9 Bästa Icarus Server-värdleverantörer 2023

Spread the love

Att få det bästa Icarus-servervärdskapet hjälper dig att förbättra dina överlevnadsförmåga i olika världar med olika spelfunktioner och inställningar.

Överlevnadsspel håller på att bli kända bland tusentals spelare. Varje överlevnadsspel kommer med en unik strategi och grafik. Detta ökar spelarnas intresse och entusiasm.

Icarus är ett sådant spel som har enastående grafik som spelarna gillar. Det kommer att uppmuntra dig att sätta dina färdigheter på prov och komma in i världen för att överleva, utforska, tillverka och fly.

Och ditt spelande blir enklare med en pålitlig Icarus-spelserver som ger dig förbättrad grafik, extra funktioner och mer.

Att välja rätt server är det viktiga, och den här artikeln kommer att berätta hur du gör det.

Vad är Ikaros?

Icarus är ett PvE-överlevnadsspel som har både ihållande öppen värld och uppdragsbaserade lägen för upp till 8 spelare. Detta spel utvecklades av RocketWerkz, skapat av Dean Hall, och släpptes först den 4 december 2021 för Windows.

Spelet utspelar sig på den fiktiva planeten Icarus, som ligger fyra ljusår från jorden. Från orbitalstationen och prospekteringsdroppar till planetens yta finns det mycket att utforska, tillverka, skörda och jaga.

Ikaros ansågs en gång vara den andra jorden. När terraforming kollapsade visade sig luften vara giftig och hoppet om att kolonisera den nya världen dog med den.

Gameplay

Det är ett unikt överlevnadsspel där det mesta av spelet sker under tidsbestämda uppdrag. Här accepterar spelarna kontrakten på en rymdstation och faller ner till planetens terräng för att uppfylla målen. När timern är klar kommer drop-poden tillbaka.

Om spelaren misslyckas med att återvända inom gränsen, lämnas deras karaktär på ytan och framstegen går förlorad. För att överleva behöver spelarna samla syre, vatten, mat, skydd etc. Så småningom måste spelaren konstruera avancerade strukturer och bygga verktyg.

Inledningsvis har en spelare ingenting förutom en färg. När de fortsätter låser deras karaktär i spelet upp olika talanger för att förbättra sina förmågor och få tillgång till ritningar för att möjliggöra avancerade verktyg, material och vapen.

Varför behöver du en Icarus-spelserver?

Grafiken och elementen i spelet förbrukar stora resurser. För att spela sådana spel behöver ditt system en 24-timmars bredbandsanslutning, vilket bör ha hög prestanda. För att övervinna problem som fel, osparade spel, avbrott, fördröjningar, fel och mer behöver du en spelserver.

En spelserver hjälper också till att lindra oönskade DDoS-attacker, säkerhetskopiera dina sparade spel och information, tillhandahåller avancerad säkerhet, erbjuder solid prestanda och mer.

Lägsta systemkrav

Ditt system måste ha:

  • En 64-bitars processor och Windows 10 operativsystem
  • Intel i5 8400
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GTX 1060 6GB
  • DirectX av version 11
  • En bredbandsanslutning
  • 70 GB tillgängligt utrymme

Låt oss diskutera spelservrar som erbjuder kraftfulla funktioner.

Överlevnadsservrar

Skaffa en av förstklassiga spelserver-värdplattformar för ditt favoritspel. Survival Servers erbjuder flexibla hyralternativ med avancerade funktioner du behöver i ditt spelande. Efter den lyckade betalningen kommer din server att vara redo inom några minuter för att börja spela spelet.

Som expertspelare kan du komma åt FTP och webbaserad filhanterare. Om du gillar att spela några andra spel kan du enkelt växla mellan spel och platser på nolltid gratis.

Spelare kommer att få tillgång till kontrollpanelen för att ändra eller ändra serverinställningar och platser direkt. Survival Servers anpassade interna spelpanel låter dig installera plugins och mods. Du kommer att få ett alternativ för automatisk serverstart och meddelanden.

