9 bästa programvara för kyrkledning

Spread the love

Detta är en era av digital teknik. Som ett resultat av detta ersätts penna och papper nu av olika dedikerade digitala lösningar.

För att underlätta den dagliga verksamheten väljer även kyrkor digitala alternativ.

Att driva en kyrka och sköta dess verksamhet är ingen lätt uppgift. Manuellt arbete gör det mer komplicerat och tidskrävande. Att införliva teknik i kyrkan gör systemet mer strukturerat, effektivt och produktivt.

Denna typ av teknik underlättas för kyrkorna genom olika innovativa kyrkohanteringsprogram.

Vad är en Church Management Software?

Kyrkohanteringsmjukvara är ett digitalt system designat speciellt för kyrkor för att hjälpa till med olika funktioner. Dessa kyrkoprogram kan hantera enkla till komplexa kyrkohanteringsuppgifter. Dessa kan inkludera hantering av databasen över kyrkomedlemmar, kommunikation eller online-utdelningar eller donationer.

Det finns ett stort antal kyrkor som redan använder fördelarna med sådan kyrkohanteringsprogramvara. Och andra anser också dessa digitala lösningar som avgörande för att hjälpa deras kyrkliga ledningsprocesser.

Du kan hitta olika programvara för kyrkledning online. Men att välja rätt för din organisation är också komplicerat. Så här är listan över den bästa kyrkohanteringsprogramvaran som kan passa dina behov.

Churchtrac

Churchtrac har rankats av Capterra som en av de mest användarvänliga och budgetvänliga mjukvarorna för kyrkliga organisationer. Den kommer med en stor uppsättning funktioner. Här kommer du att kunna hantera dina medlemmar. Det låter dig skapa medlemskataloger och skicka massmeddelanden och sms.

  Hur man begränsar data i Google Sheets med datavalidering

Det tillåter också bidragsgivare att göra donationer online enkelt. Med detta kan kyrkor övervaka, hantera och planera sin budget och medel. Här kan du skapa och hantera evenemang och registrera närvaro.

Bitrix24

Bitrix24 är en gratis kyrkohanteringsprogramvara designad för organisationer med begränsad budget. Detta låter dig integrera ditt kyrkosystem med olika sociala mediekanaler för att sprida budskapet bekvämt.

Bitrix24 tillåter ett obegränsat antal användare gratis. Den har över 35 hanteringsverktyg för effektivt stöd i den dagliga kyrkans verksamhet.

Det inkluderar kalendrar, evenemang, sociala verktyg, snabbmeddelanden eller chattar, CRM, uppgifter och dokument. Det låter dig också skicka automatiska meddelanden till medlemmarna.

Tithe.ly

Tithe.ly är en fantastisk programvara för kyrkledning som är utformad för att öka engagemanget i kyrkans gemenskap. Den här programvaran levereras med en uppsättning funktioner som stödjer minskad administrationstid samtidigt som antalet människor växer.

Denna kyrkohanteringsprogramvara organiserar data effektivt för administrationsteamet. Det låter kyrkomänniskor samordna sig med varandra och utöka samhället i en bättre hastighet. Den integrerar också onlinefunktioner som gör donationer enklare och problemfria.

Planeringscentrum

Planning Center erbjuder flexibel kyrkohanteringsprogramvara som uppfyller de flesta behoven i ett kyrkosystem. Det låter kyrkor organisera sin information, kommunicera sömlöst, samordna evenemang och samla in donationer online.

Du kan ladda ner den här programvaran och njuta av en gratis provperiod i 30 dagar. Supportsystemet som det innehåller låter också alla medlemmar få hjälp när de behöver det. Den lägger till nya uppdateringar och funktioner varje vecka till programvaran för förbättring.

  Hur länge håller Tinder Shadowban?

Church Suite

Utöka din kyrkogemenskap effektivt med denna fantastiska programvara för kyrkledning, ChurchSuite. Det hjälper dig att integrera nykomlingar genom att ha ett anslutningsformulär.

Med denna programvara kan du också planera dina kyrkliga evenemang och hantera dina volontärer. Det låter dig ta emot donationer online. Detta system säkerställer skyddet av medlemsdata och är därför packat med effektiv dataskyddsteknik.

Aplos

Aplos är en av de bäst rankade kyrkohanteringsprogramvaran som låter dig automatisera din kyrkoverksamhet. Det underlättar den övergripande förvaltningen av din kyrkogemenskap. Med denna programvara kan du spåra betalningar och löften. Det låter dig engagera din församling.

Denna programvara låter dig skapa fasta kontakter med dina team och grupper genom att planera evenemang. Med detta kan du få folk att gå med online och registrera dig för evenemang.

Excellerate

Excellerate låter dig organisera din kyrka och all dess verksamhet effektivt. Det finns i två typer av format, det ena är ett molnbaserat system och det andra är skrivbordsbaserad programvara. Det låter dig nå fler människor genom att automatisera e-post, brev, etc.

Excellerate låter dig också ta emot donationer och enkelt dela bidrag och deras uttalanden med hela samhället. Det kommer med besöksspårning, incheckningar, massmejl eller sms, etc.

Rike

Realm är en annan fantastisk kyrkohanteringsprogramvara som låter dig komma åt dess data 24/7. Den kommer packad med en stor uppsättning verktyg som hjälper dig att utöka din tjänst.

  Generera sekretesspolicy, villkor, samtycke till cookies för din webbplats med dessa verktyg

Denna programvara har en avancerad säkerhetsnivå för att skydda medlemmars och kyrkors personliga data. Du kan enkelt utföra kommunikation med denna programvara. Människor kan enkelt registrera sig för alla kyrkliga evenemang. Detta låter dig också koordinera grupper och därmed hantera dina volontärer snabbt.

FaithTeams

FaithTeams är en enkel och prisvärd kyrkohanteringsprogramvara som är idealisk för små och medelstora kyrkor. Det är kapabelt att hantera databasen över kyrkans människor och familjer. Faith Team låter dig skicka sms och e-post samtidigt. Det gör att du kan ta emot ge online.

Med denna programvara kan du schemalägga volontärer och skicka dem automatiska påminnelser. Det låter dig hantera alla bidrag på ett ställe utan manuellt arbete.

Slutsats

Om du vill förvandla ditt manuella kyrkosystem till ett automatiserat eller digitalt, prova vilken programvara som helst. Dessa kan bidra till att minska lednings- och organisationsbördan i stor utsträckning. Du kanske också vill utforska den bästa kyrkans presentationsprogramvara för att hålla de bästa gudstjänsterna.