8 bästa trådlösa säkerhetskameror för ditt vackra hem

Hemsäkerhet är något som alla är lika intresserade av och försöker hitta nya sätt att förbättra den.

Det är inte länge sedan som säkerhetskameror eller någon form av övervakningssystem i allmänhet förknippades med företagsbyggnader och andra arbetsinrättningar. Men nu är saker förändrade!

Att ha en säkerhetskamera installerad för hem bär med sig tanken att vara ett extremt steg. I de flesta fall var en sådan åtgärd motiverad som en reaktiv åtgärd för varje missöde snarare än ett proaktivt steg för att avvärja ett.

Men på senare tid har denna trend förändrats med fler människor som tittar på att ha säkerhetskameror och andra övervakningsmekanismer på plats hemma. Framsteg inom tekniken har gjort det möjligt att utveckla lösningar som är mer överkomliga och ger valuta för pengarna.

Fördelar med att ha en säkerhetskamera?

Det finns gott om. Låt oss ta en titt!

Fungerar avskräckande

Närvaron av en säkerhetskamera fungerar som ett avskräckande medel för människor att begå brott. Det påverkar dem att inte fullfölja idén. Man måste dock se till att det inte skulle vara effektivt att ha dummykameror på plats, vilket erfarna tjuvar skulle kunna räkna ut.

Hjälper till med utredning 🕵️

Om ett brott inträffar kan säkerhetskameror erbjuda viktiga bevis till utredningsmyndigheterna. Moderna säkerhetskameror kommer med högkvalitativa inspelningsmöjligheter som erbjuder avgörande hjälp för utredningen.

Titta på din familj 👪

Förutom att ge säkerhet till ditt hem och din familj, kan säkerhetskameror också hjälpa dig att kontrollera din familj, särskilt när det gäller barn. Arbetande föräldrar kan övervaka sina barn från avlägsna platser och därmed ha garantier om deras närvaro. Utanför sent används videoövervakning också för att kontrollera de äldre för att säkerställa deras säkerhet. Även husdjur kan övervakas när du inte är hemma.

Varför trådlösa säkerhetskameror?

Hemsäkerhetskameror har traditionellt varit med kablar. Oavsett om det är med kabel eller utan, har båda sina för- och nackdelar. Det skulle vara lämpligheten med ditt hem, som måste vara den påverkande faktorn vid färdigställandet.

Med ett större antal människor som föredrar att välja ett trådlöst säkerhetssystem, här är en titt på fördelarna de erbjuder jämfört med trådbundna säkerhetskameror.

Lätt att installera 😀

Trådlöst är mindre krångligt att installera än en kabelansluten kamera. Eftersom det inte finns några kablar intakta, finns det inget behov av att öppna upp väggarna eller köra hål genom kablarnas väggar. Man kan helt enkelt ta ut kameran och placera den i det avsedda fästet. Den är lätt att ta bort och installera på en ny plats, till skillnad från en kabelansluten säkerhetskamera. Detta beror på att det kräver att man tar ner hela det trådbundna nätverket och installerar om allt på den nya platsen.

Säkrare 🛡️

Ett kabelanslutet kamerasystem riskerar att lätt manipuleras av inkräktare. De kan skära ner kablarna eller förstöra nätverket. Även om industrier och stora företag kan investera i infrastruktur som håller dessa kabelnät säkra, kanske det inte alltid är fallet med hem.

Enkel datahämtning

De inspelade bilderna kan lagras i molnet, till skillnad från de flesta kabelanslutna kamerasystem som behöver en fysisk inställning för att spara videofilmerna. Eftersom filmen sparas i molnet och du enkelt kan ladda ner den från vilken plats som helst och granska den.

Vad är alternativen?

Även om trådlösa säkerhetskameror är att föredra för hemmet, måste försiktighet iakttas när du väljer rätt för ditt hem. Det finns många modeller för närvarande tillgängliga på marknaden, vilket gör uppgiften att välja en till en större uppgift. Här är några rekommendationer som vi anser vara de bästa alternativen på marknaden. Detta kan fungera som en guide för dig att göra det rätta valet som är mer lämpligt för dig och ditt hem.

Gå hit om du letar efter en säkerhetskamera för inomhushus.

Arlo Ultra

Arlo Ultra kan vara den bästa passformen för dig om du vill ha en kamera som erbjuder ett ganska tydligt mörkerseende. Den här kameran har en väderbeständig kropp och stöder olika virtuella assistenter, inklusive Google Assistant, Alexa och IFTTT. Med en 4K-videoupplösningsinspelning och full-duplex ljud lovar Arlo Ultra att fånga alla detaljer i din omgivning tydligt.

Kameran kommer med en inbyggd spotlight som hjälper till vid färginspelning på natten. En individuell Arlo ultra kommer att kosta dig runt $399.

Höjdpunkter

 • 180-graders synfält
 • Dubbla mikrofoner
 • Magnetfäste
 • Färg nattseende
 • 4K-videoinspelning med högt dynamiskt omfång (HDR).
 • Automatisk zoom och spårning

Ring Stick Up

Ring Stick Up Cam kan sägas vara en av de mest prisvärda kamerorna på listan. Att vara en trådfri kamera ger dig full frihet när det gäller att ställa upp den på önskad plats. Kameran är tillgänglig till ett pris av ~$90 på marknaden.

