9 bästa WordPress-forumplugins för att få din webbplats att prata

Spread the love

Engagerande och interaktiv kommunikation är en av nyckelfaktorerna för att skapa framgång för alla moderna företagswebbplatser. Genom att integrera forum kan du stärka din webbplats för meningsfull diskussion och användardeltagande. I detta onlineutrymme kan besökare uttrycka sina idéer, ställa frågor och få kontakt med likasinnade.

Men om du är villig att skapa ett fullt fungerande forum från grunden kan det vara komplicerat. Det är här WordPress-forumpluginen kommer in för att rädda din ansträngning.

Genom att använda dessa plugins kan du lägga till ett funktionsrikt forum till din webbplats utan någon omfattande kodningskunskap. På så sätt kan du förbättra användarnas engagemang med en levande community som håller din webbplats upptagen med aktiviteter.

I den här artikeln kommer vi först att diskutera hur forumplugins kan hjälpa dig att skapa ett engagerande och användarvänligt forum. Sedan kommer vi att utforska några av de bästa forumplugins som tar din webbplatskonversation till nya höjder.

Hur ett WordPress-forumplugin hjälper din webbplats

WordPress forumplugin ger dig tillräckligt med funktioner för att bilda ett forum som hjälper både din webbplats och dess besökare. Här är några anmärkningsvärda fördelar som WordPress forumplugin kommer att ge dig:

Uppmuntrar användarengagemang

WordPress-forumplugin kommer att tillhandahålla en plattform för dina användare där de aktivt kan kommunicera med andra besökare. På så sätt kommer de att få en chans att diskutera mer om innehållet på din webbplats och få värdefull feedback. Dessutom främjar det bättre användarinteraktion och användarmedverkan och skapar en känsla av gemenskap.

WordPress-forumplugin låter dig skapa en utsedd plats för personer med liknande val eller intressen. Så dina besökare får en chans att interagera, utbyta idéer och bilda band. Följaktligen får du en hängiven användarbas med en aktiv onlinegemenskap som är fokuserad på din webbplats.

Förbättrar kundsupport och service

Med ett forumplugin kan du skapa specifika supporttavlor eller kundtjänstforum. Därmed kan användare skicka frågor, be om hjälp och få snabba svar från dig eller andra forumanvändare. I slutändan ökar det kundnöjden och effektiviserar supportsystemet.

Ökar webbplatstrafik och SEO

Du kan dra fler människor till din webbplats genom att skapa ett livligt och intressant forum på din webbplats. Genom användarengagemang och samtal kan du få idéer för att generera nytt innehåll. Som ett resultat kommer sökmotorer att indexera nytt innehåll, vilket kommer att höja synligheten och den organiska sökrankingen på din webbplats.

Erbjuder en kunskapsbas

Ett forumplugin gör det möjligt för medlemmar att bidra med sina erfarenheter och kunskaper, vilket skapar en användbar resursbas. Ditt forum kan förvandlas till en resurs för kunskap via diabetes, diskussion, vanliga frågor och användargenererat innehåll. I slutändan kan det locka både nya och återkommande användare till din webbplats.

Underlättar innehållsgenerering

Forumkonversationer genererar ofta värdefulla idéer, feedback och insikter. Därför kan du använda detta innehåll som en språngbräda för nya blogginlägg och publikationer. Dessutom kan du göra ändringar eller förbättra din produkt och tjänst genom forumdiskussioner. Du kommer att ge dig inspiration och en djupare förståelse för din publiks krav.

Funktioner anpassning och moderering val

Majoriteten av WordPress-forumplugins erbjuder en mängd olika anpassningsalternativ. Därför kan du ändra forumets utseende och känsla för att passa varumärket på din webbplats. Dessutom ger modereringsfunktioner dig möjligheten att kontrollera användargenererat innehåll. Därför kan du upprätthålla en respektfull miljö och blockera spam och olämpliga inlägg.

Integreras perfekt med WordPress

WordPress-forumplugin utnyttjar denna plattforms robusta infrastruktur och användarhanteringssystem. Således integreras det smidigt med WordPress-miljön och garanterar en konsekvent användarupplevelse. Dessutom gör det installationsprocessen och administrationen enklare för alla.

  Skapa GIF från videor och lägg till text med den nya Imgur GIF Creator

Du kan låsa upp hela potentialen i ditt forum genom att välja rätt WordPress-plugin för din webbplats. Här är några fantastiska WordPress-forumplugins som du måste prova:

WpForo

WpForo ger ditt WordPress-forum en modern touch och ändrar din webbplatsdiskussion till en ny innebörd. Du kan bygga en liten eller stor och fullt fungerande community med detta robusta forumplugin. Den erbjuder alla nödvändiga funktioner som du behöver för att hantera en produktiv gemenskap via din webbplats.

