Att hantera gym är enkelt med dessa 5 gymnastikhanteringsprogram

I allmänhet kräver ägare av gym hanteringsprogram som hjälper dem dagligen och gör det mycket uppenbart hur mycket pengar de kommer att tjäna tillbaka på sin investering.

Vilken kommer att vara den mest effektiva plattformen för programvara för gymhantering 2022? Alla hör denna fråga ofta när toppgymägare över hela världen försöker välja vilket programvaruverktyg som kan hjälpa dem att hantera alla områden av ett växande fitnessföretag.

Vad är en Gymnastic Software?

Möjligheten att hantera scheman, medlemskap och faciliteter ges till gymföretag genom gym och klubbledningssystem. Funktioner för gymhanteringssystem inkluderar att hålla medlemsinformation i en databas, upprätthålla ekonomiska register, organisera kurser och boka faciliteter.

Managementprogramvara för fitnesscenter och hälsoklubbar är till hjälp för många företag och organisationer som fokuserar på fitnessbranschen. Dessa inkluderar sportklubbar och fitnessanläggningar som erbjuder aktiviteter som yoga, aerobics, simning och dans.

Ledningssystem för gym och klubbar använder olika programvaror för att förbättra sina prestationer på specifika uppgifter.

Dessa integrationer kan inkludera transaktionella e-postverktyg för att förbättra kontakten mellan medlemmar och chefer, faktureringsprogram för att hantera betalningar och medlemsavgifter, marknadsföringsverktyg för sociala medier för att öka varumärkesexponeringen och mer.

För att komma i fråga för att ingå i kategorin Gym/Club Management System måste en produkt uppfylla alla följande krav:

  • Hålla reda på medlemsinformation för ett gym eller annan fitnessorganisation.
  • Verktyg för tidshantering och hantering av bekvämligheter bör göras tillgängliga.
  • Skaffa och hålla koll på betalningsavgifterna från medlemmar i gymmet eller klubben.

Varför behöver gymnastikföretag verktyg för automatisering?

När ett fitnesscenter expanderar upptäcker de flesta ägare att de tillbringar större delen av sin tid med att hantera daglig personal och medlemsverksamhet. Som ett resultat, slutar de med att offra den tid som kan ha varit användbar för att växa verksamheten. Programvara för gymnastikhantering kan hjälpa dig på flera sätt.

Medlemshantering

Att registrera och underhålla medlemskap manuellt tar inte bara mycket tid utan kräver också fokuserad ansträngning från administratörens sida. Det är möjligt att slösa bort mycket tid och pengar genom att använda pappersregistreringsblad, kombinera information och manuellt övervaka varje medlem.

Fakturering

Uppgiften att övervaka betalningsstatusen för varje medlem, förbereda och skicka ut kontoutdrag, varna medlemmar om missade betalningar och ta emot betalningar är känsliga för en enorm mängd arbete och till och med risken för fel orsakade av människor.

Framgången för alla företag måste ha ett effektivt ekonomiskt ledningssystem på plats för att maximera vinsten. Å andra sidan, om du inte har ett automatiserat system på plats, kan detta sluta kosta dig mycket tid.

Kredituppbörd

Inkasso är en av de mest obehagliga aspekterna av att driva ett hälso- och fitnessföretag. Att övervaka skuldens nuvarande tillstånd är redan en svår uppgift, än mindre att behöva ringa och varna varje medlem om deras utestående utgifter. Ju fler kunder som är skyldiga pengar till ditt företag, desto mer administrativt arbete kommer du att behöva göra.

Medlemmarnas engagemang och retention

Det är en sak att få in nya affärer, men att hålla befintliga kunder nöjda kommer att driva ditt företag till nya höjder. När en kund har det lätt under sitt medlemskap behöver de inte byta till ett annat företag.

Många olika metoder för att behålla medlemmar kan anpassas så att det är bekvämare för dina medlemmar att besöka gymmet och delta i träningsprogram.

Marknadsföring och kommunikation för gym

En konsekvent marknadsföringsstrategi och tydliga kommunikationslinjer mellan personalen i receptionen och medlemmarna är nödvändigheter för ett lönsamt gymföretag.

De är dock mycket enklare för staten än de är att utföra. Det är tidskrävande att manuellt skriva in skräddarsydda meddelanden, skicka ut klassuppdateringar och påminnelser och varna medlemmar om rabatter och kampanjer.

Kontroller för att komma in i gymmet

Tillgång till ett fitnesscenter öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, är en önskvärd bekvämlighet för kunderna. Detta kräver dock att man anställer ytterligare personal för att sköta din anläggning, vilket avsevärt ökar kostnaderna för att driva ditt företag.

Alla dessa är vanliga problem som kan lösas med hjälp av enkel programvara för gymnastikhantering. Att ta med automation till din gymverksamhet är det bästa sättet att skala upp det korrekt.

Låt oss nu titta igenom de 5 bästa gymnastikhanteringsprogramvaran som kan påskynda ditt gyms tillväxt.

Gym Skrivbord

Backoffice-uppgifterna på ditt gym kan enklare hanteras och slutföras med Gymdesk, vilket också bidrar till expansion och framgång för ditt gym. Allt du behöver för att hantera dina medlemmar och fakturering, nivåer och talanger och andra aspekter av ditt gym kan anpassas till kraven på din anläggning.

De kommer att ge dig en webbplats som är redo att gå direkt ur lådan och se vacker ut på alla enheter, oavsett om det är en stationär dator, en surfplatta eller en mobiltelefon.

