Är TextMagic programvaran för marknadsföring av textmeddelanden för ditt företag?

Spread the love

Textmarknadsföring är en av de mest prisvärda och lätthanterliga marknadsföringskampanjerna för att växa ditt varumärke, produkt eller företag.

TextMagic förvandlar magiskt hela din SMS-marknadsföringskampanj!

Små, medelstora och nystartade företag måste förlita sig på aggressiva marknadsföringsstrategier för att öka räckvidden, kundbasen och i slutändan intäkterna. Men konventionella marknadsföringsplattformar som TV-annonser, onlineannonser, Google sökkampanjer, Facebook-annonser etc. är dyra.

Istället går små och medelstora företag och nystartade företag över till text- eller sms-marknadsföring. Textmeddelanden har utvecklats mycket sedan starten. Nu kan du skicka textbilder, multimediainnehåll och djuplänkar. Om du också är villig att utforska den prisvärda SMS-marknadsföringsnisch, prova TextMagic-appen för sms. Nedan finns en detaljerad genomgång av dess funktioner, funktioner och prissättning.

Vad är TextMagic?

TextMagic är en app för marknadsföring av textmeddelanden. Du kan använda den på de flesta populära webbläsare som Google Chrome, Microsoft Edge, Apple Safari, Mozilla Firefox, och så vidare. Det finns också mobilappar för Android- och iOS-enheter.

Genom att registrera dig hos TextMagic får du fri tillgång till SMS-marknadsföringslösningen på webben och mobila enheter. När du behöver skicka SMS till dina kunder, anställda eller leverantörer betalar du per SMS.

Dessutom låter den här appen dig integrera dess applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) med dina affärsappar för enkel textmarknadsföring och försäljning.

Marknadsföringsutmaningar för textmeddelanden

Även om SMS-marknadsföring är ett bra sätt att engagera sig med dina kunder, finns det följande utmaningar som saktar ner dig:

 • Textmeddelanden från företag använder korta marknadsföringskoder eller annonsidentiteter. Därför blir det svårt för kunden att komma ihåg ditt varumärke, produkt eller företag.
 • Även om textmeddelanden är ett bra sätt att hålla koll på, tappar kunderna lätt dig eftersom de får så många sms från andra företag.
 • I de flesta länder är marknadsföring av textmeddelanden en reglerad nisch. Företag kan bara skicka reklam- och marknadsföringstexter till kunder som har valt en sådan meddelandekampanj.
 • Att skapa engagerande texter för dina kunder är en utmanande uppgift om du gör detta från en smartphone eller surfplatta.

Hur TextMagic hjälper dig att lösa dessa utmaningar

TextMagic fungerar som ett räddningsverktyg när du står inför många utmaningar med din marknadsföring och försäljning genom sms.

 • Det erbjuder ett användarvänligt textskrivande gränssnitt på webben och mobilen, där du kan importera bulkkontakter från affärsappar, skriva ett marknadsföringsmeddelande och skicka en text till tusentals kunder med ett klick.
 • Med köpta företagsnummer kan du skapa anpassade varumärkesnamn som SMS-ID så att användarna enkelt kan återkalla ditt varumärke.
 • Dina kunder, leads, anställda etc. kan svara på ditt SMS, så användarengagemang är högre på TextMagic än på konventionella textmeddelandetjänster.
 • TextMagic erbjuder olika datasekretess- och säkerhetsfunktioner. Du kan visa dem i dina nyhetsbrev och marknadsföringsmejl för att övertala kunder att registrera sig för SMS-marknadsföring. Således kan du skicka meddelanden till många genom att följa lokala regler och riktlinjer för SMS-marknadsföring.
  Är Whitepages Premium gratis?

De bästa funktionerna i TextMagic

#1. SMS-tjänst online

Du kan skicka textmeddelanden till kunder, anställda, kunder, medarbetare och mer online från en dator eller surfplatta – du behöver inte skriva textmeddelanden på ett litet tangentbord med mobila enheter. Därmed kan du arbeta snabbare, särskilt i företagsinställningar.

Dessutom ger verktyget dig också möjlighet att hantera onlinemeddelanden genom att erbjuda olika SMS-hanteringsverktyg. Så här kan du använda dessa verktyg:

 • Exportera SMS-textmeddelanden i bulk till ett Excel-kalkylblad för dataanalys, spårning av SMS-prestanda och dataarkivering.
 • Kontaktmodulen låter dig hantera tusentals kontakter utan ansträngning. Du kan gruppera dina kunder eller kunder efter produkt, plats, kampanj, etc. Sedan kan du lägga till tusentals marknadsförings-SMS-mottagare till en kampanj med ett enda klick.
 • Om ditt SMS-marknadsföringsteam behöver åka på semester under semesterperioden kan de planera och schemalägga marknadsförings-SMS-kampanjer i förväg med hjälp av TextMagic. Onlineverktyget släpper meddelandena automatiskt på ett förkonfigurerat datum.

