AI Social Media Post Generatorer för unikt och färskt innehåll dagligen

AI-inläggsgeneratorer för sociala medier för att förbättra din innehållsstrategi…

AI expanderar inom alla sektorer, oavsett om det är hälsovård, turism eller detaljhandel, och sociala medier är inget undantag. Nu kan du få hjälp av AI-inläggsgeneratorer för sociala medier för att skapa unikt innehåll varje dag📅.

Sociala medier är oerhört uppslukade av vår livsstil. Vi skapar kontakter med individer, delar idéer och uppskattar andra inlägg. Dessa plattformar utnyttjas perfekt av stora och små organisationer för att få publicitet. Faktum är att du inte kan ignorera kraften i sociala medier i denna era. Det kan skapa eller ändra perspektiv på en produkt, tjänst eller varumärke med den typ av innehåll som marknadsförs.

I samma sammanhang väljer företag AI-postgeneratorer för sociala medier, som visar sig vara lämpliga lösningar för att skapa innehåll. Jag kommer att dela min erfarenhet av några av de bäst presterande AI-verktygen för att skapa inlägg i sociala medier, men låt oss först förstå hur de fungerar.

Och för att göra saker enklare har jag skapat den här tabellen nedan som borde ge dig en sammanfattning:

Titel

Beskrivning

Utforska

SocialBee

Snabba förslag, inkluderar hashtags och emojis, prestandaanalys.


Utforska

Vilket ord som helst

Självkreativt innehåll för input, bildtexter i sociala medier, analyser av gammalt innehåll.

Utforska

Radaar

Sju språk, sex medialeverantörer för bilder, flera uppsättningar innehåll.


Utforska

Predis

iOS och Android app tillgänglig, skapar videor, memes, karusaler.


Utforska

SocialBu

Skapar text till bild, bildtexter, bloggbilder, stödjer alla plattformar


Utforska

Scalenut

Separat kolumn för inmatningsuppmaning och några ord för att beskriva tonen.

Utforska

Adcreative

Professionellt utformade annonser, specifik upplösning för varje plattform.


Utforska

Taskade

Fem stadier av innehållsskapande: planera, utkast, granska, publicera och analysera.

Utforska

Förtext

Videoredigering, undertext, bildtext, transkribering, hashtags.


Utforska

Konigle

Innehållsbaserat på URL eller produktsida.


Utforska

Hur fungerar en AI Social Media Post Generator?

Tidigare var tv📺, tidningsannonser, tidskrifter eller hamstring den primära källan till att skapa medvetenhet om produkter och varumärken. Det senaste decenniet har sett en förändring i scenariot, och sociala sajter som Facebook, X (Twitter), Instagram och andra är en spelförändring.

Traditionella metoder för produktmarknadsföring skiljer sig från sociala medier, som har öppnat dörrarna för kundinteraktion. Nu använder även de minsta företagen och nystartade företagen effektivt verktyg för hantering av sociala medier för att få följare och för att få fler att prata om dem.

Hantering av sociala medier är inte så enkelt som att skapa ett konto på flera webbplatser. Att få följare, etablera varumärket eller till och med följa marknadstrenden kräver aktivt deltagande i kommunikation, inlägg och hantering av flera konton.

Läs också: Social Media Customer Service: Why Your Brand Needs It

Nu kommer den svåra delen när man måste skapa inlägg på en regelbunden basis. Människor är redan engagerade i flera uppgifter inom digital marknadsföring, såsom innehållshantering, analys, optimering, webbdesign, etc.

Det blir därför tröttsamt att tänka på ett nytt ämne i förhållande till deras verksamhet, förbereda ett kort över det och senare få kontakt med följare för att återgå till kommentarer.

AI-inläggsgeneratorer för sociala medier är specialiserade verktyg🛠️ som kan leverera plattformsspecifikt innehåll, idéer eller hashtags inom några sekunder. Så, oavsett Facebook, X, LinkedIn eller någon annan plattform, kan dessa generera alla typer av inlägg med få nödvändig information som produkt, varumärke och publik.

Att använda dessa verktyg sparar mycket tid och är ofta mer framträdande för användarengagemang jämfört med mänskligt skapat innehåll, vilket beror på en individs kompetens. Med AI-skrivgeneratorer kan du enkelt uppnå dina marknadsföringsmål med mindre ansträngning.

SocialBee

SocialBee erbjuder en gratis AI-inläggsgenerator för sociala medier, och allt du behöver är att ha en prenumeration på panelen. Verktyget kan analysera ingångsfrågan och producera engagerande skrivningar för att locka fler besökare.

