B1 gratis arkivering för Android erbjuder enkel mobilarkivhantering

Filarkiveringsfunktion som vanligtvis är inbyggd med populära Android-filhanterare som ES, Astro ad Dual File Manager är praktisk nog att snabbt packa och packa upp populära komprimerade arkivformat som ZIP, RAR, 7Z och liknande. Men de tidigare nämnda lösningarna är ganska ineffektiva när det gäller att extrahera eller komprimera en handfull mindre populära arkivformat. Det är därför verktyg som B1 Free Archiver fortfarande finns på Google Play. Det är en enkel applikation som låter dig extrahera, visa och komprimera dina önskade filer från och till ett brett utbud av format inklusive 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ och Mer. Läs vidare för mer information efter hoppet.

Det bästa med B1 Free Archiver är hur enkelt och lätt att använda det. Även tillfälliga användare kommer inte att ha svårt att få ett grepp förbi den första inlärningskurvan. När den startas presenterar appen dig med en lista över filer och mappar på enhetens lagring. Detta enkla verktyg gör att du enkelt kan hitta arkiverade föremål från varje skrymsle och vrår.

B1 Free Archiver kan också öppna lösenordsskyddade arkiv, förutsatt att du har lösenordet med dig såklart. När du trycker och håller på en fil dyker en liten meny upp där du kan utföra följande åtgärder:

Visa arkiv (för att visa objekt i arkivet utan extraktion)
Extrahera här (för att extrahera alla filer i aktuell katalog)
Extrahera till mappen ”katalognamn” (extrahera till målmappen, skapa den katalogen automatiskt om den inte finns)
Extrahera till en annan mapp (extrahera till en befintlig katalog som du väljer)
Öppna med (öppna arkiv i en annan app)

Appen har också flera alternativ för val av filer och mappar för att komprimera, extrahera eller radera objekt i batch.

Förutom filextrahering låter B1 Free Archiver dig också komprimera dina filer och mappar till ZIP- eller B1-filer. För att göra det, tryck och håll på önskat objekt, tryck på ”Komprimera” och ange sedan önskad arkivformattyp, namn och ett valfritt lösenord för att skydda det mot obehörig åtkomst.

Du hittar inte många konfigurerbara alternativ på appens Inställningar-skärm, som bara låter dig växla sorteringsordning, och några andra funktioner som att utesluta filer från mediaskanning, visa alla varningar, visa dolda filer och visa alternativa åtgärder etc.

I ett nötskal, om du letar efter ett väldigt enkelt sätt att arbeta med komprimerade filer på din Android-telefon eller surfplatta, ge B1 Free Archiver ett försök.

Installera B1 Free Archiver från Play Store