7 Bästa Minecraft Server Hosting Providers Med Mod Support

Minecraft har kommit långt sedan lanseringen 2009 och blivit ett av de mest sålda och effektfulla spelen genom tiderna, även efter 14 år.

Om du har spelat det här sandlådespelet måste du veta att det fortfarande får regelbundna uppdateringar och nya funktioner från Mojang.

Det är den dedikerade fanskaran till Minecraft som skapar mods för spelet och ger ditt spel krydda genom att ta din upptäcktsfärd till okänt territorium.

Mods i Minecraft förvandlar ditt vanliga landskap av överlevnadsspelet till ett spännande spel och låter dig utforska nya saker medan du börjar bygga din bosättning.

Men inte alla Minecraft-servrar låter dig spela med dessa mods.

Och det är därför jag har kommit med en lista över de bästa Minecraft-servervärdarna med mod-stöd.

Så låt oss utforska varje leverantörs lista, nyckelfunktioner och fördelar och några viktiga aspekter som hjälper dig att välja servern på ett klokt sätt.

Vad är en Mod?

Om du har spelat videospel online måste du ha stött på termen ”mod” ganska ofta, och det är i grunden en kort form av modifiering.

Det är termen som ges till spelaren eller användargenererat innehåll och tillägg som läggs till i spelet för att modifiera spelet, grafiken eller andra aspekter av spelet.

Inte bara utvecklarna av ett visst spel bygger mods utan också spelets community av användare eller spelare för att förbättra den övergripande spelupplevelsen. Att introducera mods i spel som Minecraft kan vara så enkelt som att lägga till nytt gräs, färger eller textur eller så komplext som att lägga till unika samlarföremål, block, kartor eller föremål i spelet.

I många fall underlättar modden även tillägget av en ny karaktär eller det anpassade utseendet på en karaktär i spelet. Mods tillåter också öppna spel att få ett nytt liv och förlänga deras totala livslängd. Genom att introducera nya karaktärer, kartor eller texturer hjälper moddarna ofta till att återuppliva ett spels popularitet.

Mods är lätt tillgängliga på internet, och du kan enkelt ladda ner och installera dem på din spelserver. Vissa spel, inklusive enspelar- och multiplayerspel, kommer med officiella moddingverktyg, vilket gör det lättare för spelare att installera modden.

Dessutom finns moddar i olika typer, och det finns vissa typer som kan förändra hela spelet till något annat. Många utvecklare uppmuntrar modifiering i spel, och det finns många spelstudior som förser utvecklare med verktyg för att hjälpa dem modifiera många spel.

Det finns dock vissa spel där att lägga till mods kan orsaka upphovsrättsproblem eller säkerhetsrisker. Så, vissa spelare och värdleverantörer föredrar dem inte.

Minecraft Mods: Hur kan de ändra spelupplevelsen?

Minecraft-moddar hänvisar till de olika typerna av tillägg eller ändringar som utvecklare och spelentusiaster gör i spelet för att skapa en ny spelupplevelse. Dessa mods beskriver i princip processen att lägga till en mängd olika anpassade föremål till spelet för att modifiera spelets mekanik, innehåll och bilder.

Källa: Sportskeeda

Det centrala konceptet bakom Minecraft är att krydda spelets omgivningar och locka spelare att utforska spelets nya landskap. Mods låter dig också förlänga spelets livslängd och låter spelare förbli engagerade utan att bli uttråkade med hur spelmekaniken fungerar.

Mods i Minecraft finns i olika varianter av former och former.

  • Vissa mods låter dig lägga till nya block, föremål, djur, träd och olika andra i spelet.
  • Vissa Minecraft-moddar förändrar helt mekaniken för block, vapen eller hur strukturen i ett spel ser ut.
  • Det finns några mods som ger nya förmågor till din karaktär i Minecraft och som även lägger till ny terräng eller landskap till spelet.
  • Nuförtiden har Minecraft-moddar också introducerat anpassade verktyg och livsmedel där verktygen låter dig samla några sällsynta föremål samtidigt som maten återställer din hungerpunkt.
  • När du får anpassade rustningar från mods kommer det att helt förändra hur du överlever i Minecraft eftersom de ger dig ett högt skydd mot olika skador.
  • Det finns några speciella mod-paket som introducerar sällsynta varelser, moderna fordon, avancerade verktyg och flera föremål i spelet för att få dem att känna sig nya.
  • Äventyrs- och tekniska mods är mycket efterfrågade bland spelare eftersom de tar med nya uppdrag och avancerade maskiner i spelet, vilket gör att spelarna kan skapa ett modernt landskap.

Med spelet som får uppdateringar och hundratals mod-paket som släpps varje år, utvecklas Minecrafts spelupplevelse ständigt, och varje gång du spelar kommer du att ha något nytt att utforska.

Låt oss utforska de bästa Minecraft-servervärdleverantörerna med mod-alternativ.