Fördelar:

 • Du kan regelbundet analysera prestandan för varje innehåll som genereras av verktyget.
 • Det finns en lång lista med snabbprover som föreslås på panelen som också är plattformsspecifika.
 • Du kan skapa ett inlägg som specifikt fokuserar på utbildning, CTA, inspiration, semester och något sådant ämne genom att välja en lämplig uppmaning.
 • Det finns ett alternativ att välja tonfall, såsom kvick, vänlig, rolig, etc. genom att klicka på en knapp.
 • Det kan också generera hashtags eller inkludera emojis i inläggen om alternativet är valt.

Nackdelar:

 • Du kan skapa ett inlägg på max 100 ord från detta verktyg.

Du kan börja generera innehållet i några enkla steg efter att du har registrerat dig på webbplatsen. Gå bara vidare genom att antingen skriva frågan eller välja en önskad uppmaning för ditt specifika sociala mediekonto. Välj bland de slumpmässigt genererade inläggen och tryck på dela-knappen för att få det publicerat.

Vilket ord som helst

Anyword är ett gratis AI-verktyg för marknadsföring av copywriting med en standardspråkmodell. Det har levererat trovärdigt innehåll för kända varumärken som The New York Times och Ted Baker.

Fördelar:

 • Du måste logga in på panelen och ange några detaljer om typen av inlägg i kolumnen med mindre än 600 tecken.
 • Det finns ett alternativ att välja plattformen (Facebook, Instagram, X och LinkedIn) som du vill generera ett AI-inlägg för.
 • Du kan antingen välja att skapa kreativt innehåll eller på annat sätt likna indatainformationen med ett filter som tillhandahålls.
 • Verktyget är bäst för att skriva Instagram-texter, beskrivningar för YouTube eller Pinterest, fantastiska tweets och mycket mer.

Nackdelar:

 • Det här verktyget har inga förinställda promptmallar; därför måste du tänka och beskriva frågan själv.

Du kan koppla verktyget till ditt sociala mediekonto för att analysera det gamla innehållet på tidslinjen. Baserat på varumärkets röst på din kanal, genererar den automatisk uppskrivning som är äkta för ämnet och kraven.

Radaar

Radaar är en marknadsföringslösning för sociala medier. Du kan integrera alla dina sociala mediekonton i det här verktyget för sömlös hantering. Så när du väl har genererat innehållet från detta AI-verktyg kan du dela det direkt på det sociala mediekontot, som är integrerat på panelen.

Fördelar:

 • Verktyget stöder nästan alla sociala medieplattformar och kan generera lämpligt innehåll för det på cirka sju olika språk, inklusive engelska.
 • Det finns sex olika medialeverantörer (Giphy, Lexica, Pexels, etc.) tillgängliga för att få en passande bild som stödjer det genererade innehållet.
 • Innehållet som genereras med det här verktyget är vanligtvis i en uppsättning av sex eller fler lösningar.
 • Varje par av lösningar mot prompten innehåller en relevant bild, en titel eller bildtext och en kort beskrivning. Du kan byta dem med pilen och publicera det bästa alternativet på din kanal.

Nackdelar:

 • Du kan ha svårt att komma på en uppmaning, eftersom det inte finns några tillgängliga förslag. Det ger inte ens ett val att filtrera tonen eller plattformsspecifikt innehåll.

Detta AI-verktygs gränssnitt har inte tvång att registrera sig på panelen. Användaren kan direkt ange detaljerna eller en uppmaning i kolumnen för att generera innehållet.

Predis

Predis är ett ultimat AI-verktyg för att generera inlägg på sociala medier med kapacitet att snabbt skapa karusellinlägg. Det är en gratis att använda programvara med begränsningar för antalet inlägg som genereras per månad på en gratis prenumeration.

Fördelar:

 • Du kan ladda ner mobilappversionen av det här verktyget på både Android- och iOS-enheter.
 • Verktyget innehåller mer än 5000 multimediaalternativ för att generera fantastiska inlägg.
 • Du kan använda verktyget för att schemalägga inlägg för alla dina sociala mediekonton efter att ha integrerat det med verktyget.
 • Det kan skapa ett utarbetat inlägg med bara en rad indatadetaljer.
 • Det är ett välbevandrat verktyg med 10 000+ mallar för innehållsskapande, och levererar därför unika inlägg för varumärkespromotion i kombination med hashtags och bildtexter.
 • Som en speciell funktion underlättar det för att skapa vanliga motiverande inlägg, eller något listat inlägg på speciella dagar som schemalagts av användaren i sin kalender.
 • Du kan lita på det här verktyget för att skapa videor, rullar, memes, karusaler, etc. tillsammans med textinnehåll.

