8 onlinekällor för att hitta och sparka igång en lycka-utmaning

Lycka är nyckeln till att leva ett tillfredsställande liv. Men negativa känslor kan ibland förtära människor, vilket gör det svårt att fokusera på lycka.

Behöver du lite lycka i ditt liv? Om så är fallet kan en lyckoutmaning vara det du behöver för att ge dig lite glädje, glädje och positiva vibbar! Prova en eller så många du vill, dessa lyckoutmaningar och kurser online kan hjälpa dig att bli en gladare person på bara några dagar.

1. Något enkelt

Somewhat Simple’s 30-day Happiness Challenge kan vara en hel månad, men det är ett utmärkt sätt att hitta lycka genom att helt enkelt göra något litet. Utmaningen består i att du utför en aktivitet eller uppgift för att göra dig lycklig varje dag i 30 dagar.

Ett par av de dagliga handlingarna inkluderar att göra en slumpmässig handling av vänlighet, laga din favoritmåltid och göra en godbit till en vän. Allt du behöver göra för att komma igång är att lägga till ditt namn och din e-postadress, så får du glädjekalendern att ladda ner och skriva ut.

Förutom 30-dagars lycka-utmaningen finns det massor av annat intressant innehåll på Somewhat Simple för att göra dig glad som städtips, hälsosamma recept du kan göra hemma och roliga familjeprojekt.

2. Kärlek+Äktenskap

Det krävs lite eller inget arbete att ta del av Love+Marriages 30-dagars lycka-utmaning. Ladda ner och skriv ut kalendern och lägg den sedan på ditt kylskåp eller ställ den på ditt skrivbord för en glädjeboost medan du arbetar hemifrån. När du slutför de dagliga uppgifterna kan du bocka av dem i kalendern.

Dessutom rekommenderar Love+Marriage att göra tacksamhetsjournaler och positiva mantran tillsammans med dina dagliga lyckoaktiviteter. Precis som webbplatsen Somewhat Simple erbjuder Love+Marriage så mycket mer innehåll tillsammans med deras 30-dagars Happiness Challenge.

Några inkluderar läckra recept och föräldratips samt andra utmaningar som en Julbesparingsutmaning och a 6-månaders semesterbesparingsutmaning.

3. Happiness.com

Om du vill delta i en lyckoutmaning men inte tror att du kan engagera dig i hela 30 dagar, kanske en 21-dagars lyckoutmaning passar dig bättre. Undervisad av Joeel och Natalie Rivera, Happiness.com erbjuder a 21-dagars lycka-utmaning det är mer en kurs än en utmaning.

Bekvämt uppdelad i fem grundläggande avsnitt som täcker ämnen som självkärlek, skratt och förlåtelse, den här utmaningen är enkel, lätt att förstå och tar inte mer än 10 minuter om dagen. Sammantaget är det bästa med denna lyckoutmaning att den är helt gratis.

4. Action For Happiness

Kort och gott är precis hur man ska beskriva 10 Days of Happiness onlinecoachingprogram tillhandahålls av webbplatsen Action For Happiness. Kursen börjar med en introduktionsvideo från din digitala lyckacoach, Abi.

Varje dag kör Abi över en av de 10 nycklar som kan göra ditt liv lyckligare. Att ge, träna, känslor, mening och acceptans är fem exempel på de 10 nycklarna till ett lyckligare liv. Därifrån kommer du att få en ny aktivitet relaterad till den nyckeln och allt du behöver göra är att skriva ner ditt svar.

Vill du gå med i programmet 10 Days of Happiness gratis? Lägg bara till din personliga information, ditt land och din e-postadress så är du igång.

5. Amen universitet

Har du känt dig överväldigad, negativ och dålig på energi på sistone? Dr. Amens 30-dagars lycka-utmaning kan vara kursen för dig. Kursen kan öka din lycka på 30 dagar med hjälp av psykiatern och läkaren Daniel Amen och hans fru Tana Amen som är neurokirurgisk intensivsjuksköterska.

Några av punkterna som ingår i kursplanen är lyckans 7 hemligheter, verktyg för att övervinna negativitet och strategier för att stärka relationer.

Den enda skillnaden mellan Dr. Amens kurs och de andra alternativen är att den här inte är gratis. Det är prissatt till $49 och även om du måste betala är det värt det om du vill dra nytta av Dr. Amens över 30 års erfarenhet.

6. Stugaboende och stil

För dem som vill hålla sin lyckoutmaning så enkel och enkel som möjligt, finns det 30-dagars lycka-utmaning finns på hemsidan Cottage Living and Style. Lyckautmaningen finns som en gratis PDF att ladda ner och skriva ut, och allt du behöver till hands är några grundläggande saker som dina träningsskor och kläder.

Uppgifterna kommer att få dig att utföra handlingar som att gå en promenad utomhus, ta en tupplur och använda en meditationsapp för att hjälpa dig att pausa för en medveten stund. Om du vill ändra på saker och ting kan du byta uppgifter mellan dagarna – så länge du gör en akt varje dag.

7. Udemy

Udemy är välkänt för att ha ett enormt utbud av onlinekurser för att lära dig nästan allt. Det finns kurser för att lära dig allt från affärskunskaper och kontorsproduktivitet till mental hälsa och dans samt flera kurser fokuserade på lycka.

Ett par måste-prova lycka kurser är Den kompletta lycka-kursen och den Happiness Life Coach-certifiering. The Complete Happiness Course leds av TJ Walker och täcker aspekter som de 7 sfärerna av livslycka och målsättning.

Å andra sidan är den ackrediterade Happiness Life Coach-certifieringskursen från Natalie och Joeel Rivera och innehåller totalt 40 föreläsningar. Dessutom kan du också få några fantastiska gratiskurser från Udemy.

8. Lyckligare

Happiers 21-dagars Happier Challenge Kursen består av en modul per vecka med varje vecka centrerad på något annat. Kursen undervisas av Nataly Kogan som är entreprenör, författare, lyckoexpert och grundaren av Happier.

Vecka ett fokuserar på emotionell hälsa, vecka två på relationer och sist vecka tre på lycka på jobbet. Liksom många av de andra lyckoutmaningarna som finns är den här helt gratis när du väl har skapat ett konto.

Sammantaget ger kursen 21 utbildningsvideor och PDF-sammanfattningar, regelbundna e-postpåminnelser, inspirerande citat och livstidsåtkomst. Dessutom kan du också hitta ledarskapsprogram och böcker som The Awesome Human Project på Happier-webbplatsen.

Öka dina glädjenivåer på bara några dagar

Lycka är inte bara viktigt för att det får dig att må bra i ditt sinne och kropp. Lycka är viktigt eftersom det kan öka din tillfredsställelse med livet, omforma negativa tankar och stärka dina relationer.

Om du tycker att det är svårt att hitta lycka i din vardag kanske du behöver lite hjälp. Så hur skapar du lycka och positivitet på bara ett par dagar? Var noga med att prova dessa onlinekällor för att hitta de bästa lyckoutmaningarna, kurserna och programmen.