  8 sätt att se Tinder-profiler utan konto

Survival Servers använder bara de senaste maskinerna, som Xeon-processorer, SSD NVMe-enheter, etc., för att ge dig mer kraft. Dessutom kommer du att få den senaste versionen av Icarus-moddar. Den stöder serverpasslåsning och kartändring och tillhandahåller anpassade startparametrar med serverstatus som start, stopp eller omstart.

Du kan komma åt verktyg från tredje part för att göra din spelupplevelse supercool. Survival Servers har datacenter på flera platser över hela världen, inklusive Seattle, Los Angeles, New York, Frankrike, Singapore och Tyskland. I varje datacenter får du DDoS-skydd och servertillgänglighet dygnet runt.

Nitrado

Hyr Icarus-spelservern från Nitrados värdplattform och få olika slotalternativ efter dina behov. Du kan snabbt installera plugins och mods och hantera servern enkelt. Med alternativet dela åtkomst kan du tillåta din vän att hantera servrar åt dig enligt tilldelad behörighet.

Nitrado erbjuder lägsta möjliga ping genom att korta internetrutter, vilket ökar tillförlitligheten. Med varje server får du ett dagligt backupalternativ för att hålla dina sparade spel och personlig information säkra.

Nitrado-spelservern använder bara felsäker, högkvalitativ och högpresterande hårdvara. Du kommer att få olika platsalternativ runt om i världen, så att du kan välja den närmaste för att undvika låga hastigheter. Varje datacenter kommer med DDoS-skydd som gör att din server kan vara online 24/7.

Få den flexibilitet du önskar med Nitrado Icarus spelserver. Servern är alltid online, så du kan välja din flexibla körtid efter dina behov. Växla mellan spel som är lätt tillgängliga på din server. Ladda ner eller uppgradera även din server med lätthet när du vill.

Välj mellan olika hyralternativ eller skapa din egen konfiguration för att börja spela.

4 nätspelare

Äg 4Netplayers Icarus-spelserver och ställ in ditt ramverk så att det förblir din egen värld. Börja spela spelet inom några minuter efter registrering. Det är en molnspelserver som innehåller 120 spel, plugins och moddar till noll kostnad.

Med 4Netplayers behöver du inte oroa dig för uppdateringarna. Även om du är offline kommer uppdateringar att installeras automatiskt. Du kan ange ditt Steamworkshop-ID och låta spelservern installera modden automatiskt.

Utan någon tidigare erfarenhet kan du enkelt skapa och hantera dina servrar. 4Netplayers erbjuder den senaste serverhårdvaran, inklusive snabba processorer, massor av RAM och snabba SSD-enheter. Den använder Corero SmartWall DDoS-skydd som ger flerstegs högpresterande filtersystem och involverar ingen avstängningsmöjlighet under attacker.

Med en pålitlig säkerhetskopieringsfunktion kommer du aldrig att förlora någon av din information eller sparade spel. Det gör din spelserver felsäker, vilket ger dig en hisnande prestanda.

Hyr spelservern idag till en startkostnad av $5,27/månad som inkluderar 4 slots, och börja konfigurera och spela nu.

GTXGaming

GTXGaming är den främsta värden sedan Icarus släpptes först. Du får en avancerad kontrollpanel med kraftfulla funktioner och funktioner. Dess textinmatningsfält och lättanvända reglage gör konfigurationen så enkel för nybörjare. För en erfaren spelare kommer den med mer avancerade verktyg.

Spelservrarna har Intel-processorer som sträcker sig från E3-processorer till de senaste i7- eller i9-processorerna och kraftfulla AMD Ryzens. Med varje server får du komplett DDoS-skydd.

Ladda upp dina plugins, forge mod-paket eller världen via en FTP-klient som Filezilla och njut av ditt spelande. Dessutom kan du växla mellan tillgängliga spel när som helst bara genom att öppna en supportbiljett. Supportsystemet är alltid öppet så att du kan få ett omedelbart svar.

