8 bästa Garage Sale-appar att köpa och sälja med ditt lokala community (Android och iOS)

Köp eller sälj begagnade produkter med din community med Garage sale-appar.

De produkter som du köper till dig själv tappar i värde med tiden. Dessutom kanske du inte längre vill ha vissa föremål närvarande i ditt hem. Detta betyder dock inte att de är värdelösa. Dessa oönskade föremål för dig kan vara användbara för många människor runt omkring dig.

Detta är vad en garageförsäljningsapp är avsedd för. En garageförsäljningsapp låter dig sälja dina begagnade föremål och tjäna lite pengar. Dessutom, om du är en köpare, är det också lika viktigt för dig. Som köpare kan du hitta bra erbjudanden på begagnade produkter från personer nära din plats.

En garageföre-app visar alla garageförsäljningssajter där försäljning av begagnade produkter pågår.

Det finns många garageförsäljningsappar tillgängliga för dina smartphones som vi kommer att diskutera.

Varför använda en Garage Sale-app?

Det finns flera fördelar med appar för garageförsäljning som gör dem värda att prova. Här är några viktiga skäl till varför du bör använda en garageförsäljningsapp.

#1. Sälj oönskade föremål

Dessa ger dig ett bekvämt sätt att sälja dina begagnade produkter och tjäna anständiga pengar. Detta hjälper dig också att rensa bort allt skräp och oönskade saker från ditt hem och på så sätt skapa utrymme för nya föremål.

#2. Enkel marknadsföring

Garagerea-appar erbjuder ett bättre marknadsföringsmedel för att sprida medvetenhet om din garagerea. I avsaknad av en sådan app kanske din garageförsäljning inte får mycket uppmärksamhet.

#3. Köp produkter till låga priser

Garagerea-appar låter dig utforska begagnade föremål till de billigaste priserna. Du kan jämföra priserna som erbjuds av olika säljare och på så sätt få det bästa erbjudandet.

#4. Donera föremål

Garagerea-appar handlar inte bara om att köpa eller sälja; du kan också donera onödiga produkter till behövande människor. Så, dessa hjälper dig att arbeta för en social sak också.

#5. Frakttjänster

Garagerea-appar låter dig hålla dig borta från stressen med frakt oavsett om du är köpare eller säljare. De flesta av apparna erbjuder sina egna frakttjänster för att säkerställa effektiv och säker leverans av produkter.

Låt oss utforska några av de bästa apparna för garageförsäljning.

VarageRea

VarageSale är en underbar garageförsäljningsapp tillgänglig för Android- och iOS-smarttelefoner. Det låter dig genomföra din virtuella garageförsäljning. Alla som använder den här appen måste gå igenom en granskningsprocess som är manuell.

Det låter dig kolla in medlemsbetyget samt den genomsnittliga svarstiden före försäljningen. VarageSale gör det sömlöst att skicka meddelanden och schemalägga möten.

Du kan utforska olika lokala platsannonser och filtrera kategorierna. Detta gör att du kan få en personlig upplevelse för shopping och försäljning.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Yard Sale Treasure Map

Yard Sale Treasure Map låter dig planera och navigera en rutt för varvsförsäljning nära dig. Det låter dig lägga upp garageförsäljningar eller utforska alla garageförsäljningssidor på kartan eller i en listvy.

Listorna visar dig fullständig information om webbplatsen tillsammans med fotografier. Du får även hjälp med vägbeskrivning på kartan.

Den här appen för garageförsäljning låter dig söka efter plats, dag, avstånd, etc. Du kan kolla in försäljningsbetyget samt varningar från andra personer. Yard Sale Treasure Map-appen låter dig se sidans gatuvy. Du kan också dela rutten med din familj eller vänner.

Denna app är tillgänglig för både Android och iOS.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Fastighetsförsäljning

Om du vill hålla dig uppdaterad med rikstäckande garageförsäljningar och auktioner är Estate Sales-appen perfekt för dig. Det ger dig tillgång till tusentals försäljningar över hela landet. Du kan enkelt hitta alla webbplatser.

