9 Best Path of Titans som är värdservrar för spännande äventyr

Spread the love

Path of Titans är ett spännande videospel där du kan utforska den förhistoriska världen med dina vänner och fördjupa dig i dinosauriernas tidsålder.

I detta äventyrliga spel som utspelar sig i en uråldrig värld styr dinosaurierna ekosystemet. Det kräver att du överlever farliga händelser och många katastrofer.

Men om du väljer att själv vara värd för spelet kommer ditt spelande att påverkas när det gäller prestanda, funktionalitet, funktioner, nätverksstabilitet och andra sådana problem.

Därför är det meningsfullt att använda en pålitlig Path of Titans-värdserver för att spela spelet om du vill uppleva bra spel.

Spelservrarna kommer att säkerställa en smidig spelupplevelse utan fördröjningar, fel och oönskade störningar.

Låt oss förstå Path of Titans mer, dess gameplay och de bästa Path of Titans-värdservrarna för att njuta av spelet i timmar.

Vad är Path of Titans?

Path of Titans är ett massivt multiplayer online (MMO) överlevnadsspel baserat på en förhistorisk värld där du kommer att ta rollen som dinosaurier. I det här spelet kommer spelaren att utsättas för olika scenarier och äventyr med vänner och måste utföra många överlevnadsuppgifter.

Eftersom den är baserad på Unreal Engine 5 kommer du att få en realistisk miljö med många detaljer och föremål. I början kan du välja mellan 30 dinosauriearter. Var försiktig med ditt val, eftersom varje dinosaurie har olika spelstil. Du kommer att kontrollera din dinosaurie från ett tredjepersonsperspektiv vilket ger dig en bred bild av miljön du är nedsänkt i.

Förutom dinosaurier kan du kontrollera andra förhistoriska djur som är en viktig del av världen. Tillsammans med dina vänner kommer du att vara involverad i olika naturhändelser, skrån, äventyr och uppdrag, samtidigt som du undviker döden och går igenom olika miljöer.

När du kommer att spela din favoritvarelse i olika uppdrag får du erfarenhetspoäng som hjälper dina dinosaurier att växa. När du spelar med dina vänner kan du kontrollera miljön och få mat och troféer. Tillväxten av din dinosaurie kommer också att tillåta spelet att utvecklas förutom uppdrag och evenemang.

Dessutom kan du bilda fester med dina vänner, och varje fest erbjuder upp till 10 slots. Men högt mogna dinosaurier kan ta upp till 5 platser i en fest. Oavsett om du har Microsoft Windows, MacOS, PS5 eller Xbox Series X kan detta multiplattformsspel spelas på de mest populära plattformarna.

Varför behöver du en spelvärdserver?

När du ägnar dig åt Path of Titans och rollspelar din favoritdinosaurie, förväntar du och dina vänner uppenbarligen smidigt spel. Detta är vad du kan förvänta dig av en dedikerad värdserver.

Nedan finns anledningarna till varför du behöver en spelvärdserver för att spela Path of Titans.

#1. Imponerande fördröjningsfri prestanda

En av de betydande anledningarna till att många Path of Titans-entusiaster väljer att vara värd för servrar är på grund av den fördröjningsfria prestanda den erbjuder. En pålitlig värdserver hjälper dig att utforska den förhistoriska världen ordentligt och njuta av den verkliga miljön utan att möta några problem.

#2. Testat och pålitligt system

Många värdtjänster som erbjuder dedikerade servrar stresstestar sina servrar så att spelet inte kraschar medan du är på ett intensivt uppdrag. Servrarna underhålls också på ett sådant sätt att de alltid är tillgängliga, och det också med låg ping.

  13 plattformar för att skapa kunskapsbas och vanliga frågor för ditt företag

Viktigt är att dessa servrar också kommer med backup-generatorer och lagringsalternativ så att du inte förlorar ditt sparade spel, konfigurationer och data om det blir ett strömavbrott eller serverkrasch.

#3. Anpassningsbar server

Du kommer att få många anpassningsalternativ när du spelar Path of Titans på en dedikerad server. Inte bara skulle du kunna definiera spelets regler, utan också hantera spelarnas behörigheter.

Du kan välja den hårdvara du vill ha till din server så att du alltid har en optimal spelupplevelse, oavsett om du spelar ensam eller med dina vänner.

#4. Tryggt och säkert

Toppvärdservrar skyddas av säkerhetsprotokoll, DDoS-skydd och andra säkerhetsfunktioner. Dessa säkerhetsåtgärder skyddar servern från skadliga användare, särskilt DDoS-attacker.

#5. Dedikerad kundsupport

Att välja det bästa spelhotelltjänstspelet erbjuder dig 24/7 kundservice från organisationen. Oavsett om du har problem med att göra justeringar i luckan eller står inför fördröjning, kommer dedikerad kundsupport alltid att finnas där för att hjälpa dig på alla sätt.

