Är det det bästa hemliga vapnet för dina sjuka iOS-enheter

iOS är ett fantastiskt operativsystem som gör din upplevelse av att använda en iPhone och andra Apple-enheter till en lek.

Men även de mest perfekta teknikerna stöter på problem då och då, inklusive iOS.

Men måste du springa till en butik varje gång det finns ett tekniskt fel på din enhet? Nej! Flera appar där ute fixar de tekniska buggarna i iOS helt på egen hand. En sådan app är AnyFix.

Jag har använt AnyFix för att reparera flera iPhone-problem ett bra tag, och jag har inget annat än bra saker att säga om det. Här är min syn på min erfarenhet av att använda AnyFix.

AnyFix: En översikt

AnyFix är ett iOS-systemåterställningsverktyg som kan fixa många iOS-problem, inklusive uppdaterings- och återställningsfel, frusna skärmar, startslingor, batteriladdning, hörlursläge och mer.

Det kan fixa cirka 150 av alla iOS-problem du kan möta och säkerställer att du får en relativt bättre upplevelse av att använda din iPhone. Det bästa är att det kan reparera iOS-systemet utan dataförlust.

Här är anledningen till att du behöver investera i en iOS-systemåterställningsprogramvara som AnyFix:

#1. Dataåterställning 📂

När en iOS-enhet stöter på ett mjukvaru- eller maskinvaruproblem kan det leda till dataförlust. iOS-systemåterställningsprogramvara kan hjälpa till att hämta förlorad data, inklusive foton, meddelanden, kontakter, etc.

Detta är särskilt viktigt om du inte har säkerhetskopierat dina data. AnyFix löser specifikt problemen utan att kompromissa med data, vilket gör det till en av de bästa återställningsapparna på marknaden.

#2. Enhetsstabilitet 📱

Programvaruproblem kan göra att iPhones och iPads blir instabila, vilket leder till problem som att frysa, krascha eller att fastna i en startslinga. Dessa problem kan uppstå regelbundet om du har använt din enhet ganska länge. Återställningsprogramvara kan hjälpa till att lösa dessa problem och återställa enhetens stabilitet.

#3. Brick Recovery ⚙️

Om en iOS-enhet blir ”brickad” på grund av en misslyckad uppdatering eller ett jailbreak-försök, kan återställningsprogram ofta återställa den till ett fungerande tillstånd. Detta förhindrar behovet av dyra hårdvarureparationer eller byten.

#4. iOS-uppdateringar 📲

Ibland kan iOS-uppdateringar leda till problem på vissa enheter. Återställningsprogramvara kan hjälpa till att nedgradera till en tidigare iOS-version eller åtgärda problem som orsakas av uppdateringar.

#5. Factory Reset Recovery 🗂️

Om du behöver utföra en fabriksåterställning på din iOS-enhet kan återställningsprogramvara hjälpa till att återställa enhetens funktionalitet efteråt.

Om du vill säkerställa att din iOS fungerar smidigt i flera år och du inte behöver springa till en butik med varje litet tekniskt problem, är det avgörande att ha ett verktyg som AnyFix. Det kan lösa sådana problem utan att låta dem bli stora.

Funktioner i AnyFix

AnyFix har alla funktioner i sin arsenal för att säkerställa att din iOS-enhet fixar sig själv. Här är några av mina favoritfunktioner:

#1. Lösning för återställningsläge med ett klick

Om du upplever tekniska fel och inte har en aning om vad som orsakar det, kan du helt enkelt sätta telefonen i återställningsläge med bara ett klick. Bara tryck och glöm. AnyFix skulle göra resten.

Den snabba ingången och utgången från återställningsläget gör det till det säkraste sättet att reparera din iPhone eller iPad, särskilt om din telefon kraschar eller andra problem uppstår. Du kan gå in i återställningsläget gratis, men du måste betala för den fullständiga versionen för att ta en utgång. Ja, det är inte gratis, men det är definitivt värt det.

#2. Låst iPhone eller iPad Återställning

Du kommer att älska den här funktionen om du tenderar att glömma dina lösenord. AnyHow kan ge dig tillgång till din iPhone eller iPad utan lösenord.

Funktionen hjälper dig också att återställa enheten om du planerar att sälja din telefon och vill att all data ska tas bort från den gamla enheten.

