Använd gester för att ringa, skicka SMS, IM, e-post och mer på Android

Tidigare har vi täckt massor av kontakthanteringsappar för Android inklusive Go Contacts, Hoiio Live och Contact Analyzer, bara för att nämna några. Fördelen med att använda kontakthanterare från tredje part framför den inbyggda lösningen är vanligtvis att de ger användarna några ytterligare funktioner som inte finns i aktieerbjudandet. PureContact är en sådan lösning utformad för att låta användare enkelt skicka textmeddelanden och e-postmeddelanden eller ringa samtal genom att komma åt en mängd appar inklusive Whatsapp, Viber etc., under ett tak, med enkla snabbvalsgester som också är programmerbara enligt dina önskemål. Detaljer efter hoppet.

PureContacts navigering är superenkel tack vare dess okonstlade, enkla användargränssnitt som är fritt från några påträngande funktioner som förvirrar dig. När PureContact väl har lanserats leder du dig genom en kort instruktionsguide för att bekanta dig med hur det fungerar. Appen har i princip flera programmerbara gester för att utföra olika åtgärder. Om du till exempel trycker och håller fingret på ett tomt område på startskärmen kan du infoga nya snabbvalskontakter. På samma sätt kan du genom att trycka och hålla över ett befintligt kortnummer redigera tillhörande kontaktinformation som att byta namn på eller ta bort det valda objektet och ändra dess nummer, bild eller e-postadress etc.

När du skapar ett nytt kortnummer importerar PureContact all data som är länkad till det valda objektet från standardkontaktdatabasen inklusive bild, namn, nummer, e-postadress och alla andra detaljer. När du har fyllt i kontaktlistan kan du använda någon av de gester som stöds för att utföra en specifik åtgärd. Du måste dock först konfigurera dessa gester från skärmen Inställningar.

Du kan till exempel tilldela vänster svepgest på ett kortnummer för att öppna ett nytt textmeddelande eller skicka ett e-postmeddelande. På samma sätt kan du använda en svep uppåt från botten för att ringa till den kontakten, eller en svep åt höger för att skicka ett meddelande via Viber, WhatsApp eller stock Messaging-appen. Varje gest kan programmeras individuellt från inställningsskärmen. Du kan också inaktivera en gest genom att välja ”Ingenting” från dess åtgärdslista. Ju fler gesttyper du kommer att ha ombord, desto lättare kommer du att kunna utföra flera åtgärder. Skärmen Inställningar låter dig också växla PureContacts tema mellan Pure och Dark.

Appen har också en betald variant dubebd PureContact+ som har ytterligare funktioner. Nedladdningslänkar för båda versionerna finns nedan.

Installera PureContact från Play Butik (Fri)

Installera PureContact+ från Play Butik (Betalt)