Nyckelfunktioner:

 • Mer robust medlemsprofileringssystem med en lukrativ design
 • Gör det möjligt för användare att skapa många oberoende forumtavlor på en enda WordPress-webbplats.
 • Skapa distinkta forum på flera språk för din webbplats med hjälp av en flerspråkig funktion.
 • Bygg forum med fyra unikt designade layouter (Q&A, klassisk, gängad och minimalistisk)
 • Användarvänlig instrumentpanel med ett livesökningsalternativ för att utforska alla inställningar du behöver.
 • Användare kan sätta poäng för gilla, ogillar, nya ämnen och inlägg från medlemmarna.
 • Låter dig bokmärka dina föredragna ämnen och inlägg och visa dem på din egen profilflik.
 • Inbyggd forumkarta, cachesystem, antispam, ämnesprenumeration, användargruppssystem

ForumWP

ForumWP är ett genomtänkt forumplugin för WordPress som är snabbt och användarvänligt. Det erbjuder några fantastiska nästa generations forumlösningar. Därför kan du skapa en blomstrande onlinegemenskap på nolltid. Den kostnadsfria versionen av detta plugin innehåller redan massor av fantastiska funktioner.

Nyckelfunktioner:

 • Lätta, snabbare och mer flytande konversationer från färre sidladdningar.
 • Enkel installationsprocess som låter dig skapa ett fullfjädrat forum på kortast möjliga tid.
 • Fungerar perfekt på mobiler, surfplattor och andra enheter.
 • Ärver knappar, typsnitt och färger från ditt för närvarande installerade tema för sömlös integration.
 • Erbjuder enkel design som uppmuntrar besökare att delta i engagerande samtal.
 • Ger olika layouter som erbjuder både ett traditionellt och modernt utseende och känsla.
 • Användare och forumadministratörer kommer att få e-postvarningar om olika forumaktiviteter
 • Både front-end och wp-admin kan moderera diskussionerna och svaren

WP diskussionsforum

WP Discussion Board är ett WordPress-forumplugin som ger dig det enklaste sättet att inkludera ett forum på din webbplats. Det erbjuder en installationsmetod med ett klick och mer viktiga funktioner som gör det till ett ledande WordPress-forumplugin.

Du kan använda ett användarregistrerings- och inloggningsformulär för att samla in besökarnas input för att lägga upp nya diskussioner. Pro-versionen erbjuder även ytterligare funktioner som tar ditt forum till nästa nivå.

Nyckelfunktioner:

 • Förhindra spam genom användarmoderering och blockera enkelt spammare från ditt forum.
 • Användare kan få uppdateringar när nytt innehåll publiceras på din webbplats.
 • Var värd för ett forum på din WordPress-webbplats med vilket tema du föredrar. Diskussionstavlan innehåller en installationsfunktion med ett klick för att få ditt forum aktiverat på några sekunder.
 • Boards kan användas för att skapa underforum, och varje forum kan ha en separat uppsättning användarbehörigheter.
 • Enhetsvänlig diskussionsforum som fungerar felfritt på alla plattformar, inklusive stationära datorer, bärbara datorer och smartphones.
 • Hjälper dig att skapa SEO-vänliga forum för att öka din webbplats ranking genom användargenererat innehåll.
 • Front-end WYSIWYG-redigeraren kan aktiveras för att redigera WordPress-forumet.

Asgaros Forum

Asgaros Forum är rätt Om du vill skapa ett WordPress-forum med ett lätt men funktionsrikt plugin. Den integreras perfekt med vilken WordPress-webbplats som helst, som du kan använda för att skapa ett engagerande forum. Dessutom är installationsprocessen ganska enkel, och den övergripande prestandan är supersnabb.

Nyckelfunktioner:

 • Intuitivt installationsgränssnitt för att skapa ditt forum på ett steg-för-steg sätt.
 • Tillåter användare att anpassa inläggen genom att utnyttja den kraftfulla WordPress-redigeraren.
 • Erbjuder iögonfallande och fullt lyhörda och anpassningsbara teman.
 • Användare kan skapa och anpassa sina egna profiler för att ge en mer personlig touch.
 • Innehållet kan optimeras perfekt för Google och andra sökmotorer.
 • Ger en rik inbyggd textredigerare så att användare kan formatera sitt innehåll med olika stilalternativ.
 • Användare kan prenumerera på specifika ämnen eller hela forum för att få e-postmeddelanden.
 • Tillhandahåller modereringsverktyg för att säkerställa en respektfull och spamfri miljö.
 • Användare kan söka i specifika ämnen med hjälp av det robusta sökalternativet som finns i detta plugin.
  Vad är EASM Extension Viewer?

