8 bästa onlineformulärbyggarna för ditt företag

Spread the love

Att driva företag är allt annat än enkelt. Det finns så många saker som man måste tänka på. Tillsammans med detta är det obligatoriskt att samla in relevant information och feedback från kunder.

Men hur kan man göra allt arbete utan hjälp?

Det finns dussintals saker som företag bör veta om när det kommer till kundnöjdhet. Men med rätt formulär och undersökningar är det möjligt att få fram data för att hjälpa företag att växa. Det bästa är att det finns flera onlineformulärbyggarverktyg som man kan använda för att hämta data.

Dessa byggverktyg kan hjälpa till att analysera detaljerna eller svaren från kunderna och exportera dem för vidare studier. Det är enklare med rätt attraktiva formulär som kan erhållas med några få klick.

Samlingen av verktyg som hjälper dig att skapa ett anpassningsbart formulär för dina affärsbehov bör vara din högsta prioritet. Du kan använda dem som ett kontaktformulär, samla in feedback, ställa allmänna frågor. För detta, här är några kraftfulla verktyg som du måste vara medveten om.

Jotform

Jotform är en lättanvänd onlineformulärbyggare som kan hjälpa dig att få viktiga kunduppgifter och webbplatsbesökare.

De formulär som skapas är engagerande för kunden och, när de besvaras, skickar de individuella meddelanden till skaparens inkorg.

På så sätt kan du hålla reda på alla svar du har fått.

Funktioner inkluderar följande.

 • 10 000 + mallar att välja mellan
 • Skapar formulär inom några minuter
 • Att samla in orderbetalningar, kundundersökningar, jobbansökningar är några uppgifter du kan utföra.
 • Användbar över alla enheter
 • Delar formulär som fristående länkar

SurveyJS

SurveyJS är en programvara som hjälper till att skapa onlineformulär och undersökningar. Dessa undersökningar är byggda för att samla in data från kunderna och förstå deras behov för att göra en bättre produkt.

  Så här åtgärdar du ERR_INTERNET_DISCONNECTED-felet [SOLVED]

Onlineundersökningarna är anpassningsbara efter användarens behov. SurveyJS har sörjt för många områden som bank, försäkring, medicin, utbildningsorganisationer, etc.

Några av de väsentliga egenskaperna inkluderar:

 • Skapa anpassningsbara undersökningar och formulär
 • Använder JavaScript-biblioteket för att integrera formulärbyggaren i webbappar

SurveyJS finns att köpa och kostar 499 Euro.

FormGet

FormGet är en plattform som används för att skapa formulär snabbt och enkelt. Du kan skapa formulär för alla tillfällen med hjälp av de redan befintliga mallarna som finns tillgängliga.

Användare kan använda FormGet för att locka mer trafik till sina webbplatser. Det görs genom att skapa attraktiva och anpassade former med användarens varumärke och logotyper.

Den har följande funktioner:

 • Designa mallfärger
 • Lägger till bilder
 • Lägger till anpassad logotyp
 • Visar ditt meddelande
 • Lägga till länkar till formulär
 • Ändra rubrikbild

Programvaran är ett betalverktyg. Den billigaste versionen heter Starter och kostar 5 USD per månad.

Wufoo

Samla data, betalningar och ställ in saker på autopilot med denna onlineformulärbyggare.

Wufoo låter dig skapa och anpassa formulär med hjälp av deras dra och släpp-formulärbyggare. Det finns färdiga teman som du kan välja och redigera eller börja bygga från grunden inom några minuter. Du kan också slå din logotyp och andra varumärkeselement för att äga utseendet.

Du kan samla in betalningar, filer och annan data sömlöst samtidigt som du får ett meddelande när någon fyller i ditt formulär.

Det finns över 1 000 integrationsalternativ med andra affärsverktyg, och du kan automatisera arbetsflödet genom att koppla saker till CRM och andra valfria marknadsföringsplattformar för bekvämlighet. Det är lätt att hålla koll på din data med hjälp av anpassade rapporter. Du kan hålla reda på hur det går och till och med exportera det på begäran.

