8 Bästa ”Front”-servervärden för smidigt spel

”The Front” servervärd är ett utmärkt sätt att förbättra spelupplevelsen genom att erbjuda bättre stabilitet, prestanda, tillförlitlighet, säkerhet och funktioner.

I denna moderna tid, där människor är upptagna och stressade, är spel ett viktigt underhållningssätt.

Nästan alla älskar att spela spel, och överlevnadsspel är en populär genre bland många.

The Front är ett överlevnadsspel som ger unik grafik och en större spelupplevelse.

Med dedikerade spelservrar blir spelet kraftfullare så att du kan spela spelet med dina vänner utan några avbrott.

Låt oss diskutera The Front-spelet i detalj: dess gameplay, fördelarna med att ha en server och några av de bästa The Front-serverleverantörerna.

Vad är fronten?

Fronten är ett överlevnadsspel i en öppen värld där du kan leda som motståndskämpe som kämpar för att stoppa det tyranniska imperiet. I det här spelet samlar du som överlevande resurser, bygger skyddsrum, slåss mot monster och tillverkar teknik för att avsluta ditt uppdrag.

Detta spel har utvecklats och publicerats av Samar Studio. Den släpptes den 11 oktober 2023. Den är fortfarande i ett tidigt skede så du kan få omedelbar åtkomst.

Utvecklarna har slutfört det primära spelet och det mesta av innehållet och ser fram emot deltagande och feedback. Denna process kommer att pågå i cirka 12 månader, beroende på hur nöjda spelarna är.

Gameplay

I Fronten har ett tyranniskt imperium erövrat alla regioner i världen och antar nu en global politik för medborgarna. Imperiet använder avancerade övervakningsanordningar, teknologi och en hänsynslös vilja att förändra mänskligheten för alltid.

Tro, frihet och i många fall livet tas bort av imperiet. Människor är nu på väg att förlora sina hem helt och drabbas av rädsla. De överlevande medlemmarna hoppas kunna utveckla tidsreseteknologi för att korrigera historiens gång genom att återvända till det förflutna.

I det här kriget kommer du, som huvudspelare, att engagera dig med kejserliga styrkor, rebeller, ligister och exilar i en kamp för att vinna tillbaka ditt hem och rädda liv genom att besegra det tyranniska imperiet.

The Front Game erbjuder:

 • Sandlådeliknande konstruktion: Du kan bygga baser med hjälp av flera byggnadskomponenter för att säkra dina resurser och ge skydd för att skydda dig från den skoningslösa världen. Det finns ingen gräns för din fantasi, så börja bygga unika baser av de tillgängliga resurserna.
 • Tornförsvarsfällor: Under striden kan du möta bestar, lönnmördare, kraftfulla inkräktare, flygande soldater och mer. Du kan strategiskt dirigera monster med hjälp av fällor som är utformade för att slakta dem.
 • Skapa moderna fordon: Du hittar 20 funktionella fordon, inklusive gruvlastbilar, pickupbilar, skogsbilar, attackhelikoptrar, luftvärnskanoner och mer. Du kan tillverka och styra fordonen.
 • Logiska system och kretsar: Du kan använda övervakningsenheter som infraröda sensorer och tryckplattor tillsammans med kompletta kretsar för att konstruera försvarssystem.
 • Raidera fiendens läger och baser: Du kan beväpna dig själv med närstridsvapen, sprängämnen, stridsvagnar, helikoptrar, skjutvapen och mer. Använd dessa verktyg för att raida andras olika baser och skydda ditt territorium.
 • Rekrytera följare: I det här spelet kan du använda störsändare för att rekrytera NPC:er. Dessa NPC:er sätter sina talanger för att hjälpa dig att förbättra effektiviteten i den pågående verksamheten och producera mer resurser.
 • Plantering och matlagning: Du kan tillverka vattendriven utrustning för att utveckla ett jordbrukssystem, inklusive plantering och besprutning. Dessutom kan du välja mellan flera recept för att laga mat.
 • Utforska en krigshärjad värld: Hitta förrädiska och outforskade områden, som begränsade militärbaser och underjordiska forskningsinstitut, genom att vandra genom skogar, snöland, öknar, träsk och mer. Du kommer att plundra strukturer, göra anspråk på airdrops, samla ritningar och göra mycket mer.

Varför använda ”The Front” Server Hosting?

Att spela spel med hög grafik kräver mer kraft och ett stabilt nätverk. Föreställ dig att du spelar The Front-spelet med dina vänner och vinner strider. Plötsligt upplever du ett strömavbrott eller en datoravstängning.

