7 AI Art Generatorer att använda istället för Dall-E

Spread the love

AI förändrar sättet vi gör saker på, och det gäller även konst.

När vi går framåt med tiden, fortsätter den tekniska utvecklingen att gå högre, och som ett resultat blir våra uppgifter mycket bekvämare och enklare.

En biprodukt av AI är konstgeneratorer. Även om det också kan ha sina egna nackdelar, i det stora hela gör det mer nytta än dåligt för vanliga människor.

Dall-E programvara från OpenAI är ett utmärkt exempel på det. Det är ett revolutionerande verktyg och hjälper dig att skapa fantastisk konst inom några sekunder. Det enda problemet är att deras nya version, Dall-E 2, har en lång väntelista för att få tillgång till programvaran.

Alternativt kan du använda programvaran som jag kommer att nämna i den här listan. Innan vi går in på det, låt oss lära oss mer om konstgeneratorer.

Vad är konstgeneratorer? 🖼️

Vem skulle ha trott att skriva några beskrivande ord omedelbart kunde skapa den typ av konst du letar efter och i hög kvalitet? Det är precis vad konstgeneratorer är.

Det är programvara som kan skapa digitala mönster med hjälp av enkla textuppmaningar, och den är superanvändbar för alla som vill skapa konst utan att anstränga sig.

Till exempel kan någon som inte kunde skapa konst för sitt projekt använda dessa konstgeneratorer och skapa fantastiska konstverk på kort tid genom att bara skriva några ord.

Som nämnts ovan är Dall-E 2 en fenomenal konstgenerator och Googles Imagen AI Tool.

I exemplet ovan kan du se att Imagen har kunnat leverera den exakta konsten som beskrevs via textuppmaningarna. Så enkelt och enkelt är det.

  Vad är anteckningar i Outlook och hur använder du dem?

Nu, eftersom Dall-E 2 och Imagen inte är helt tillgängliga för allmänheten just nu, ta en titt på den här listan med alternativ.

Starryai

Med ett sömlöst gränssnitt och funktionalitet ger Starryai dig full äganderätt till konsten du genererar med den. När du skriver några enkla beskrivande texter får du en massa digital konst skapad omedelbart med deras AI-teknik.

Faktum är att den här programvaran inte ens kräver att du ger en detaljerad beskrivning av dina krav. Den har maskininlärning som kommer att bearbeta bilder och föreslå ytterligare filter för att bäst passa dina önskemål.

Du kan använda konsten för NFT, utskriftsändamål eller för något så lite som att dela på sociala medier. Gratis användare kan skapa upp till 5 konstverk dagligen utan vattenstämplar.

WOMBO

Allt som krävs är några sekunder för WOMBO att generera digital konst som du kan skriva ut eller använda för NFT. Du kan börja skapa direkt genom att skriva nyckelord, välja stil och eventuellt ladda upp en referensbild.

När den väl har skapats kan du köpa en utskriftsversion av hög kvalitet om du vill. Det finns många stilar du kan välja mellan, till exempel:

  • Realistisk
  • Vibrerande
  • Psykisk
  • Fantasy konst
  • Mystisk

Det finns också ett alternativ att remixa den med dina befintliga NFT:er för att skapa något väldigt coolt. Dessa funktioner i kombination gör WOMBO till ett utmärkt verktyg att använda för att skapa konst för alla ändamål.

Midjourney

En favorit för många människor, Midjourney är nästan skrämmande på grund av hur bra det kan vara. Det kan generera helt otroliga resultat som nästan vill att du ska träffa skaparen och tacka dem personligen för det de skapat. 😃

  Hur skapar jag ett andra Venmo-konto

Titta till exempel på detta realistiska och detaljerade konstverk skapat av Jim Clyde Monge.

För hur bra programvaran är, skulle du bli besviken över att veta att den för närvarande är i stängd beta och endast kan nås med privata inbjudningar. Den goda nyheten är dock att du kan ansöka om betaprogrammet och vänta på att de kommer tillbaka till dig med åtkomstinbjudan. Du kanske får vänta ett tag, men det kommer att vara värt det.

Latent diffusion LAION-400M

Latent Diffusion LAION-400M från Hugging Face är en ganska enkel konstgenerator. Ingen snygg design. Du får bara verktyget att använda, vilket möjliggör flera anpassningar och får jobbet gjort.

När du har skrivit in din textprompt kan du:

  • Justera bredden
  • Justera höjden
  • Välj antalet bilder som ska genereras
  • Skjut mångfaldsskalan till hur olika du vill att varje bild ska se ut

När du har slutfört dessa anpassningar kan du trycka på skicka för att få resultaten genererade enligt dina val.

Laionide V3

Ett annat enkelt och konkret verktyg, Laionide V3, är den senaste mjukvaruversionen med förbättrad prestanda och övergripande funktionalitet. De flesta resultat genereras på under 2 minuter, vilket är ganska bra för ett verktyg som ger fantastiska resultat.

Det låter dig ställa in en hel del anpassningar förutom prompten, såsom batchstorlek, uppsamplingstemperatur och antalet variationer. Du kan använda denna programvara som den är på deras hemsida, köra den med API och till och med köra den på din dator.

Av alla bra saker som den här programvaran har kan du vara säker på regelbundna uppdateringar för att fixa det som behövs med tiden.

  Hur man kontrollerar vem som retweetade en tweet

Nattkafé

Med olika konstnärliga stilar att välja mellan, såsom kosmisk, matt och cyberpunk, har NightCafe vad som krävs för att erbjuda mångfald när det gäller vad du vill skapa.

Dess namn är graverat med de stora namnen i kategorin konstgeneratorer, och positionen är verkligen motiverad. Den har många algoritmer och alternativ och är känd för att vara ganska kraftfull men ändå lätt att använda för nybörjare.

Mjukvaran är baserad på ett kreditsystem. Ett gratis konto ger dig 5 krediter, men du kan tjäna gratis krediter genom att aktivt delta i gemenskapen och göra andra rekommenderade steg. Du har också rätt att köpa krediter när du vill.

Dall-E Flow

Byggd med hjälp av Jina, Dall-E Flow är Human-in-the-loop (HITL) versionen av deras konstgeneratorprogramvara. Ett verktyg som använder mänsklig interaktion såväl som maskininlärning för resultaten.

Den kan omedelbart generera HD-bilder från texten du lägger in i den och tillåter olika anpassningar enligt dina önskemål. Och eftersom det är en produkt av OpenAI, kommer det definitivt att bli bra.

Slutsats

Det går inte att förneka att mjukvara som Dall-E och Imagen är mycket högprofilerad och packad med massor av fantastiska funktioner, men ovanstående alternativ får jobbet gjort och är lika bra.