9 Kyrkans presentationsprogram för att hålla de bästa gudstjänsterna

Spread the love

Kyrkans presentationsprogram ger kyrkorna möjlighet att engagera sig i sina församlingstjänster.

Funktionen möjliggör presentation och deltagande i församlingen genom att filma videor, göra PowerPoint-presentationer, sångtexter och annan information på en stor skärm.

Du kan också hitta programvara för kyrkopresentation med namnet kyrkoprojektionsprogramvara eller programvara för gudstjänstpresentation. Den här programvaran löser alla dina presentationsproblem, som sång och text, bibelverser, etc. När de tekniska framstegen tar över måste gudstjänsterna också hålla sig uppdaterade. Detta bidrar till att locka fler till kyrkan och ger en modern touch till lokalerna.

Varför ska man använda Church Presentation Software?

 • Möjliggör församlingsdeltagande i gudstjänst – En kyrkopresentationsprogramvara ger dig möjlighet att möjliggöra församlingsdeltagande under gudstjänst.
 • Ger en flerspråkig församling snabb tillgång till skrifterna – En kyrkopresentationsprogramvara kan vara den bästa lösningen för dem som bara förstår ett enda språk. Det kommer att ge flerspråkig åtkomst och därmed lösa språkbarriären.
 • Ger dig tillgång till viktig information snabbt – Du kan lagra viktig information över programvaran och komma åt den med hjälp av valfri kyrkopresentationsprogramvara.

Funktioner i en kyrkopresentationsprogramvara

Några av nyckelfunktionerna i kyrkopresentationsprogramvara är:

 • Möjlighet att streama presentationer under gudstjänst.
 • Videouppspelningsfunktion.
 • Ett alternativ för att skapa anpassade bilder så att man kan förmedla viktiga meddelanden och meddelanden.
 • Hantering av layout och möjlighet att skapa anpassade bilder.
 • Stöd för bibelöversättning på flera språk.
 • Mediebibliotek som stöder spellistor från YouTube, Spotify och VLC.
 • Fjärrkontroll
 • Scenvisning
 • Displaystöd på flera skärmar.

Nu när du är medveten om en del av kyrkans presentationsprogram och deras funktioner, låt oss utforska några av de bästa programvarorna som du kan prova.

Altarlive

Du kan kontrollera kvaliteten på engagemanget och hålla koll på alla som deltar i livesessionerna. Du kan också öka antalet besökare. Altarlive ersätter zoom och erbjuder ett användarvänligt gränssnitt.

Funktioner

 • Lätt att använda – Gränssnittet för Altarlive-mjukvaran är användarvänligt och extremt lätt att använda. Du och ditt team kan lära dig använda programvaran och hantera saker enkelt.
 • Utbildningssessioner – Appen erbjuder träningspass, så du behöver inte oroa dig för träning och inlärningsprocedurer.
 • Engagerande onlinepresentationer – Du kan skapa engagerande onlinepresentationer och fortsätta kontrollera vem som tittar på dem och vem som bara hoppar över onlinepresentationerna.

Altarlive är den bästa lösningen på onlineproblem eftersom det låter dig tillhandahålla onlinepresentationstjänster till din församling.

OpenSong

OpenSong är en kyrkopresentationsprogramvara som hjälper dig att hantera och skapa texter, datorprojektioner, lead sheets och ackord. Det är gratis, så du behöver inte betala en enda krona för att komma åt dess funktioner.

Funktioner

 • Livepresentationer – Du får möjlighet att skapa vackra livepresentationer med rörelsebakgrund och inbyggda teman.
 • Anpassade teckensnitt och teckenstorlek – Lägg till texten du vill ha med anpassad teckenstorlek och färg efter eget val.
 • Lyric sheets – Transponera ackorden till ark och få tillgång till premiumfunktioner med denna programvara med öppen källkod.
  Hur man lägger till en innehållsförteckning i Microsoft Word

Programvaran OpenSong ger dig rätt att presentera din församling med utmärkta kyrkopresentationer. Dess funktioner är de bästa, och appens gränssnitt är användarvänligt.

Lättdyrkan

Du kan använda Lättdyrkan programvara för att få en komplett lösning på alla dina presentationsproblem. Installera programvaran och få tillgång till premiumfunktioner med deras premiumpaket. Betala ett minimalt belopp och få tillgång till funktioner du alltid har velat ha.

