Återställ dina linjedata med lätthet

Du måste ha tur om du inte har upplevt ilskan att av misstag förlora viktiga data som filer, videor eller till och med kontakter på något sätt. Tenorshare UltData Line Recovery kan vara en livräddare i sådana situationer, och hjälpa dig att snabbt och effektivt återställa dina förlorade data.

Oavsett om det sker under ett virus- eller skadlig programattack eller en programuppdatering, är det jämförbart med en pil att förlora din data. När du väl har släppt den från fören går det bara inte att ta tillbaka den.

Om du har haft otur att gå igenom den här upplevelsen kan det ha varit den första åtgärden du gjorde för att gå in i läget Device Firmware Upgrade (DFU) eller Recover-läge att prova gratis programvara eller program för dataåterställning online.

Icke desto mindre kan vissa oprövade metoder lätt lämna dig och din enhet i sämre skick eller skada din programvara.

Ett bättre alternativ vore att införa Tenorshare UltData Line Recovery programvara för att hjälpa dig att återställa din förlorade data. Välkommen ombord när vi utforskar funktionerna och fördelarna med detta dataåterställningsverktyg.

Vad är Tenorshare UltData Line Recovery?

Tenorshare UltData Line Recovery är ett dataåterställningsverktyg utformat för att hjälpa Android- och iOS-enhetsanvändare att återställa data som de förlorat av misstag. Programvaran byggd för att vara pålitlig och enkel att använda kan återställa data som meddelanden, kontakter, foton, videor, samtalsloggar, etc., från alla typer av iPhones.

Användare kan hämta data som de hade lagrat i sina enheter inom några sekunder, och därigenom förhindra fullständig förlust av data, inklusive var data hölls från populära appar som WeChat, Viper och WhatsApp, bland andra. Dessutom är appen också utformad för att komma åt och säkerhetskopiera data från anslutna Android- och iOS-enheter och från iCloud och iTunes säkerhetskopierade filer.

När du har installerat applikationen enligt enkla DIY-instruktioner på skärmen kan du samla in data från din anslutna iOS- eller Android-enhet, iCloud eller iTunes lokala lagringsutrymme.

Tenorshare UltData Line Recovery stöder dataåterställning från de flesta mobila enhetsmärken, inklusive LG, Samsung, Huawei, HTC, etc. Observera att Tenorshare UltData Line Recovery-avgifterna börjar med ett abonnemang på $49,95 per månad.

Huvuddragen i Tenorshare UltData Line Recovery

Är detta verktyg för dataåterställning värt att prova? Du kan avsluta när du granskar denna omfattande lista över dess grundläggande funktioner.

#1. Återhämtning utan rot

Till skillnad från dina traditionella Line-återställningsprogram, där du måste få din enhet rotad innan du försöker återställa förlorad eller raderad data, kan du fortsätta direkt till dina raderade data med Tenorshare UltData utan root. Appen kan fortfarande djupgående skanna din enhet och återställa data även när den inte är säkerhetskopierad.

#2. Hög framgångsfrekvens för återhämtning

Tenorshare UltData Line-återställning är ett väl förbättrat verktyg som erbjuder en hög framgångsfrekvens för återställning för alla som hämtar data från iOS- eller Android-enheter, oavsett om det är media- eller fildokument.

#3. Stöd för att återställa innehåll i sociala medier

Bland de mest sålda punkterna med denna app är dess förmåga att återställa data från olika sociala mediekonton, inklusive WhatsApp och WeChat, utan begränsning.

Oavsett om du pratar om videor, röst, foton, klistermärken eller dokument, kan Tenorshare UltData hämta allt, vilket innebär att det är ett effektivt verktyg för alla som använder sociala medier för personlig eller affärskommunikation och riskerar att förlora viktig data.

#4. Breda Android- och iOS-modeller som stöds

Programvaran underlättar bekvämt dataåterställning för de flesta Android- och iOS-användare och är kompatibel med över 6 000 modeller, inklusive de senaste.

#5. Anslut med Google Drive

Tenorshare UltData Line Recovery fungerar bekvämt med Google Drive, vilket innebär att användare kan komma åt och återställa olika typer av filer genom att helt enkelt trycka på och ladda ner och återställa data från Google, WhatsApp, SMS och andra.

#6. Andra viktiga höjdpunkter

Appen kommer med en fotoförbättringsfunktion som förbättrar kvaliteten på foton innan de återställs. Dessutom använder den ett enkelt 3-stegs manipulationssystem för att slutföra dataåterställningsprocessen, förutom att den är kompatibel med de flesta livsscenarier där data kan gå förlorade.

Eftersom Tenorshare UltData är ett skrivskyddat program kan ingen annan komma åt en användares personliga data, vilket leder till avslöjande av sekretess.