Som ett resultat kan du behöva starta spelet från början, och du kan förlora all data, såsom resurser, vapen, hem, etc. Varje gång du spelar på din PC måste du spara den.

För att övervinna dessa problem kan du dra fördel av spelservrar för att vara värd för ditt favoritspel. Spelservrar kan hjälpa dig på många sätt:

 • DDoS-skydd: Medan du spelar ditt spel försöker angripare stjäla din personliga information från databasen och avbryter ditt spel i mitten. Spelservrar erbjuder DDoS-skydd för att skydda din data från angripare genom att förhindra onödiga översvämningar.
 • Växla mellan spel: Med en spelserver kan du växla mellan tillgängliga spel på din server för att njuta av andra spel.
 • Installera plugins och mods: Du kommer att kräva extra fördelar när du spelar spelet, som att kommunicera med dina vänner, byta kartor och mer. För att göra det kan du lägga till plugins och installera mods.
 • Säkerhetskopiering: Servern kommer automatiskt att spara ditt färdiga spel i sin backup-mapp. I händelse av katastrof eller strömavstängning kan dina sparade spel och konfigurationer återställas för att fortsätta spela där du har lämnat dem.
 • FTP-åtkomst: Om du hyr en server får du FTP-åtkomst. Det hjälper dig att överföra filer mellan datorn och servern för att ändra mods och kartor.

Lägsta systemkrav

För att spela The Front-spelet på din PC måste du ha följande konfigurationer:

 • En 64-bitars processor och ett operativsystem
 • Intel i5 8400-processorer
 • 16 GB RAM för att stödja robusta grafiska åtgärder
 • NVIDIA GTX 1060 6GB grafik
 • En version 11 DirectX
 • 40 GB lagringsutrymme
 • En bredbandsanslutning till internet

Låt oss nu gräva i några av The Front-servervärdleverantörer.

Likgiltig Broccoli

Leta inte längre än Likgiltig Broccoli för en problemfri värdupplevelse som låter dig fördjupa dig helt i detta spännande överlevnadsskapande förstapersonsskjutspel. Släpp lös dina överlevnadsinstinkter, bygg dina fästningar och erövra The Front, allt medan Indifferent Broccoli hanterar de tekniska aspekterna sömlöst.

Indifferent Broccoli är känt för sin toppmoderna hårdvara, vilket säkerställer en spelupplevelse som är smidig och helt utan fördröjning. Deras spelservrar är utrustade med maskiner med hög RAM som ståtar med imponerande 128 GB RAM, vilket garanterar att dina äventyr i The Front är så sömlösa som möjligt.

Med strategiskt placerade datacenter i Nordamerika och Europa kan du förvänta dig högsta prestanda, oavsett var du befinner dig.

En anmärkningsvärd höjdpunkt hos Indifferent Broccoli är dess exceptionella kundsupport. Deras Discord-server är full av aktivitet, och deras dedikerade kundtjänstteam, aka ”Broccolini”, är tillgängligt dygnet runt. De är vänliga, kunniga och alltid beredda att hjälpa dig med alla utmaningar du kan möta i The Front.

Är du redo att ge dig ut på din motståndsresa mot det tyranniska imperiet The Front med en värdtjänst som är både tillmötesgående och användarvänlig?

Indifferent Broccoli erbjuder en lockande två dagars gratis provperiod, utan förskottsbetalningsinformation. Efteråt kan du fortsätta dina överlevnadsoperationer med en The Front-server för 8 spelare för bara $12 per månad.

Gå med i Likgiltig Broccoli community idag och börja överleva The Front!

Överlevnadsservrar

Hyr ditt favoritspel, The Front, från Survival Servers och få alla funktioner du behöver för spelet. Dess interna spelkontrollpanel är fantastisk, vilket gjorde det lättare för mig att anpassa och konfigurera spelservern.

Med Survival Servers kraftfulla spelpanel kan du ställa in dina serverinställningar direkt. För expertspelare erbjuder den fullständig FTP- och databasåtkomst. Dessutom kan du växla mellan tillgängliga spel på din server för att döda tristess.

Med den här värdleverantören kan du installera kartor eller mods som stöds, ändra inställningar och byta serverplats med ett webbformulär med ett klick. Du kan enkelt installera flera plugins och få tillgång till tredjepartsverktyg.

Du kommer att få automatiserade serveraviseringar, anpassade serverstarter och den senaste versionen av mods. Survival Servers erbjuder blixtsnabba NVMe SSD-enheter, de högsta enkeltrådiga benchmark AMD- eller Intel-processorerna, säkerhetskopiering av databas och mer för att stödja ditt spelande.

