9 bästa jaktappar som hjälper dig att jaga smartare

Spread the love

Det finns en gemenskap av individer som föredrar att spendera tid i naturen framför att använda prylar. Denna gemenskap består av jägare som tycker om att jaga som ett vanligt tidsfördriv. Hej, jag vet att du kanske har frågor om huruvida jakt är lagligt eller inte.

Ja, jakt är lagligt i alla 50 delstater i USA. Varje stat har dock sina egna jaktlagar baserade på djurarter, plats, vapen och många fler. Slutligen behöver du ett jaktkort för att kunna gå på jakt.

Det är viktigt att veta platsen, tidpunkten och säsongen för den plats du ska ut på jakt. Om du inte är medveten om sådan information och du blir ertappad för olagliga metoder, kan du få konsekvenser som böter och fängelse.

Men tack vare tekniska framsteg har vi många jakttillämpningar tillgängliga idag.

Varför använda en jaktapp?

För det första hjälper jaktappen dig att identifiera jaktzonerna i ditt område. Det ger dig en areal och tropisk utsikt över jaktområdena. Detta hjälper dig att hitta hot spots, vattenhål, matkällor och andra platser där det är högre att hitta ett djur.

Dessutom ger verktyget värdefulla insikter om de olika djur du kan stöta på på din jaktexpedition. Med tillgång till den omfattande databasen kommer du att utrustas med kunskap om vilka djur som är lämpliga för jakt och vilka som inte är det.

Du kan använda dessa appar för att planera din jakt. Det kommer att rekommendera den bästa tiden på säsongen att jaga. Detta beror på att appen utvärderar väderförhållanden, månfaser och soldiagram. Så du kommer inte hitta några överraskande väderförändringar.

Slutligen spårar den dina framsteg, som att spela in skördar, iakttagelser och scoutanteckningar. Dessutom förbinder den dig med olika jägare i regionen, vilket är bra för jägare som gillar att jaga i grupp eller delta i jakttävlingar.

Så nu när du har tittat på fördelarna med en jaktapp. Dags att dyka in i listan över de bästa jaktapparna som hjälper dig att jaga smartare.

HuntStand: GPS Hunting Tools har visats i flera publikationer och vann Outdoor Life Magazine Editors’ Choice for Best Hunting App. Appen har mer än 1 miljon nedladdningar och är Nordamerikas #1 jaktapp.

Så vad gör den här appen #1? För det första rekommenderar den de bästa jaktplatserna i ditt område också med en revolutionerande 3D-vy. Detta gör det mycket lättare för jägaren att få terrängkunskapen. Det gav dig också väderuppdateringar och överlagringar. Detta hjälper dig att förutsäga väderförhållandena och planera din jakt.

  7 Ways Serverless Computing är en teknik på uppgång

Slutligen kan du använda appen gratis, men det finns många premiumfunktioner du också kan använda. Du kan ladda ner appen från Play Store och Appstore gratis.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

HuntWise: En bättre jaktapp

Om du letar efter en smartare jaktapp så är HuntWise appen du behöver. Appen har över 350 lager av kartan med de heta platserna som är bäst för jakt. Plus, varför kallade jag det en smart app?

Appen har utvecklat en exklusiv algoritm som övervakar och utvärderar betydande väderfaktorer som har en bestämd inverkan på djurens migration. Detta gör att du kan identifiera de mest fördelaktiga jaktmöjligheterna på tim- och daglig basis.

Dessutom spårar den dina framsteg, du kan få kontakter från markägaren till jaktplatserna och du kan hitta olika jägare från appen. Slutligen erbjuder den en e-butik för att köpa jaktutrustning. Denna app är tillgänglig för Android- och iOS-enheter; du kan få det gratis från deras respektive butiker.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

onX Hunt: GPS-jaktkartor

onX Hunt: GPS Hunting Maps har över 5 miljoner nedladdningar och ett imponerande betyg på 4,2 stjärnor. Låt oss prata om appens funktioner: för det första är den annonsfri. För det andra får du satellitkartor och 24K topografiska kartor med GPS-navigering. Den erbjuder också en 3D-vy av kartan; du kan också markera platser på din telefon för att komma ihåg platser.

Den erbjuder även offline GPS-teknik eftersom du aldrig vet att du gick, det finns nätverksproblem. Den kommer också med vindteknologi som spårar vindens rörelser och ger dig förutspådda platser för djuren. Dessutom kan du få information om privata och offentliga jaktmarker.

Mer eller mindre erbjuder gratisversionen av appen många funktioner jämfört med andra på listan. Du kan ladda ner appen från Play Store och Appstore gratis.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

GOHUNT / GPS Jaktkarta

Du vet aldrig när du tappar nätverksanslutningen långt inne i skogen. Då är chansen stor att du går vilse. För att ta itu med detta problem kommer GOHUNT in i bilden. Appen erbjuder en högupplöst offlinekarta för att spåra din väg.

Dessutom, om du planerar att gå på jakt i ett okänt område, ger appen dig viktig information om platsen, inklusive om den är offentlig eller privat. Appen erbjuder också en 3D-vy av terrängen tillsammans med de heta jaktplatserna.