  En nybörjarguide om milstolpediagram [+6 Templates]

GTXGaming har datacenter i Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. Få full kontroll över din server via dess vackra webbgränssnitt och konfigurera din server enkelt.

För experter ger det full FTP-åtkomst så att de kan konfigurera sin server och ändra vissa inställningar manuellt. Om du vill att en vän ska hantera din server låter GTXGaming dig skapa en underanvändare och ge de behörigheter du önskar.

Beställ din server nu med rullgardinsmenyer, välj din hyresperiod och börja spela ditt spel snart.

Effektivisera servrar

Utforska Icarus-spelets vildmark genom att välja rätt hyralternativ från Streamline-servrar och upplev kraftfullt spel. När din beställning är gjord och betalningen är gjord, kommer tjänsten att installeras direkt på din dator på några minuter.

Detta är designat av spelare för spelare, vilket ger spelarna laggfritt spelande. Den använder kraftfull hårdvara och SSD-enheter för att erbjuda servrar med låg ping. Du kan enkelt installera tillägg från Mod Manager med ett installationssystem med ett klick.

Streamline Servers erbjuder en kontrollpanel som ger fullständig kontroll över spelservrarna med sina kraftfulla funktioner och flexibla design. Det har datacenter i Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Atlanta, New York, Phoenix, Seattle, Montreal, Nederländerna, Paris, Nürnberg, London, Auckland, Changi, Tokyo, Brisbane, Melbourne, Perth, Sao Paulo och Sydney .

Din server fungerar 24/7 och skyddar dina spel från oönskade attacker. Dessutom får du serverstatusfunktionalitet, konfigurationsredigerare och huvudspelsidan från kontrollpanelen. Även om spelet är tillgängligt för slots för 8 spelare kan du även spela solo.

Hyr spelservern Icarus nu till ett startpris på $7,50/server.

Shockbyte

Börja din hyra idag med Shockbytes Icarus-spelserver och upplev de oändliga funktionerna. Få automatiska uppdateringar även om du är offline. Dess fullt konfigurerbara server ger en boost till spelare. Erfarna spelare kommer att få full tillgång till FTP och filhanterare.

Du kommer att ha en automatisk avstängningsfunktion som hjälper dig att stänga av ditt spel efter en lång sömn för att spara kraften i systemet. Shockbyte har etablerat sina datacenter över hela världen för att erbjuda 100 % drifttid och låg latensgaranti.

Konfigurera din spelserver direkt utan krångel. Gör din server tillgänglig 24/7 med den kraftfulla DDoS-skyddsfunktionen som förhindrar oönskad översvämning. Shockbyte stöder DLC, multicraft CP och mycket mer. Få självbetjäningsguider och mycket mer med Shockbytes spelservrar.

Beställ din Icarus-spelserver till ett startpris på $12,99/månad eller $3,25/plats. Den kommer med 6 GB minne och Steam-stöd.

LÅG.MS

Skaffa högpresterande servrar från LOW.MS för att vara värd för Icarus-spelet. Du kan vara värd för en privat värld med dina gemenskaper eller vänner eller gå för den offentliga världen och tillåta vem som helst att gå med. Du kommer att få alla avancerade flerspelarfunktioner med ditt hyralternativ.

Så snart LOW.MS har mottagit din betalning; den börjar ställa in spelservern omedelbart så att du kan starta ditt spel inom några minuter. Den använder de senaste processorerna från Intel som ger upp till 5 GHz processorkraft. Den kombineras med Intel SSD och DDR4-minne för att ge en kraftfull upplevelse.

CPU:erna är av de högsta riktmärkena. Den innehåller den senaste Xeon E-serien, Intel i9s och Ryzens. Alla spelservrar har ett minimum av 10 Gbps DDoS-skydd, vilket minimerar oönskade avbrott i spelandet. Vissa datacenterplatser använder Corero SmartWall, som ger ultimat skydd till dina servrar.