Det låter dig söka med ditt postnummer och din plats. Det låter dig snabbt hoppa till vägbeskrivningen och dirigera en pågående försäljning. Dess anpassade filtreringsalternativ låter dig anpassa din lista och skapa en favoritlista.

Du kan ladda ner den här appen för din Android-smarttelefon eller iPhone.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Dörren intill

Nextdoor är en underbar lokal nyhetsapp och en fantastisk plattform för garageförsäljning. Den låter dig upptäcka allt som händer omkring dig, inklusive klädbyten och garageförsäljning.

Förutom garageförsäljning låter Nextdoor dig hålla koll på ditt community. Du kan få veta om olika gratissaker och erbjudanden.

Du kan också ladda ner appen för dina Android- eller iOS-enheter.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Craigslist

Craigslist är en enorm marknadsplats för garageförsäljning som låter dig köpa och sälja saker enkelt. Den täcker nästan alla kategorier där garageförsäljning är möjlig.

Craigslists Android- eller iPhone-applikation gör det snabbare för dig att hitta hundratals garageförsäljningssajter. Du kan bekvämt sälja och köpa lokalt, inklusive möbler, datorer, telefoner, böcker, konst, kläder och mycket mer.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Wallapop

Upptäck utmärkta erbjudanden eller sälj det du inte längre vill ha med Wallapop. Denna app ger dig ett snabbt och problemfritt sätt att sälja garage med din smartphone.

Wallapop är en ledande applikation som du kan ladda ner för iPhone eller Android-enheter. Det främjar rättvis handel och cirkulär ekonomi, och erbjuder därmed ett bättre sätt för hållbar konsumtion.

Den visar dig vilka begagnade produkter som är tillgängliga för försäljning nära din plats. Om du också har produkter som du inte vill ha längre kan du lista dem till försäljning.

Det låter dig skapa personliga varningar. Wallapop erbjuder även shoppingtjänster om du vill köpa eller sälja i en annan stad.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

5 mil

5miles är en underbar app som är helt gratis för att upptäcka begagnade saker och listar dina begagnade föremål. Dessutom kan du hitta lokala tjänster, en lämplig plats att bo på och mycket mer.

Med 5miles behöver du bara ta en bild av ditt föremål och lista det till försäljning. Om du vill köpa kan du utforska tusentals produkter med bara ditt postnummer eller din plats.

Det låter dig dela din annons på sociala medier med vänner eller familj. Denna applikation är helt säker att använda. Du kan läsa recensioner av säljare och köpare här.

Ladda ner appen från Play Store eller App Store för din enhet.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

OfferUp

OfferUp låter dig sälja dina begagnade prylar på några sekunder och hitta bra erbjudanden på begagnade produkter. Du kan enkelt köpa eller sälja nästan alla begagnade föremål, inklusive möbler, kläder, redskap, prylar och nästan allt.

Denna app kommer med en ryktefunktion som låter dig kolla in betyget på profilerna. Det låter dig skicka meddelanden till säljare eller köpare direkt från appen.

Om du är en säljare låter den dig skapa en unik säljarsida och bygger därmed upp din unika säljares identitet. Du kan sortera objekt med hjälp av kategorier, plats och mer.

Ladda ner OfferUp för iPhone eller Android-telefoner gratis.

 • Tillgänglig på:

 • Android

 • iOS

Avslutar!

En perfekt garageförsäljningsapp kan låsa upp många fantastiska erbjudanden på olika begagnade föremål åt dig. Du kan också ha möjlighet att sälja dina begagnade produkter och tjäna anständiga pengar.

Apparna ovan kan hjälpa dig att uppnå detta enkelt. Så prova dessa appar och bli en del av din närliggande garageförsäljning.

Du kanske också vill utforska de bästa plattformarna för att börja sälja online.