7 presentplattformar för anställda för att säkerställa en lyckligare arbetsplats

Gåvor är det perfekta sättet att visa känslor och känslor eller uppskatta någons ansträngning. Är det inte rätt?

Uppskattning för god arbetsmoral kommer att öka personens självförtroende samt motivera personen att arbeta ännu hårdare. Att uppskatta någon förmedlar budskapet att vilken ansträngning personen lägger ner är betydelsefull och har betydelse.

Dessutom höjer ge presenter till anställda moralen, hjälper till att förbättra teambindningen och säkerställer en gladare arbetsplats. Att höja någons moral kommer också att förbättra deras arbetserfarenhet och höja den anställdes produktivitet. Så uppskattning genom gåvor kommer att ha en positiv inverkan på ett företags framgång.

I evigheter märks detta att en gladare arbetsplats leder till gladare medarbetare. Medarbetarna är mer engagerade i en gladare och hälsosammare miljö än i en vanlig miljö.

Att välja en passande present för att skänka dina anställda är en utmanande uppgift att ta sig an. Flera presentplattformar för anställda är tillgängliga för att hjälpa dig välja vad som är lämpligt för anställda.

Här kommer vi att försöka lösa alla tvivel angående tillfälliga gåvor till anställda, förmåner och vilken typ av gåvor som är lämplig – följt av de översta plattformarna för gåvor till anställda. Låt oss fördjupa oss i det.

Exakt vad är ett tillfälligt presentprogram för anställda?

Du kanske inte vet vad du ska göra åt ett initiativ att ge gåvor till anställda. Ett sätt att visa medarbetarna hur mycket du uppskattar deras hårda arbete är genom tillfälliga eller säsongsbetonade gåvoinitiativ. Ordet ”ibland” betyder att gåvor ges slumpmässigt och inte enligt ett fastställt schema.

Under semestern kan du ge dina anställda presenter med semestertema. Du kan också köra en presentplan utan att planera den i förväg. Detta kommer att överraska arbetarna och göra dem glada. Kulturen att ge gåvor till anställda hjälper dem att undvika konflikter på jobbet och sänker deras stressnivåer på jobbet.

Att ge dem gåvor visar att du uppskattar vad de gör för att göra företaget framgångsrikt. Denna typ av validering gör arbetsplatsen till en gladare plats där människor känner sig fria att arbeta. Presentutdelningsprogram för anställda hjälper ditt företag att bli mer produktivt och framgångsrikt.

Vilka är fördelarna med att ha en kultur som ger anställda?

Många företag har anammat en gåvakultur för anställda för att uppnå en gladare och hälsosammare arbetsplats. Det finns flera fördelar, som inkluderar:

 • Förbättrar medarbetares relationer: En uppskattning genom gåvor gör en anställds dag minnesvärd. Arbetare kommer att veta att du förstår dem mycket väl, vilket leder till en positiv relation med dig.
 • Tillhandahåller validering: Medarbetarnas gåvokultur försäkrar arbetarna att de också är en viktig del av företaget. Validering i vissa intervall hjälper medarbetarna att bli mer produktiva och innovativa.
 • Ökar engagemanget: Presenter berikar sinnet med mer glädje, vilket ytterligare hjälper anställda att hantera och tackla stress på arbetsplatsen snabbare. Ett positivt sinne är alltid innovativt, vilket leder till produktiva resultat och förbättrar det övergripande engagemanget.
 • Förbättra lojalitet: Uppskattning gör alltid ett band mellan två personer friskare. Gifting stärker också det professionella bandet mellan dig och dina teammedlemmar. Att stärka banden ökar dessutom graden av lojalitet bland dig och dina arbetare.
 • Ökar moralen: Att ge anställda som gåva för de prestationer som anställda uppnått kommer att få anställda att känna sig uppmärksammade, uppskattade och självförsörjande, vilket kommer att höja deras moral.
 • Ökar produktiviteten: Minskad stressnivå ökar intresset och gör dig mer fokuserad på ditt arbete. På samma sätt kommer de anställda att hålla fokus. Som ett resultat kommer effektiviteten att öka tillsammans med produktiviteten. Gåvor får arbetarna att känna sig önskade, och arbetarna är sannolikt mer självsäkra och motiverade. Allt detta leder till en ökad produktivitet.

Låt oss prata om lite etik kring gåvor på arbetsplatsen för att göra ögonblicket minnesvärt för en livstid för den anställde.

Vad är etiken för att ge gåvor på arbetsplatsen?

Ibland kan det vara svårt att ge presenter på arbetsplatsen, och du måste bryta isen för att tänka kreativt. Du kanske undrar vilken typ av gåva den anställde skulle älska att få och hur man ger presenter på jobbet.