  Överlev Killer Roblox-koderna: Lös in nu

Appen kan definitivt komma väl till pass i kritiska situationer. Slutligen kan du lägga vantarna på appen gratis från Appstore och Play Store.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Zello PTT Walkie Talkie

När man jagar i grupp är det viktigt att ha tydlig kommunikation mellan jägarna. Det är då Zello PTT Walkie Talkie kan komma väl till pass. Appen har över 100 miljoner nedladdningar. Det som gör den till en pålitlig app är dess förmåga att ha högkvalitativ kommunikation även i dåliga nätverk.

Allt du behöver göra är att koppla ihop alla dina medjägare i en privat grupp och starta kommunikationen. Appen har också stöd för Bluetooth-headset tillsammans med samtalsvarningar, bilddelning och push-meddelanden.

En av funktionerna som jag gillade mest var funktionen för liveplatsspårning. Alla sådana funktioner gör den till ett måste-ha-app på den här listan. Du kan ladda ner det gratis från din Play Store och Appstore.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

ScoutLook Hunting App: Väder

ScoutLook Hunting App: Vädret är endast tillgängligt för Andriod-enheter. Appen är utformad med tanke på om rörelse och djurrörelser. Appen gör en förutsägelse av djurens heta platser genom att spåra vind- och väderuppdateringar.

En annan bra funktion i appen är ”Vattenfågeljakt”, där appen spårar vindkartan. Denna applikation övervakar 7-dagars vindprognosen för att bestämma de optimala arrangemangen för anka och gås.

Genom att använda vattenfågelläget kan användare spela in observationer av sjöfåglar för att övervaka flygmönster och förbättra sina färdigheter som sjöfågeljägare.

Ladda ner: Android

GoWild Jakt Fiske utomhus

Om du älskar att fiska och vill gå med i en global gemenskap av människor som delar samma passion. Då är GoWild Hunting Fishing Outdoor vad du behöver. Du kan vara aktiv i samhället, göra inlägg om dina utomhusäventyr och köpa utrustning för att tjäna poäng.

Genom att samla poäng har du möjlighet att få olika belöningar. Du kanske är nyfiken på vilken typ av belöningar du kan tjäna. Dessa belöningar inkluderar presentkort, knivar, vapenrengöringssatser, t-shirts, klistermärken och till och med gratis fiskeresor.

Dessutom kan du hitta en lokal expert i samhället. Slutligen behöver du inte tusen följare för att få bra räckvidd och engagemang på GoWild; som ett forum gör GoWild det enkelt att hitta innehåll om de ämnen du älskar.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

  Hur man avbryter Amazon FreeTime utan enhet

Baskarta: Jaktkartor och GPS

BaseMap kommer också med många funktioner. Det bästa med appen är navigeringsspårningen. Den har en kompass, XDR-navigering, kartmarkörer, fotomarkörer och mätverktyg. Alla dessa funktioner hjälper dig att spåra din väg och markera heta platser, och den kommer också med en offline GPS.

Appen anordnar även ett event som heter GearDrop, där du kan vara med och vinna jaktprylar. BaseMap-communityt är där du delar dina jaktjournaler och får kontakt med människor som delar samma passion.

Nu när vi har tittat på några fantastiska appar som kommer att förbättra och hjälpa dig att jaga. Det är dags att titta på ett jaktspel där du kommer att spela rollen som en jägare och få spänningen med att jaga på din mobila enhet.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Jaktsimulatorspel

Med över 5 miljoner nedladdningar är Hunting Simulator Games ett av de populära jaktspelen för mobila enheter. I spelet sätter du dig i en jägares skor. Du kan gå, hitta djur, sikta och jaga.

Det finns flera platser i spelet, som Frankrike, Argentina, Mexiko och många andra platser. Dessutom finns det flera djur du kan jaga, som älg, gris, gris, vildsvin, räv, varg, hare och många fler. Det finns flera vapen att välja mellan, som hagelgevär, gevär och många fler.

Slutligen får du en sällskapshund som hjälper dig i din jakt. Du får appen gratis, och den kan laddas ner från App Store och Play Store.

Ladda ner: Android | iOS

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Funktioner att leta efter när du väljer en jaktapp

Som vi har sett ovan har varje app som listas i den här artikeln unika funktioner. Men när du väljer en, är det viktigt att överväga vissa faktorer som kommer att förbättra din totala jaktupplevelse.

 • Offline GPS-funktion
 • Högupplöst eller 3D terrängvy
 • Banspårning
 • Frekventa väderuppdateringar
 • Platsidentifiering
 • Gemenskap av jägare

När du väljer en applikation, se till att den innehåller funktionerna som nämns ovan.

Författarens anteckning

När jag skrev den här artikeln har jag testat och gått igenom alla appar som nämns i listan. Om jag måste ge mig ut på jakt en dag, så kommer jag att gå på oNX Hunt, tack vare dess avancerade funktioner. Zello PTT Walkie Talkie är ett måste-program.

Jag minns att jag under mitt sommarlov brukade fiska med min farbror. Jag önskar att jag på den tiden hade några bra fiskeappar som kunde vägleda mig under mina fiskeäventyr.

Om du vill lägga handen på sådana appar, kolla in de bästa fiskeapparna för att förbättra din fångst.