8 anlita marknadsförare för att anställa bästa e-postmarknadsföringsexpert

Spread the love

Letar du efter en expert e-postmarknadsförare som kan öka varumärkesmedvetenheten? Du kanske hittar några av de bästa i dessa hyrmarknadsföringsplattformar.

Varje digitalt företag är beroende av e-postmarknadsföring för att marknadsföra sina produkter, tjänster och innehåll till sin målgrupp. Vissa skapar ett internt e-postmarknadsföringsteam för marknadsföringskampanjer. Du kan dock bara göra det om du är en e-postmarknadsföringsbyrå eller ett stort företag med kontinuerligt kassaflöde.

Små och medelstora företag och nystartade företag väljer att anlita e-postmarknadsföringskonsulter från hyrmarknadsföringsplattformar för överkomliga priser, effektivitet och flexibilitet.

Läs vidare och upptäck några av de ledande rekryteringsplattformarna för e-postmarknadsförare från vilka du kan rekrytera granskade e-postmarknadsförare för den kommande digitala marknadsföringskampanjen.

Vikten av e-postmarknadsföring för företag

E-postmarknadsföring är den billigaste formen av marknadsföring. Du kan nå ut till tusentals läsare, potentiella kunder och potentiella kunder via ett enda marknadsföringsmeddelande.

De flesta smarta digitala företag investerar måttligt i e-postmarknadsföring via interna eller outsourcade team för att öka varumärkesmedvetenheten. För att inte nämna, distributionen av personliga rabatter, erbjudanden och kuponger blir också lättare med e-postmarknadsföring.

Följande senaste marknadsstatistik om e-postmarknadsföring visar hur kritisk denna marknadsföringsmedia är för dagens företag:

 • En Statista-rapport visar att det finns 4,14 miljarder e-postanvändare globalt som skickar och tar emot 319,6 miljarder e-postmeddelanden dagligen. Samma rapport säger också att de nuvarande intäkterna från e-postmarknadsföring är 8,49 miljarder dollar, och de bör passera 10 miljarder dollar till 2023.
 • Hälften av dagens medieplanerare använder e-postmarknadsföring och antalet kommer att växa med 22% enligt HubSpot.
 • De flesta av de små företag som verkar online använder e-postmarknadsföring för att utöka sin kundbas. Siffran är 64 % enligt Campaign Monitor.

Slutligen har en marknadsundersökning av Litmus visat att 33 % av företagen kommer att öka sina e-postmarknadsföringsbudgetar.

Vad gör en e-postmarknadsförare?

I stort sett allt för att ge resultat! Men följande är standarduppgifterna som en e-postmarknadsföringskonsult skulle göra för ditt varumärke:

 • Konfigurera e-postmarknadsföringsplattformarna du använder
 • Samarbeta med ditt marknadsföringsteam för att välja visuella mönster
 • Skapa en droppkampanjplan för ditt varumärke och ställ in den i programvaran
 • Skapa transaktionsbaserade e-postkampanjer
 • Skapa ett automatiskt e-postsystem för kalla e-postkampanjer
 • Bygg en anpassad registreringsformulär för webbplats eller app för nyhetsbrev
 • Utkast till innehåll för marknadsföring via e-post
 • Granska e-postmarknadsföringskampanjer och skapa rapporter
 • Implementera A/B-tester

Hur man anlitar en e-postmarknadsförare

De flesta av hyrmarknadsföringsplattformarna erbjuder ett interaktivt anställningsflöde. Följande steg är dock gemensamma för alla marknadsplatser:

Lista dina krav

Skapa en lista med uppgifter som du vill att e-postmarknadsföraren ska utföra åt dig. Skapa till exempel kampanjer, skapa utkast till e-postinnehåll, skapa onlineformulär, granska kampanjer, skapa rapporter och så vidare.

  12 bästa söklösningar för e-handel och stora webbplatser

Sätt upp ett marknadsföringsmål

Sikta på ett mål först. Ditt mål kan till exempel vara att skaffa 1 000 nyhetsbrevprenumeranter under de första två veckorna och så vidare.

Sätt en budget

Den gyllene regeln att anlita en entreprenör för en SMB eller nystart är att följa en strikt budget som ditt ekonomi- och investeringsteam föreslår.

Utforska toppprofiler

Välj din företagsdomän eller gå helt enkelt igenom e-postmarknadsförares profiler. De flesta av plattformarna kommer att erbjuda filtreringsalternativ.

Skanna noggrant tidigare kampanjer och besök webbplatserna där de körde dessa kampanjer. När du är nöjd med några profiler, begär intervjuer.

Börja med ett testprojekt

Börja med ett engångsprojekt med en liten budget. Här kommer du huvudsakligen att utvärdera förmågan till kreativitet, teknisk expertis och innehållsskapande forte.

Så, e-postmarknadsföring blomstrar! Vill du också hoppa på denna tillväxttur och få ditt företag att glänsa? Starta e-postmarknadsföring idag! Du kan få några hjälpande händer från följande hyrmarknadsföringsplattformar.

