8 bästa Squad Server Hosting Providers 2023

Spel är en mycket mer avkopplande aktivitet i dagens stressiga värld.

Nästan alla kön och åldersgrupper är intresserade av att spela olika spel. Vissa är intresserade av skjutspel, andra av bilspel och andra i andra spel.

Nuförtiden är spel inte bara att sitta på en stol och spela; det låter dig ansluta till andra spelare och börja uppleva verkligheten. Multiplayer-spel är enormt populära och finns i alla former av genre, innehåll och stil.

Squad game är ett populärt stridsspel som har lockat många spelare till det.

Låt oss utforska hur det här spelet ser ut och varför du behöver en dedikerad spelserver för att vara värd för och spela det.

Vad är Squad Game?

Squad är ett förstapersons skjutspel online som syftar till att representera stridsrealism via lagspel och kommunikation. Den kombinerar element och fyller varje lucka i militära simulatorer som andra taktiska skjutspel. I det här spelet kan spelare bilda sina egna lag och tilldela dem roller och mål.

Truppens videospel är utvecklat av en kanadensisk studio för spelutveckling – Offworld Industries. Spelet har en blandning av halvfiktivt och verkligt innehåll, där det mesta av spelet sker i realistiska konflikter. Du kan också hitta detta spel på Steam.

Dessutom överbryggar Squad-spelet klyftan mellan militärsimulering och arkadskjutare med 100-spelares strider som kombinerar basbyggnad, ett integrerat VoIP-system och vapenstrid. Den senaste versionen visar sju nya fordon, förödande bombbefälhavares förmåga, femton fraktionsspecifika utplaceringsbara vapen och mer.

Gameplay

Squad är ett storskaligt multiplayer-skjutspel som betonar stridsrealism genom stark sammanhållning i truppen. Den har 10 fraktioner, fordonsbaserat kombinerat armspel, 23 massiva kartor och spelarkonstruerade baser. Sammantaget skapar det en visceral och hjärtklappande spelupplevelse.

Slagfältet är byggt över organiserade lag med hjälp av tillgångar och den miljö som finns i spelet. Detta hjälper till att spela en taktisk strid mot dina motståndare. Från basbyggnad till rollorganisation och fordonsmekanik, du kan använda de verktyg som står till ditt förfogande effektivt.

Squad-spelet stöds av navigationssystem och intuitiv positionell VoIP som låter spelarna upprätthålla situationsmedvetenhet. Denna match spelas mellan två lag. Spelare i lag väljer sina lag från olika soldatklasser som spelar olika roller i strid.

Detta inkluderar pansarvärnsstöd från en MANPATS-skytt, dämpande eld från en automatisk gevärsman och medicinskt stöd. En lagledare leder laget och kommunicerar med andra lagledare för att konstruera strukturer som defensiva placeringar och operativa baser framåt.

Lägsta systemkrav

För att spela lagspelet på din PC behöver du ha följande:

 • En 64-bitars processor
 • Windows 10 operativsystem
 • AMD Ryzen eller Intel Core i-serien med fyra fysiska kärnor
 • 8 GB RAM
 • AMD Radeon HD 7970 eller Geforce GTX 770 med minst 4 GB RAM
 • DirectX av version 11
 • Bredbandsanslutning till internet med bra nätverksstyrka
 • 65 GB tillgängligt utrymme

Därefter kommer vi att diskutera varför du behöver Squad-spelserverhosting.

Varför behöver du Squad Game Server Hosting?

Nästan varje spelare står inför problemet med ett plötsligt strömavbrott eller avstängning av sin dator. I det här scenariot kan de inte få tillbaka vad de har slutfört om spelet inte sparas.