Fördelar med att använda Tenorshare UltData Line Recovery

Tenorshare UltData Line Recovery har ett intuitivt användargränssnitt och robusta och pålitliga dataåterställningsmöjligheter. Bland dess mest fördelaktiga kärnfunktioner är följande:

❇️ Snabb och djup skanning: Appen erbjuder en snabb och djup skanningsfunktion som underlättar en allomfattande dataåterställningsprocess. Snabbskanningsfunktionen skannar din enhet snabbt för att hämta nyligen raderade filer, medan djupskannern gräver djupt in i din lagringsenhet för att hitta tidigare raderade eller överskrivna data.

❇️ Selektiv återställning: Denna praktiska funktion är utformad för att återställa specifika eller individuella filtyper. Det låter dig förhandsgranska all återställningsbar data så att du bara kan välja vad du vill återställa.

❇️ Utvinning av trasiga data: Du kan också återställa data från en skadad eller inte svarar enhet, eftersom appen kan extrahera data från murade eller trasiga enheter. Allt du behöver göra är att ansluta din enhet och följa de enkla instruktionerna på skärmen, så är du igång.

❇️ Stöd ett brett utbud av enheter: Tenorshare UltData Line Recovery stöder Android- och iOS-enheter, inklusive de mest kända varumärkena.

Hur man använder Tenorshare UltData för att återställa linjedata på iOS

Oavsett om du vill hämta förlorad linjedata som meddelanden, foton, kontakter, samtalshistorik eller andra filer från din iPhone, är processen enkel.

Steg 1: Ladda ner och starta UltData LINE Recovery.

Du måste först ladda ner och starta appen på din dator och sedan välja alternativet ”Enhet”.

Steg 2: Anslut din iOS-enhet till PC/Mac.

Om din mobila enhet är tillräckligt påslagen ansluter du den till datorn med en USB-kabel. Klicka på ”Återställ” när programmet automatiskt upptäcker din iOS-enhet.

Därefter måste du låsa upp din enhet för att se om den fungerar optimalt och är ansluten via en USB-kabel. Ett popup-fönster kan visas på din enhet för att fråga efter ditt lösenord: skriv in ditt lösenord eller tryck på alternativet ”Trust” så att din enhet upptäcks direkt.

Steg 3: Skanna iOS-enheten efter förlorade LINE-data.

Så snart programvaran upptäcker och ansluter till din enhet visar den början på skanningsprocessen. Vänta tålmodigt medan skanningsprocessen slutförs.

Steg 4: Förhandsgranska LINE-data före återställning.

När skanningsprocessen är klar kommer systemet att lista de skannade filerna i programmet och kategorisera dem därefter. Du kan spara tid genom att noggrant välja de förlorade eller raderade filerna som du tänker återställa.

Steg 5: Återställ LINE-data från iOS-enheter.

När du har dubbelkollat ​​och valt de förlorade eller raderade filerna du tänker återställa, slutför återställningsprocessen genom att klicka på knappen ”Återställ”. Du kan komma åt och se alla återställda linjedata från din iOS-enhet eller PC/Mac.

Olika linjechattåterställningsmetoder som erbjuds

Tenorshare UltData Line-återställning tillhandahåller tre olika återställningslägen som hjälper användare att hitta allt inom några sekunder utan att förlora ens en enda byte innehåll.

Återställ data direkt från iOS-enhet

Du kan återställa data som raderats direkt från din iPhone eller iPad. Du måste använda den djupgående skanningsfunktionen för att ansluta din enhet till en PC/Mac för att hämta data från din senaste iPhone, iPad eller iPod, även utan att ha säkerhetskopierat den tidigare.

 • Anslut din iPhone/iPad/iPod till din PC/Mac
 • Starta skanningsprocessen
 • Granska och återhämta dig
 • Återställ data från iTunes Backup File

  Det är också möjligt att förhandsgranska filer som du kan ha säkerhetskopierat i iTunes innan du återställer dem selektivt till din dator eller mobila enhet i tre enkla steg.

 • Välj din iTunes-säkerhetskopia
 • Starta skanningsprocessen
 • Granska och återhämta dig
 • Återställ data från iCloud-säkerhetskopia

  Du kan snabbt och enkelt selektivt hämta förlorad eller raderad data som du kan ha synkroniserat med iCloud genom en enkel process som följer instruktionerna på skärmen.

  Observera dock att även om den här funktionen involverar datakryptering, är inget dataintrång inblandat, och du kan spara all nedladdad data till den lokala sökvägen.

 • Logga in på ditt registrerade iCloud-konto
 • Välj datatyp
 • Börja nedladdningsprocessen och återställ
 • Det spelar ingen roll vad och hur du förlorade eller raderade din data. Tenorshare UltData Line Recovery har rätt återställningsläge för att hjälpa dig att hämta det från din iPhone, iPod eller iPad.

  Toppscenarier där Tenorshare UltData Line Recovery är användbart

  Du kan använda Tenorshare UltData Line Recovery för att hämta förlorad data och säkerhetskopiera den på din dator så att du kan återställa den snabbt. Du kan använda appen för att skanna och återställa olika typer av data, som du selektivt kan återställa från linjechatthistorik eller saknade linjegrupper.