GrowTal

Att hitta en skicklig e-postmarknadsförare kan vara svårt men du kan inte kompromissa med det för effektiva och framgångsrika kampanjer. GrowTal är en populär plattform som hjälper dig att anställa kvalificerade e-postmarknadsförare för att skapa, optimera och hantera e-postkampanjer.

Genom den här webbplatsen kan företag få kontakt med e-postmarknadsförare som kan utveckla marknadsföringsstrategier, skriva fantastiska kopior och skicka dem till prenumeranters inkorgar.

Du kan anlita proffs för att ta hand om potentiella kunder, konvertera trafik, utbilda prenumeranter och öka kundlojalitet genom återkommande köp. Dessutom är dessa marknadsförare experter på att köra sofistikerade verktyg för automatisering av e-postmarknadsföring som ActiveCampaign, HubSpot, Pardot och Marketo.

GrowTal äger hela anställningsprocessen åt dig så att du inte behöver slösa bort din värdefulla tid på att intervjua och korskontrollera referenser. Eftersom alla e-postmarknadsförare på denna plattform går igenom en kraftfull förhandsgranskning, kan du välja vem som helst utan att oroa dig för deras expertis.

Marknadsförare Hyr

När det gäller snabbare affärstillväxt, kundbehållning och ökad e-postkonvertering behöver du en erfaren e-postmarknadsföringsproffs. MarketerHire är marknadsföringstalangplattformen där företag kan hitta och anställa frilansare på begäran.

Du kan dela ditt företags storlek, bransch, typ av marknadsförare, anställningsbudgetintervall, möjlig projektlängd, engagemangsnivå och typ av anställning. Fortsätt sedan för att hitta en stjärnartist som kan ta ditt varumärke till nästa nivå.

På den här webbplatsen tar det bara 48 timmar att hitta den perfekta marknadsföraren som passar dina affärsbehov. Byråer kan också boka in en kostnadsfri konsultation och diskutera dina personalbehov och potentiella lösningar.

Det finns ytterligare fördelar med att använda denna plattform för att anställa marknadsförare. Till exempel, om du behöver mer än en e-postmarknadsförare för ditt team, kan du anställa två eller flera e-postmarknadsförare från den här plattformen och få 10 % rabatt. Det betyder mer framgång med mindre kostnader.

Mayple

Ditt företag behöver perfekta marknadsförare för perfekta marknadsföringsstrategier. Från Mayple kan du få skickliga marknadsföringsfrilansare som blev granskade baserat på demonstrerade resultat. Nu finns det ingen anledning att vara beroende av säljpresentationer och recensioner för att få tillgång till de färdigheter som en marknadsförare besitter.

  Så här delar du en statisk ögonblicksbild av din Google-kalender

Det låter dig kategorisera marknadsförare baserat på deras expertis, plats, bransch och år av erfarenhet. När du delar dina behov använder Maple AI-teknik för att gå igenom sitt globala nätverk av uttömmande e-postmarknadsförare för att hitta den bästa matchningen.

Oavsett om du tillhör en SMB eller Fortune 500, kommer du att dra nytta av denna webbplats. Från denna plattform kan företag även få VIP-support i olika stadier av anställning och ledning.

Frigöra

Med FreeUp kan du hitta förhandsgranskade och högst rankade frilansande e-postmarknadsförare från USA och andra länder. Att anställa frilansare på den här plattformen är superenkelt.

Individer och företag kan skapa ett gratis konto på FreeUp och få tillgång till experter på e-postmarknadsförare. Svara sedan på några frågor för dina exakta kompetenskrav för att komma tillbaka från teamet inom en arbetsdag. När de presenterar dig för idealiska frilansare kan du ställa in en kort intervju med dem för att slutföra anställningen.

Marknadsförare som finns här kan hjälpa dig att skapa en e-postmarknadsföringsstrategi, regelbundet skicka e-postmeddelanden, skriva e-postmeddelanden, starta kampanjer för nya prenumeranter och använda e-postmarknadsföringsverktyg, såsom Mailchimp, InfusionSoft, Aweber, Constant Contact och många fler.

Nära

Nystartade företag och företag kan hitta lämpliga latinamerikanska e-postmarknadsföringsspecialister från Near. Från den här webbplatsen kan du hitta och intervjua frilansande proffs för att få någon anställd för ditt företag inom 21 eller färre dagar.

Här finns experter på strategiläggning, utveckling och genomförande av e-postmarknadsföringskampanjer. Alla frilansare som finns här talar engelska och är experter på att hantera nödvändiga verktyg och teknik.

Därför bör du inte ha några problem med att ta emot dessa mycket skickliga marknadsförare i ditt team. Dessutom kan företag spara upp till 70 % på sina löner genom att anställa motiverade kandidater från Near.

Tillväxtkollektivet

Oavsett vilka behov du har när det gäller e-postmarknadsföring kan Growth Collective förse dig med förhandsgranskade och on-demand konsulter för e-postmarknadsföring. När du delar dina behov om projektet och målen kommer plattformen att matcha dig med lämpliga frilanskonsulter inom en dag.