Att ha en bra spelserver hjälper dig på olika sätt. Låt oss ta reda på:

 • En dedikerad server körs 24/7, vilket gör servern tillgänglig för dig hela tiden.
 • Inga problem med överhettning.
 • Ditt spel fungerar bra utan stillestånd eller fördröjning.
 • Spelservrar ger dig flexibilitet i att hantera inställningar.
 • Du får ett enkelt röstchattalternativ.
 • Du kan installera plugins och mods.
 • Den kraftfulla kontrollpanelen hjälper dig att hantera din spelkonsol.
 • De företagsklassiga processorerna och SSD:erna låter dig spela ditt spel utan några pauser.
 • På varje plats hittar du DDoS-skydd och en backup-funktion så att ditt sparade spel är på sin plats.

Låt oss diskutera några av värdleverantörerna för Squad-spelet.

Nitrado

Skaffa din robusta Squad-serverhosting från Nitrado och konfigurera alla inställningar i webbgränssnittet med bara ett enda klick. Du kan börja spela på dessa kartor med hjälp av autentiska, enorma kartor och satellitdata. Den stöder maximalt 100 spelare.

Med Nitrado-spelservern kan du enkelt och bekvämt hantera och installera såväl plugins som moddar. Att dela åtkomst och hantera servrar tillsammans är en förstklassig fördel med att ha Nitrado-servrar. Om du stöter på några problem kan du få full support på flera språk via telefon, chatt och e-post.

Dessutom kommer Nitrado Squad-serverhosting med hög tillförlitlighet och flexibilitet. Den följer de kortaste internetvägarna, så du får lägsta pingen. Det skyddar din spelserver 24/7 från oönskade DDoS-attacker och gör din server tillgänglig för dig när du startar ditt system.

Den är designad med felsäker och högkvalitativ serverhårdvara; därför kommer kvalitet och hastighet inte att vara ett problem. Du kan köra servern flexibelt efter dina behov.

När du känner för att inte spela Squad-spelet kan du byta till andra tillgängliga spel inom några minuter. Dessutom kan du nedgradera eller uppgradera din serverhårdvara när du behöver det.

Hyr din Squad-server idag med minst 3 dagars prenumeration, som har plats för 10 spelare och 5 spel. Du kan också gå med förbetalda planer till samma pris.

Tände värd

Få rätt spelalternativ när du hyr en Squad-spelserver från Sparped Host. Du får obegränsade spelarslots och upp till 8 premiumplatser. På de valda paketen får du schemalagda uppgifter, SFTP-åtkomst, resursanvändningsstatistik och underanvändaråtkomst.

När du spelar ditt favoritspel kämpar Sparped Host med DDoS så att du aldrig möter några fördröjningar mellan ditt spelande. Dessutom får du gratis MySQL-databaser och en 48-timmars pengarna-tillbaka-garanti.

Sparked Host använder avancerad hårdvaruteknik. Den har AMD Ryzen 5 5600X, DDR4 med 2666 MHz RAM, 1 Gbit multiblandning, RAID 1 NVMe SSD och mer. Dessutom rymmer den sin infrastruktur över hela världen för att ge bättre prestanda.

Sparked Host finns i Dallas, Miami, Los Angeles, Buffalo, London, Falkenstein, Sydney och Singapore. Du kan välja dina närmaste platser för att njuta av den högsta serverhastigheten. När du har slutfört betalningen av ditt valda paket kommer installationen att göras direkt.

Priset är flexibelt och börjar från $9/månad, som kommer med 2 VCORE, 4 GB RAM, 10 GB SSD-lagring och stöder upp till 20 spelare. Du kan gå upp till 100 spelare i de högre paketen.

Shockbyte

Hyr din Squad-server idag med Shockbyte och spela ditt favoritspel med dina kollegor, vänner eller bataljon. Det hjälper dig att forma dina egna berättelser och delta i storskalig modern krigföring.

Om ett taktiskt skjutspel är vad du letar efter, är Shockbyte Squad-spelservern din bästa insats. Den erbjuder oändliga funktioner och använder kraftfull hårdvara.

Din server kommer att vara fullt konfigurerbar, vilket innebär att du får full flexibilitet att ändra eller hantera inställningarna enligt ditt val. Om du är en proffsspelare får du fullständig tillgång till FTP.