En lämplig gåva till anställda ger dem energin att arbeta ännu hårdare och uppmuntrar ytterligare till att fortsätta. Det hjälper dem också att hålla sig fokuserade och motiverade. Å andra sidan gör en olämplig gåva att de anställda känner sig otillräckliga och otillräckliga.

När du ger presenter till dina kunder eller anställda, håll alltid dessa punkter i minnet nedan:

 • Ge aldrig gåvor till dina överordnade.
 • Undvik att ge presenter inom prestationsgranskningens tid.
 • Välj ett objekt som speglar dina avsikter professionellt.
 • Välj en grupppresent med resten av ditt team. Gruppgåvor konsoliderar arbetet och tenderar att öka den personliga påverkan på mottagaren.

Var inte för personlig och spendera inte för mycket. Kunden kan känna sig utnyttjad eller manipulerad av din gåva, så att fastställa lämpliga yrkesgränser är obligatoriskt. Undvik favorisering genom att ge bara en person som gåva och försök att behandla alla lika.

Att alltid välja liknande presenter till alla mottagare är oerhört viktigt. Ett kort med en formell tacksägelse är vanligtvis perfekt och budgetvänlig. Du kan också skicka ett presentkort så att mottagaren kan spendera det på vad de tycker om enligt sina önskemål.

Varför behöver företag hjälp från en presentplattform för anställda?

Dessa plattformar är ett lämpligt tillvägagångssätt för entreprenörer att stärka sitt professionella band med sina anställda. Det är dock lättare att vara kreativ när man springer brett, fysiskt eller metaforiskt. Huvudsyftet med gåvor till anställda är att uppmuntra de anställda att prestera bra genom att lägga all den ansträngning som lagras inom dem.

Presentplattformar för anställda gör det enklare att välja lämpliga presenter till dina anställda. Denna plattform kommer att se till att alla behov uppfylls utan att slösa bort din tid. Olika typer av skräddarsydda presenter finns tillgängliga från vilka du måste välja vilken som passar dina behov exakt.

Här är några presentplattformar som låter dig samtidigt spara dyrbar tid och välja en unik och lämplig present till dina teammedlemmar.

Snappy

Snappy ger ett enkelt och sömlöst användargränssnitt. Att skicka presenter till anställda kommer att få dem att känna sig önskade och speciella. Du kan skicka en present när som helst, oavsett tillfälle, antingen en födelsedag eller en festival. Snappy är din följeslagare för att sprida glädje och skapa en gladare arbetsplats.

Ett stort utbud av presentkollektioner med tusentals uppdaterade presenter finns tillgängliga. Man kan välja vad man vill ge efter deras bekvämlighet. Baserat på data och trender håller modeexperter det alltid uppdaterat.

Med Snappy kan du skicka presenter till dina anställda, vilket får dem att känna igen sig. Erkännande uppmuntrar alltid en individ att prestera bättre genom att ge sitt bästa. För att underlätta för kunderna finns Snappy tillgänglig i både mobil och stationär version.

Gåvor nås via många kända och kända varumärken som Amazon, Best Buy, etc. Systemet är även formaterat med en tacklapp där du kan lägga till ett budskap som du vill förmedla.

SnackNation

Huvudsyftet med SnackNation är att hjälpa dig skapa en vänlig och avslappnad miljö bland dina anställda. Anpassa dina kontorssnacks efter allas önskemål enkelt med hjälp av SnackNation.

Snacks mellan arbetstiderna ger energi till den anställdes prestation och gör alla energiska igen. Hälsosamma mellanmål förbättrar och uppmuntrar medarbetarnas produktivitet och skapar hälsosamma sociala band.

Du kan skapa din unika mix efter din medarbetares unika smak. SnackNation ger bränsle till de anställda genom att tillhandahålla läckra och hälsosamma mellanmål, och att tillhandahålla mellanmål däremellan visar att du bryr dig om deras hälsa och aptit. Anställda måste också mumsa på sig en snabb tugga för att prestera avsevärt.

Karamell

Goody hjälper dig att välja unika presenter till dina anställda som kommer att höja din medarbetares moral. Det gör allt enkelt och snabbt, från att skänka en anställd individuellt till hela företaget, att välja ett snyggt kort för alla tillfällen och lägga till ett textmeddelande som du vill förmedla, tillsammans med andra funktioner, allt stöds av Goody.

Goody ger dig tillgång till utvalda presenter som dina anställda kommer att älska att få. Du kan schemalägga automationspresentationsfunktioner för anställda eller kunder. Anställda kan byta mot alternativ om de behöver hjälp med att hitta den gåvavärda. Supportteamet är alltid ett sms eller ett samtal bort för att lösa alla dina frågor.

