9 Facebook-annonser spionverktyg för att hålla ett öga på dina konkurrenter

Ta reda på de sociala mediestrategier som dina rivaliserande företag använder på Facebook och hemligheten bakom deras framgång med att visa annonser i sociala medier med hjälp av dessa spionverktyg för Facebook-annonser.

När du går in i en digital verksamhet som förlitar sig på annonser i sociala medier, som affiliate-marknadsföring, social media influencer, etc., måste du lära dig taktiken dina konkurrenter använder. Det är inte troligt att de mest framgångsrika influencers och affiliate-marknadsförare helt enkelt kommer att avslöja sitt hemliga recept på framgång för dig.

Du kan lära dig bitar och bytes från vissa webbplatsbloggar och YouTube-vloggar, men det räcker inte för att överleva på denna konkurrensutsatta marknad.

Därför måste du hitta sätt att leta reda på de reklam- och marknadsföringstaktiker och strategier som dina konkurrenter använder. Ett pålitligt sätt är att använda ett av de bästa spionverktygen för Facebook-annonser, som nämns nedan.

Vad är ett Facebook Ads Spy Tool?

Facebook Ads Spy-verktyg är mestadels webbaserad programvara som hjälper dig att spåra värdefull data som hjälper dig att skapa strategier för din egen marknadsföringskampanj på sociala medier.

Förutom SEO-optimerade inlägg och kundengagemang använder digitala varumärken mest sociala medieannonser för att marknadsföra varumärken, produkter, tjänster etc. Ett av de bästa och mest utforskade sociala mediernas ekosystem är onlineannonsering på Facebook med Facebook-annonser.

Nu, när du använder ett annonsspionverktyg för att specifikt spåra annonsdata som kreativt innehåll, målgrupp, sökord, etc., som används på en framgångsrik annons som körs av din rival, är det verktyget känt som ett Facebook-annonsspionverktyg.

Sådana verktyg levererar oftast följande brett kategoriserade information om Facebook Ads-plattformen:

 • Facebook-annonser skapade och publicerade av din konkurrents digitala verksamhet.
 • Hur konkurrenten placerar sina Facebook-annonser så att avkastningen på investeringen (ROI) växer.
 • Det föreslår hur du bör placera dina annonser i sociala medier så att du kan slå rivalerna.

Varför behöver du ett Facebook Ads Spy Tool?

Annonsspionverktyg är i första hand verktyg för webbdataskrapning, analys och visualisering. Du behöver en för att samla in data om hur dina konkurrenter marknadsför sina produkter på sociala medier som Facebook.

Nedan hittar du anledningarna till att använda ett Facebook Ads Spy-verktyg:

 • Få tillgång till alla typer av Facebook Ads-data om dina företagskonkurrenter.
 • Skapa en integrerad social mediestrategi överkomligt genom att importera data från ett pålitligt Facebook-annonsspionverktyg.
 • Kom på en bättre kreativ strategi än dina rivaler.
 • Se över den befintliga digitala medieplanen till en bättre.
 • Om några av annonskampanjerna stagnerar, ta dem till mainstream.

I ett nötskal behöver du ett av dessa verktyg för att strategiskt planera annonskampanjer i sociala medier och i slutändan öka affärsintäkterna genom direkt konvertering.

Hur hjälper ett Facebook Ads Spy Tool dig med konkurrens?

Olika Facebook Ad Spy-verktyg fungerar olika, men målet förblir detsamma. De hjälper dig att få ett fågelperspektiv över annonserna på Facebook eller andra sociala medier som dina konkurrenskraftiga företag, affiliate-marknadsförare eller påverkare på sociala medier kör.

Bland många fungerar en grupp annonsspionverktyg som en databas med annonser. De är helt enkelt Googles sökmotsvarighet för allt om onlineannonser som publiceras av olika branscher, företag, varumärken och marknadsföringsbyråer.

I sådana annonsdatabaser på sociala medier får du olika filteralternativ. Till exempel kan huvudtextsökningen ge dig alternativ som att söka efter annonstext, kommentarer, annonsör, webbadress och målsidesadress.

Sedan kan du välja många andra stödjande sökfilter för att begränsa sökhändelsen till resultat av hög kvalitet. Dessa ytterligare sökfilter beskrivs nedan. Men det kan finnas mer eller mindre, och alternativen varierar med de exakta verktyg du använder:

 • Publikens demografi som land, ålder, kön, etc.
 • Dagliga och totala kommentarer
 • Dagliga och totala likes
 • Teknologi
 • Affiliate ID
 • Nätverk, Etiketter, Seen After, etc.
 • Mediatyp

När du matar in ovanstående data kommer Facebook-annonsspionverktyget att hämta rätt annons från miljontals annonser. Sedan kommer den att analysera det från många vinklar, som målgruppsinriktning, positionering, annonstext, annonsmaterial, etc.

