Åtgärda Ingen data tillgänglig på Facebook-gilla

Facebook är känt som en pionjär bland sociala medieplattformar. Det har ändrats och uppdaterats under åren, ända sedan det lanserades 2004. Många användare står inför problemet med att Facebook inte visar andra användares likes på sina Facebook-inlägg. Sidan visar att ingen tillgänglig information Facebook gillar den möjliga orsaken till problemet kan bero på att Facebook är nere eller att det kan vara ett tillfälligt fel. I den här guiden lär vi oss inga tillgängliga uppgifter om Facebook-gruppproblem.

Hur man åtgärdar inga tillgängliga data på Facebook-gillar

Fortsätt att läsa den här artikeln för att veta om lösningarna för att inga data finns tillgängliga på FB-vyer.

Vad säger Facebook nej till tillgänglig data?

När användare trycker på gilla-markeringar, kommentarer eller de vill se något på Facebook betyder det att det inte finns någon tillgänglig data. Användare har rapporterat att när de trycker på gilla- eller kommentarsknapparna för något inlägg kan de inte se någonting och får felmeddelandet ingen tillgänglig data. Det kan vara synligt på båda inläggen, oavsett om de är dina eller vänners.

Ingen data tillgänglig på Fb Views Error

Varje gång någon försöker trycka på visningarna på ett videoinlägg och de inte kan se data relaterade till videor, får de ingen information tillgänglig på Fb Views-fel. Få brister eller buggar i Facebook-applikationen är orsaken till detta. Genom att uppdatera appen, ta bort cacheminnet eller gå till Facebooks webbplats kan du åtgärda problemet.

Ingen data tillgänglig Facebook-gruppfel

Felet Ingen tillgänglig data kan också stötas på av användare i Facebook-grupper, vilket hindrar dem från att se medlemmarna eller annan grupprelaterad information. Det här problemet orsakas av ett fel i Facebook-appen, som kan lösas genom att rensa cacheminnet, uppdatera appen eller besöka Facebooks webbplats.

Sätt att åtgärda inga tillgängliga data Facebook Likes-fel

Det är så irriterande om du inte får se gilla-markeringar på ditt inlägg, men du får veta om antalet gilla-markeringar på ditt inlägg men kan inte komma åt namnen på de personer som gillat eller antingen reagerat på ditt posta. Även om du kan följa nedan nämnda metoder för att kontrollera om det löser dina problem.

Metod 1: Verifiera serverstatus

Se först om Facebook är nere för närvarande. Du kontrollerar Facebook-serverns status med hjälp av neddetektorn. Här kommer du att lära dig om det senaste Facebook-avbrottet. Du kan bara vänta på att Facebook går online igen om servern är nere. Det finns en chans att data inte kommer att vara tillgänglig på Facebook om Facebook-servern är nere. Vänta tills Facebooks server är i drift i det här fallet.

1. Öppna din webbläsare och besök den officiella webbplatsen för Neddetektor.

2. Se till att du får meddelandet. Användarrapporter indikerar inga aktuella problem på Facebook på skärmen.

Metod 2: Använd annan anslutning

Det skulle vara utmanande att undersöka varje komponent i ditt nätverk om det fanns ett anslutningsproblem. Se till att ditt nätverk fungerar och är stabilt. Om det är möjligt, byt anslutningar och se om något har förändrats. Du kan läsa vår ultimata Android-smarttelefonfelsökningsguide för mer information om hur du byter nätverksanslutning.

Metod 3: Logga in på Facebook igen

Prova den andra metoden – logga ut från ditt konto – om appens server fungerar korrekt. Stäng sedan av webbläsaren eller appen, ge den en kort stund att lösa sig och logga in igen. Se om felet har åtgärdats.

1. Starta hemskärmen på din enhet och tryck på Facebook. Tryck sedan på menyikonen i det övre högra hörnet av skärmen. Tryck på Logga ut enligt bilden.

2. Ha tålamod och vänta tills du är utloggad från ditt Facebook-konto.

3. Starta om din Android och tryck på ditt Facebook-konto för att logga in igen.

Metod 4: Rensa Facebook App Cache

Felet att inga data är tillgängliga på Facebook-vyer kan bero på för mycket cacheminne i Facebook-appen. Följ stegen nedan för att fixa ingen tillgänglig data som Facebook gillar genom att rensa cacheminnet:

1. Gå till Inställningar.

2. Välj Appar.

3. Tryck på Facebook för att visa alla applikationer.

5. Öppna Lagring och cache.

6. Välj Cache och sedan Rensa Cache.

Metod 5: Uppdatera Facebook-appen

Det kan finnas chanser att felet ingen tillgänglig data Facebook gillar kommer i den senaste versionen av Facebook-appen. Så, vänta på nästa version av Facebook-appen. Du kan uppdatera din Facebook-applikation genom följande steg:

1. Gå till startskärmen, sök efter Play Butik och öppna den.

2. Skriv sedan Facebook i sökmenyn enligt bilden.

3A. Om appen behöver en uppdatering trycker du på alternativet Uppdatera.

3B. Om appen redan finns i den senaste versionen ser du bara alternativen Öppna och Avinstallera. Byt i så fall till nästa metod.

4. Vänta tills uppdateringar har installerats på din enhet

Metod 6: Installera om Facebook-appen

Korrupta installationsfiler för Facebook-appen kan hindra Facebooks skript från att visa meddelandet om felet att hämta data om du använder dem. Försök att installera om appen från Google Play Butik för att lösa problemet.

1. Gå till Play Butik och sök på Facebook.

2. Klicka sedan på Avinstallera.

3. Vänta tills Facebook är helt raderat från din Android. När du är klar, sök igen efter Facebook och tryck på Installera.

4. När Facebook har installerats på din enhet trycker du på Öppna enligt bilden.

Metod 7: Byt till Facebooks webbplats

Logga in på ditt Facebook-konto med en webb- eller mobilwebbläsare. Om du loggar in på ditt konto och får tillgång till Facebooks webbplats via Facebook hemsida, kan du komma åt Facebook utan problem. I motsats till Facebook-webbplatsen påverkar inga tillgängliga uppgifter om fb-visningsfel vanligtvis bara Facebook-appen (för Android och iOS).

***

På grund av de miljarder månatliga aktiva användare av Facebook, rapporteras alla problem med Facebook-appen allmänt, och en snabb lösning efterfrågas alltid. Vi räknar med att den här artikeln kommer att lösa Facebook-gilla-felet Ingen data tillgänglig, och någon av metoderna som nämns ovan kan användas för att göra det.