#2. Massmarknadsföringstexter

Med ett enda klick kan du skicka massmarknadsföringstexter och reklammeddelanden till potentiella kunder och kunder. Marknadsförings-SMS-tjänsten täcker mer än 700 nätverk i över 190 länder. För att dirigera alla bulk-SMS-kampanjer använder TextMagic ett Tier 1-nätverk för att säkerställa maximal prestanda för leverans av SMS.

Nedan hittar du ytterligare funktioner för TextMagic massmeddelanden som hjälper dig när du skickar massmeddelanden:

 • SMS-redigeraren visar textmeddelanden genom att analysera din bulk-SMS-kampanj.
 • Du kan också använda massmeddelandetjänsten för att samla in feedback.
 • Massmeddelanderedigeraren gör att du kan lägga till bilagor med flygblad, broschyrer, rabattkoder och djuplänkar.

#3. Tvåvägs SMS-chatt för företag

Om du skickar ett SMS till en kund och de gillar dina tjänster eller produkter kan de svara dig på samma SMS. Det är inte ett sms-ID för marknadsföring utan svar. När det finns flera SMS-utbyten mellan säljaren och kunden, lagrar TextMagic meddelandena som en tråd. Således kan du använda tvåvägsmeddelandefunktionen som en konversationshistorik med kunder och potentiella kunder.

Med hjälp av TextMagic API kan du överföra texttrådar från en representant till en annan. Därmed blir tvåvägsmeddelandesystemet ett utmärkt verktyg för prisvärd och snabb kundservice för ditt företag.

#4. SMS-integration med Zapier

Du kan integrera TextMagic med andra appar från tredje part eller affärs-CRM med Zapier. Ett inkommande SMS kan till exempel automatisera beställning, skapa avtal, skicka offerter etc. Nedan hittar du olika intressanta integrationer du kan använda med TextMagic och Zapier för att automatisera dina textmarknadsföringskampanjer:

 • Konfigurera dina mötesappar som Google Meet, Calendly eller Lucid Meetings med Zapier och TextMagic. När en lead svarar på ett potentiellt försäljnings-SMS skapar onlinemötesappen ett virtuellt säljsamtal mellan kunden och säljaren.
 • TextMagic och Typeform-integrering via Zapier gör att du kan skicka belöningar, kampanjrabatter och speciella tacklappar till potentiella kunder och kunder som svarar på formulärbaserade texter.
  Hur man infogar symboler i Google Docs och Slides

#5. Prestandaanalys

Analysfunktionen hjälper dig att spåra leveransstatus för SMS, månatliga utgående SMS-volymer mot försäljning eller registreringar och så vidare. Du kan också skapa detaljerade kampanjframgångsrapporter med hjälp av mallar i analysmodulen.

Standardrapporteringsmodulen kommer att fylla i följande rapporter för den SMS-marknadsföringskampanj du kör:

 • Meddelanden skickade – totalt utgående sms från ett konto (marknadsföringskampanj)
 • Mottagna meddelanden – detta nummer är för inkommande meddelanden för kampanjen
 • Leveranshastighet – den talar om hur många av leads eller kunders mobilnummer som är aktiva
 • Svarsfrekvens – denna siffra är en viktig indikation på hur framgångsrik sms-kampanjerna är
 • Betalningar – dollarbeloppet som nämns i denna analys hjälper dig att förstå hur mycket du spenderar på SMS-marknadsföring. Sedan, med tanke på försäljningen du gör från sådana kampanjer, kan du beräkna avkastningen på investeringen (ROI)

#6. Textmeddelande marknadsföringsmallar

Du kan skapa många mallar för olika marknadsföringskampanjer. Redigera sedan mallarna för att skicka anpassad text till dina kunder, potentiella kunder, besökare och kunder. Mallmodulen i denna online-app för massmeddelanden organiserar alla mallar i en enkel tabell. Mallen återspeglar detaljer som följande:

 • Namn på kampanjen för en mall för massmeddelanden
 • Innehållet i textmeddelandet
 • Kopplingsfält visas också om du har lagt till några
 • Senaste ändringsdatum
 • En lista över snabba åtgärder som du kan utföra på mallen

Det är också enkelt att välja en mall för massmeddelanden när du skapar en ny marknadsföringskampanj. Precis bredvid SMS-redigeraren ser du en hyperlänk till malltabellen. Därför finns mallar alltid tillgängliga när du behöver dem.

#7. Datasäkerhet

Detta är en av de unika försäljningsargumenten (USP) för TextMagic. Genom att visa att du använder TextMagic för SMS-marknadsföring kan du berätta för kunderna att deras mobilnummer är säkert hos ditt företag. Nedan hittar du några anmärkningsvärda säkerhetsfunktioner i SMS-marknadsföringsverktyget:

 • Alla appar och webbappar från TextMagic kommer med SSL / HTTPS-datakryptering för onlinedataöverföring.
 • TextMagic har Soc 2 Type II-certifiering. Detta bekräftar att webbappens informationssäkerhetspolicyer, praxis, operationer och procedurer uppfyller den högsta säkerhetsstandard som krävs av länder som Storbritannien, USA, Kanada, etc.
 • TextMagic uppfyller även EU:s dataskyddskrav, även känd som General Data Protection Regulation (GDPR).
 • Regelbundna penetrationstester från tredje part för SMS-gateway och SMS-databassäkerhet.

