– 9 bästa repost-appar för Instagram för att enkelt dela det du gillar –

Instagram repost-appar är många, men varför behöver du en?

Med totalt 4,25 miljarder totala besök varje månad är Instagram en av de fyra bästa sociala medieplattformarna. Det är också den mest nedladdade appen i världen, enligt Digital Trends-rapporten, Hootsuite. Den har nästan alla önskvärda funktioner du kan tänka dig.

Den har dock fortfarande inte den inbyggda funktionen för att posta om permanenta inlägg. Det är därför du behöver repost-appar från tredje part för att dela permanenta inlägg från andra användare.

Instagram låter dig bara dela berättelser från andra offentliga konton, och det också, i högst 24 timmar! Om du vill dela vidare foton, karuseller eller rullar kan du prova dessa appar nedan:

Repost för IG

Repost for IG är en av de mest populära repost-apparna för Instagram. Det beror på att det har ett lättanvänt gränssnitt och låter dig skicka om från alla konton – privata eller offentliga.

Inte bara det, utan med den här appen kan du arkivera och spara videor för din Instagram. Tidigare märkt som Regram, den här appen låter dig lägga till ett valfritt överlägg och ändra viktiga attribut, inklusive position och färg. Du kan också dela videor på Instagram Direct.

Hur gör du om du använder den här appen? Du kan antingen klicka på repost-appen för att öppna Instagram eller hitta inlägget manuellt och kopiera dess länk. Du kan sedan mata länken till appen, eller så kopierar den automatiskt från urklippet när du återvänder till appens gränssnitt.

Tryck på skjutreglaget och kopiera rubriken till inlägget, eller flytta runt vattenstämpelns position och ändra dess färg. Klicka på dela så öppnas Instagrams delningsuppmaning för att be dig att slutföra delning.

Faktum är att du får ytterligare en funktion: du får ladda ner och spara dina bilder för säkerhetskopiering. Det hela är gratis att använda.

Men om du väljer den betalda varianten kommer du inte att se några annonser och behöver inte nämna dem i bildtexterna!

JaredCo

Jared Co låter dig lägga om foton och videor utan att lägga till någon vattenstämpel! Det är 100 % gratis och låter dig spara foton och ladda ner dem för förvaring också.

Medan kunder har haft några problem på grund av Instagrams senaste uppdateringar, är stödet från Repost for Instagram – Jared Co ganska snabbt.

De erbjuder snabba lösningar och uppmuntrar användare att kontakta dem via e-post om de har problem.

Med stödet som är A-klass är appen extremt pålitlig för alla reposteringsbehov, speciellt utan vattenstämplar. Dessutom är det bra med bilder och ger dig en väldigt snabb handläggningstid!

Reposta

Reposta är perfekt för dig om du letar efter en enkel repost-app. Det kommer inte med många attribut: bara de väsentliga.

Användare älskar Reposta. Det är för att det är gratis och krångelfritt. Från det ögonblick du startar appen kommer du att se en steg-för-steg-uppsättning instruktioner om hur du kopierar ett Instagram-inläggs länk och lägger upp det igen via appen. Faktum är att det ger dig en fullständig förhandsvisning av omposteringsprocessen.

När det gäller bildtexter ger Reposta dig möjlighet att kopiera dem till ditt urklipp.

En av nackdelarna är dock begränsade anpassningsfunktioner. Det låter dig inte göra mycket med det ursprungliga inlägget förutom att lägga om det manuellt.

Reposter för Story & Video

Med en kraftfull repost-redigerare är Repost for Story & Video en annan populär repost-app för Android-användare.

Det som har hållit denna repost-app för Instagram populär bland Instagram-användare i över 9+ år sedan starten är dess fantastiska stöd. Faktum är att du också kan hålla dig uppdaterad med reposter från kändisar och offentliga konton i ditt flöde.

Du får snabba alternativ för att redigera den ursprungliga reposten: kopiera bildtexter, flytta/ta bort attributioner och författarskap. Du kan också beskära originalinlägget, lägga till klistermärken och text samt rita på det.

Du kan också dela reposter som har flera foton i dem. Om vi ​​letar efter nackdelar finns det inga som sådana, förutom annons- och prenumerationsmeddelanden som dyker upp då och då.

Repost – PRO

Repost – PRO är snabbt, intuitivt och enkelt. Det låter dig bara lägga upp foton och videor från offentliga konton.

Du kan kopiera foton, videor och bildtexter för repost. Det finns dock en teckenbegränsning för text och bildtexter i gratisversionen.

Den kostnadsfria versionen ger dig inte otaliga alternativ, men dess enkla processer hjälper dig att lägga om utan krångel. Nya uppdateringar inkluderar att spara för säkerhetskopiering. Det kan bli en viss fördröjning när du försöker lägga upp flera bilder eller långa videor.

Hastighet och full funktionalitet kan låsas upp med den betalda varianten.

Repost: För inlägg, berättelser

Den mest nedladdade repost-appen för Instagram, Repost: For Posts, Stories låter dig också skapa unika avatarer av dig eller dina vänner med hjälp av AI.

Med 100+ mallar för berättelser kommer den här appen med en hel del extra funktionalitet som låter dig förstärka din Instagram-närvaro.