Funktioner

 • Användarvänligt gränssnitt – Appens användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att utföra uppgifter.
 • Lätt att använda – Programvaran är enkel att använda och gränssnittet är så smidigt att du aldrig kommer att klaga på någonting.
 • Vackra layouter och bakgrunder – När du köper premiumversionen kommer du att inse att det alltid är värt det. Premiumbakgrunderna och de vackra layouterna kommer alltid att dra din uppmärksamhet och kommer att lägga till en touch av elegans till dina bilder.

Som namnet antyder gör Easyworship-appen enkla presentationer i kyrkan. Du kan enkelt utföra dina uppgifter och lägga till de layouter och bakgrunder du gillar.

Quelea

De Quelea programvara gör att du kan införliva de bästa funktionerna i alla kyrkans presentationsprogram och sammanfatta alla dessa i en enda programvara så att dina uppgifter utförs snabbt och utan ansträngning.

Funktioner

 • Stöd för videobakgrund – Du kan välja och lägga till videor som du föredrar i bakgrunden till din presentation med hjälp av programmet Quelea.
 • Scenvy – Quelea-mjukvaran kommer med en scenvy som ger dig rätt att visa ackord för ditt band för en sömlös musikupplevelse.
 • Flerspråkig – Du kan komma åt Queleas gränssnitt på svenska, ungerska, holländska, portugisiska, tyska, engelska, spanska, etc.

Funktionen för att komma åt appen på flera språk är en av huvudorsakerna bakom denna programvaras popularitet. Du kan installera verktyget och använda det för att utföra dina uppgifter. Det är en utmärkt kyrkopresentationsprogramvara och lätt att lära sig.

Stor skärm

De Stor skärm kyrkans presentationsprogram är en mångsidig och lättanvänd programvara som låter dig lägga till anpassade teman och bakgrundsloopvideor för att njuta av en sömlös upplevelse.

Funktioner

 • Lätt att använda – Det är enkelt att lära sig programvaran och dess funktioner, och vem som helst kan snabbt lära sig att använda verktyget utan problem.
 • Fantastiska teman – Programvaran har många unika teman som du kan använda när du designar och planerar presentationer. Du kan lägga till dem enligt ditt val och skapa vackra bilder.
 • Anpassade timers – Det är enkelt att lägga till anpassade timers till dina videoloopar och texter. Följ de rätta stegen och din uppgift kommer att utföras inom ett ögonblick.
 • Platsfokuserad – Du kan enkelt dela ljud, videor och bilder mellan olika platser med hjälp av programvaran BigScreen.
 • Obegränsade utdata och övergångar – BigScreen-mjukvaran ger dig rätt att lägga till flera ljud, övergångar, typsnitt och videor i en enda presentation.
  Vad betyder CTFU och när ska den användas?

Nu när du har gått igenom alla funktionerna i BigScreen-programvaran, bör du ge det ett försök och använda det som en kyrklig presentationsprogramvara. Detta kommer att ge dig en perfekt uppfattning om dess användbarhet.

Trosliv

Du kan samarbeta med hela ditt team med hjälp av Trosliv programvara för kyrkans presentation. De flesta program kan bara fungera med en enda enhet, vilket gör uppgiften tråkig. Därför syftar Faithlife till att dela upp arbetsbelastningen och dela den med ditt team så att du enkelt kan utföra uppgifter utan mycket arbetsbelastning.

Funktioner

 • Faithlife-mjukvaran är byggd med tanke på att hela ditt team kan dela upp arbetet och fungera tillsammans för att skapa mönster och bilder och dela allt arbete.
 • Enkel teknisk hantering
 • Att träna volontärerna tar mindre än 5 minuter.
 • Faithlife-programvaran erbjuder inbyggda, professionellt designade bilder.
 • Planera tjänster med ditt team med fjärrkontroll. Oavsett vilken del av världen du befinner dig i kan du vägleda ditt team och planera tjänsterna tillsammans med fjärrstyrningsfunktionen.

Med så många unika funktioner är Faithlife-mjukvaran en av de lättanvända kyrkopresentationsmjukvaran som ger dig rätt att imponera på dem runt omkring dig. Du kan installera applikationen och dra nytta av alla funktioner som den erbjuder.

Tillbedjan Verktyg

Tillbedjan Verktyg skapa programvara som hjälper dig att förbättra församlingsupplevelsen för hela ditt team. WorshipTools är en enkel, lättanvänd, lätt mjukvara som är utformad för att ge en exklusiv arbetsupplevelse till kyrkor och ministerier.