Dessutom kommer du att få automatiska uppdateringar, som körs i din bakgrund utan att störa ditt nuvarande spel. Den gör också automatiska säkerhetskopieringar så att du aldrig kommer att förlora några sparade spel i händelse av katastrofer eller olyckor.

Shockbyte ger dig olika platsalternativ för att välja närmaste serverplats för ditt spel och möta låg latens och 100 % drifttid. När du är klar med ditt köp ställs spelservern in direkt.

Dessutom får du en serverkonsol, gratis underdomän, gratis MySQL-databas, multicraft CP, 24/7 support och mer. Börja ditt spelande idag med ett startpris på $7,99/månad för 15 spelare.

GTXGaming

Skaffa den främsta värden för ditt Squad-spel och njut av kraftpaketet av funktioner och funktioner. GTXGaming Squad-servern låter nybörjare använda textinmatningsfält och reglage. För proffsspelare kommer den med avancerade verktyg.

GTXGaming-servern täcker hela världen, inklusive Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. Alla dessa datacenter har DDoS-skydd på hög nivå.

Spelare kan koppla av och spela spelet på fritiden utan att behöva oroa sig för fördröjningar. GTXGaming arbetar 24/7 för att säkra ditt spelkonto och hantera dina säkerhetskopior, så att du aldrig förlorar dina sparade spel.

Bara ett par klick räcker för att du enkelt ska byta till ett annat spel som är tillgängligt på servern. GTXGaming använder företagsklassiga Intel-processorer, allt från robusta E3-processorer till de senaste i7/i9-processorerna. Den har också börjat använda kraftfulla AMD Ryzens för att förbättra spelupplevelsen.

Du kan komma åt kontrollpanelen för att ändra eller ändra inställningar enligt dina krav. Med lättanvända rullgardinsmenyer och ”tick to enable”-menyer kan du bli ett proffs i ditt spelande. GTXGaming-servrar tillhandahåller dedikerade kärnor och obegränsat minne så att du kan göra vad du vill och enkelt installera plugins och mods.

Beställ din Squad-spelserver idag med ett omedelbart installationsalternativ. Om du inte är nöjd med tjänsten kan du välja full återbetalning inom 24 timmar efter registrering.

Blue Fang Solutions

Upplev ett bra spel med Blue Fang Solutions spelvärd. Den har ett stort globalt nätverk av datacenter för att erbjuda en höghastighetsspelupplevelse. För bättre prestanda använder den den senaste maskinvaran i företagsklass från E5-1650 (v4) till i7-processorer.

Blue Fang Solutions erbjuder enkeltrådsprestanda och den höga beräkningskraft du behöver i dina servrar. Med den snabbaste och senaste hårdvaran kan du aldrig släpa mellan ditt spelande. Dessutom får du en tillsynspanel, SSD-enheter, en webbaserad filhanterare, en kommandoradsredigerare, automatisk serverstart och mer.

Om du är en erfaren spelare ger Blue Fang Solutions dig fullständig tillgång till FTP. Det har datacenter i olika områden, inklusive New York, Miami, Strasbourg och Düsseldorf. Med varje datacenter får du DDoS-skydd så att din spelserver alltid är tillgänglig när du öppnar din PC.

Blue Fang Solutions kommer med månads-, kvartals- och årshyror från 20 platser. Välj din närmaste plats och hyr din server nu.

1GServerHost

Använd 1GServerHosts spelserver för att uppleva en hög prestanda på 5,2 GHz med 16 kärnor/32 trådar. Du kommer att få en 128 GB DDR4 3200 MHz dubbelkanal och NVMe av PCIE GEN4.0 med en hastighet på 7000 MB/s. Dessutom kan du enkelt hitta de inställningar du vill ändra.

I Squad serverhosting hittar du automatiska omstarter, säkerhetskopieringar och uppdateringar, tillsammans med tillgång till alla kartor, DLC:er och mods. Med hjälp av konfigurationsredigeringsformulär kan du hantera dina spelinställningar bekvämt.

1GServerHost stöder Steam PC för att ge dig extra kontroller. Det säkerställer att dina spelservrar fungerar smidigt utan fördröjning eller driftstopp.