Den är optimerad för sökmotorer genom att uppfylla Googles webbplatskriterier, använda en tydlig webbplatslayout och navigering och tillhandahålla strukturerad information för att överföra viktig information till sökmotorer. Dessa tre faktorer gör det enkelt för sökmotorer att hitta och använda webbplatsen.

Du kan sätta din stämpel på ditt gyms hemsida genom att lägga till bilder och en logotyp. Du kan skapa anpassade förklaringssidor för extra information om seminarier, tävlingar, evenemang och andra aktiviteter utöver den grundläggande förklaringen som inkluderar information som gymschemat och platsinformation.

Prissättningen för Gymdesk börjar från $75 per månad till $150 per månad baserat på din gymstorlek och de funktioner och tjänster du vill välja dem.

Jackrabbit klass

Jackrabbit Class är exceptionellt användarvänlig och fokuserad på att maximera kundnöjdheten. Webbplatsens teknik och layout gör det extremt enkelt att använda webbplatsen interaktivt. Feedbacken du får från dina kunder som använder den kommer att vara nästan densamma.

Det är inte alls svårt att förstå och hitta vad det är de behöver. Dessutom länkar den till din webbplats, och som ett resultat får du en personlig app som är enkel för användarna att använda.

Fitnesscenterägare kan använda Jackrabbit för att hålla reda på sina medlemmars närvaro. Dessutom kan du bygga en webbutik där du kan sälja produkter till medlemmar och hålla koll på hur länge din instruktör arbetar.

Du kan få hjälp med alla problem via e-post, livechatt, telefon och andra sätt, och de svarar snabbt. Det är också bra att kunna ge en idé, låta andra användare rösta på den och sedan lägga till den i systemet.

Du har makten att bara släppa in en viss grupp användare genom detta verktyg. Priset på Jackrabbit varierar från $49 till $169 per månad. Det beror på storleken på ditt gym och de funktioner och tjänster du väljer.

Klasschef

Class Manager är en programvara som utvecklats för att hjälpa till att minska mängden klubbadministration. Börja omedelbart med en gratis en-till-en-demonstration och en gratis provversion av programvara som inkluderar deras premiumsupport.

Denna programvara är värd på molnet, vilket innebär att du kan använda den från vilken plats som helst. Dessutom fungerar den mycket bra på alla internetaktiverade enheter.

Class Manager fungerar bra på Windows-datorer, Apple Mac-datorer, iPads, iPhones, surfplattor och telefoner som kör Android-operativsystemet. De är medvetna om betydelsen av att få en affär för sina pengar.

De tar £300 per år eller £25 per månad. Deras gymnastikklasshanteringsprogram hjälper dig att ta hand om allt du behöver göra som klubbmedlem. Så du kan fokusera på vad som händer på gymmet.

Deras mål är att tillhandahålla programvara för klassadministration som är både enkel och prisvärd. För att komma igång, använd Class Manager gymnastikklassprogramvaran. Det finns inga onödiga funktioner; du får bara det du behöver när du behöver det.

Det är lätt att använda var som helst, intuitivt i drift och billigt. Class Manager är programvaran för gymnastikklasshantering som du kan se upp till för ditt gym.

Coacha

Coacha är programvara för medlemshantering som säkerställer att varje del av att driva en idrottsklubb är organiserad och fungerar bra. Det är en onlineplattform för att hantera idrottsklubbar.

Det syftar till att förändra ditt företag genom att lägga till nya funktioner och förbättra gamla. Det här programmet är för företagare och ledare som dig som ansvarar för att se till att idrottsklubbar fungerar smidigt och presterar bra.

Personerna i din personal kan också använda detta program för att snabbt lösa problem som dyker upp när du driver en idrottsförening.

Coacha ger dig tillgång till ett brett utbud av funktioner som kan hjälpa dig att nå dessa mål. Coacha har många funktioner som du kan använda för att ändra hur din idrottsförening drivs. Dessa funktioner inkluderar efterlevnadsåtgärder, digitala register och företagsinformation som kan nås från en mobil enhet.

MyStudio

MyStudios design utfördes av proffs som nu är anställda inom området. Appens gränssnitt har avsevärt förbättrat deras förmåga att betjäna dina kunder bättre och ge dem bekvämlighet.

MyStudio gör att du klarar dig med ett mindre administrativt team, vilket gynnar ditt företag. Besättningen har utmärkt reaktivitet när det kommer till implementering av uppgraderingar och fixning av buggar.

I allmänhet är det extremt enkelt att interagera med det. Om du har en fråga svarar kundsupportteamet dig snabbt och hjälpsamt. Det är så bekvämt för konsumenter att köpa på appen och sedan hämta sina inköp i studion.

På grund av detta har många företag sett en ökning i sin detaljhandelsförsäljning på grund av MyStudio. MyStudio har gjort det möjligt för gymföretag att driva ett helt företag från en enda plats, vilket sparar tid och pengar. Det gör det möjligt för dig att fokusera på viktigare frågor.

Slutsats

Du behöver inte gå längre om effektivt driva ett fitnesscenter är ett av dina mål. Det är dags att byta till automationsprocesser och dra nytta av fördelarna. De koncentrerar sig på din klubbs kärnaspekter snarare än att koordinera via telefon, mixtra med kalkylblad och manuellt bearbeta förfrågningar.

Om detta låter som något som intresserar dig är det dags att byta. Att använda någon av de ovan nämnda Gym Automation Software kan stärka ditt varumärke både online och offline. Det säkerställer också att ditt företag går smidigt.

Därefter kan du kolla in några av de bästa processhanteringsprogramvaran.