Nackdelar:

 • Detta är ett pålitligt verktyg för AI-postgenerator med en lång lista med funktioner som tillhandahålls effektivt på betalprenumerationer.

Alla populära sociala medieplattformar som Facebook, LinkedIn, Google Business och andra stöds av detta verktyg, som kan skapa inlägg på mer än arton språk.

SocialBu

SocialBu är främst dedikerad till att hjälpa småföretag att hantera sina sociala mediekonton för bättre svar. Denna allt-i-ett-lösning kan hjälpa användaren att publicera, svara, analysera och automatisera inläggsskapande från ett ställe.

Fördelar:

 • Det kan generera inlägg, bildtexter, uppmaningar om text-till-bild, bloggbild och citatbilder också.
 • Verktyget är kompatibelt för att tillhandahålla äkta inlägg för alla stora sociala medieplattformar.
 • Det kan fortsätta att ge dig AI-genererat innehåll med variationer tills du får bästa resultat för din målgrupp.
 • Den betalda versionen hjälper till att hantera flera varumärken från panelen.

Nackdelar:

 • Du kan generera inlägg på sociala medier, citat eller bildtexter i det oändliga, men för att schemalägga dem på ditt konto måste du registrera dig på panelen. Det är gratis under de första två veckorna, därefter krävs ett betalabonnemang. Den fria versionen fungerar dock bara för Facebook, X och Mastodon.

Denna AI-postgenerator är helt gratis för användning och erbjuder oändlig kreativitet utan en registrering på panelen. När du matar in ämnesidén och trycker på knappen Generera på panelen levererar den ditt inlägg, som du kan kopiera och schemalägga från ditt konto.

Scalenut

Scalenut använder GPT3-teknik för att generera inlägg på sociala medier, samtidigt som de erbjuder dem i fördesignade mallar som har hög CTA. Verktyget använder också trendiga hashtags och memes för att ge värdetillskott till inläggen.

Fördelar:

 • Verktyget är gratis under den första veckan, och därefter måste du välja en betald plan från webbplatsen.
 • Den första kolumnen i programvaran ska ge en prompt på mindre än 200 tecken. Du kan ge en allmän översikt om vilken typ av innehåll som krävs.
 • Den andra kolumnen är för att definiera tonen för det genererade innehållet som roligt, vänligt, etc. med mindre än 50 tecken.

Nackdelar:

 • Det här verktyget stöder bara ett fåtal större sociala medieplattformar, och det finns ingen direkt delnings- eller publicera-knapp på panelen. Så du kan fortsätta blanda innehållet tills det bästa resultatet visas, och sedan kan du kopiera det till ditt inlägg.

Det är helt gratis att skapa inlägg på sociala medier. Användare kan hantera inlägg för Facebook, Instagram, Pinterest, X och LinkedIn-plattformar, som i första hand stöds av verktyget.

Adcreative

Adcreative är bland de mest föredragna AI-verktygen för att generera annonser genom AI. Den har expertis att arbeta för toppsäljande globala varumärken. Företaget har listats bland de tre snabbast växande produkterna i världen.

Fördelar:

 • Du måste registrera dig på verktyget innan du använder det för att skapa annonser.
 • Verktyget tillhandahåller ett flertal professionellt utformade sociala inlägg. Du kan välja annonstema som visar punchline, CTA-knappen och bilden i lämpligt format.
 • Annonserna som genereras har en perfekt upplösning för att matcha en specifik social medieplattform. Du kan skapa separata annonser för Facebook, LinkedIn, Instagram och andra.

Nackdelar:

 • Verktyget är inte avsett för att generera beskrivande innehåll genom AI; inlägget som skapats är dock mycket uppmärksamhetssökande. Som användare behöver du inte ha någon kunskap om annonsdesign; verktyget är självförsörjande.

Detta AI-verktyg för postgenerator för sociala medier är ett betalverktyg, men du kan prova detta gratis i sju dagar. Det används mer framträdande för att skapa annonser som du kan lägga upp på dina sociala konton.

Taskade

Taskade är ett mångsidigt företag med förmågan att utföra flera uppgifter för en organisation genom att införliva AI GPT-4-teknik. Du kan prova verktyget gratis med begränsningar av vissa viktiga funktioner och uppgradera planen senare vid behov.

Fördelar:

 • Du kan skapa ett inlägg på verktyget genom att ange några tips om innehållet och direkt kopiera det till ditt sociala mediekonto med redigeringsalternativ.
 • Innehållsgeneratorn fungerar i fem steg: planering, utformning, granskning, schemaläggning och övervakning.
 • Programvaran har specifika sektioner för att hantera inläggen, såsom listning, tavla, kalender, action, diagramanalys, etc.