LOW.MS har 11 serverplatser över hela världen, inklusive Bend, Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsingfors, Warszawa, Moskva, Singapore, Sydney och Hong Kong. Du kan använda dess pingtestverktyg för att välja den bästa platsen för ditt spel.

  Åtgärda Dota 2-diskskrivfel

Börja ett heroiskt spel idag med premiumspelservern från $7,23/månad. Avbryt när du vill. Om du fortfarande är missnöjd med tjänsten kan du välja en 5-dagars full återbetalning utan att ange några skäl.

1GServerHost

Upplev ett kraftfullt spel när du hyr det från 1GServerHost. Få fantastiska kontrollpanelfunktioner och funktioner i din plan. 1GServerHost ställer in din server inom en tidsfråga när du har slutfört betalningen. Det stöder obegränsat antal spelare.

Du kommer att få flexibilitet i att använda dess anpassade spelpanel som erbjuder gratis spelbyte med de tillgängliga spelen. 1GServerHost kör automatiska säkerhetskopieringar för att säkerställa att ditt sparade spel och din personliga information är säkra.

Dessutom kommer 1GServerHost med vissa spelfunktioner, inklusive automatiska omstarter, uppdateringar och mer. Med Configuration Editor kan du hantera eller ändra spelinställningar efter dina behov.

Dessutom stöder den alla mods, kartor, DLC:er och steam för PC. 1GServerHost har 9 globala datacenter utrustade med kraftfullt DDoS-skydd. Du hittar spelservern online 24/7 för att spela spelen när du vill.

1GServerHost har AMD Ryzen 9 på 5,2 GHz, 128 GB DDR4 på 32000 MHz och NVMe på 7000 MBps hastighet. Den kraftfulla hårdvaran och enheterna låter dig spela ditt spel utan avbrott, och du kommer att få lägsta möjliga ping.

Välj en Icarus-serverplan från $12/månad och få flera alternativ för ditt spel. Du kan välja full återbetalning inom 72 timmar efter installationen om du hittar något störande i dess tjänster.

XGamingServer

XGamingServer erbjuder virtuella Icarus- och Baremetal-spelservrar. Således kommer du att få dedikerat RAM, lagring och CPU, tillsammans med garanterad prestanda. Dess spelpanel är baserad på pterodactyl, som kommer med kraftfulla funktioner och funktioner.

Den dedikerade spelpanelen möjliggör enkel konfiguration så att du kan ha full kontroll över din spelserver och filer. Dessutom kan du konfigurera molnsäkerhetskopiorna direkt från spelpanelen och ladda ner säkerhetskopiorna när du vill.

XGamingServers anpassade kontrollpanel ger också gratis MySQL-databaser, mod-hanterare, schemaläggning och inbjudningsalternativ för användare. Det har 6 datacenter över hela världen, inklusive östkusten USA, västkusten USA, Europa och Oceanien.

Du hittar allt från XGamingServers omfattande dokumentation, från grunderna till avancerade konfigurationer. Dina servrar kommer att vara online inom några minuter efter att du har slutfört din beställning. Alla servrar finns på de senaste Intel- och AMD Ryzen-processorerna med NVMe SSD-drivrutiner.

Dessutom skyddar den din server från oönskade översvämningar eller attacker och håller den online. Den högpresterande Icarus-spelserverhyran börjar från $10/månad som kommer med värdefulla funktioner. Den innehåller DISK RAID 1, från 30 GB SSD till 100 GB SSD.

Slutsats

Icarus är ett unikt spel som tar dig till en annan värld och förbättrar dina överlevnadsförmåga. Med rätt Icarus-servervärd kan du göra ditt spelande ännu mer intressant, bekvämt, kraftfullt och utan fördröjning.

Du kan också titta på dessa dedikerade spelservrar för professionella spelare.