ScalaCube

Anses vara en av de bästa Minecraft-servervärdleverantörerna med mod-stöd, ScalaCube lovar oändligt roligt med sina modderade Minecraft-servrar.

När du använder ScalaCube för din nästa utforskning i Minecraft kommer den att ge dig en helt ny spelupplevelse med spännande funktioner, mobs, biomer och många andra spelobjekt.

Det bästa med den här servern är att den stöder alla Minecraft-versioner, vilket gör att du kan spela spelet med lätthet. Oavsett om du vill ha industrihantverk, drakfästen, Aether II eller BuildCraft-mod i servern, kan du integrera vilket modpaket som helst och överväldiga din vän med ett nytt landskap.

Spelet kommer med obegränsade slots, så du kan hyra det och bjuda in alla dina vänner att utforska den nya modden. Även om spelet kommer att vara kraftigt modifierat, kommer du inte att möta någon fördröjning när du spelar, och äran går till dess hårdvarustöd på företagsnivå med SSD-lagring.

Dessutom är den skyddad av premium DDoS-skydd och konstant serverövervakning, vilket säkerställer att inget kommer i vägen för ditt spelmaraton. Den kommer också med anpassat JAR- och BungeeCord-stöd för att öka bekvämligheten.

Basic Server-planen är gratis, men för slots med 10 spelare måste du betala $2 per månad.

HostHavoc

Om du letar efter en högpresterande Minecraft-serverleverantör med mod-stöd, HostHavoc kan fungera som ett bra val för dig. Den här spelservern kommer med ett automatiskt mod pack-installationsprogram som låter dig integrera en mängd olika mod-paket som Pixelmon, FTB, Twitch-paket, Vanilla och andra.

När du får den här servern kan du lägga till en mängd olika modderade objekt från denna värdleverantör själv. Denna server drivs av Multicraft, som erbjuder dig en anpassad kontrollpanelsvit och låter dig enkelt hantera alla mods för Minecraft.

Efter att du köpt kan du omedelbart börja spela den modda servern eftersom leverantören ställer in servern inom 30 sekunder. Tack vare de senaste Intel Xeon-processorerna och Intel NVMe SSD-enheterna kan du bygga din stora bas i Minecrafts modderade landskap, och det också utan fördröjning.

Dessutom säkerställer HostHavoc minimal latens under hela spelet. Servrarna är utspridda på tio platser över hela världen, inklusive Seattle, Los Angeles, Dallas, Chicago, Atlanta, New York, Montreal, London, Amsterdam, Nürnberg och Sydney. Skyddad av förstklassiga DDoS-skydd och inline-skyddsanordningar säkerställer leverantörerna att du alltid kan njuta av spelet.

Servern är tillgänglig i olika planer, och grundplanen börjar från $5 per månad.

Apex Hosting

Att spela Minecraft med alla dina favoriter görs enkelt av Apex Hosting, eftersom det låter dig installera en mängd mod-paket från Feed The Beast, ATL, Voids Wrath, Technic och många andra.

Installationen av moddpaket med ett klick gör det mycket enklare eftersom du kan njuta av spelet med dina vänner med olika modderade landskap och föremål. Du kan enkelt använda vilket plugin du vill på den här servern, som Essentialsx, World Edit, Permissionsex och många andra.

Apex Hosting låter dig generera nya kartor i Minecraft med vilket frö du önskar. Alternativt kan du använda någon av de förgjorda arbetsbelastningar som leverantören erbjuder med servern.

Apex Hosting tillhandahåller en Multicraft 2.0-panel som låter dig kontrollera varje aspekt av din spelserver från vilken enhet du vill. Minecraft-servervärdleverantörens nätverk är helt skyddat, så någon form av DDoS-attack kommer inte att störa ditt spelmaraton med dina vänner.

Serverns ultralåga latens är en stor fördel, och den har möjliggjorts av datacenter över hela världen. Datacentren finns i USA, Kanada, Brasilien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Israel, Singapore, Australien, Turkiet, Japan och Indien.

När du bestämmer dig för att köpa en server från Apex Hosting behöver du inte oroa dig för budgeten eftersom planerna börjar från bara $9,99 per månad.

Överlevnadsservrar

Överlevnadsservrar är en känd spelserver som många föredrar när de letar efter en Minecraft-server-värdleverantör med mod-stöd. Det låter dig njuta av Minecraft på populära mods som Vanilla, Spigot, Bedrock, Forge, Tekkit Legends, Crafting Dead, Direwolf20, crazy craft, Tech World 2, etc.

Att installera dem kommer inte att ge dig någon svår tid, och du kan byta till mods när du vill. En unik sak med den här servern är att alla modsuppdateringar släpps samma dag. Du behöver alltså inte vänta länge.

Den interna spelserverns hanteringspanel gör det enklare att använda mods och låter dig enkelt göra alla typer av anpassningar. Servern är utrustad med ultrasnabb SSD-lagring och de högsta entrådiga processorerna som gör att du kan spela Minecraft med moddar med en smörjmjuk bildhastighet.

