7 bästa pålitliga samtalslösningar för att förbättra kundernas förtroende och förtroende

Vill du att fler av dina kunder ska ta emot dina telefonsamtal? Använd betrodda samtalslösningar för att undvika att bli markerad som skräppost av operatörer och användare.

Hur många gånger har det hänt att du ringt en kund för att få feedback, och de inte hämtade den för att de trodde att det var spam?

Fråga ditt telefonteam så vet du att det har varit många incidenter som denna. Så vad kan lösningen vara? Använder betrodda samtal.

Vad är Trusted Calling?

Trusted calling är tekniken för att visa mottagaren att samtalet kommer från en pålitlig källa, helst ett företag. Det talar också om för dem att ett telefonsamtal inte är skräppost. När företag väljer pålitliga samtalslösningar kan de få sina telefonnummer registrerade och verifierade.

Dessutom skyddar det deras nummer från att bli felmärkt som sannolikt spam. Det har en övergripande positiv inverkan på ditt företag genom att öka antalet besvarade samtal.

Vikten av verifierade telefonnummer

Att använda verifierade telefonnummer för affärssamtal är mycket viktigt. Eftersom du behöver dessa siffror för att dela företagsuppdateringar, kampanjkuponger och lukrativa erbjudanden, är det bäst att undvika att använda slumpmässiga nummer och bara välja de verifierade.

Telefonverifiering är nödvändig för att skydda ditt företags rykte från bedrägliga aktiviteter. Bedragare döljer ofta sitt eget nummer och använder andras telefonnummer för olagliga aktiviteter. Som ett resultat markeras dessa nummer som spam av användarna. Verifierade telefonnummer kan skydda dig i sådana scenarier.

Vad är SHAKEN/STIR-protokollet och varför är det avgörande

SHAKEN står för Signature-based Handling of Asserted information using toKENs, medan den fullständiga formen av STIR är Secure Telephony Identity Revisited. Tillsammans är SHAKEN/STIR en kombination av protokoll för att bekämpa spoofing av nummerpresentation,

Dessa protokoll arbetar tillsammans för att säkerställa äktheten av ett samtal och bekräfta att nummerpresentationsinformationen matchar den faktiska uppringaren. Enligt FCC (Federal Communications Commission) måste alla leverantörer av telefontjänster använda denna tjänst. Detta protokoll är viktigt på grund av följande skäl:

  • Det hjälper till att bygga förtroende hos kunderna och ökar telefonsvarsfrekvensen i stor utsträckning.
  • STIR/SHAKEN-protokollet skyddar legitima företags rykte. Den tilldelar dem en hög poäng för att säkerställa att dessa samtal inte felmärks som spam.
  • Den autentiserar inkommande samtal till en användares nummer och blockerar oönskade spamsamtal även innan den når mottagarens telefon.
  • Detta protokoll upptäcker också robosamtal som innehåller förinspelade meddelanden och markerar dem som potentiellt bedrägliga samtal. Den tilldelar dem ett lågt betyg för att hindra dem från att nå användarnas telefoner.

Nu utforskar vi några av de bästa pålitliga samtalslösningarna att välja för ditt företag.

Aloware

Blir dina samtal blockerade av operatören? Med Aloware pålitlig samtalslösning kan du se till att fler människor tar emot dina affärssamtal. Den implementerar STIR/SHAKEN och A2P 10DLC-protokoll för att erbjuda dig rätt nummerpresentation och en bock när du ringer dem.

Företag kan få verifierade telefonnummer från den här lösningen så att numren inte verkar vara misstänkta. Detta leder till en högre anslutningshastighet och ökat kundförtroende. Med Aloware kan företag också enkelt registrera sig för skräppostförebyggande åtgärder som STIR/SHAKEN och A2P 10DLC för att hålla sig kompatibla.

Det hjälper dig också att bygga upp ditt rykte och undvika att bli markerad som skräppost av användare. Sålunda ökar SMS-leveransen, och upphämtningshastigheten ökar.

Twilio

Twilio erbjuder SHAKEN/STIR-baserade betrodda samtal för att öka din svarsfrekvens. Du kan använda detta som ett användbart verktyg för att bekämpa olagliga robocall. Använd den för att registrera nummer för röstsamtal med SHAKEN/STIR-protokollet.

Med bestyrkandet av detta protokoll kommer alla samtal du ringer från de registrerade numren att visas med taggen ”Caller Verified” på mottagarnas mobil. Även om ditt nummer har markerats som skräppost kan du åtgärda situationen med den här lösningen.