Varje server kommer med DDoS-skydd och serverpasslåsningsfunktioner för att säkra din spelserver från onödiga attacker. Du kommer att få serverstatus som start, stopp eller omstart. Du kan också lägga till administratörer på din server för att ta hand om vissa saker enligt de behörigheter du ger med ett enda klick.

Survival Servers är värd för sin server på olika platser över hela världen, inklusive Seattle, New York, Singapore, Los Angeles, Frankrike och Tyskland. En annan intressant sak jag hittade om denna värd är att den erbjuder anpassade startparametrar för att starta ditt favoritspel med massor av användbara funktioner och börja spela det med dina vänner.

Skaffa den här servern till ett startpris på $14,29/månad för 10 slots och 1 server.

PingPerfect

Upplev förbättrat spelande med PingPerfect server värdplattform och få expertsupport dygnet runt. Det kan omedelbart och automatiskt starta installationen av spelservern när du är klar med din registrering.

Front-spelservern kommer med 1 GB webbutrymme som du kan använda för att kommunicera med dina medlemmar, annonsera din spelserver och annat. Du måste öppna en biljett, och en av de vänliga personalen kommer att aktivera den.

PingPerfects anpassade säkerhetskopieringssystem skyddar din server och minimerar avbrott så att du aldrig förlorar data. Du kommer att få en lättanvänd spelpanel som kommer med enkla konfigurations- och anpassningsalternativ.

Som proffsspelare kan du få enkel tillgång till filwebbläsarprotokoll och FTP. Med den åtkomsten kan du snabbt överföra filer till spelservern med din favoritwebbläsare och FTP-program. PingPerfect erbjuder maskinvara av företagsklass tillsammans med de senaste lagrings- och CPU-lösningarna.

Du kan växla mellan tillgängliga spel. Värden ger ett gratis debranding-alternativ och ger en rabatt för dem som väljer branding. Den har sitt eget DDoS-skydd för att skydda din server från oönskade översvämningar.

PingPerfect är en världsomspännande leverantör av uthyrning av The Front-servern, så oavsett var du är kan du komma åt den med lägsta ping.

Priset börjar på $1,28/slot och inkluderar en 48-timmars pengarna-tillbaka-garanti.

XGamingServer

Skaffa en av premiumspelservrarna för ditt The Front-spel och njut av ditt spel med dina vänner. XGamingServer erbjuder dedikerade spelservrar och därmed dedikerad CPU, lagring, RAM, prestanda och mer.

I samma ögonblick som du lägger en beställning aktiveras den direkt och låter dig börja spela. Spelservrarna finns på de senaste Intel- och Ryzen-processorerna med NVMe SSD och 1 Gbps bandbredd. Du kommer att få DDoS-skydd som förhindrar onödiga avbrott medan du spelar.

Jag märkte att spelpanelen är baserad på pterodactyl, som kommer med kraftfulla funktioner. Den dedikerade kontrollpanelen är lätt att använda och ger dig full kontroll över dina spel- och serverfiler. Dessutom kan du konfigurera molnsäkerhetskopior och återställa säkerhetskopiorna när du vill.

Genom den anpassade panelen kan du bjuda in användare, skapa scheman och hantera MySQL-databaser, mod-hanterare, etc. XGamingServers dedikerade spelservrar finns på väst- och östkusten i Nordamerika, Singapore, Europa och Australien.

Deras kundsupport är snabb och erbjuder snabb support för dina problem. Från grundläggande serverkonfigurationer till avancerade anpassningar, dess omfattande dokumentation låter dig konfigurera och köra dina servrar enkelt med PZ-servrar.

Priset börjar på $14/månad för obegränsade spelautomater.

GG-värd

Hyr din The Front-spelserver från GG-värd och ställ in din server direkt. Det ger dig högpresterande hosting med sina M.2 NVMe SSD:er för det smidigaste spelet.

Varje server du äger kommer med kraftfullt DDoS-skydd som säkrar din data och fungerar 24/7 så att du kan spela ditt spel utan störningar.

GG Host erbjuder SFTP för att hjälpa dig få tekniska detaljer om ditt spel med logg- och konfigurationsfiler. Du kan uppgradera och nedgradera ditt abonnemang när du vill. Det ger 30-80 spelare slots och gratis 12 GB RAM.

GG Host har sina servrar i standarddatacenter över hela världen, inklusive USA, Australien, England, Brasilien, Sydafrika, Thailand, Singapore och Tyskland. Dessutom har den dedikerade servrar i Europa, Storbritannien, Thailand, Nordamerika, Australien, Hong Kong, Brasilien, Singapore och Japan.