Om du återställer enheten kommer den tillbaka till fabriksinställningarna, och du kan göra detta även om du har glömt lösenordet på din telefon.

#3. Uppgradera eller nedgradera iOS

Låt oss säga att du inte gillar den senaste versionen av iOS, eller att det ger dig problem. Det finns inget alternativ att nedgradera på plattformen, men du kan få det gjort med AnyFix. Dessutom kan du också uppgradera till den senaste iOS betaversionen gratis. Även om nedgradering kommer att kosta dig pengar, men inte mycket.

#4. Fixade iTunes-fel

iTunes kan ibland verka som ett jobb, men du måste arbeta med det för säkerhetskopiering, uppdateringar, återställning och andra saker.

Det kan dock orsaka en hel del problem. AnyFix kan lösa cirka 200+ iTunes-fel, inklusive alla större, såsom 0xe80000a, Error 3194, Error 4013, Error 4000 och Error 4005.

#5. Datasekretess och säkerhet

AnyFix är supersäkert att använda. All information du tillhandahåller eller data den registrerar är 100 % skyddad. På grund av dess högsta datasekretess- och säkerhetsstandarder har det blivit en av de mest pålitliga apparna för dataåterställning.

#6. 24/7 kundsupport

Att använda AnyFix är enkelt. Men även om du stöter på några problem kan du alltid ringa supportteamet, tillgängligt 24/7 för att lösa eventuella problem, oavsett var du bor. Den är tillgänglig alla dagar i veckan och alla månader om året.

Om det är första gången du provar en iOS-återställningsapp, rekommenderar jag starkt AnyFix på grund av deras lyhörda support och snabba handläggningstid.

Prissättningsplaner för AnyFix

AnyFix erbjuder 3 planer. 3-månadersplanen skulle kosta dig $35,99, medan 1-årsplanen kostar $39,99. Du kan också få livstidsåtkomst till alla appens funktioner för 59,99 USD.

Du kan se vilken plan som är perfekt beroende på din budget och hur ofta du tror att du kan behöva använda den.

Den har också en gratisversion men ger bara 3 funktioner, med vissa begränsningar. Så innan du betalar något, prova appen och se om det är värt dina pengar.

Systemkrav för AnyFix

Här är systemkraven för att AnyFix ska fungera smidigt på din enhet:

 • Windows OS: Windows 11, 10, 8, 7, Vista, både 32bit och 64bit
 • macOS: macOS Ventura, macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave, macOS High Sierra, macOS Sierra, OS X 10.11, 10.10
 • iOS: iOS 17, iOS 16, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 12, iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8, iOS 7, iOS 6, iOS 5
 • iPadOS: iPadOS 13 – iPadOS 17
 • tvOS: tvOS 13, tvOS 12, tvOS 11, tvOS 10, tvOS 9
 • CPU (Windows): 1GHz (32-bitars eller 64-bitars) eller högre
 • CPU (Mac): 1GHz Intel eller högre
 • RAM (Windows): 256 MB eller mer (1024 MB rekommenderas)
 • RAM (Mac): 512 MB eller mer
 • Upplösning: 1024×768 skärm eller högre
 • Datorns hårddiskutrymme: 500 MB eller mer ledigt utrymme
 • Enhetens hårddiskutrymme: 800 MB eller mer ledigt utrymme
 • Displaykort: Accelererad 3D-grafik – 64MB RAM
 • Andra krav: iTunes förinstallerat på din dator

AnyFix är kompatibel med alla stora iPhones och iPads, inklusive den senaste iPhone 15-serien och iOS 17/iPadOS 17, och kan användas på Mac och Windows.

Alternativ till AnyFix

Det är bäst att undersöka alla de bästa iOS-återställningsverktygen innan du väljer och investerar i ett. AnyFix är bara en början. Det finns flera andra alternativ som du kan kolla in, varav ett kan vara mer lämpligt för dig.

#1. iMyFone Fixppo

iMyFone Fixppo är ett fantastiskt alternativ för iOS-återställning. Den kan uppdatera till och nedgradera från iOS 17 utan iTunes, återställa enheten utan lösenordet med bara ett klick, fixa enheten utan dataförlust och reparera över 150 iOS-problem, inklusive fryst skärmåterställningsläge loop, svart skärm och omstart slinga.