När det är klart kommer verktyget att erbjuda rådata samt förslag på att skapa och placera dina egna annonskampanjer på Facebook-annonser.

Nedan hittar du de breda komponenterna i annonsspioneringsverktyg som hjälper dig att överträffa rivaler:

 • Ta reda på en social trafikgrupp som köper produkter och tjänster genom att klicka på annonser i sociala medier.
 • Utseendet och sammansättningen av rivalernas målsidor, försäljningssidor, uppmaningsknappar (CTA) etc.
 • Ta reda på vad som fungerar på kort sikt och vad som bör behållas på längre sikt.
 • Upptäck annonser som ger maximala konverteringar globalt.
 • Optimera din budgivningsstrategi.
 • Förbättra kostnad per konvertering (CPC).

Nu när du vet vad, varför och hur det är för spionverktyg för Facebook-annonser kan du hitta några av de pålitliga och vinnande nedan:

PowerAdSpy

PowerAdSpy använder tusentals datapunkter och onlinekällor för att samla in Facebook-annonser eller andra sociala medier-annonser som du riktar in dig på. Den stora källan för annonskällor för sociala medier säkerställer att verktygsutvecklaren kan samla rätt Facebook-annonsstruktur du letar efter från Facebooks marknadsföringsekosystem.

Verktyget hämtar sina data från en centraliserad PowerAdSpy-databehandlingsserver. Denna server samlar in, analyserar, visualiserar och lagrar Facebook-annonskampanjdata för användning på begäran. När du letar efter en rivals annonsdata, leta efter exempel och ge följande datapunkter:

 • Datainsikter som är direkt auktoriserade av Facebook Ads-annonsörerna
 • Samla in och bearbeta en stor mängd data från lokala Facebook-annonsörer och byråer över hela världen
 • Den hämtar också Facebook Ads-dataintelligens från sina tredjepartspartners över hela världen
 • Erbjuder opartisk och opartisk annonsintelligens från rivaler på din affärsdomän

SocialPeta

Om du hela tiden ser att dina Facebook Ads-kampanjer inte ger den avkastning du förväntar dig, behöver du ett nytt perspektiv. SocialPeta kan ge dig det perspektivet genom att spionera på dina konkurrenters annonser och föreslå din annonsplacering, annonsmaterial, annonskopior och mer.

Det erbjuder ett av de bästa och mest uttömmande spionverktygen för att upptäcka annonsdata från konkurrerande företag och utforska insikter från populära sociala nätverk, appannonsörer, innehållsutgivare och e-handelsannonsörer.

Dess främsta funktioner är som beskrivs här:

 • Skapa och optimera användarförvärvsplanen för ditt varumärke eller andra kunder om du är en byrå
 • Utforska annonsmaterial och annonskopior som säljer bra och kopplar besökarna till kassasidan
 • Få högkvalitativ marknadsdynamik och reklamstrategidata från många databaser
 • Dess databas är värd för kreativt material på 1,2 miljarder, annonser från 70 vanliga sociala nätverk och annonsörer från 69 länder

AdSpy

Annonsörer, marknadsföringsbyråer, affiliate-marknadsförare och sociala influencers anser AdSpy vara en ledande databas för alla Instagram- och Facebook-annonser som körs globalt. Dess sökmotor består av innovativa sökfunktioner och ett oöverträffat utbud av annonsdata.

AdSpy låter dig skapa en avancerad och komplex sökning efter Facebook-annonser från dess databas. Du kan till exempel skapa en sökfråga som inkluderar sökord, annonstext, annonsörens varumärke, typ av media som används, målgrupp, land, dagliga gilla-markeringar, dagliga kommentarer, totalt antal gilla-markeringar, totalt antal kommentarer, senast sett annons, och så vidare .

BigSpy

BigSpy är ett molnbaserat annonsspionverktyg från Google och sociala medier som hjälper byråer, företag och privatpersoner att utforska reklamstrategier. Det gör det också möjligt för dig att spåra reklamtrender för att förbättra dina marknadsföringskampanjer.

Dessutom ger det dig tillgång till en databas med ett stort bibliotek av Facebook-annonser från de globala marknaderna. Sökverktygen kommer också med avancerade sorterings- och filtreringsalternativ.

När du använder BigSpy kan du komma på kreativa idéer från många plattformar, inklusive Twitter, Facebook, Instagram, Yahoo, Admob, Pinterest, etc. Webbappen gör det möjligt för marknadsförare som du att utforska de senaste och virala annonserna som andra också spårar.

AdFlex

Med AdFlex kan du spionera på framgångsrika Facebook-annonskampanjer för att fatta smartare affärsbeslut för ditt företag. Förutom att spara din värdefulla tid och energi, låter det dig tjäna mer intäkter. Med hjälp av denna programvara kan marknadsförare lägga vantarna på beprövade idéer och strategier från framgångsrika FB-annonskampanjer.

