9 bästa piratspel för att hjälpa spelare att segla på de sju haven

Livet som en pirat låter fascinerande för alla, eller hur? Så låt oss utforska några Piratspel där du kan spela deras liv.

Att spela tv-spel är roligt. Suget att testa nya typer av spel är en stor utmaning för varje spelare. Med detta i åtanke har vi unika spel för dig idag. Oavsett om du är ett Pirates of the Caribbean Sea-fan eller älskar havsvågornas spänning och mystiska berättelser, har vi täckt allt åt dig.

I den här bloggen har vi valt ut de bästa piratspelen, som kan ge dig en autentisk upplevelse av att segla runt de sju haven medan du sitter vid din plats. Dagens lista innehåller några av de bästa spelen som inte är begränsade till bara en genre. Istället utökas genren för dessa spel från strid till taktisk simulering för att täcka allas val.

Vad är Pirate Games?

Den kritiska faktorn som har gett videospel popularitet är deras unika och fiktiva koncept. Videospel låter spelaren gå i skorna på sin favoritkaraktär eller fiktiva berättelser. Ett enkelt exempel på detta är piratspel.

Att vara student eller en genomsnittlig person, leva ett vardagsliv och förvänta sig en möjlighet att segla på havet och förvänta sig ett piratliv är också komplext och farligt. Men piratspel låter dig fortfarande uppleva allt detta utan att skada ens en tum.

Piratspel är tv-spel som uttryckligen utformats på piraters berättelser och livsstil. Spelintrigen i dessa spel kretsar kring mysterierna med hav, öar och mer.

Vilka är huvudmålen med Pirate Games?

Många piratspel är tillgängliga online, alla med unika koncept och vändningar. Därför är det mer komplicerat att berätta om de kritiska målen för dessa spel.

Uppdragen och mysterierna är dock den egenskap som samlar alla piratspel under ett tak. Huvudmålen med piratspel inkluderar att slutföra uppdrag, få belöningar, lösa olika mysterier på ön och mer.

Dessutom har många piratspel flerspelarlägen, där spelaren måste tävla med en motståndare för att bli piraternas legend, som i det berömda piratspelet Sea of ​​Thieves.

Typer av piratspel du kan prova

Action-äventyr och skjutspel är bara vissa människors kopp te. Alla har olika val, men att hitta de spelen med samma koncept som du vill ha är ganska hektiskt, speciellt i fallet med Pirate Games.

Men vad händer om vi säger att många alternativ finns tillgängliga även i piratspel? Inte bara baserat på spel utan också baserat på deras typ. När vi nämner piratspel är den maximala genren vi tänker på ett actionäventyr och skjutspel, men det är mer än så.

Du kan hitta olika typer av piratspel, och de du måste prova är piratbrädspel, strategispel, flerspelarspel med öppen värld och mer. Valet kan dock variera. Men du kan hitta ett spel som du väljer i den här bloggen.

Här är några av de bästa piratspelen du måste prova i helgen. Dessa spel är inte arrangerade i någon specifik ordning utan är explicit utvalda för att täcka allas val.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Att prata om piratspel och inte nämna Assassin’s Creed IV: Black Flag kan kännas som en ofullständig historia. Assassin Creed-serien har gett många kärleksfulla och beroendeframkallande spel till publiken. Med hjälp av Black Flag skapade de en förändring i allas spelupplevelse.

Att spela snabbspel är roligt, men att vara en del av det och leva karaktärens liv är en annorlunda upplevelse. Det är vad Black Flag erbjuder perfekt. Spelintrigen i Black Flag utspelar sig i den antika fiktiva historien om Assassins och Tempelriddares naturliga värld.

Vi borde inte ge spoilers, men om vi pratar om spelet så har utvecklarna gjort många förändringar i den här serien genom att uppmärksamma de minsta rörelserna. Spelarens primära roll är att köra och uppgradera fartyg. Det kan låta enkelt, men det är det inte.

Assassin’s Creed IV: Black Flag anses vara en av utgåvorna i Creed-serien, där Edward Kenway tillbringar skatten med att utforska, privatliva och slåss om andra fartyg. Black Flag är ett perfekt spel med rätt smaker.