De omfattande funktionerna och kompatibiliteten hos programvaran med alla framstående iPhone-, iPad- och iPod touch-modeller gör det till ett fantastiskt alternativ.

#2. Tenorshare ReiBoot

Tenorshare ReiBoot kan göra allt som en vanlig iOS-återställningsprogramvara kan göra. Men det som gör den här till ett lockande alternativ är dess prisvärdhet och några gratistjänster.

Till skillnad från AnyFix, som bara kan sätta din telefon i återställningsläge gratis, tar ReiBoot dig ut gratis också med bara ett klick. Det kan också fixa mer än 200 iOS/iPadOS/macOS-problem och se till att din enhet fungerar som om den är direkt ur lådan.

För nybörjare är det verkligen ett utmärkt alternativ. Om du bara vill använda återställnings-enter-och-avslut-funktionen är det här för att du inte behöver betala ett öre för det. För andra funktioner måste du prenumerera på deras betalda plan.

Läs också: Tenorshare ReiBoot – Den ultimata lösningen för iOS-problem

#3. UltFone

UltFone iOS-systemreparationsverktyget erbjuder en rad funktioner som gör det till en värdefull tillgång för Apple-enhetsanvändare. Denna programvara är kompatibel med iOS 17, vilket säkerställer att den kan hantera de senaste systemproblemen.

Det sticker ut med förmågan att nedgradera från iOS 17 utan iTunes, ett återställningsläge med ett klick och möjligheten att fixa över 150 iOS-systemproblem, som Apple-logotypens fel, startslingor och skärmar som inte svarar, allt utan dataförlust.

Dessutom erbjuder UltFone bekvämligheten att återställa iOS-enheter utan lösenord, uppgradera till den senaste iOS-versionen problemfritt och hjälpa till med nedgraderingar om Apple fortfarande signerar firmware. Verktyget löser även Apple TV- och iTunes-problem, vilket ger en heltäckande lösning för många Apple-relaterade problem.

Med sitt användarvänliga gränssnitt ger UltFone iOS System Repair användare möjlighet att lösa komplexa problem enkelt och effektivt, vilket gör det till ett måste för alla iOS-användare som värdesätter dataintegritet och enhetsstabilitet.

#4. TunesKit

TunesKit ger en användarvänlig lösning på problem som Apple-logotypen, startslingor och olika skärmrelaterade problem. Du kan enkelt gå in i eller avsluta återställningsläget på din iOS-enhet med ett enda klick.

Det som är särskilt anmärkningsvärt är dess förmåga att uppdatera till den senaste iOS 17 utan att kompromissa med dina data eller ens nedgradera till en tidigare iOS-version utan att jailbreaka. Dessutom utökar den sitt stöd till de senaste iPhone 15-modellerna och iOS 17.

TunesKit iOS System Recovery säkerställer att dina data förblir intakta under reparationsprocessen och fungerar även som ett iTunes-reparationsverktyg, som tar itu med problem relaterade till iTunes-fel. Två reparationslägen för Windows och Mac ger en allomfattande lösning för att lösa iOS- och iPadOS-fel.

Med gratis programuppdateringar, utmärkt integritetsskydd och ett användarvänligt gränssnitt är det ett bra alternativ för dem som söker ett pålitligt iOS-systemåterställningsverktyg.

Avslutande tankar

Att välja det perfekta iOS-systemreparationsverktyget kan vara svårt, särskilt om du vill hitta den perfekta passformen och få pengarna värt det.

Det är därför det är viktigt att göra din forskning rätt. Efter att ha använt olika verktyg är den enastående appen som hjälpte mig oerhört AnyFix. Den har allt man kan begära från ett återställningsverktyg, inklusive funktioner, alltid tillgänglig kundsupport och flexibla prisplaner.

Dessutom har den ett fantastiskt gränssnitt, vilket gör det enkelt för alla att navigera i dess många funktioner. Men även om jag tyckte att AnyFix var den perfekta passformen för mig, kan du utforska andra alternativ för att se om något annat erbjuder exakt det du letar efter. Se om något av dess alternativ resonerar med dig.

Står du inför felet ”Kan inte ansluta till App Store” på din iOS-enhet? Lär dig hur du fixar det idag.