Med förgodkända och bästsäljande annonskopior låter den dig öka annonspubliceringshastigheten. Från dessa annonser kan du välja övertygande CTA för fler potentiella kunder och omvandlingar. Den exakta informationen som genereras av denna applikation låter dig också välja rätt placering.

AdFlex har också ett regionfilteralternativ som du kan använda för att söka efter annonser baserat på plats. Det låter dig också begränsa din sökning baserat på ålder, demografi, kön, företagskategori och publikintresse.

Dessutom kan den avslöja marknadsföringsverktygen som dina konkurrenter använder. Du kan få reda på dina rivalers metoder; du kommer att veta vad som saknas i din kampanjstrategi.

AdSpyder

Din sökning efter ett kraftfullt Facebook Ads-spionverktyg slutar med AdSpyder. Med denna programvara kan du få en djupgående analys av dina konkurrenters reklamkampanjer på Facebook. Dessutom kan du få en uppfattning om varumärkespositioneringen av dina konkurrenter på vilken nischdomän eller marknad som helst.

Nedan hittar du matrisen som AdSpyder använder för att hjälpa dig utforska Facebook Ads-hemligheter från dina rivaler och överskrida deras annonskampanjer:

 • Dess Facebook-annonsspionverktyg kan söka i nästan alla annonsmaterial från de globala Facebook-plattformarna
 • Ta reda på vilka uppmaningsknappar (CTA) som får flest klick och omvandlingar
 • Upptäck de vinnande annonserna från dina konkurrenter och se engagemangsstatistik för dessa annonser
 • Intelligenta förslag på annonsmaterial och annonskopior
 • Det hjälper dig att skapa annonskopior med direktmeddelanden som säljer mer

Unicorn annonser

Tillhör du e-handelsbranschen och vill upptäcka det hemliga receptet för en framgångsrik Facebook-annonskampanj? Använd Unicorn Ads för att se onlineannonser som drivs av världens 100 främsta Shopify-butiker. Plattformen har en samling på mer än 50 000 FB- och Instagram-annonser som du enkelt kan bläddra igenom.

För det kan du filtrera nischen för att hitta de bästa spelarna i den branschen. Klicka sedan på företagets kort för att öppna hela biblioteket med deras Facebook-annonser. Du kan hämta inspiration från dessa annonser och skapa din egen annonstext.

Om du vill kan du också rösta upp de företag som skapar fantastiska och effektiva annonskampanjer. Således kan andra enkelt hitta de bästa Facebook-annonsskaparna.

AdPlexity

AdPlexity är en game changer i en värld av inbyggd annonsintelligens som hjälper dig att övervaka dina konkurrenters mest lönsamma annonskampanjer på inbyggda trafikkällor. När du får den mest omfattande informationen om de mest framgångsrika annonserna kan du fatta bättre marknadsföringsbeslut.

Det erbjuder kampanjanalyser som körs i 32+ länder, inklusive alla större. Dessutom stöder denna applikation kampanjer för alla populära enheter, inklusive Windows, Mac, iPhone, iPad och Android (telefoner och surfplattor).

Det är också enkelt att ladda ner data – ladda ner målsidorna direkt från det här verktygsgränssnittet.

Anstrex

Anstrex är en fantastisk programvara för att låsa upp dina konkurrenters kampanjhemligheter. Det låter dig spionera på annonser som andra skapar och låter dig bygga vinnande kampanjer baserade på dem. Som ett resultat sparar det dig värdefulla arbetstimmar som du annars skulle ha lagt ner på forskning.

Det ger dig den mest exakta informationen från alla större länder med hjälp av högkvalitativa bostadsproxyer. Uppgifterna är också tillgängliga i ett format som alla enkelt kan förstå.

Använd kategori, land, annonsnätverk, enhet, spårningsverktyg och affiliate-nätverk för att filtrera annonskopior. För att sortera annonserna kan du använda parametrar som popularitet, varaktighet, datum och mer.

Du kan också söka med nyckelord för mer exakt inriktning. Dessutom kan avancerade användare använda booleska operatorer för att kombinera flera sök- och filtreringskriterier. Med hjälp av den genererade informationen kan du förstå hur du riktar in din kampanj genom korrekt inriktning.

Denna branschledande programvara hjälper dig att hitta alla relevanta annonser och målsidor för alla kampanjer.

Avslutar

Så nu vet du vilka Facebook Ads Copy-verktyg som surrar i kampanjutrymmet för betala-per-klick (PPC) och annonser på sociala medier. Du kan prova något eller alla av ovanstående och bestämma vilket som passar ditt digitala varumärke eller företag bäst.

Därefter kan du kolla in de bästa Facebook-annonsoptimeringsverktygen.