Allt du behöver veta om ONLYOFFICEs nya PDF-redigerare

PDF-filer är otroligt användbara. De formaterar konsekvent över maskiner, kan innehålla en mängd olika information och kan enkelt användas som formulär och undersökningar. Tyvärr är PDF-filer inte alltid lätta att redigera.

Lyckligtvis har ONLYOFFICE Docs precis fått en enorm uppdatering som inkluderar en helt ny PDF-redigerare för att hjälpa till att rätta till detta problem. Denna nya PDF-redigerare är extremt kraftfull och kommer med en mängd fantastiska funktioner.

Så oavsett om du är i desperat behov av ett bättre sätt att redigera dina PDF-filer eller bara en ONLYOFFICE-användare som vill veta allt om vad som har lagts till, finns det mycket att vara exalterad över med denna nya uppdatering.

Vad är ONLYOFFICE?

ONLYOFFICE Docs

ONLYOFFICE Docs är en onlinekontorssvit. Det tillåter användare att redigera en mängd olika filtyper som textdokument, kalkylblad, presentationer och formulär.

ONLYOFFICE är en uppsättning kontorsprogram som tillhandahåller lösningar som dokumentredigering, hantering och företagskommunikation. Några av dess största produkter är ONLYOFFICE Docs, ONLYOFFICE DocSpace och ONLYOFFICE Workspace.

Dess förmodligen största produkt, ONLYOFFICE Docs, är ett kraftfullt onlineredigeringsprogram för textdokument, kalkylblad, presentationer och formulär. Den har också nyligen fått sin 7.5-uppdatering, som har utökat sina funktioner kraftigt.

Det betyder att ONLYOFFICE Docs nu innehåller en rad spännande nya funktioner som automatisk avstavning, smart styckeval och en helt ny PDF-redigerare.

Den nya ONLYOFFICE PDF-redigeraren

Den nya PDF-redigeraren har lagts till i ONLYOFFICE Docs i den här uppdateringen är ett kraftfullt verktyg med massor av funktioner att täcka. Precis vad det än är som du vill uppnå med dina redigeringar kan du göra med ONLYOFFICE Docs.

Lätt att plocka upp och använda

När det gäller redigering av PDF-filer är det viktigt att du först kan öppna och visa dem ordentligt. ONLYOFFICE Docs låter dig göra just detta oavsett var du är, om filerna lagras lokalt eller tillgängliga online.

Gränssnittet är rent och lätt att förstå och innehåller en rad tillgänglighetsalternativ som mörkt läge för att säkerställa att du enkelt kan navigera dig igenom dina PDF-filer oavsett dina omständigheter.

Starka samarbetsredigeringsverktyg för PDF

Huvuddraget med alla PDF-redigerare är naturligtvis hur väl det låter dig göra ändringar i dina PDF-filer. När det gäller att dela och samarbeta i PDF-dokument kommer ONLYOFFICE med alla verktyg du behöver för att få ut det mesta av dina dokument.

ONLYOFFICE Docs PDF-redigerare låter dig markera, understryka och stryka över text i alla PDF-filer som du öppnar i programmet. Du kan välja från ett enormt utbud av olika färger att göra dessa redigeringar i, vilket kan vara ett utmärkt samarbetsverktyg.

Till exempel, om du hade flera personer som gjorde redigeringar i ett dokument och ville kunna berätta vem som lyfte fram eller stryker över vad, kan du göra det baserat på färgerna de har valt.

ONLYOFFICE Docs PDF-redigerare låter dig också lämna kommentarer på dokumentet, samt lämna frihandsritningar direkt på PDF-filen för att markera ändringar. Detta är ett annat bra verktyg för att samarbeta med andra.

Gör det enkelt att skapa och fylla i PDF-formulär

Att redigera befintliga PDF-dokument är bra, men ONLYOFFICE Docs låter dig också enkelt skapa ifyllbara PDF-formulär direkt från befintliga dokument.

Allt du behöver göra för att komma igång är att ladda ner en formulärmall från ONLYOFFICEs bibliotek, så kommer du att kunna välja de fält du behöver, som rullgardinslistor eller kryssrutor. Du kan sedan spara dessa som PDF-filer eller ladda ner dem direkt.