Twilio erbjuder dig också en chans att förbättra ryktepoängen för telefonsamtalen så att kunderna har en anledning att ta emot dina samtal igen. Dessutom har denna lösning Trust Hub-funktionen som låter dig bli verifierad på alla kanaler.

MightyCall

Om du vill ha en pålitlig anslutning för ditt företag med nummerpresentation, gå för MightyCall. Denna heltäckande lösning säkerställer inte bara hög kundnöjdhet utan skyddar också ditt företag från robosamtal.

Därför kan du välja det för att säkra dina kommunikationskanaler och samla dina kunders förtroende. En av de interna funktionerna i MightyCall är autentisering av nummerpresentation.

Detta system visar en ”verifierad” status i samtalsloggarna för autentiska och icke-spamsamtal. Dessutom förbättrar det legitima företags rykte genom samtalsäkthet och minskar risken för bedrägliga samtal.

Nummerpresentation rykte

För alla företag är det avgörande att känna till ryktet för sina utgående telefonnummer. Nummerpresentation rykte är en kraftfull lösning som låter dig testa STIR/SHAKEN Attestation Level.

När du är helt medveten om att dina samtal får rätt attestnivå kan du mäta dina agenters prestanda. Denna nivå är direkt kopplad till samtalsleverans. Därför låter dess bedömning dig veta om numren är certifierade av OCN och transportörer eller inte.

Dessutom gör det att du kan ta reda på flaggor över stora samtalsblockerande appar. Flaggameddelanden i realtid och massuppladdningar av telefonnummer för betygsövervakning är också tillgängliga på den här plattformen.

DNC.com

DNC.com är en robust lösning som skyddar ditt företags rykte samtidigt som du behåller förtroendet och ökar svarsfrekvensen. Det förhindrar samtalsblockerande appar och skräppostetiketter från att skada förtroendet för dina samtal.

Denna lösning för samtalsleverans gör att du kan hantera alla dina företagsnummer från en enda instrumentpanel och kontrollera hur mottagarna ser och tar emot dina samtal. Den erbjuder också funktioner som kan ta bort den sannolika statusen för spam från dina telefonnummer som redan har markerats så.

Bortsett från dessa finns även ett varumärkesnummer som innehåller företagsnamnet (upp till 32 tecken visas på vissa operatörer) och logotypen. Detta låter dig nå 400 miljoner+ enheter i USA.

Sinch

Genom att välja Sinch som din betrodda samtalslösning kan du hjälpa kunderna att veta identiteten på den som ringer. Det låter dig minska antalet robosamtal och öka svarsfrekvensen för samtal genom att bygga upp kundernas förtroende.

Genom att använda STIR/SHAKEN-intyget för den här lösningen kan du förbättra ditt rykte och samtidigt göra dina kunder bekväma med att svara på dina samtal. Det hjälper dig att bekämpa falska uppringare som stör dina konsumenter.

När ditt samtal visas med en bock eller texten ”Caller Verified” fastställs värdet på röstsamtalen. Denna lösning minskar också robosamtal och förhindrar att legitima samtal markeras som skräppost.

Ytel

Vet du att kunder är mer benägna att svara på ett samtal om det kommer från en pålitlig källa? Det är rätt. Men hur bevisar man att samtalet går att lita på? Använder sig av Ytelkan du öka din svarsfrekvens och hindra människor från att ignorera dina affärssamtal.

För att förhindra att dina telefonsamtal blir felmärkta som skräppost kan du registrera dina telefonnummer hos Ytel. Sådana etiketter kan också tas bort från dina befintliga telefonnummer. Den här lösningen tillhandahåller också ett märkt nummerpresentation tillsammans med en verifierad bock.

Eftersom dessa kommer att visas på mottagarens display och samtalslogg kan de vara säkra på källan. Du får också möjligheten att lägga till din företagslogotyp till nummerpresentationen och nämna anledningen till att du ringer i stödda fall.

Slutsats

För företag är det viktigt att få sina telefonnummer verifierade för att få sina kunders förtroende. Att använda betrodda samtalslösningar är ett tillvägagångssätt som de kan välja för att inte bli taggade som skräppost.

Här har vi sammanställt en lista över de bästa pålitliga leverantörerna av samtalstjänster. Du kan kolla in deras funktioner och välja den som passar bäst för ditt företag. Om du är intresserad kan du läsa om de bästa VoIP-telefonsystemen för moderna företag.