Enkelt: Tryck

Simple:Press är ett robust forumplugin som tar med företagsfunktioner till bordet. Du kan flexibelt ställa in ditt forum och anpassa det med hjälp av dess användarvänliga gränssnitt. Detta verktyg är designat för optimal prestanda och integreras felfritt med WordPress-användar- och säkerhetsmodell.

Därför kan du säkerställa en smidig och säker forumupplevelse för dina besökare. Plus att plugin-programmet inte kräver något tredjepartsstöd eftersom alla nödvändiga funktioner är tillgängliga på en plattform.

Nyckelfunktioner:

 • Tilldela anpassade ikoner till varje grupp och forum för bättre visuell organisation och identifiering.
 • Få tillgång till ett brett utbud av RSS-flöden för enkel innehållssyndikering och konsumtion.
 • Ladda upp och använd anpassade smileys i foruminlägg för mer personlig och uttrycksfull kommunikation.
 • Skapa dolt ”spoiler”-innehåll i inlägg som kan avslöjas av användaren på begäran.
 • Stöd för WordPress-kortkoder i foruminlägg för förbättrat innehållsskapande och formatering.
 • Ta emot e-postmeddelanden om nya inlägg för bättre forumhantering och moderering.
 • Få tillgång till forumstatistik som en onlinelista för bättre förvaltning och engagemang för communityn.
 • Använd en kraftfull användargrupp och behörighetssystem för att kontrollera åtkomst till forum och funktioner på en detaljerad nivå.
 • Begränsa användaråtkomsten till WordPress-administratörsområdet för bättre säkerhet och hantering.
 • Tillåt användare att ladda upp anpassade avatarer för mer personliga profiler och kommunikation.
 • Skapa ett obegränsat antal ämnen inom ett forum för bättre organisation och diskussion.
 • Lås ämnen för att förhindra ytterligare inlägg eller redigering (admin och moderatorer).
 • Fäst ämnen för att hålla dem överst på ämneslistan för bättre synlighet och engagemang (admin och moderatorer).
 • Flytta ämnen mellan forum för bättre organisation och ledning (admin och moderatorer).
 • Redigera ämnesrubriker och innehåll för bättre tydlighet och precision (admin och moderatorer).

BuddyPress

Om du letar efter ett banbrytande och funktionsrikt forum samt plugin för sociala nätverk, då är BuddyPress ditt verktyg. Den erbjuder en omfattande uppsättning komponenter som är nödvändiga för alla sociala nätverk.

Med BuddyPress kan dina webbplatsbesökare enkelt registrera sig på din webbplats som medlem och skapa användarprofiler. De kan också delta i privata konversationer, etablera sociala kontakter, engagera sig som en grupp och göra mycket mer. Därför kan du skapa en blomstrande onlinegemenskap för ditt företag, din skola, ditt idrottslag eller någon annan nisch som du föredrar.

Nyckelfunktioner:

 • Användare kan anpassa sina profiler med avatarer, personliga omslagsbilder och mer information. Dessutom kan de kontrollera sekretessinställningarna för sin profil.
 • Användare kan lägga upp uppdateringar, dela innehåll och delta i konversationer genom aktivitetsströmmar. Så du kommer att få en förhandsvisning av de senaste aktiviteterna för varje användare.
 • Forummedlemmar kan ansluta till varandra genom att skicka vänförfrågningar och acceptera eller avslå dem.
 • Tillåter användare att skapa eller gå med i grupper och gemenskaper baserat på specifika intressen eller ämnen.
 • Omfattande meddelandesystem som håller användarna informerade om olika forumaktiviteter.
 • Erbjuder en privat meddelandefunktion som gör det möjligt för användare att skicka direktmeddelanden till varandra.
 • Utvecklare kan skapa en privat meddelandefunktion som gör det möjligt för användare att skicka direktmeddelanden till varandra.
 • Tillhandahåller en medlemskatalog som visar alla registrerade användare på webbplatsen.
 • Webbplatsadministratörer har kontroll över aktivitetsströmmen, vilket gör att de kan moderera användargenererat innehåll. Således kan spamaktiviteter förhindras för att säkerställa en säker och engagerande gemenskapsmiljö.