Hur små och medelstora företag och nystartade företag kan använda TextMagic som en textmarknadsföringssvit

Nu när du känner till alla funktioner i denna enastående marknadsföringsapp för textmeddelanden kan du undra hur appen skulle hjälpa dig med din marknadsföring. Hitta svaren nedan:

  En kort guide för att hjälpa ditt kontor att bli papperslöst [7 Tools]

Kontakta kunder

Du kan kommunicera med kunderna direkt på deras telefoner. Dessutom gör live-SMS-chatten dig att omvandla leads till kunder på några minuter.

Låt potentiella kunder och kunder kringgå kön

Om en lead eller kund gillar din reklamtext kan de svara direkt. En kundtjänstagent eller autosvarare kan bekräfta det inkommande kundmeddelandet och dirigera det till säljteamet för uppföljning.

Realtidsmeddelanden, varningar och påminnelser

Om du driver tjänsteföretag som produktleveranser, limousineservice, onlinetaxi, etc., kan du använda textmagicens textfunktion i realtid. När din taxi- eller leveransförare flyttar till en viss plats skickar appen ett SMS till kunden automatiskt.

Samla in kundfeedback

Att samla in opartisk kundfeedback är ett nyckelmått för att veta om en marknadsföringskampanj är framgångsrik eller inte. Du kan köra genomarbetade men enkla SMS-undersökningar och undersökningar för att samla in kampanjfeedback direkt från kunden.

Integrera sedan dessa kundfeedback-SMS genom att använda TextMagic API i ditt företags CRM eller webbapp för prestandaanalys.

Meddela kunderna dynamiskt

Du kan använda geofencing-funktionen i TextMagic för att skicka reklamtexter till kunder som har valt att delta i närheten av ditt företag.

Anpassa meddelanden

Genom att använda olika inbyggda automatiseringar av TextMagic-appen, som mallar och sammanslagning, kan du skapa personliga texter för tusentals mottagare på några minuter.

Text Magic Prissättning

Det bästa med TextMagic textmeddelandemarknadsföringsplattform är en helt gratis marknadsföringssvit. Du betalar inte för webbappen eller mobilappen. Dessutom är alla tjänster i appen, som att skapa texter, analyser, schemaläggning, etc., gratis. Du betalar endast för utgående SMS. Inkommande SMS är också gratis. Nedan hittar du prisplanen för TextMagic här:

 • Om du vill skicka meddelanden till USA lokalt eller från internationella destinationer som stöds betalar du en fast avgift på 0,04 USD per SMS
 • Multimediameddelandetjänst kommer att kosta dig 0,04 USD per MMS
 • Du kan också utföra operatörssökning och e-postsökning för 0,04 USD per sökning

TextMagiska alternativ

Nedan hittar du några alternativ som du kan överväga:

Enkel textning

SimpleTexting ger dig en tvåvägskonversation med affärsekosystemet. Du kan chatta genom text med dina potentiella potentiella kunder, befintliga kunder, fältagenter, leverantörer och anställda från en enkel webbapp. Det inkluderar också standardverktygen för marknadsföringshjälp som nyckelord, autosvar, analys, etc. Och inte bara marknadsföring! Du kan använda den för att skicka påminnelser, ställa in Text-for-Info, hantera HR- och rekryteringsuppgifter och så vidare.

EZ SMS

Är du ett skräddarsytt företag som letar efter en enkel lösning för att chatta med kunder, leads, besökare, agenter och andra affärsintressenter? Du kan prova EZ Texting. Det ger dig en effektiv textmarknadsföringskampanj på några minuter. Skriv meddelandet, lägg till säkerheter och ställ in kundernas nummer. Verktyget konverterar inmatningen automatiskt till ett SMS-format.

Zendesk

Zendesk kundtjänstverktyg kommer med en sms-app för affärssamtal och marknadsföringsändamål. Tillsammans med chattfunktionen i realtid inkluderar Zendesk även API, integrationer av företagsappar, inbyggd automatisering, mätning av marknadsföringskampanjer, spårning av tillväxt för SMS-marknadsföring och så vidare.

Slutsats

TextMagic är en komplett textmarknadsföringssvit som små och medelstora företag och nystartade företag använder för att öka sina försäljnings- och marknadsföringskampanjer genom att utnyttja avancerad textteknik. Njut av den kostnadsfria testversionen av TextMagic och kontrollera om det här verktyget är rätt val för dina marknadsföringsinsatser.

Du kan också kontrollera dessa SMS API:er.