Den har också rörelseaktiverade sensorer och kan tjäna både inomhus- och utomhuskamera. En stor nackdel med Ring Stick Up Cam kan vara dess batteritid. Du måste byta batteri i kameran varje månad, vilket kommer att konsumera både din tid och dina pengar.

Höjdpunkter

 • Tvåvägssamtal
 • 1080p HD-videoinspelning
 • LED-ljusremsor
 • Flexibel utomhuskamera
 • Professionell övervakning

Deep Sentinel

Hittar du en hemsäkerhetskamera som kan ge dig övervakning på professionell nivå och garantera din säkerhet?

Deep Sentinel är svaret på din fråga då.

Så fort Deep Sentinel känner av någon oönskad aktivitet skickar den omedelbart ett liveflöde till övervakningsstationen där den ansvarige kan sätta upp en varning. Den är tillgänglig till ett pris av $699 för tre trådlösa kameror.

Höjdpunkter

 • 24/7 Live Sentinel Guards
 • Polisens svar
 • Artificiell intelligens-baserad och en inbyggd siren
 • Mycket hållbart batteri
 • Möjlighet att analysera 50+ bilder per sekund

Ring Spotlight

Letar du efter en trådlös kamera som kan hjälpa till att skrämma bort inkräktare från din fastighet, Ring Spotlight Cam har din back då.

Denna säkerhetskamera kommer med en siren som kan skrämma vem som helst, och den har även en rörelsedetektor som lyser och startar videoinspelning när den upptäcker rörelse. Ring Spotlight Camera kan köpas för cirka $199.

Det bästa med denna Ring Spotlight är att den stöder ljudingång och ljudutgång både eftersom du kan använda vilken Android-, iOS-, Windows- eller Mac-enhet som helst för att prata med människor som är hemma hos dig. Du kan också välja Spotlight-solarversionen som låter dig ladda kameran med hjälp av en solpanel, och detta alternativ kan också vara ekonomiskt effektivt.

Höjdpunkter

 • 270-graders rörelsedetektering (horisontell)
 • Färgtemperatur cirka 4 000 Kelvin
 • Två LED-strips och ett fjärraktiverat larm
 • Stöd för ljudingång och utgång

Wyze

Wyze erbjuder högupplöst inspelning, och den är tillgänglig till fickvänliga priser på marknaden. Kameran kommer med en microSD-kortplats för att utöka lagringen och använda kameran för kontinuerlig inspelning. Kameran är utrustad med funktioner som väderbeständighet, kompatibilitet för smarta hem, mörkerseende och gratis molnlagring i 15 dagar.

Till ett pris av bara $35 får du några fantastiska funktioner som en dörr, fönstersensorer och de andra som nämns ovan.

Höjdpunkter

 • 8x digital zoom
 • Anpassad zondetektering och känslighetsinställningar
 • Röklarm
 • Time-lapse-videoinspelningsfunktionen

YI Dome

YI Dome erbjuder dig den bästa ljudkvaliteten och kan visa sig vara bäst för inomhusbruk. Kameran ger rörelsespårning och obegränsad gratis molnlagring. Du får ett anti-brusfilter för kristallklart ljud, vilket kan hjälpa dig att ha koll på dina barn.

Kameran är utrustad med ett hotspotting-system baserat på artificiell intelligens.

Höjdpunkter

 • Infrarött mörkerseende
 • 3D-brusreducering
 • 360-graders full panoramautsiktsvinkel
 • 2 MP CMOS-sensor

Nest Cam

Låt Nest Cam ta hand om ditt hem. Den är programmerbar med en Nest-termostat och Nest Protect.

Den erbjuder kristallklart mörkerseende. Det mest fantastiska med Nest Cam är att den också kan fungera som en intercom. Den är kompatibel med smarta hemassistenter som Lutron, Phillips Hue, Abode, Google Assistant, IFTTT och mer. Kameran erbjuder en oslagbar bildkvalitet med en 8x zoom och ett vidvinkelobjektiv.

Höjdpunkter

 • Stöd för flera språk
 • Lätt och lätt att sätta upp
 • Live streaming

Om du letar efter en mycket hållbar trådlös säkerhetskamera under $100, gå för Blink Outdoor 3rd Gen + Floodlight.

Den spelar in videor i 1080p hög upplösning vilket räcker för att få en tydlig bild. Det unika med denna kamera är att den inkluderar rörelseutlösta LED-strålkastare på 700 Lumen, för att säkerställa att inkräktare inte drar fördel av mörkret. Kameran drivs med två 1,5V AA litiummetallbatterier och 4 D-cellbatterier. Det fungerar även med Amazon Alexa.

Höjdpunkter

 • Automatisk vitbalans
 • Rörelsedetekteringsräckvidden på 20 fot
 • Statuslysdioder för att visa ström
 • Kan arbeta mellan temperaturer från -4 till 113° F.

Slutsats

Ovan nämnt kan trådlösa säkerhetskameror dubbas som de bästa alternativen som finns på marknaden från och med nu. Alla av dem har något annorlunda att erbjuda när det gäller funktioner. Från solladdning till klart mörkerseende, du kan få alla de bästa funktionerna i objekten på listan.

Du kan välja vilken som helst av dem enligt dina krav och budget. Var smart och utforska den smarta spåraren här.