Agora’s låter dig jämföra produkter när du köper varor online [Chrome]

Spenderar du pengar i onödan på att köpa saker på Amazon bara för att hitta din plånbok tom när du behöver den som mest? Oavsett hur lite eller hur mycket pengar du har är det mycket viktigt att spendera dem klokt. Men tyvärr bryr sig de flesta av oss inte om att jämföra när vi köper varor online. Om du vill få mest valuta för pengarna så syftar den nya jämförelsetjänsten märkt Agora för Chrome till att ge en praktisk lösning. Det ger dig din personliga arbetsyta där du kan lägga till produkter till din instrumentpanel, organisera dem och göra jämförelser för att fatta det bästa köpbeslutet. Även om den fortfarande är i tidig beta, fungerar tjänsten absolut som en charm.

Agora är fantastiskt om du behöver köpa något, speciellt något dyrt, men du inte vet vad du ska köpa. Det fungerar bara med Chrome när detta skrivs, så se till att du lägger till dess tillägg till din webbläsare efter att du har besökt webbplatsen (länk finns i slutet av denna recension). Efter att ha gjort det kan du logga in med Facebook, Google eller Twitter.

Agora leder dig genom en interaktiv handledning för att bekanta dig med grunderna. I lekmannatermer består tjänsten av en horisontell stapel längst ner som kallas ditt bälte. Med Bälte kan du lägga till produkter till den genom att helt enkelt dra och släppa bilden av produkten över dess gränssnitt. Om du till exempel hittar något intressant på Amazon och vill lägga till det i ditt bälte, kan du klicka, dra och släppa bilden med musen.

När du för muspekaren över en produkts foto, dyker en liten ögonliknande ikon upp när du klickar, vilket tar upp dess beskrivningssida med tillhörande information i ett flytande fönster. När du lägger till en produkt i ditt bälte förblir den där tills du tar bort den manuellt. När något nytt introduceras till ditt bälte, låter Agora dig lägga till din personliga känsla om det, vilket kan vara allt från sorgligt, fantastiskt, glad till bra etc.

Om du drar en produkt över en liknande tidigare tillagd artikel, låter Agora dig fatta ett ”Beslut”, det huvudsakliga sättet att organisera de produkter du funderar på. Beslut är praktiskt när du vill jämföra liknande produkter men inte är helt säker på vilken du ska köpa.

Användargränssnittet på ditt bälte har också den lilla pilknappen till vänster. Genom att klicka på den får du upp din arbetsyta i helskärmsläge, där du enkelt kan se och jämföra produkter i din önskelista. Här kan du redigera saker om du vill, till exempel kan du lägga till eller redigera aktuell känsla för varje objekt, ta bort det från din arbetsyta etc. Tillägget gör det också möjligt för dig att radera flera produkter på en gång.

Agora är i beta och fungerar bara för en handfull mer populära shoppingsajter som Amazon eller Newegg, men nya tjänster förväntas introduceras snart.

Installera Agora från Chrome Web Store