  Förutom att hämta chattdata från specifika chattposter och relaterade filer, återställer appen data från utgångna radfiler, utgångna radfoton och utgångna radvideor och exporterar linjechatthistorik.

  Du kan också använda programvaran för att säkerhetskopiera alla dina linjechattdata till din PC/Mac, inklusive säkerhetskopiering av chattloggar, säkerhetskopiering av foton, säkerhetskopiering av filer och säkerhetskopiering av video.

  Oavsett om du hamnar i oavsiktlig radering, kontoutloggning, systemfel, glömda lösenord, systemåterställning eller enhetsförlust, skärmskada eller virus- och skadlig programvara attack, är Tenorshare UltData den perfekta lösningen för att återställa dina förlorade, skadade eller raderade data .

  Datatyper som stöds

  Tenorshare UltData-mjukvaran kan reparera ditt iOS-system förutom att hjälpa till att återställa dina data. Dessutom stöder appen flera scanningsdatatyper för att möta varje individs behov, för närvarande på över 35 olika datatyper.

  De datatyper som stöds inkluderar foto- och videoappar, meddelanden och meddelandebilagor, kontakter inklusive samtalshistorik, anteckningar och anteckningsbilagor. Andra är kalendrar, påminnelser, röstmemon, röstbrevlåda och alla ljud.

  Du kan också skanna WhatsApp- och WhatsApp-bilagor, LINE-meddelanden och bilagor, WeChat-meddelanden och bilagor, Viber-samtalmeddelanden och bilagor, och Excel-, Word- och PDF-dokument, bland annat.

  Alternativ för återställning av Tenorshare UltData Line

  #1. AnyRecover

  AnyRecover är allomfattande programvara för dataåterställning utformad för att hämta raderade, skadade eller förlorade data från iPhone- och iPad-enheter. Programvaran stöder de senaste iOS-enheterna samt Windows/Mac-datorer, USB-enheter, SD-kort, kameror och andra enheter.

  Verktyget anses vara ett av de mest prisvärda alternativen på marknaden för programvara för dataåterställning och är känt för att återställa värdefulla foton med sin ”AI Photo Restoration”-funktion, som hjälper till att fixa suddiga eller skadade bilder.

  Verktyget använder den senaste tekniken och ett användarvänligt gränssnitt som underlättar enkel hämtning av förlorade eller raderade bilder oavsett hur misstaget inträffade.

  Oavsett om du är orolig för att förlora foton från din enhet som inte har säkerhetskopierats, eller om du oavsiktligt utförde en fabriksåterställning på din enhet, tappade din iPhone eller upplevde en systemkrasch, är AnyRecover värdefull programvara som du kan lita på för att återställa din värdefulla bilder.

  #2. Fonedog

  De Fonedog Toolkit är ett unikt dataåterställningsverktyg designat för iOS som fungerar som en portal från vilken användare kan ladda ner och installera olika verktyg individuellt. Verktygen på Fonedog-portalen inkluderar systemreparation, dataåterställning, WhatsApp-överföring och säkerhetskopiering och återställning.

  De flesta användare tycker att Fonedog är kostnadseffektivt, speciellt om de bara behöver ett av de ovan nämnda verktygen. Till exempel kommer enbart dataåterställningsverktyget bara att kosta dig $39,95, vilket gör det billigare än de flesta konkurrenter på marknaden. Verktygets stora nackdel är att det bara stöder den senare versionen av iOS-enheter.

  Du kan börja använda appens gratisversion för att skanna din iPhone för att få en ungefärlig uppfattning om vad du kan förvänta dig med Fonedog. Den kostnadsfria versionen skannar dock inte foton eller videor, bara textfiler. Du får inte heller använda appens reparationsverktyg med den kostnadsfria nedladdningen, vilket innebär att du i slutändan måste göra köpet.

  De flesta användare tror att Fonedog är lite dyr, med tanke på att den kostar $89,95 när andra appar med liknande funktioner kommer att kosta mindre. Den är också begränsad i applikationen eftersom den bara stöder iPhone 5 eller iPod 4 och högre.

  Slutsats

  Som marknadsledare inom mjukvarumarknaden för linjedataåterställning är Tenorshare UltData Line Recovery allomfattande. Den erbjuder enastående funktioner som hjälper dig att återställa förlorad, raderad eller skadad data från tusentals enheter med en hög framgångsfrekvens.

  Genom att erbjuda snabba och seep skanningsfunktioner blir det ett perfekt val för alla som är intresserade av att hämta förlorade eller raderade filer, eftersom det är mycket kompatibelt med olika enheter och filtyper.

  Även om det kan finnas flera områden, såsom skanningshastighet och återställning av SD-kort, skulle de kunna göra en viss förbättring. Verktygets övergripande prestanda gör att det sticker ut bland konkurrenterna. Tenor UltData Line Recoverys användarvänlighet gör det till ett värdefullt verktyg om du vill dra nytta av kraften med dataåterställning.

  Kolla sedan in sätt att säkerhetskopiera och återställa LINE-data sömlöst.