Minsta serverkrav

När du väljer en spelvärdserver för Path of Titans, se till att den har nedanstående specifikationer:

  • Senaste AMD Ryzen eller Intel-processor med minst 4 kärnor och 3,6 GHz klockhastighet
  • 8 GB eller 16 GB DDR4 RAM, beroende på spelarplats
  • Senaste Windows operativsystem och server
  • 100 GB lagringsutrymme och helst SSD-lagring
  • Minst 100 Mbps konstant bandbredd
  • 10 Gbps minsta DDoS-skydd
  • 18 timmars minsta serverdrifttid
  • Stöd för verkstadsläge och snabbinstallation av plugins
  • Komplett kundsupport under hela dagen
  • Integrerad spelpanel för serverkonfiguration

Nu är det dags att presentera dig för de bästa Path of Titans-värdservrarna så att du kan vara säker på högkvalitativ service.

Nitrado

Nitrado är utan tvekan en av de bästa Path of Titans-värdservrarna du kan använda för att ha höghastighetsspelsessioner med dina vänner. Dess team förstår kravet på avancerade MMO-överlevnadsspel, och det är därför de har inkorporerat felsäker serverhårdvara som kommer att säkerställa en optimal spelupplevelse.

Många föredrar denna värdtjänst eftersom den ger dig möjligheten till flexibel körtid och uppgradering eller nedgradering av servern för att möta dina behov. Tack vare dess pålitliga säkerhetskopieringsrutin och kortaste internetrutter kan du utforska miljön med låg ping utan att oroa dig för att förlora de sparade spelen.

Nitrado serveråtkomst kommer inte att vara begränsad till bara dig; du kan dela åtkomst med dina vänner, som kan hjälpa dig att hantera servern när det behövs. Oavsett om du stöter på ett problem eller stöter på ett pingproblem, kommer kundsupporten alltid att finnas där för att hjälpa dig via chatt eller e-post.

PingPerfect

Du kommer att bli imponerad av spelupplevelsen när du börjar spela Path of Titans på PingPerfects dedikerade server. Det är en mycket populär värdtjänst som är känd för att erbjuda företagshårdvara med hög specifikation så att du kan spela smidigt i spelets rika ekosystem.

Det finns enorma mängder objekt och AI-varelser i miljön, men du kommer knappast att möta något FPS-fall när du spelar. Eftersom dess datacenter finns i många städer över hela världen säkerställer värdtjänsten att varje spelare njuter av lågping-spel.

Tillsammans med servern behandlar teamet dig med gratis webbhotell och full tillgång till FTP och filwebbläsarprotokoll som spelar en avgörande roll för att förbättra användarupplevelsen. Du kan vara säker på att du alltid kommer att behålla dina sparade spel när du använder den här tjänsten, och krediten går till dess mycket effektiva interna backup-system.

  Top Metaverse Krypto-mynt att köpa

Överlevnadsservrar

Från omedelbar serverinstallation och full FTP-åtkomst till fullständig säkerhet och ultrasnabb lagring, du kommer att få många funktioner när du väljer Survival Servers. Det är en förstklassig värdtjänst för Path of Titans, som ger dig de högsta entrådiga processorerna och NVMe SSD-enheter. Detta låter dig kontrollera dina dinosaurier i den öppna världen med lätthet.

Survival Servers gör det enkelt att spela detta MMO-överlevnadsspel med dina vänner, eftersom dess datacenter är spridda över hela världen. Den anpassade interna kontrollen ger dig fullständig tillgång till servern, där du kan kontrollera antalet spelare och plats och ändra inställningarna.

Om du bestämmer dig för att introducera mods eller plugins i spelet för att krydda din spelupplevelse kan du enkelt göra det utan krångel. Du kan hitta detta värdtjänstalternativ i lanseringen av Alderon Games, vilket gör tillgängligheten mycket lättare.

ServerBlend

Om du letar efter en fan-favorit värdserver för att spela Path of Titans, prova ServerBlend. Sedan lanseringen av spelet har denna värdtjänst framgångsrikt erbjudit servrar till tusentals spelare över hela världen.

Den främsta anledningen till deras enorma popularitet är användningen av toppklassiga Xeon-processorer med ECC RAM och NVMe SSD för alla servrar, tillsammans med komplett DDoS-skydd. Du kommer att hitta många andra Path of Titans-spelare som använder den här tjänsten och älskar den användarvänliga TCAdmin-kontrollpanelen, tillsammans med ett automatiskt uppdateringsalternativ.

Att spela på ServerBlends server är helt roligt eftersom de är baserade på ett toppnätverk som garanterar låg ping genomgående. Om du bestämmer dig för att välja en värduthyrningstjänst måste du antingen välja deras Premium-plan eller Standard-planen. Båda planerna erbjuder samma prestanda, men det finns några extra tjänster du kommer att få med Premium-planen.

4NetPlayers

När det gäller att få den bästa Path of Titans-värdtjänsten, är ett namn som rekommenderas allmänt av de flesta inbitna Path of Titan-fans 4NetPlayers.

Få mer kraft och kontroll i ditt spelande, och förbli säker på att du kommer att ha den senaste serverhårdvaran med en snabb CPU och omedelbar installationstjänst. Med en förbättrad DDoS-skyddsfunktion kommer värdtjänsterna att säkerställa att du aldrig blir avbruten av illvilliga användare medan du utforskar den okända världen med din dinosaurie.