Website Toolbox ger dig den perfekta lösningen för att skapa en levande och aktiv diskussionsgemenskap på din WordPress-webbplats. Med detta plugin blir det enkelt att bygga en vacker gemenskap, även om du inte har någon kodningserfarenhet.

  8 verktyg för att konvertera din webbkamera till en säkerhetskamera

Plugin-programmet erbjuder sömlös inbäddning för att integrera en community på din webbplats inom några få klick. Du kan konfigurera dina forum på ett nafs med hjälp av instant setup-funktionen i detta plugin. Dessutom låter det exceptionella supportteamet dig upprätthålla en smidig gemenskapsmiljö.

Nyckelfunktioner:

 • Användare kommer omedelbart att loggas in på din community när de loggar in på din WordPress-webbplats.
 • Integreras felfritt i din WordPress utan att gå sönder eller stoppa någon funktionalitet.
 • Tillåter användare att anpassa färger, lägga till logotyper, CSS och mer för att göra communityn unik.
 • Genererar automatiskt ett communityämne för diskussion när ett nytt blogginlägg eller sida skapas.
 • Skapar en autonom community där användare deltar i diskussioner under ditt varumärke.
 • Inbyggda snabbmeddelanden och chattrum, e-postvarningar, svar samt offentliga och privata samtal.
 • Full datakontroll låter dig exportera en hel gemenskap med ett klick och använda den i ett annat system.

ForumEngine

ForumEngine är gjord för att sprida mer social interaktion på webben genom sina fantastiska funktioner. Det är i grunden ett WordPress-tema som är optimerat för att skapa en engagerande community på din webbplats.

Den innehåller en komplett lösning med sina front-end- och back-end-lösningar. Som ett resultat kan du enkelt skapa vilken typ av forum som helst och engagera din publik i insiktsfulla diskussioner.

Nyckelfunktioner:

 • Användare kan ändra stilen och utseendet på din forumsida med hjälp av gränssnittet. Du kan också anpassa färgerna, typsnitten och layouten på ditt forum för att matcha ditt varumärke.
 • Du kan publicera och redigera innehåll utan att lämna frontänden på din webbplats. På så sätt kan du hålla ditt forum uppdaterat med nytt innehåll och diskussioner.
 • Ett helt responsivt och mobilvänligt tema som ser perfekt ut på alla enheter.
 • Erbjuder en enkel och modern design som är lätt att använda och navigera. Det är användbart för forum med ett stort antal användare.
 • Låter dig skapa anpassade märkestyper och ställa in regler och förmåner för dina medlemmar och moderatorer. Därför kan du belöna dina mest aktiva användare och uppmuntra deltagande i ditt forum.
 • Inkluderar ett liveaviseringssystem som meddelar användare om nyligen postade trådar eller svar.
 • Tillåter användare att skapa anpassade profiler som inkluderar en bio, avatar och länkar till sociala medier.
 • Administratörer kan moderera trådar och svara för att säkerställa en välkomnande miljö i forumet.
 • Ett SEO-optimerat tema som gör det lättare att komma i sökresultat.
 • Ger flerspråkigt stöd, vilket gör det tillgängligt för en internationell publik.

Sabai Diskutera

Sabai Discuss är ett premium WordPress-plugin som låter dig skapa diskussionsforum baserat på frågor och svar. Användare tillåts främst att ställa frågor och få lämpliga svar.

Formatet för denna frågesvarsmetod liknar Stack Overflow- eller Yahoo-svar. Dessutom kan du skapa ett diskussionsforum, kunskapsbas och till och med helpdeskportaler.

Nyckelfunktioner:

 • Användarvänligt gränssnitt för att skapa och hantera ett forum.
 • Erbjuder anpassningsbara färger, typsnitt, layouter och mer.
 • Stöder skapande av flera forum.
 • Användare kan skapa och anpassa sina profiler.
 • Tillåter användare att skicka privata meddelanden.
 • Användare kan söka efter forum, ämnen och inlägg.
 • Ger e-postmeddelanden om nya inlägg och omnämnanden
 • Administratörer kan se statistik om forumanvändning.
 • Administratörer kan moderera forumämnen och inlägg.
 • Finns på flera språk.

Slutgiltiga tankar

Med rätt WordPress Forum-plugin kommer din ansträngning att skapa forum att minimeras enormt. Därför har vi gjort vårt bästa för att ge dig den perfekta listan över några fantastiska forumplugins. Nu är det din tur att välja en och skapa en community som håller din webbplats pratande och ger dig betydande fördelar.

Du kan också utforska några av de bästa plugins för lead-generation för WordPress.