Nackdelar:

 • Det här verktyget är lite komplicerat att använda för att skapa inlägg på sociala medier, och det är en anledning till att du bör prova det noggrant innan du köper prenumerationen.

Denna AI-inläggsgenerator för sociala medier fungerar utan ansträngning för att leverera högkvalitativt innehåll. Du kan registrera dig på panelen för att skapa inlägg för ditt sociala mediekonto.

Förtext

Förtext är ett populärt onlineverktyg för att skapa videoinnehåll för inlägg på sociala medier. Det gör det möjligt att trimma videor, återanvända med några få klick och lägga till undertexter med bildtexter. Det här verktyget hjälper dig att skapa AI-skrivet innehåll från videorna som laddats upp på panelen.

Fördelar:

 • Det här verktyget kan transkribera videoinnehållet för undertexter och låter dig redigera om tiderna för perfektion.
 • Det kommer automatiskt att upptäcka ämnet för videon, och tillsammans med relevanta hashtags för inlägg.
 • Du kan använda verktyget för att återskapa automatiskt genererade textsammanfattningar mot videon och lägga upp den på de olika plattformarna.

Nackdelar:

 • Det finns inget alternativ att ange textinmatningar för att generera sociala inlägg från internet. Därför behöver du i första hand ett videoinnehåll för att arbeta med det här verktyget.

Med Zubtitle behöver du bara ha en video för ditt sociala mediekonto, och resten av jobbet görs med det här verktyget. Eftersom det inte är en helt gratis programvara kan du prova verktyget en gång och senare köpa den betalda versionen.

Konigle

Konigle hjälper entreprenörer att bygga webbplatser för sina affärsfronter. Den tillhandahåller dessutom vissa verktyg för onlinemarknadsföring och hantering av sociala medier.

Fördelar:

 • Istället för att ange detaljerna eller fråga om inläggskraven, begär det här verktyget en webbadress till en webbsida eller produktinformation. Det hjälper till att skapa inlägg som är väl anpassade till ditt varumärke och dina produkter.
 • Du kan välja vilken plattform inlägget ska skapas för och välja en ton på innehållet. Detta hjälper till att skapa ett lämpligt inlägg som återspeglar din unika varumärkesröst.
 • Innehållet som genereras av detta verktyg kommer att skickas till den e-postadress som anges på panelen.

Nackdelar:

 • Det kommer att vara svårt för dig att använda denna programvara om du inte har en referenswebbplats för att generera inlägg.

Konigles AI-inläggsgenerator för sociala medier tillhandahålls gratis, och du behöver inte ens registrera dig på panelen för att dra nytta av dess fördelar.

Fallgropar med att använda AI Content Generation

Det finns många fördelar med att använda AI-verktyg för att skapa innehåll, men det finns också nackdelen som inte får ignoreras.

 • Det första och främsta syftet med AI-verktyg är att tillhandahålla innehåll utan ansträngning, vilket leder till överberoende och förlorar personlig kreativitet.
 • Efter en tid verkar innehållets språk vara generiskt, monotont och djuplöst.
 • AI-genererat innehåll härleds i allmänhet från tillgänglig information på internet, och det finns stora chanser att det plagieras, vilket är ett brott.
 • Det är ganska uppenbart att säga att artiklarna som postats av ett AI-verktyg inte kan ha originalitet jämfört med mänskliga skrivna inlägg, som kan ha insikter baserade på personlig och realtidsupplevelse.

AI-genererat innehåll kan låta orimligt ensidigt, beroende på den programmerade instruktionen, och därmed skapar det uppfinningsrikedom.

My Take: Utnyttja AI Social Media Post Generators

Den dagen du tänker på att bli entreprenör eller starta ett företag kan du inte undvika att skapa en dedikerad sida på sociala medier som visar upp verksamheten. Det är uppenbart att fortsätta skriva på din sociala mediesida för att låta följarna veta mer om uppstarten, såväl som ditt allvar mot dess framgång.

Det finns inget dåligt i att använda AI🤖 sociala postgeneratorverktyg eftersom dessa är professionellt skapade mjukvarulösningar och avsedda för att skapa mycket engagerande innehåll. Det är ett tidsbesparande verktyg som kan leverera hur många uppskrivningar som helst utan att bli uttröttade.

Du bör dock först läsa och verifiera äktheten av det genererade innehållet för att undvika eventuella avvikelser som kan orsakas på grund av liknande varumärken och produktsortiment.

Nästa upp, bästa marknadsföringsstrategier för sociala medier för framgång och tillväxt för små och medelstora företag.