Den främre serverhyran börjar på $31,80/månad.

4 nätspelare

Spela dina spel utan stress med hjälp av 4 nätspelare serverhosting och gör dina egna regler på din egen server. Om du letar efter en mer personlig och intensiv spelupplevelse är det ett av de bästa alternativen du har.

Du kan vara värd för privata matcher, anpassa spelreglerna och bygga en gemenskap för likasinnade. Du kommer att få kraftfulla och pålitliga servrar i din hyra. När du har slutfört din registreringsprocess kommer The Front att vara tillgänglig omedelbart.

Du kan anpassa och konfigurera dina spelservrar enligt dina krav och användning. Du kan också enkelt växla mellan serverplatser och automatiskt uppdatera servrarna för snabb hantering.

4Netplayers tillhandahåller alltid uppdaterad hårdvara, automatiska säkerhetskopieringar och supersnabba NVMe-diskar. Du kommer att få de senaste AMD- och Intel-processorerna, SSD-diskarna och ECC-RAM. Dessutom får du DDoS-skydd, redundant kraft och stabilitet.

För rutinerade spelare ger 4Netplayers full tillgång till databasen och FTP och låter dem även schemalägga sina uppgifter. Dess förstklassiga webbgränssnitt låter dig konfigurera och starta din spelserver genom att integrera mods och tillägg.

Du kommer att få unik tillgänglighet med låg latens i varje spel. 4Netplayers har datacenter över hela världen, som Portland, Dallas, San Jose, London, Paris, Mumbai, Singapore, Sydney, Kapstaden, São Paulo, West Palm Beach, Washington DC, med flera.

Priset börjar på $5,28/månad för 10 slots.

ZAP-Hosting

Om du vill spela The Front med dina vänner och uppleva spel utan fördröjning, ZAP-Hosting är ett utmärkt alternativ. Du kan hyra din egen spelserver och spela den bekvämt. Det erbjuder förbetalda alternativ, automatisk installation, kraftfull hårdvara, ett webbgränssnitt, livechatt och mer.

Konfigurationen av din spelserver kommer att vara automatisk och redo att spelas efter att du har slutfört betalningen. För kraftspelare ger ZAP-Hosting gratis FTP-åtkomst som gör att de enkelt kan utbyta data mellan din server och dator, så att du kan ladda ner din värld eller ladda upp din egen.

ZAP-Hosting har gratis DDoS-skydd som säkerställer störningsfritt spelande på ditt skrivbord. Den använder Intel E5-2650v4-processorer, en SSD-server, 328 GB DDR4 RAM och mer för att ge ultrasnabb prestanda.

Dessutom kan du uppgradera din server med dina egna mods för att anpassa spelservern efter dina behov. Med spelmolnalternativet kan du växla mellan tillgängliga spel när som helst.

Citadel-servrar

Få en fullfjädrad spelpanel med Citadel-servrar och konfigurera dina spelservrar enligt dina krav. Det låter dig installera kartor eller mods som stöds, ändra alla inställningar med ett enda klick och byta serverplats när som helst.

Citadel Servers erbjuder full kontroll över servern, och jag kunde schemalägga uppgifter, köra säkerhetskopior och skript och göra mer med lätthet. Dessutom tillät det mig att enkelt redigera serverns konfiguration med ett enda klick på en knapp. Jag kunde ändra inställningarna för servernamn för spel, visa serverloggar, ställa in administratörsbehörigheter och ändra lösenord.

Med Citadel Servers behöver du inte konfigurera ett skript eller en databas igen; du kan installera mods med ett enda klick. Du kan också byta till valfri mods direkt från din spelpanel. Dessutom kan du säkerhetskopiera dina sparade spel och filer och återställa dem när du behöver.

Dessutom kommer du att få världsomspännande nätverkstäckning på över 18 platser – Seattle, Silicon Valley, Los Angeles, London, Dallas, Frankfurt, Miami, Paris, Tokyo, Singapore, Sydney och mer.

Priset börjar på $0,43/slot/spelare.

Slutsats

The Front är ett skjutspel för överlevnadshantverk som ger dig tillgång till vapen, resurser, kartor och mer så att du kan återta ditt hem för ditt folk från det tyranniska imperiet.

Med kraftfulla spelservrar över hela världen får du värdefulla funktioner, säkerhet, hög prestanda och lägsta ping

Jag hoppas att ovanstående detaljer hjälper dig att välja den bästa spelservern för The Front baserat på dina behov och budget.

Du kan också utforska några av de bästa dedikerade spelservrarna för spelare och streamers.