Bannerlord Server Hosting för smidigt spel

Spread the love

Mount and Blade II: Bannerlord-servervärd kan hjälpa till att förbättra ditt spelande utan avbrott.

Om du är en hardcore-spelare måste du ha spelat strategi-rollspelade videospel.

Mount and Blade II: Bannerlord innehåller olika element och kartor för spelarna att utforska, plundra och erövra.

För att spela så kraftfulla spel behöver du högpresterande servrar som utnyttjar högkvalitativa och prestandafyllda spelupplevelser.

Nuförtiden är spel inte bara som chill and play; det låter dig få kontakt med olika spelare över hela världen och uppleva spelets verkliga kraft. Mount and Blade II: Bannerlord har lockat många spelare och blivit ett av de mest populära spelen.

Låt oss utforska spelet och upptäcka varför användningen av en server gynnar ditt spelande.

Vad är Mount and Blade II: Bannerlord?

Mount and Blade II: Bannerlord är uppföljaren till Mount and Blade: Warband. Det är ett strategi-action-rollspel som låter dig skapa en karaktär och utveckla dess egenskaper för att matcha din spelstil på vägen där du utforskar, plundrar och erövrar.

Mount and Blade II: Bannerlord utvecklades och publicerades av TaleWorlds Entertainment. Den tillkännagavs första gången 2012 och en Steam skapades i slutet av 2015. TakeWorlds började releaseprocessen under de följande åren. År 2020 släpptes early access och blev snabbt ett populärt spel.

Detta spel visar en medeltida värld där den funktionella karaktären tar rollen som en äventyrare. Denna äventyrare engagerar sig i strider och slåss och dödar fiender och hästar med yxor, pilbågar, svärd och andra avståndsvapen.

Gameplay

Mount and Blade II: Bannerlord är ett sandlådestrategispel där en spelare bygger en armé av soldater och utför olika uppdrag på överliggande kartan. Spelaren deltar personligen i flera strider tillsammans med sina trupper. Men i Bannerlord kommer du att se betydande förbättringar i flera spelelement.

Spelaren konstruerar olika belägringsmotorer och positionerar dem strategiskt innan striden börjar rikta sig mot några fiender. På kampanjkartan över huvudet väljer spelaren att bombardera väggarna, skapa intrång och mer.

I det här spelet är bara merlonerna, belägringsmotorerna och porthusen förstörbara under striden. Slotten är designade till förmån för försvarare; till exempel finns mordhål vid viktiga chokepoints, vilket gör att försvararna kan slakta många angripare innan de slår igenom portarna.

Spelaren kan använda ett avancerat dialogsystem för att övertyga icke-spelare karaktärer. Medan han pratar med karaktären försöker spelaren fylla upp förloppsindikatorn genom att framgångsrikt slutföra sina argument. När stapeln är fylld kommer karaktären att ge upp till spelaren. Om karaktären fortfarande vägrar kan spelaren muta karaktären.

Övertalningssystemet används också för att uppvakta och gifta sig med karaktärer i spelet. Om huvudspelaren har dött blir ett av deras barn den nya spelarkaraktären genom arv. Bannerlord har en multiplayer-komponent som hjälper spelare att delta i olika strider med varandra över kartorna och lägena. Bannerlord använder ett system som låter spelarkaraktären välja typ av soldater. Här är klasserna av tre typer:

  Hur man tar bort DeviantArt-konto

Spelare väljer klasser genom ett poängsystem som ersätter pengasystemet i det tidigare spelet Warband.

För att uppleva spelet till fullo, anpassa det och ta ditt äventyr till nästa nivå. Med Mount and Blade II: Bannerlord modding-kit kan du anpassa spelet och dela dina skapelser genom Steam-workshopen.

Varför behöver du en server för att vara värd för spelet?

En server kan göra spelet mer intressant. När du spelar spelet på din dator med din bredbandsanslutning till internet kan du få ett plötsligt avbrott i ditt system och din dator stängs av automatiskt. Där tappar du alla dina spelade nivåer och måste börja om från början.

För att undvika sådana scenarier krävs en pålitlig spelserver som ger många fördelar:

  • Genom att välja närmaste datacenter för din server hittar du hög drifttid, låg latens och bättre prestanda.
  • I varje värdplattform kommer du att få ett alternativ för extern säkerhetskopiering som sparar dina data i en separat mapp för att återställa eller ladda ner densamma när du behöver.
  • Din server kommer att skyddas från oönskade DDoS-attacker.
  • Du kommer att få fantastiska funktioner för att förbättra spelet.