Eftersom det är en global värdleverantör har den servrar på sju olika platser, inklusive Seattle, New York, Dallas, Singapore, Los Angeles, Frankrike och Tyskland. Survival Servers erbjuder en spelsession med låg ping, och om du möter frekventa driftstopp eller andra svårigheter kan du enkelt byta plats.

Shockbyte

Med Shockbyte Minecraft-servervärd, det har blivit lättare för spelare att spela sina favoritmoddar helt enkelt. Från Feed the Beast och Technic till ATLauncher, den stöder alla typer av mod-paket, vilket är en utmärkt fördel för Minecraft-entusiaster.

Det låter dig ladda upp och installera alla dina egna mods på en anpassad server via kontrollpanelen och göra ändringar närhelst det behövs. Om du stöter på något problem i mitten, har Shockbyte ett team av proffs som kan hjälpa dig i någon av dessa situationer.

Med denna leverantör får du en gratis underdomän där du kan skapa din anpassade IP med ditt servernamn och ge det till de vänner som du vill gå med i. Du kan vara säker på att köra mods på servern inte orsakar någon fördröjning eftersom alla servrar stöds av högt RAM-stöd, 1 Gbps-port, obegränsad SSD-lagring och bandbredd.

Det bästa är att den får DDoS-skydd på alla servrar, vilket innebär att inga illvilliga angripare kan hindra dina spelsessioner. Dessutom täcks alla nätverksavbrott av SLA, vilket gör att du kan använda servern när som helst på dygnet.

Den är tillgänglig i olika planer, med början från Dirt Plan, och erbjuder dig också möjligheten att skapa en anpassad plan baserat på dina krav.

Hostinger

Med stöd av den senaste 1.2-versionen av Minecraft-servern, Hostinger har dykt upp som en favoritdestination för många Minecraft-spelare. Den erbjuder obegränsade alternativ för mods via sin server, och du kan installera alla mods du föredrar med en installation med ett klick.

Det låter dig enkelt ställa in ändringar från tredje part via FTP/SSH och filhanteraren. Minecraft-servern som erbjuds av denna värdtjänst tillhandahåller en annan version för alla spelare som sträcker sig från den officiella servern till Spigot.

Att spela den modifierade miljön i Minecraft med dina vänner är ganska enkelt, och äran går till den lättanvända spelpanelen. Den snabba och fördröjningsfria servern med Intel Xeon-processorer låter dig också köra spelet med full bekvämlighet.

Dessutom, medan du bygger din bas med de senaste mods, behöver du inte oroa dig för att förlora framsteg eftersom Hostinger utför automatiska säkerhetskopieringar med jämna mellanrum. När du köper en server från denna värdtjänst får du en dedikerad IPv4/IPv6-adress som gör din server helt skyddad och säker från DDoS-attacker.

Många spelare föredrar att välja denna tjänst på grund av den låga latens som den erbjuder. Leverantören säkerställer detta genom att sätta upp datacenter i olika länder i världen.

Nodecraft

Njut av alla Minecraft modpacks på Nodecraft värdserver och ha en extraordinär helgspelsession med dina vänner. Nodecraft hjälper dig att installera över 250 mod-paket, och det också utan att du behöver göra någon konfiguration.

Du kommer att förses med olika modderade ramverk som kommer att öppna upp en värld av hundratals mods för din nästa Minecraft-utforskning. Liksom alla toppleverantörer av Minecraft-servervärdar erbjuder den också ett installationsprogram med ett klick som gör det enkelt att integrera mods och plugins.

När du spelar det modderade landskapet får du stöd av en premiumserverhårdvaruinstallation. Den innehåller en Intel Xeon-processor och 64 GB ECC RAM så att du kan vara säker på ett felfritt spelande. Dessutom ger Nodecraft blixtsnabb prestanda med servrar med låg latens i olika regioner i världen, som Nordamerika, Sydamerika, Asien-Stillahavsområdet och Europa.

Den enkla kontrollpanelen för Nodecraft är ganska enkel att använda, och du kan till och med komma åt den via din smartphone. Spelen sparas automatiskt i molnlagringen så att du kan återuppta din basbyggnadsprocess varje gång du startar spelet.

Med ett startpris på $19,49 per månad erbjuder Nodecraft dig inte bara obegränsade spelautomater utan också obegränsade inställningsparametrar. Med alla planer får du också stöd från ett effektivt kundteam, och de kommer att svara på din förfrågan inom 5 minuter.

Slutsats

Att spela Minecraft med mods är en ny typ av upplevelse som nästan alla spelentusiaster älskar att utforska. Det är dock inte alla spelvärdservrar som erbjuder mod-stöd.

Det är därför det är fördelaktigt att välja de bästa Minecraft-värdleverantörerna med mod-stöd. Det låter dig installera hundratals mods med lätthet, tillsammans med andra funktioner och funktioner, så att du kan njuta av dina Minecraft-spel med mer iver.

Kolla sedan in de bästa Minecraft-servervärdtjänsterna för alla.