Alternativt låter ONLYOFFICE Docs PDF-redigerare dig snabbt och enkelt fylla i befintliga PDF-formulär om du behöver det.

Konvertera PDF till Docx eller vice versa

Ett annat bra sätt att skapa PDF-dokument är att konvertera befintliga DOCX-dokument direkt. ONLYOFFICE Docs PDF-redigerare låter dig enkelt göra just det.

Med hjälp av PDF-redigeraren kan du spara alla textdokument, kalkylblad eller presentationer som en PDF-fil. Alternativt kan du också göra tvärtom för att konvertera PDF-filer till DOCX-filer för ett bredare utbud av redigerings- och stilalternativ.

Samarbeta med kunder och teammedlemmar

Ett av ONLYOFFICEs största program är dess DocSpace-produkt som gör det enkelt att samarbeta med andra kunder och partners. ONLYOFFICEs PDF-redigerare har en liknande uppsättning alternativ som du kan använda för att hålla kontakten med medlemmar i ditt team.

PDF-redigeraren har ett inbyggt chatt- eller telegramalternativ som låter dig prata direkt med kunder och partners i redigeraren, vilket är ett bra tillägg till de befintliga kommentarsfunktionerna.

Utöver detta kan du aktivera Jitsi-plugin om du vill ringa ljud- och videosamtal direkt i PDF-redigeraren. ONLYOFFICE arbetar också med ett samredigeringsalternativ i realtid som gör att flera personer kan redigera samma fil samtidigt.

Få ut mer av ONLYOFFICE

Det finns mycket mer som ONLYOFFICEs PDF-redigerare kan. Tack vare kraften i tillägg från tredje part kan du anpassa din upplevelse för att tillgodose dina behov exakt.

Detta innebär att du kan lägga till ytterligare funktioner som inbyggda översättningstjänster, bildredigeringsverktyg och en mängd andra alternativ. Det här är ett utmärkt sätt att få ut det mesta av din PDF-redigerare.

Hur man kommer igång

Att använda ONLYOFFICEs nya PDF-redigerare kunde inte vara enklare. Tjänsten kräver att du bara har ett gratis konto och fungerar helt inifrån din webbläsare. Det betyder att oavsett vilken enhet du använder kommer du att kunna använda ONLYOFFICE och komma åt dina filer var som helst.

För att komma igång är allt du behöver göra registrera dig för ett gratis ONLYOFFICE-konto. Denna process är ganska standard, och när du är klar med den kommer du att föras till ONLYOFFICE Docs målsida.

Därifrån behöver du bara ladda upp dina PDF-filer för redigering. Du kan göra detta genom att dra och släppa eller välja knappen Ladda upp filer från åtgärdsmenyn.

Hur du får ut det mesta av ONLYOFFICE oavsett var du är

ONLYOFFICE Docs är ett kraftfullt onlineverktyg som är bra om du konsekvent arbetar på resande fot, samarbetar med andra eller byter mellan enheter. Om du är lite mer gammaldags och föredrar något som du kan vara säker på att alltid kan användas på din dator, kan du också ladda ner ONLYOFFICEs gratis skrivbordsapp också.

Det här är bra om du till exempel arbetar på en plats som inte har en konsekvent internetanslutning och vill säkerställa att ditt arbete alltid är tillgängligt.

Du kan ladda ner skrivbordsappen ONLYOFFICE för alla versioner av Windows och Mac, inklusive de mer populära Linux-distributionerna. Det betyder att ONLYOFFICE-appen är tillgänglig för nästan vilken maskin som helst.

Få ut mer av dina dokument

När det gäller redigering av PDF-filer finns det en mängd olika alternativ tillgängliga, även om många av dem misslyckas. ONLYOFFICE Docs nya PDF-redigerare är dock inte en av dessa. Det här nya programmet erbjuder mycket i sättet att redigera och finjustera dina dokument och är perfekt för att samarbeta med andra.

Om du är en långvarig användare av ONLYOFFICE eller bara letar efter ett bättre sätt att redigera dina PDF-filer, är den senaste versionen av ONLYOFFICE Docs definitivt värd att kolla in. Det är helt gratis, och du behöver inte ens ladda ner något för att ge det ett försök, så det finns inget att förlora på att prova det idag.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.