Release – oktober 2013

Genre – Actionäventyr

Utvecklare/utgivare – Ubisoft

Plattformar – PlayStation 3, Xbox, Windows

Eve Online

Spel har utvecklats mycket med tiden i alla aspekter, oavsett om det är i grafik eller story. Men innan vi anser att dagens spel är bäst, måste du spela Eve Online en gång. Det kan sluta med att du hittar en gyllene pjäs.

Eve Online är ett spel från 2003 som var mycket längre än sin tid. Som en konsekvens har det belönats och uppskattats över hela världen. Eve Online är ett rymdbaserat enkel- och multiplayerspel där spelarna deltar i oskriven ekonomisk konkurrens, krigföring och politiska planer med andra spelare.

Eve Online erbjuder över 5000 stjärnsystem, som direkt indikerar oändlig underhållning och nöje. Spelets främsta roliga är att flyga rymdskepp. Dessutom kan spelet vara utmanande. Du kan prova solo, men uppdraget blir ännu tuffare med tiden. Letar du efter ett komplext och utmanande spel? Gå för den här.

Release – maj 2006

Genre – Rymdsimulering

Utvecklare/utgivare – CCP

Plattformar – Windows

GreedFall

Nästa spel vi har för dig är GreedFall: Gold Edition. Om du letar efter RPG-kul är det här spelet här för att fylla alla dina behov. GreedFall är ett kraftpaket när det gäller RPG, eftersom det inkluderar alla system du kan förvänta dig.

GreedFall är ett långt spel med en galen handling och handling. Detta spel låter dig uppleva olika öar med olika utmaningar och fängslande historia. Detta är ett enspelarspel där spelaren, tillsammans med bosättare, legosoldater och skattjägare, åker till olika öar för att utforska historia och hemligheter.

Release – september 2019

Genre – Action rollspel

Utvecklare/utgivare – Spider

Plattformar – PS4 & 5, Xbox One

Pirates of the Caribbean

Vem har inte hört talas om Pirates of the Caribbean? Detta spel låter spelaren uppleva alla fyra filmernas roliga och äventyrliga scener. Från att älska piraterna till att uppleva piraternas liv, du kan ha allt roligt här.

När det gäller gameplay kan vi säga att Lego Pirates of The Caribbean inte kommer att göra dig besviken i någon aspekt. Spelet använder två-spelare drop-in och drop-out co-op mekanik som de flesta Lego-spel. Spelaren kan låsa upp karaktärer och statister från hamnen för att fortsätta spelet.

Varje karaktär i spelet har olika förmågor; se till att du är kräsen. Pirates of the Caribbean är inte bara ett actionäventyrsspel. Istället är den fylld av pussel och strategier.

Release – maj 2011

Genre – Actionäventyr

Utvecklare/utgivare – Disney Interactive Studios

Plattformar – Windows, PS 3, Xbox 360

One Piece: Pirate Warriors 3

One Piece: Pirate Warriors 3 är ett japanskt actionspel. Funktionerna i den här utgåvan liknar den ursprungliga One Piece-serien på alla sätt, oavsett om det handlar om handlingen eller handlingen i spelet.

Spelet har upp till 37 spelbara karaktärer, varav 10 är nytillkomna i den här utgåvan. Eftersom det är ett actionspel måste spelaren ha en snabb reaktionstid. Dessutom tillåter spelet även multiplayer-läge. Därför kan du njuta av en rad nivåer i det här spelet.

Spelet är uppdelat i olika lägen: Legend Log, Dream Log och Legend Diary. Varje läge kommer med unika koncept och vändningar. One Piece: Pirate Warriors 3 är värt att utforska av flera anledningar, inklusive en lång handling, många nivåer och mer.

Release – mars 2015

Genre – Actionäventyr

Utvecklare/utgivare – Omega Force

Plattformar – PS 4, Windows, Nintendo Switch

Pillars of Eternity II: Död eld

Pillars of Eternity II: Dead fire är ett rollspel för en spelare. Du kan uppleva det här spelet från ett isometriskt perspektiv, där spelplanen fortsätter beroende på dina beslut.

Spelets väsentliga karaktär kommer med förmågan att se in i andra människors själar och läsa deras minnen och tidigare liv. Fiktiva koncept som dessa gör spelet unikt i sig. Spelet blir mer spännande med tiden.

Det kritiska målet för spelaren är dock att förfölja Eothas, guden för ljus och återfödelse, som väcker våld och planerar att förstöra Caed Nua. Spelet är fyllt med extrema mysterier och hemligheter.

