Om du vill gå utöver grundplanen kan du välja Startplanen, som medför en månatlig prenumerationsavgift på $74 per månad. Genom den här planen kan du låsa upp många ytterligare funktioner som hjälper dig att höja användarupplevelsen och engagemanget.

I denna startplan får du alla funktioner i grundplanen, men här kommer du att ha tio platser per gemenskap. Startplan hjälper dig att tillhandahålla uppdrag, paket, livelektioner och medlemskapsplaner till dina användare. Dessutom kan du använda avancerad kursbyggande och webbkodning.

Växplan

Grow-planen är den mest populära planen, där Thinkific förser dig med alla avancerade verktyg tillsammans med standardverktyg för att hjälpa ditt företag att växa mer. Det är idealiskt för dig om du vill expandera till flera inlärningsprodukter och vill ha tre gemenskaper för dina användare. Inte nog med det, du får också 20 platser per community.

Thinkinfic tillåter två administratörer att ta hand om ditt företag, och du kan inkludera ditt eget varumärke i din plattform. Du får speciella planer som e-postmeddelanden för flera studenter och anmälningar, vilket är mycket användbart för att få ditt företag att växa i snabb takt. Du får också exklusiv API-åtkomst, vilket är mycket användbart för att integrera verktyg från tredje part i ditt företag. Men för alla dessa funktioner måste du betala en månadsavgift på $149.

Tänkbara alternativ

Låt oss nu titta på några av de bästa Thinkific-alternativen du kan överväga om du av någon anledning inte vill använda Thinkific.

#1. LearnWorlds

Anses vara ett av de bästa alternativen till Thinkific, LearnWorlds är ett lättviktigt och molnbaserat LMS som är designat för att förändra utbildningen i din organisation.

Från efterlevnad och utbildning av anställda till kundutbildning, LearnWorlds hjälper dig att skapa olika typer av utbildningsprogram som krävs för din organisations tillväxt.

Med detta LMS för företag har du massor av funktioner att arbeta med. Det låter dig skapa många flexibla kurser tillsammans med interaktiva videor, vilket är idealiskt för att hålla din publik ansluten till slutet.

Du kan organisera 1:1 eller grupp livekonverteringar med alla användare och skapa en bättre inlärningsupplevelse samtidigt som du låter andra interagera med sig själva. Denna prisbelönta LMS-plattform hjälper dig att effektivisera skapande av innehåll genom att tillåta dig att importera SCORM- och HTML5-paket med lätthet.

Plattformen är helt redo för e-handel, och du får även en vitmärkt sida där du kan använda din logotyp för att marknadsföra ditt kursinnehåll. LearnWorlds-plattformen finns tillgänglig i fyra olika planer, från startpaketet, som kostar $24 per månad.

#2. Litmos

En annan LMS-plattform för företag du kan överväga är Litmos, som många toppföretag överväger när det gäller att tillhandahålla utbildningsprogram. Det är också en skalbar och molnbaserad plattform som låter dig förena virtuellt, mobilt och socialt lärande.

Litmos erbjuder instruktörsledd utbildning, som du kan komma åt via vilken enhet du vill. Du kan skapa dynamiskt SCORM-innehåll för att stödja alla typer av tränare och öka engagemanget genom gamifieringsprocessen.

Det bästa med detta LMS är att det kan automatisera många aspekter, inklusive uppgiftstilldelning, inlärningsvägar och gruppregistrering. Dessutom kan du gruppera olika kurser för att skapa ett personligt träningsprogram för olika individer.

Med LMS-rapporterings- och spårningskapacitet kan Litmos hjälpa dig att spåra prestanda för träningsprogram och även få insikter om deras effektivitet. I dina utbildningsprogram kan du sätta upp ditt företags logotyp, färg och typsnitt för att skapa anpassad UI-varumärke.

Litmos har behållit tre flexibla planer – grundsvit, premiersvit och platinasvit, med möjlighet till olika tillägg.

Slutsats

Thinkific är ett utmärkt LMS för företag som du kan använda för att skapa utbildningsinnehåll eller någon annan kurs för dina anställda eller för att tjäna pengar. Du får alla funktioner du behöver för att sömlöst designa, bygga, publicera och sälja din kurs genom en vitmärkt plattform.

De avancerade erbjudandena från Thinkific gör att ditt innehåll får den uppmärksamhet det kräver. För att använda Thinkific behöver du inte spendera en förmögenhet eftersom det är tillgängligt till olika prisnivåer, vilket gör det mycket bekvämt för alla användare.

Testa därför Thinkific för att förstå hur det fungerar. Du kan gå till dess gratis plan för att bestämma om du ska överväga Thinkific för att skapa din nästa kurs eller inte. Om du gillar det kan du satsa på högre planer och låsa upp fler funktioner.

Kolla sedan in de bästa Learning Management Systems (LMS) för SMB.