Tack vare det intuitiva gränssnittet kan du och dina vänner enkelt hantera servern även när ni inte har någon tidigare erfarenhet.

4NetPlayers erbjuder tre planer; – Starter ($5,44/månad), Professionell (($7,68/månad) och Premium ($14,80/månad). Varje plan har sina egna förmåner och antal funktioner samt spelarsloten ökar när du går för högre planer.

GTXGaming

GTXGaming är en av de unika värdtjänsterna som erbjuder dina Path of Titans-servrar kompatibla med alla plattformar, inklusive PC, Xbox, PS5, PS4 och Nintendo Switch. Servrarna är konfigurerade på ett sådant sätt att de fungerar automatiskt på vilken plattform som helst när du bestämmer dig för att gå på ett gruppuppdrag med dina vänner i spelet.

Som alla toppvärdtjänster använder GTXGaming också dyra hårdvaruinställningar som Intel i9-processorer i kombination med avancerade RAM. Detta säkerställer att du inte hittar någon fördröjning när du spelar. För att stödja ett så smidigt spel med låg ping har hyrtjänsten också behållit sin datacenternärvaro över hela världen.

  Utkastkontroll Spårar dokumentändringar i DOCX, sidor och andra format [OS X]

En av de fantastiska sakerna du kommer att få från den här tjänsten är alternativet för offsite backup, där de sparade mapparna och API:erna lagras i en extern backup-maskin när du startar om servern. Många användare av Path of Titans har hyllat den här tjänstens DDoS-skyddsprotokoll eftersom de använder DDoS-skydd på företagsnivå.

1GServerHost

När du ger dig ut på ett uppdrag med dina vänner i Path of Titans, skulle du uppenbarligen behöva en spelserver som är högpresterande, flexibel och säker. 1GServerHost erbjuder dig alla dessa och mer.

1GServerHosts dedikerade spelserver är baserad på företagshårdvara, vilket säkerställer att du får ett uppslukande spelande med dina vänner. Du kommer att laddas med topptjänster som omedelbar serverinstallation, DDoS-skydd och komplett backuptjänst.

Med över 9 globala platser och automatiska uppdateringar skulle ingen av spelarna plågas av höga pingproblem. Värdtjänsten ger dig också en anpassad kontrollpanel och obegränsade spelautomater för att möjliggöra den bästa spelupplevelsen.

För att få alla dessa behöver du bara betala en månadshyra på $5. Men om du inte är nöjd med tjänsten efter att ha använt servern kan du be om full återbetalning inom 72 timmar.

LÅG.MS

LOW.MS är en servervärdtjänst på toppnivå som har erbjudit högpresterande servrar för många populära spel för flera spelare, inklusive Path of Titans. Med 11 serverplatser spridda över hela världen säkerställer denna värdtjänst låg ping.

När du spelar ett hårdvaruintensivt spel som Path of Titans med dina vänner på en dedikerad server måste du ha en avancerad konfiguration för att få ett smidigt spel. För att uppfylla detta kriterium har LOW.MS konfigurerat alla sina servrar med 5,3 GHz high-end processorkraft, DDR4 RAM och NVMe SSD.

Den månatliga hyrplanen börjar från $15,06 med en tillgänglighet på 10 platser, och hyrespriset ökar när du ökar antalet platser. När du väl väljer det månatliga prenumerationen kommer LOW.MS omedelbart att ställa in servern åt dig så att du kan börja spela spelet så snart som möjligt.

Fragnet

Listan över bästa Path of Titans värdservrar kommer att vara ofullständig utan tillägget av Fragnet värdtjänst. Det är en mycket populär tjänst som fokuserar på spelares smidiga upplevelse, och detta är anledningen till att de har servrar som backas upp av kraftfull hårdvara tillsammans med en lättanvänd kontrollpanel.

Det som skiljer denna tjänst från andra är närvaron av servrar på över 21 platser över hela världen. Som ett resultat kommer alla dina vänner som spelar Path of Titans att få spela spelet utan nätverksavbrott, fördröjningar och pingproblem. Du kommer att få alla de vanliga funktionerna hos en spelserver men till ett överkomligt pris.

För denna värdtjänst får du tre planer – Anodontosaurus, Albertaceratops och Daspletosaurus. Den största skillnaden mellan dessa planer är hårdvarustödet och specifika funktioner, så du kan välja dem beroende på hur du spelar Path of Titans.

Slutord

När du har den bästa dedikerade värdservern för Path of Titans kan du uppleva högpresterande spel. Detta kommer att lämna dig i vördnad för den service du får, och du kommer aldrig att ångra ditt köp.

Den bästa värdtjänsten kommer att erbjuda dig värdefulla funktioner, prestanda och säkerhet, tillsammans med avancerad kundsupport. Välj därför en Path of Titans-spelvärdserver baserat på dina preferenser, funktioner och budget.

Kolla sedan in de bästa jaktspelen för att uppleva spänningen i en jakt.