Lägsta systemkrav

För att starta spelet i ditt system måste du ha några konfigurationer inställda i ditt system:

Spelet kräver:

  • En 64-bitars processor och Windows 7 operativsystem.
  • Intel core i3-8100 eller AMD Ryzen 3 1200-processor.
  • 6 GB RAM.
  • Intel UHD-grafik 630 eller NVIDIA GeForce GTX 660 2GB eller AMD Radeon HD 7850 2GB.
  • 60 GB tillgängligt utrymme.
  • Integrerade grafikprocessorer (vid behov) kräver ytterligare 2 GB RAM.

Låt oss nu diskutera olika värdplattformar där du enkelt kan hyra spelet.

Överlevnadsservrar

Skaffa Mount and Blade II: Bannerlord-serverhosting av Survival Servers och njut av dess fantastiska funktioner. Efter att ha genomfört betalningen kommer du automatiskt att omdirigeras till din server så att du kan börja spela.

Den interna spelpanelen låter dig konfigurera och anpassa din spelserver enligt dina krav. Du kan enkelt installera kartor och mods som stöds, ändra inställningar och växla mellan olika tillgängliga spel på din server.

Survival Servers erbjuder olika platsalternativ, inklusive Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Tyskland och Singapore. Alla dessa datacenter kommer med kraftfullt DDoS-skydd för att säkra din server och alltid hålla den tillgänglig.

För erfarna spelare erbjuder Survival Servers full FTP och databasåtkomst. Dessutom kommer du att få automatiserade serveraviseringar, anpassade serverstarter, ett ramverk med en Enfusion-motor och mer. Den använder bara kraftfulla Intel- eller AMD-processorer och NVMe SSD-enheter.

Dessutom finns 5 dagars säkerhetskopior också tillgängliga med den plan du väljer. Serverpasslåsning eller kartaändring är en extra funktion till ditt paket. Få anpassade startparametrar och serverstatus, inklusive start, stopp och omstart. Survival Servers erbjuder de senaste versionerna av mods som stöds.

Välj närmaste plats för låg ping, antalet servrar du vill ha, slots du föredrar, kartläggning och faktureringscykel från lättanvända rullgardinsmenyer och ställ in din server direkt. Du kan också uppgradera din spelserver med olika tillägg.

Shockbyte

Börja ditt spelande med Shockbytes dedikerade Mount and Blade II: Bannerlord-servervärd och upplev det bästa spelet någonsin. Få automatiska uppdateringar som körs i bakgrunden så att du aldrig behöver vänta på att uppdateringen ska installeras på din server.

  Använd sidan Ny flik som en instrumentpanel för Task Management Services

Shockbytes spelserver är fullt konfigurerbar och ger full FTP och webbaserad datafilåtkomst till proffsspelare. Du hittar ett alternativ för automatisk säkerhetskopiering som hjälper dig att lagra din personliga information och sparade spel även under en katastrof.

Deras datacenter finns globalt och har högpresterande servrar med 100 % drifttid och låg latensgaranti. Varje datacenter har en fullt fungerande DDoS-skyddsfunktion som körs 24/7 för att säkra dina servrar från onlineattacker.

Slutför registreringen och få ett omedelbart inställningsalternativ för att spela spelet inom några minuter. Dessutom får du multicraft CP-funktionalitet med din spelserver. Med den plan du väljer hittar du en gratis underdomän och MySQL-databas.

Hyr din favoritspelserver nu till ett startpris på $7,99/månad, inklusive 2 GB minne och stöd för Steam-plattformen.

Citadel-servrar

Konfigurera din spelserver direkt med Citadel Servers och få de extra funktioner du behöver för en bättre spelupplevelse. Dess fullfjädrade och dedikerade spelkontrollpanel låter dig enkelt anpassa och konfigurera servern.

Få full kontroll över din spelserver och gör ändringar efter behov. Du kan också schemalägga uppgifter som att köra säkerhetskopior, skript och mer med bara ett klick. Installera kartor och mods som stöds, ändra alla inställningar och växla mellan tillgängliga spel när du är på språng.

Dessutom kan du ändra servernamn, spelinställningar, lösenord, administratörsbehörigheter och mer med ett klick på en knapp. Oroa dig inte för förlust av data igen; Citadel Servers erbjuder säkerhetskopierings- och återställningsfunktioner så att du kan koppla av även om du inte är framför ditt system.

Få de senaste uppdateringarna direkt från panelen och låt det installeras utan att störa ditt nuvarande spel. Citadel-servrar har världsomspännande nätverkstäckning och erbjuder det bästa nätverket för att få låg latens, hög drifttid och bättre prestanda.

Datacentren är spridda över hela världen, inklusive Seattle, Silicon Valley, Los Angeles, Dallas, Miami, Montreal, New York, Chicago, London, Amsterdam, Frankfurt, Paris, Milano, Tokyo, Sydney och Singapore. Varje datacenter kommer med DDoS-skydd som skyddar din server från oönskade översvämningar och attacker.