Faktum är att det också föreslår de bästa hashtaggarna för din profil så att du kan öka din närvaro på Instagram och antalet följare.

Om du letar efter fler sätt att sticka ut kan du utforska den här appens coola text- och symbolkonst för dina bildtexter. Dessutom har den också 300+ bildtextmallar som hjälper dig att komma igång och göra intryck där ute.

När du nu kommer till omposteringsbefogenheter kan du även lägga om från privata konton. Det ger dig till och med möjligheten att lägga om alla media eller välja aktuellt foto/video. Som sagt, du har tillåtelse att enkelt lägga om flera mediealternativ.

Det finns också funktionaliteten där du kan spara antingen ljud- eller videokomponenten i en repost. Månads- och årsprenumerationer är tillgängliga för användare som vill utforska hela omfånget av dess funktionalitet.

InsTake – för Instagram

Designad speciellt för iPhone-användare, InsTake – for Instagram är en repost-app som fungerar bäst för inlägg, berättelser och IGTV-videor.

Även om IGTV lades ner förra året kan du dela Instagram-rullar med InsTake.

Inte bara det, det är väldigt populärt bland användare för hur lättanvänt gränssnittet det är. När vi publicerar om på andra appar stöter vi ofta på problem som långsam laddning, förseningar och buggar för längre videor.

Du kommer inte att möta samma sak med den här appen, eftersom den ger dig möjlighet att ladda ner fotot eller videon du vill lägga upp igen. Det kommer att starta nedladdningen för säkerhetskopiering automatiskt.

Du kan också göra allt ovan utan att logga in, vilket inte är ett alternativ tillgängligt för några andra appar!

Reposter

Appens plattform är designad för iPad- och iPhone-enheter och är magiskt intuitiv. Reposter hjälper dig att lägga om valfri bild eller video snabbt och enkelt.

Du kan lägga om alla media med Reposter, och det är ett stort plus! Oavsett om vi pratar karusellinlägg, rullar eller IGTV-videor, låter appen dig lägga upp allt. Det är inte en funktion som är tillgänglig med liknande appar.

Undrar du hur man använder Reposter? Öppna Instagram-appen och hitta inlägget eller rullen (foto/video/karusell) du vill lägga upp igen. Klicka på de tre prickarna och kopiera inläggets länk.

När du återvänder till Repost-appen, ge den några sekunder, så kommer ditt ursprungliga inlägg att dyka upp. Otroligt intuitivt, som vi sa! Dessutom är det självklart att appen är annonsfri, så det är ingen irritation!

Du kan antingen prenumerera på en månadsplan eller en årlig plan. Du får tillgång till en kostnadsfri provperiod. Efter bekräftelse kommer du att debiteras på ditt iTunes-konto. Du kan faktiskt också ta ett livstidsabonnemang. Deras support är snabb och snabb, och de är verkligen ett mail bort!

Reels Repost Dela berättelse om

Som namnet säger kan du lägga om vad som helst med denna Reels Repost Reshare Story-app på Apple Store! Det är också väldigt populärt bland företag och influencers som gillar en professionell kant till berättelserna och rullarna de reposterar.

Om du letar efter ett skarpt gränssnitt och banbrytande prestanda också, bör du ta det här för ett svep! Du behöver inte logga in för att komma åt det, du kan lägga om det ursprungliga inlägget som en rulle/video/inlägg (i flera format), och du kan också schemalägga dina reposter!

Det är det första vi har hört från någon av repost-apparna: att de låter dig schemalägga och publicera senare. Inte nog med det, om du är en älskare av mörkt läge kan du också välja det!

Dessutom får du tillgång till många avancerade funktioner när du prenumererar på den här appen. Textgeneratorn hjälper dig att sticka ut med unika bildtexter och bitar av text.

Inte bara det, det kommer att skapa relevanta hashtags som låter dig utöka ditt nätverk. Dessutom kommer bildtextredigeraren också att ge dig mycket anpassning.

Posta om ofta för att lyfta ditt personliga varumärke

Att vidaredela Instagram-inlägg är ett viktigt sätt att bygga ditt personliga varumärke på plattformen – det hjälper dig att sticka ut. När du väljer en repost-app finns det fem frågor du bör ställa dig själv.

  • Vad är det för typ av funktionalitet du behöver?
  • Hur ofta kommer du att använda appen?
  • Är det bra om det är en gratisversion, vilket kan orsaka en del mindre förseningar?
  • Är du villig att betala? Om ja, vilka funktioner är det du letar efter?
  • Vill du ha en app som låter dig schemalägga inlägg för senare?

När du har besvarat alla dessa frågor blir det lättare att välja en app som fungerar bäst för dig. Om du var tvungen att fråga oss skulle vi säga att det är en viktig affär att ha möjligheten att lägga upp om från alla typer av konton (särskilt privata).

Men återigen, beror till stor del på vilka typer av behov du kommer att ha och vilka typer av konton du kommer att interagera med. Låt oss veta vilken app du använder och vad du älskar med dem!

Du kan också utforska några Instagram story makers och coola verktyg för att ändra storlek på en video för Instagram TV, flöden och berättelser.