Funktioner

 • Planering och schemaläggning – Du kan bygga och planera din tjänst, lägga till låtar, detaljer och annan information till bilden och presentera den med ett sömlöst flöde. Du kan dela och skriva ut varje sida separat, så att du inte behöver oroa dig för någonting medan du arbetar med WorshipTools.
 • Musikställ – WorshipTools låter dig spela låtar tryggt och utan avbrott. Musiker kan komma åt en textapp och ett ackordblad för en smidig musikupplevelse.

WorshipTools är en av de mest kända kyrkopresentationsprogramvaran som ger framträdande funktioner som du aldrig kan säga nej till. Installera programvaran och få en sömlös upplevelse utan kostnad.

Zionworx

Zionworx är lättläst programvara som du kan använda för kyrkliga presentationer. Det är som en allt-i-ett-verktygslåda som hjälper dig att presentera videor, ljud, PowerPoint-bildspel etc. Du kan planera en sömlös kyrkupplevelse för din publik med bara några enkla steg.

Funktioner

 • Enkelt videoformat – Zionworx programvara stöder alla videoformat och är lätt att använda. Du kan lägga till rörelsebakgrunder och redigera presentationen som du vill. Du kan också lägga till text efter eget val utan mycket krångel.
 • Intelligent textlayout – Den intelligenta textlayouten ger dig rätt att justera teckenstorleken och låta texten flöda över bilderna. Textåtergivningen är smidig och låter dig redigera och lägga till text som du vill.
 • Skärminspelning – Du kan spela in live-output och skapa nytt videoinnehåll med Zionworx-programvaran.
 • Appkloning – Denna appkloningsfunktion i Zionworx-programvaran ger dig rätt att använda vilken app som helst tillsammans med den aktuella appen. Detta hjälper dig att använda zoomsamtal, en webbläsare eller redigeringsprogram medan du presenterar.
 • Fjärrvisning – Föreställ dig att du styr appen och dess funktioner samtidigt som du ställer in den på distans. Zionworx-verktyget låter dig flexibelt använda en telefon eller surfplatta med en synkroniserad skärm.
  Vilka funktioner har Minecraft på Nintendo Switch?

Med så många funktioner har Zionworx blivit appen du alltid kan lita på för kyrkliga presentationer. Funktionerna är unika, och så är användargränssnittet. Använd den en gång, och du kommer aldrig att bli besviken.

Sharefaith

De Sharefaith Presentatör är en kyrkopresentationsprogramvara som hjälper dig att förvandla Powerpoint-presentationer till gudstjänstpresentationer. Allt du behöver är en PC, och din uppgift kommer att utföras snabbt och utan problem. Programvaran är lätt att använda, enkel och har kraftfulla funktioner.

Funktioner

 • Worship grafikbibliotek – Sharefaith har ett enormt grafikgalleri som hjälper dig att lägga till vacker grafik från deras stora bibliotek. Du kan komma åt tusentals videor, bilder, bakgrunder och bilder med programmet Sharefaith.
 • Personliga nedräkningstimer – Programvaran låter dig lägga till en timer till dina videor och grafik enligt din vilja. Allt du behöver göra är att lägga till bakgrunden och anpassa texten, videon, ljudet etc.
 • Stor gudstjänstdatabas – Den inbyggda databasen låter dig lägga till anpassade videor, sångtexter, tillgänglig sångbyggnad och grafiska ark till dina presentationer. Du måste ha ett Song Select-konto för att kunna lägga till texter till dina presentationer.
 • Programvaruplugin för gudstjänst – Du kan använda Sharefaith-mjukvaran för små eller medelstora kyrkor. Den stöder ett unikt plugin som hjälper till i PowerPoint-presentationer och ger vacker gudstjänst.

Sharefaith Presenter kräver Office 365 eller Windows 10 för att fungera. Du kan skaffa programvaran och använda den som en kyrklig presentationsprogramvara.

Slutsats

Dina kyrkopresentationer ska vara engagerande och religiösa. Att skapa presentationer blir hektiskt, så att du kan behöva programvara för kyrkans presentation. Vi har listat några av de bästa kyrkans presentationsprogram för att hjälpa dig att uppnå syftet.

Nu när du känner till några av de bästa kyrkopresentationsprogramvaran kan du välja en som passar dina behov mest och erbjuder premiumfunktioner. Skapa engagerande presentationer, lägg till texter, ljudackord, typsnitt, övergångar etc. till din presentation och ge dina tittare den atmosfär de alltid har velat ha.