Release – maj 2018

Genre – Rollspel

Utvecklare/utgivare – Versus Evil

Plattformar – PC, PlayStation 4, Xbox One

Space Pirates And Zombies 2

Space Pirates and Zombies 2 är ett rollspel och strategispel i realtid. Istället för att segla i havet skickar det här spelet dig på olika uppdrag i rymden där du kan utforska storskaliga galaxer.

Spelets twist är den fruktansvärda terrorn hos zombies i galaxen. Space Pirates and Zombies är ett science-fiction-spel där du måste rädda mänskligheten från en biomekanisk pandemi orsakad av fiender.

Handlingen i spelet kan ge dig en heroisk upplevelse. Du måste hitta, bekämpa och förstöra spåren av zombieinfektion. Detta actionäventyrsspel har 43 olika typer av kontrollerbara skepp, en mängd olika vapen och flera uppdrag.

Release – november 2017

Genre – Realtidsstrategi, RPG

Utvecklare/utgivare – MinMax Games

Plattformar – Steam

Risen 2: Dark Waters

Om du redan är bekant med spelserien Risen, skulle du veta hur spännande och autentisk handlingen de erbjuder. The Risen 2: Dark Waters är liknande men mycket mer spännande än dess prequel-spel.

Spelmässigt skickas spelaren som är medlem i inkvisitionen ut för att stoppa kaoset som orsakas av monstruösa varelser i havets djup. Följaktligen måste spelaren gå och hitta havets pirater för att bli av med all terror.

Detta tredjepersonsspel utspelar sig i ett mörkt och grymt universum med uppslukande egenskaper från originalet Risen. Spelets handling förändras baserat på spelarens beslut, vilket gör det mer oförutsägbart och utmanande. Risen 2: Dark Waters är ett rollspel för en spelare som kan hålla dig engagerad i timmar.

Release – augusti 2012

Genre – RPG

Utvecklare/utgivare – THQ Nordic

Plattformar – Windows, Xbox 360, PS 3

Hav Av Tjuvar

Sea Of Thieves är ett berömt piratspel fyllt med spänning, mysterier och en fantastisk spelintrig. Det här spelet har hjärtat hos miljontals spelare eftersom dess spelplot och grafik ger spelaren den perfekta upplevelsen av en pirat.

Som vi nämnde tidigare är Sea Of Pirates ett flerspelarspel där spelaren utforskar den öppna världen med hjälp av ett piratskepp. Sea Of Thieves är ett utmanande och spännande spel. Följaktligen kan spelaren alliera sig med andra spelare eller gå emot dem. Du kan inte förutsäga vad som är text.

Sea Of Thieves har framgångsrikt fått mer än 30 miljoner spelares kärlek. Den personliga avatar-delade världen och äventyret är de främsta anledningarna till spelets framgång. Dessutom kan spelaren anpassa skeppets skrov, segel och mer.

Release – mars 2018

Genre – Actionäventyr

Utvecklare/utgivare – Microsoft Studios

Plattformar – Xbox One, Windows

Sid Meiers pirater

Låt oss segla i Karibien igen, men den här gången med Sid Meiers pirater. Även om Sid Meier’s Pirates är ett uråldrigt spel, kan du fortfarande spendera timmar på detta utan att missa de moderna spelen.

Piraterna i detta spel får utforska många öar där varje beslut de tar medför olika möjligheter och utmaningar. Sid Meier’s Pirates är ett enspelar- och multiplayerspel där spelare kan attackera fiendens skepp eller städer, gå på skattjakt, rädda familjer och mer.

Sid Meier’s Pirates är ett fantastiskt spel för att döda tid och uppleva en unik piratlivsstil. Spelet kommer med mer än 25 olika skepp, många vapen och utmaningar. Du kan njuta av detta spel med upp till 4 spelare.

Release – november 2004

Genre – Actionäventyr, strategi

Utvecklare/utgivare – Firaxis

Plattformar – Xbox, PSP, PC

Avslutar

När vi avslutade vår lista, hittade du ditt spel för denna helg? Med största sannolikhet, ja. Den här listan täcker de mest populära och engagerande piratspelen för dig. De flesta piratspel på listan stöder PC och PS. Därför kan du njuta av spänningen utan några begränsningar.

Du kan också utforska de bästa detektivspelen för att släppa loss din inre Sherlock.