Du kan träffa proffsen från dess utvalda talangpool. Beroende på ditt företags efterfrågan kan du skala upp eller ner laget. Dessutom är det inget krångel att engagera sig med frilansare genom långtidskontrakt.

På Growth Collective får användarna också en transparent prissättning med en väldefinierad arbetsomfattning och fast vecko- eller månadsprissättning.

Traktion

Traktion är en dedikerad och förstklassig plattform som endast främjar de bästa e-postmarknadsförare. Entreprenörerna från dessa plattformar har säkrat projekt från toppmärken som Monzo, SAGA, Universal Music Group, etc.

Du kan spara mycket tid när du anlitar från Traktion eftersom du inte behöver vetera rekryterna själv. Plattformen har redan intervjuat och testat de e-postmarknadsförare som dyker upp på denna webbplats.

Du kan anställa en talang för marknadsföringstillväxt från den här plattformen med några få klick som nämns nedan:

 • Att välja en projekttyp
 • Att välja expertis som B2B-marknadsföring, Drip-marknadsföring, A/B-testning, etc.
 • Skapa ett månatligt budgetintervall
 • Dela kort om projektet
 • Till sist, lämna in några företagsuppgifter
  Varför fjärrkontrollerar din TV dina LED-lampor?

Fjärrkontroll Ok

Remote Ok är en fjärrjobbwebbplats för frilansare och nördare. Här kan du leta efter några enastående e-postmarknadsförare som levererar resultat. Registrera dig bara för en arbetsgivarprofil och börja rekrytera e-postmarknadsförare från en pool av 350+ entreprenörer.

Under den första sökningen kan du lägga till avancerade filter som språk, färdigheter i sociala medier, färdigheter i grafisk design och så vidare.

Om du verkligen är upptagen och inte har tid att veterinära profiler kan du helt enkelt lägga upp ett distansjobb på Remote Oks jobbbräda. Frilansarna kommer att interagera med de upplagda jobben, och du kommer utan ansträngning att hitta en handfull profiler att välja mellan.

Remote Ok visar utarbetad professionell information om sina entreprenörer som nationalitet, hemvist, webbplats, LinkedIn, färdigheter, språkflytande, per år eller per timme lön, etc.

För- och nackdelar med att anlita en e-postmarknadsförare

Fördelar

 • Du behöver inte anställa en eller flera e-postmarknadsförare, hantera dem, betala månadslöner etc.
 • Eftersom du kommer att använda entreprenörer för e-postmarknadsföring under en begränsad tidsram, sparar du mycket, och processen är också överkomlig.
 • Du kan rekrytera några e-postmarknadsföringskonsulter, skapa de marknadsföringskampanjer du behöver, utbilda interna anställda och sedan avsluta kontrakt med entreprenörer.
 • Om marknadsföraren inte levererar resultat enligt en avtalad tidsram kan du avsluta kontraktet och anställa en ny e-postmarknadsförare.
 • De kommer med olika expertis inom e-postmarknadsföring, och du kan utnyttja dessa erfarenheter för att växa ditt företag.

Nackdelar

 • Tillgänglighet och engagemang för ditt projekt är de största utmaningarna för alla välrenommerade e-postmarknadsföringskonsulter.
 • Du måste använda en mycket säker och behörighetsbaserad samarbetsarbetsyta för att skydda affärsdata.
 • Du måste övertala entreprenören att underteckna ett sekretessavtal i konfidentialitetssyfte.
 • Ansedda e-postmarknadsförare kan öka ersättningen ofta.
 • Om du behöver tjänster på plats kommer anställningsomfånget att bli verkligt begränsat.

Hyr en e-postmarknadsförare: Författarens anteckning

Om du är ett nystartat företag eller SMB och fokuserar på intäktstillväxt, kan du flytta några av dina marknadsföringsbudgetar till e-postmarknadsföring. Säkert kommer du att få en handfull leads och prospekt från denna marknadsföringskanal. Det kommer också att vara mycket prisvärt än någon annan marknadsföringskanal.

Om du nu föredrar att överlåta e-postmarknadsföringsuppgiften till experter som kan få in några resultat inom en rimlig tidsram, prova e-postmarknadsföringskonsulter.

Alla hyrmarknadsföringsplattformar som nämns i den här artikeln är de bästa valen. Jag skulle dock börja med plattformar som GrowTal, Remote Ok, FreeUp och Growth Collective.

Avslutar

Nu vet du vilka som är de populära och pålitliga plattformarna för att intervjua och anställa e-postmarknadsförare för alla digitala företag. Besök helt enkelt dessa plattformar, välj företagstyp och gå igenom hundratals granskade profiler.

När du anställer någon som e-postmarknadsförare, glöm inte att gå igenom checklistorna för att anställa rätt kandidat som nämns ovan i den här artikeln.

Nästa steg är stadier av kontraktshantering och populära kontraktshanteringsprogram för ditt företag. Läs för att förstå hur kontrakt kan hjälpa dig att skydda konfidentiell affärsdata när du anställer frilansare och entreprenörer.