Dessutom får du obegränsat antal spelare, omedelbar installation efter lyckad betalning, fullständiga säkerhetskopior utanför platsen för att spara ditt spel och gratis spelbyte när du vill ändra ditt spelande.

1GServerHost har sin infrastruktur på 9 globala platser, vilket ger de lägsta ping-servrarna som säkerställer att din server körs med den hastighet du förväntar dig från datacentren. Alla datacenter har kraftfullt DDoS-skydd och den bästa internetuppkopplingen.

Dessutom får du en mycket anpassad kontrollpanel av TCAdmin som inkluderar full tillgång till FTP tillsammans med en webbaserad filhanterare så att du enkelt kan lägga till mods. Varje timme kör 1GServerHost en säkerhetskopia för att säkerställa att dina sparade spel är på sin plats.

Välj din Squad-plan från $12/månad och utnyttja en 72-timmars pengarna-tillbaka-garanti.

LÅG.MS

Få högpresterande hosting för ditt Squad-spel från LOW.MS-spelservrar och upplev gratis servermigrering, 10 GB minneskapacitet och tillgängliga uppgraderingar. Alla servrar kommer med en mängd funktioner.

När du är klar med betalningen börjar ditt system att ställa in, så att du kan starta ditt spelande inom några minuter. LOW.MS använder de senaste Intel-processorerna som erbjuder en kraft på 5 GHz, som kombineras med Intel SSD:er och DDR4-minne.

CPU:erna som används i servrarna är exklusiva för spelservrar. Du får de senaste Intel i9-, Xeon E-serierna och Ryzens-processorerna med en hastighet på 5,3 GHz.

Varje server på 11 globala platser har minst 10 Gbps DDoS-skydd. Vissa platser använder till och med Corero SmartWall, som erbjuder spelserverskydd.

LOW.MS erbjuder olika serverplatser, inklusive Bend (Oregon), Los Angeles, Dallas, Miami, Ashburn, London, Nürnberg, Helsingfors, Warszawa, Singapore och Sydney. Det hjälper dig att välja närmaste plats genom dess Ping Test Tool för att testa spelserverns ping.

Squad-servrarna börjar från $7,30/månad. Du kan säga upp din prenumeration när som helst. Om du inte är nöjd med tjänsten kan du begära full återbetalning inom 5 dagar efter registrering.

Citadel-servrar

Ställ in din Squad-server direkt med Citadel-servrar och ta del av den bästa spelupplevelsen. Det kommer att förse dig med alla viktiga funktioner du behöver i din serveruthyrning. Du kan komma åt serverhanteringspanelen och konfigurera dina spelservrar enligt dina behov.

Du kan enkelt installera kartor, plugins och stödjande mods. Växla mellan spel närhelst du känner för att ändra ditt spelande och ändra inställningar på en gång.

Med Citadel Servers får du full flexibilitet när det gäller att ändra servernamn och lösenord, ställa in administratörsbehörigheter, ändra spelinställningar och visa serverloggar.

Dessutom erbjuder Citadel Servers världsomspännande nätverkstäckning, vilket ger den bästa drifttiden. Det har datacenter i Seattle, Silicon Valley, Los Angeles, Dallas, Miami, Montreal, New York, Chicago, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Milano, Sydney, Singapore och Tokyo.

Distribuera din Squad-spelserver idag till ett startpris på $0,43/slot/spelare. Konfigurera, beställ nu och njut av den oändliga upplevelsen av spelet.

Slutord

Squad är ett spel där du kan lägga till dina lagmedlemmar och arbeta tillsammans för att avsluta spelet. Spelare över hela världen kommer att spela med dig, så att hyra en Squad-spelserver hjälper dig att få ut det mesta av detta spel. Det påverkar direkt intrycken och upplevelsen.

Således, om du väljer den bästa Squad-spelservern, kontrollera latens, hårdvara, kundsupport, tillgänglighet, pris och pengarna-tillbaka-garantin.

Därefter kan du kolla in de dedikerade spelservrarna för spelare och streamers.