Du kan vara säker på att din data och allt annat är skyddat eftersom Wufoo använder 256-bitars SSL-kryptering och smart CAPTCHA för att förhindra spam och datastöld.

  Så här ändrar du ditt användarnamn och avatar för Google Stadia

Denna formbyggare används av företag som Disney, BestBuy, Sony och Microsoft. Wufoo är med andra ord en otrolig tjänst som du måste testa.

Getform

GetForm är en räddning för sjuka och trötta utvecklare av formlösningar som är för komplicerade och onödigt överprissatta. GetForm är ett lättanvänt verktyg.

Genom att använda GetForm är allt användaren behöver göra att integrera formulärkoden på sin webbplats. Så fort detta är gjort kan du börja ta kontroll över de formulär du skapar och visar.

Några andra funktioner är följande:

 • Enkel och lätt att använda
 • Byggd för utvecklare och mjukvarudesigners
 • Samarbeta och dela formulärdata med flera personer
 • Eftersom programvaran är molnbaserad kan en användare arbeta med den när som helst på vilken enhet som helst

TellForm

TellForm är din lösning på alla former som skapar problem. Tellform hjälper dig att skapa och använda vackert gjorda former på några sekunder.

De formulär som skapas här används för rekrytering, marknadsundersökningar, undersökningar och mycket mer.

Det bästa med TellForm är att det är öppen källkod, vilket innebär att andra utvecklare ständigt förbättrar det.

Några av dess funktioner inkluderar:

 • Opensource är alltså gratis
 • Spårar och analyserar användarens beteende
 • 11+ frågetyper för att fråga vad du vill
 • Anpassar formuläret för att matcha ditt varumärke och din stil
 • Användare kan skapa formulär på olika språk, inklusive franska, engelska, spanska, italienska, etc.

Typform

Lätt att använda och personvänliga formulär och undersökningar som hjälper dig att få bättre data.

Skapa snabbt interaktiva formulär och enkäter genom att använda foton, videor och andra medier med Typform. Det tar det ”tråkiga” med att skapa och fylla i formulär. Du kan använda massor av ikoner från biblioteket och få dem att dyka upp.

Inte bara det, utan det finns också så många anpassningsalternativ, inklusive layouter som hjälper dig i slutändan att göra den till din egen. Du kan synkronisera svar och integrera dem med många tredjepartsappar som Slack, Google Sheets, HubSpot, Active Campaign och så många fler.

  Hur man skapar en kalender i Google Sheets

Du behöver inte ens skapa formulär från grunden, nödvändigtvis. Du kan använda en av deras färdiga mallar, och du är igång. Jag måste säga att användarvänligheten gör det otroligt värt din tid.

Du kan komma igång gratis.

Formstack

Med Formstackkan användaren skapa intelligenta och engagerande formulär som hjälper till att utföra undersökningar, samla in betalningar eller hjälpa kunder att kontakta dig.

Formstack samlar inte bara in information, utan det hjälper dig också att hantera informationen och analysera den för att förbättra din prestanda.

Några av dess nyckelfunktioner är:

 • Bygger onlineformulär
 • Automatisera arbetsflödet
 • Integrering av formulär med 40+ applikationer
 • Använda avancerade verktyg för formkonvertering för att uppnå mål
 • Anpassa formuläret för att matcha det du representerar
 • Importera formulär med ett klick
 • Använd deras dra och släpp-alternativ för att snabbt lägga till i dina formulär

Slutsats 👨‍🏫

Undersökningar och formulär anses vara ryggraden i den nuvarande världen med den ökade efterfrågan på dataanalys. Företagsägare strävar efter att säkerställa att de kan uppnå rätt resultat, men de måste använda rätt verktyg.

Läs Best Form Affiliate Program för att veta hur du tjänar pengar samtidigt som du marknadsför formulär och undersökningar.

Läs om några verktyg som förstärker din Google Sheets-upplevelse.