Baudville

Uppskattning av de anställdas insatser kan bli lättare med hjälp av Baudville. Perfekta presenter kan öka medarbetarnas engagemang och driva dem att bli deras bästa.

Baudville hjälper till att skapa en glad, hälsosam och innovativ arbetsplats för dina anställda. Erkännande av ens förmåga kan öka motivationen att prestera ditt bästa.

Baudville fokuserar främst på engagemang och erkännande av en individ. Engagerade medarbetare är mer fokuserade på företagets framgång.

Tillfälle, budget och kvantitet spelar ingen roll när du väljer ut gåvorna enligt din medarbetares val. Säkerställ en minnesvärd upplevelse för dina anställda genom att välja den perfekta presenten till dem med Baudville.

Blueboard

Blueboard ger dig många valmöjligheter för att hitta det du behöver. Du kan uttrycka dina känslor genom en belöning eller en gåva. Du kan skicka presenten direkt till din medarbetares inkorg på några sekunder. Anställda kan också bläddra igenom samlingen och välja en passande present till dem.

Att tillhandahålla en hälsosam och glad miljö på arbetsplatsen är det primära syftet med Blueboard. Att låta arbetarna ändra sina tankar mot en avslappnad miljö är den bästa gåvan man kan ge.

Gör dina gåvor minnesvärda genom att låta anställda skapa minnen genom att få nya erfarenheter. Kvalitetstid är vad alla vill ha nuförtiden. Få dina anställda att njuta av kvalitetstid med budgetvänliga Blueboard-semesterplaner.

Giftogram

Att söka efter ”den perfekta presenten” tar avsevärt mycket tid i anspråk. Förenkla dina gåvoprocedurer med ett Giftogram-presentkort, så att mottagarna kan välja presenter efter sina önskemål.

Giftogram ser till att alla älskar gåvan. Fördesignade Giftogram-kortkataloger med färgglada semesterdesigner finns tillgängliga. Antingen kan du välja en eller så kan du skapa en med hjälp av designverktygen i appen.

Att skapa den som är i ditt sinne kommer att vara roligt och unikt. Du kan lägga till ditt företags logotyp gratis, välja design och färger, och även lägga till ett meddelande för alla enligt ditt val.

Giftogram låter dig skicka digitala kort i bulk utan att betala en extra krona. Schemalagda presentkortsfunktioner och hundratals varumärken är också tillgängliga. Det användarvänliga och lättanvända gränssnittet låter användare hantera presentkortsprogrammet enkelt och snabbt inom några minuter. Här kan du vara säker på att uppleva fantastisk kundservice.

Bylte

Gör din design- och köpprocess sömlös med Swag. Du kan köpa allt från sweatshirts till snygga flaskor för enskilda eller hela teammedlemmar. Swag gjorde allt väldigt enkelt och snabbt.

Swag tillåter dig att designa din box på egen hand. Istället för att välja från kollektionen kan du till och med designa för att få det att se unikt ut. Det är ett kreativt och roligt sätt att visa dina anställda att du bryr dig. Du kan välja de saker du vill ge dina teammedlemmar tillsammans med en stressfri leverans.

Designa din unika swag-låda genom att bara följa dessa enkla steg:

 • Bläddra igenom den fantastiska samlingen av Swags breda utbud av produkter och lägg till produkter som du behöver i varukorgen.
 • När du har lagt till i kundvagnen klickar du på knappen ”Bygg en låda”.

Här är din swagbox klar för leverans. Swag skapar en lättanvänd miljö för sina kunder. Ett alternativ för leverans över natten är också tillgängligt vid behov. Swags API stöder sömlös automation, vilket gör Swag ljusare, digitalare och ett bättre alternativ.

Slutsats

Sammanfattningsvis vill alla arbeta på en plats som hjälper dem att hålla sig friska och lyckliga. Det bästa du kan göra är att uppskatta dina anställdas ansträngningar för att göra arbetsplatsen hälsosammare och gladare. Medarbetargåvor är ett bra sätt att visa din uppskattning för dina anställda och göra kontoret till en gladare plats att vara på.

I slutändan uppmuntrar en bra arbetsmiljö medarbetarna att tänka utanför ramarna och vara kreativa, vilket leder till mer produktivitet. Indirekt kommer att ge gåvor till anställda att åstadkomma bra förändringar som hjälper företaget att bli mer framgångsrikt.

Du kan också utforska de bästa plattformarna för att skapa digitala certifikat för att belöna dina anställda.