9 AI Headshot Generatorer för professionella närbilder

Artificiell intelligens har blivit en stor del av våra liv de senaste åren. Det spelar ingen roll om vi är medvetna om det eller inte; vi använder alla AI i vårt dagliga liv.

Från smartphones till sociala medier till banksektorn – AI finns överallt. Nu när det fortsätter att uppgraderas kan människor nå nya höjder.

En sådan tillämpning av AI är skapandet av professionella headshots utan att gå till en riktig studio.

Ja, med hjälp av AI-huvudbildsgeneratorer kan individer nu få närbilder av hög kvalitet utan att stå framför en kamera eller anlita en professionell fotograf.

Dessa verktyg är idealiska för alla – från arbetsgivare till företagare till arbetssökande – för att skapa fantastiska headshots som de kan använda var som helst. Och det bästa är att de flesta av dessa verktyg är så lätta att använda att de inte kräver några tekniska förkunskaper.

För närvarande finns det gott om AI-drivna headshot-generatorer, men många av dessa producerar inte riktigt de önskade headshots. Det är därför vi kommer att namnge några av de bästa AI-headshot-generatorerna för professionella bilder nedan. Läs vidare för att ta reda på mer.

Vad är en Headshot Generator?

En headshot-generator är ett AI-drivet verktyg som hjälper användare att skapa digitala porträtt som liknar riktiga fotografier. AI-algoritmen skapar en modell som försöker återskapa en individs ansikte i digital konst med fotorealistiska egenskaper.

Sådana AI-genererade headshots är perfekta för olika ändamål, inklusive digitala CV-skapelser, logotypdesign, uppdatering av företagsprofilbilder, etc.

Läs också: Bästa AI-drivna fotoredigeringsprogram och appar för proffs

Hur fungerar en Headshot Generator?

Headshot-generatorer skapar fotorealistiska bilder med hjälp av referensfoton som tillhandahålls av en användare. AI-algoritmen tränar sig själv med hjälp av dessa bilder och skapar en AI-modell. Med hjälp av denna modell rekonstruerar AI en persons ansikte utifrån kunskapen om deras ansiktsdrag. De flesta headshot-generatorer är ganska lätta att använda.

De tillåter användare att experimentera med olika stilar, frisyrer, bakgrunder, outfits etc., även om de saknar djupgående teknisk kunskap. Dessa verktyg försöker bibehålla så stor noggrannhet som möjligt.

De flesta av dem kräver också flera foton av användaren klickade från olika vinklar. Detta hjälper ett verktyg för att generera headshot att analysera ansiktsdrag bättre och ge utdata av högsta kvalitet.

Nu när du vet några saker om vad headshot-generatorer är och hur de fungerar, låt oss fortsätta att lista några fantastiska headshot-generatorer som kommer att imponera på dig:

Headshot AI

Headshot AI är ett utmärkt sätt att få professionella huvudbilder på några minuter. Med Headshot AI till din tjänst behöver du inte slösa bort dina surt förvärvade pengar och tid.

Allt du behöver göra är att ladda upp dina bilder, så genererar verktyget förstklassiga headshots på bara två minuter. Verktyget stöder flera bildformat. Dessa är .jpg, .webp, .png och .heic. Ändå stöder den inte .gif- eller .avif-format.

AI-avatarerna som Headshot AI skapar liknar ansiktet i källbilden så mycket som möjligt. Så utgångarna ser naturliga ut. Dessutom skyddar verktyget din integritet. Den raderar alla bilder som laddats upp på sajten efter att trettio dagar har gått.

Vid tidpunkten för publicering kommer Headshot AI med tre olika betalpaket som börjar med en engångsbetalning på 21 USD. Det finns också möjlighet att få full återbetalning inom de första två veckorna, förutsatt att ingen AI-utbildning har påbörjats.

Aragon

Aragon är en effektiv lösning för alla dina headshot-relaterade behov. Detta praktiska verktyg hjälper användare att förvandla sina vanliga fotografier till fantastiska huvudbilder utan krångel. Verktyget gör retuscheringsprocessen på trettio minuter. Aragon behöver tolv av dina foton för att träna sin AI-algoritm om ditt utseende.

När den väl har lärt sig, kommer algoritmen sedan att skapa huvudbilder av högsta kvalitet med hjälp av sin kunskap om dina ansiktsdrag. Det är ett välkänt faktum att de flesta rekryterare tenderar att avvisa kandidater på grund av deras LinkedIn-profilbild av dålig kvalitet.

Även om det är olyckligt, säger sådana händelser oss en sak: första intrycket är viktigt, särskilt i företagsvärlden. Aragon ser till att ingen rekryterare någonsin avslår din ansökan baserat på hur du ser ut på ditt foto.

Aragon är också en säker webbplats som använder AES256-kryptering och är värd för sina databaser i USA med SOC 2- och ISO 27001-certifierade leverantörer. Företaget lovar att inte sälja dina uppgifter till någon. Så din data är säker hos Aragon.

Aragon låter användare skapa fyrtio professionella HD-headshots för 69 USD.

HeadshotPro

HeadshotPro är den perfekta lösningen för alla dina behov för att skapa headshot. Genom att använda dina fotografier som referens kan dess AI-algoritm göra utsökta huvudbilder som nästan inte går att skilja från faktiska fotografier. HeadshotPro eliminerar behovet av fysiska fotografier.

Förutom soloskapelser kan AI göra iögonfallande huvudbilder för alla dina lagkamrater. Du kan bjuda in dina kollegor att bli en del av ditt team och ladda upp deras selfies för att få resultat av studiokvalitet.