Konfigurera och beställ Mount and Blade II: Bannerlord och välj bland olika tillägg för att starta ditt spelande direkt.

GTXGaming

Skaffa din spelserver från en förstklassig spelserver-värdplattform och spela Mount and Blade II: Bannerlord-server. GTXGaming har omedelbara installations- och konfigurationsalternativ som låter spelare börja spela spelet direkt efter registrering.

Du kommer att få ett kraftpaket av funktioner; GTXGaming använder kraftfulla Intel-processorer, allt från Intel E-processorer till de senaste i7- och i9-processorerna. Den har också börjat använda nya kraftfulla AMD Ryzens för att ge bättre prestanda.

Funktionaliteten för offsite backup är ett plus för din server. Det hjälper till att säkerhetskopiera dina sparade spel och serverdata så att du kan återställa dem när du behöver dem. Du kan schemalägga säkerhetskopieringsuppgifterna och ladda ner data till din PC när det behövs.

GTXGaming täcker världen, inklusive Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. Alla datacenter har kraftfullt DDoS-skydd så att dina servrar kommer att vara online dygnet runt.

  uTorrent har fastnat vid anslutning till kamrater: Så här åtgärdar du det

Du kan använda en pingtestare för att kontrollera hastigheten på dina närmaste datacenter. Om du inte gillar tjänsten returnerar GTXGaming helt enkelt dina pengar inom 24 timmar efter köpet. Njut av det riskfria köpet och upplev det bästa från servern.

1GServerHost

Välj ditt hyralternativ för Mount and Blade II: Bannerlord från värdplattformen 1GServerHost och få kraftfulla funktioner för smidigt spelande. Ställ in din server direkt och få möjligheten till obegränsat antal spelare.

Den anpassade kontrollpanelen låter dig enkelt hantera, uppdatera och ändra inställningar. Närhelst du känner för att spela andra spel kan du enkelt byta till ett annat spel med bara ett klick. Fullständiga säkerhetskopior utanför webbplatsen säkerställer att dina sparade spel och data verkligen är säkra i din säkerhetskopieringsmapp.

Med 1GServerHost-spelservern kan du använda olika spelfunktioner, såsom automatisk omstart, uppdateringar och säkerhetskopiering. Konfigurationsredigeringsformulären gör din installationsprocess ännu enklare. Den stöder alla mods, kartor och DLC:er.

För bättre serverprestanda använder 1GServerHost en 5,2 GHz AMD Ryzen 9 CPU med 16 kärnor och 32 trådar, en 128 GB DDR4 dubbelkanalsenhet på 3200 MHz och NVMe-lagring på 7000 MB/s hastighet. Du kan lita på dess verkliga redundans och den bästa internetanslutningen.

Erfarna spelare kan använda full FTP-åtkomst och utmärkt filhantering så att lägga till mods blir superenkelt. 1GServerHost erbjuder de snabbast körande servrarna med den snabbaste anslutningen till datacenter med lägst ping oavsett var du är.

Hyr ditt favoritspel idag till ett startpris på $12/månad. Få full återbetalning inom 72 timmar efter registrering om du är missnöjd med tjänsterna.

LÅG.MS

Få högpresterande hosting med LOW.MS för ditt favoritspel Mount and Blade II: Bannerlord. Alla servrar kommer med ett utmärkt urval av funktioner så snart din registrering är klar, LOW.MS ställer in din spelserver så att du kan spela spelet inom några minuter.

LOW.MS använder de högsta riktmärkena spelservrarna, inklusive de senaste CPU:erna och kraftfulla NVMe. De senaste Intel-processorerna ger upp till 5 GHz processorkraft i kombination med DDR4-minne och SSD. Detta inkluderar de kraftfulla processorerna i Intel i9s, Xeon E och Ryzens-serien.

Alla servrar har ett minimum av 10 Gbps DDoS-skydd, vilket eliminerar oönskade avbrott under spelet. Vissa platser använder till och med Corero Smart Wall som ger ultimat skydd till din spelserver. Således är dina servrar säkra oavsett var du är.

LOW.MS täcker 11 serverplatser, inklusive Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsingfors, Warszawa, Singapore och Sydney. Du kan starta ditt spelande direkt. Om du inte gillar prestandan kan du välja full återbetalning inom 5 dagar efter köpet.

Slutord

Mount and Blade II: Bannerlord är ett spel där du kan utforska kartan, spela i olika lägen och erövra många slagfält. Att hyra en kvalitetsspelserver hjälper dig att få ut det mesta av spelet.

Välj därför den bästa spelservern genom att titta på dess hårdvara, tillgänglighet, pengarna-tillbaka-garanti, pris, säkerhet, latens, prestanda och globala platser.

Förbättra sedan din spelupplevelse med dessa budgetdatorer och bärbara datorer.