AI:n skapar över 120 huvudbilder för varje teammedlem. Dessutom använder den optimering för varje foto för att säkerställa rätt färg, fokus, ljus etc. Dessutom kan du välja mellan olika bakgrunder och kläder för att ta din närbild till nya höjder.

Även om verktyget automatiskt raderar alla uppladdade bilder och genererade avatarer från deras servrar inom en vecka, kan du radera dem direkt om du vill.

När du väl har skapats låter HeadshotPro dig överta full äganderätt till utgångarna. Således kan du använda dem var du vill utan bekymmer.

För närvarande erbjuder HeadshotPro individuella planer från 29 USD/skjuta och teamplanerna från 39 USD/person.

StudioShot

Med StudioShot kan du skapa virtuella headshots på bara några minuter. Med hjälp av StudioShots hisnande närbilder kan du få högkvalitativa huvudbilder utan att välja en traditionell fotografering.

Det finns många stilar att välja mellan, inklusive LinkedIn, Real Estate, Executive, Charcoal Grey, Bright White och många fler. Varje stil är unik när det gäller belysning, bakgrund och övergripande estetik.

Intressant nog är StudioShot-teamet känt för att tillhandahålla oändliga touchups. Det betyder att de kommer att fortsätta reparera ditt huvudbild tills du känner dig nöjd. Resultaten är fantastiska och idealiska för teamsidor, LinkedIn-profiler, broschyrer, visitkort och annat.

StudioShot erbjuder många planer baserat på antalet teammedlemmar, från 29,25 USD/person (1-5 medlemmar).

Dreamwave.ai

Dreamwave.ai är en AI-driven headshot-generator som hjälper användare att skapa sina AI-avatarer i olika kläder, bakgrunder, frisyrer, etc. Förutom människor kan den också skapa AI-avatarer för husdjur.

AI-algoritmen är effektiv i vad den gör och får ut det mesta av dina fotografier genom att dra slutsatser om dina bästa vinklar.

Dreamwave.ai lämnar ingen sten ovänd när du tar fram den bästa versionen av dig. Allt som krävs är 10+ foton, och du kommer att få nästan verkliga resultat inom en dag. Du kan välja de du gillar och dela dem var du vill.

Vanligtvis tar Dreamwave.ai 50 USD för 50 bilder. Men för närvarande har de ett tidsbegränsat erbjudande som låter dig köpa 50 bilder för 29 USD.

Prova på AI

Med Prova det på AI till ditt förfogande blir headshots av studiokvalitet en cakewalk. Efter att ha skickat in bilderna för att skapa AI-huvudbilder kan du välja vilken porträttstil du vill.

När den väl har skickats in kommer algoritmen att börja fungera och ge dig utdata inom 1-3 dagar. Oavsett var du vill använda dina headshots – vare sig det är på LinkedIn, i en dejtingapp eller någon annanstans – Testa det på AI kan uppfylla det behovet.

För närvarande ger Prova det på AI 100 AI-huvudbilder för 17 USD. Dessutom, om du vill att en människa ska korrigera ditt huvudbild, måste du betala 7 USD extra för mänsklig redigering.

Huvudbilder av AI

Headshots av AI kan vara din vanliga headshot-generator om att få fotorealistiska utdata är din prioritet. Artificiell intelligens studerar dina ansiktsdrag grundligt och genererar en modell baserad på den kunskap du har vunnit.

När den har genererats skapar den flera huvudbilder och meddelar användaren. Processen att skapa headshot tar cirka 3 timmar. Och efter att 24 timmar har gått raderar verktyget automatiskt alla dina foton. Därför skyddar Headshots by AI uppriktigt din integritet.

Headshots av AI-tjänster betalas. Du måste betala i förväg för att starta AI-träningsprocessen. Dessutom finns det inga återbetalningsalternativ tillgängliga.

PFMaker

PFMaker eller Profile Pic Maker är ett utmärkt verktyg för att skapa fantastiska företagsprofilbilder för dig och ditt team. Denna AI-huvudbildsgenerator kräver bara ett enda foto för att skapa ditt AI-foto.

Till skillnad från många andra headshot-generatorer förbrukar PFMaker inte flera timmar för att leverera resultat. Istället ger den utgångar inom en timme.

Som nämnts tidigare kan din LinkedIn-profilbild göra eller bryta ditt jobb. PFMakers 100+ högkvalitativa porträtt säkerställer att ditt första intryck alltid är korrekt.
PFP är ett gratis verktyg och alla kan använda det.

Secta AI

Secta AI hjälper dig att skapa professionella huvudbilder med dina vanliga selfies. På mindre än en timme genererar verktyget hundratals slående närbilder. FYI, Secta AI ger dig ett privat galleri. Du kan spara dina porträtt i det här galleriet och exportera de du gillar.

Dessutom är bildkvaliteten också bra. Det som dock gör att Secta AI sticker ut är dess möjlighet att få pengarna tillbaka. Om du är missnöjd med resultatet kan du få full återbetalning, förutsatt att du inte har laddat ner några bilder ännu.

Från och med nu erbjuder Secta AI en lanseringsrabatt. Så du kan köpa 300+ professionella headshots för bara 49 USD istället för 99 USD.

Slutord

Som du kan se har marknaden många effektiva AI headshot-generatorer för professionella närbilder. Vår lista var avsedd att informera dig om några av de bästa alternativen bland dem.

Prova dem idag och skapa fantastiska headshots utan att gå till en studio eller anlita en fotograf. Spara din dyrbara tid och pengar och bli en stjärna i företagsvärlden. Lycka till!

Nu kan du läsa om de bästa AI-selfie-generatorerna.