61 cybersäkerhetsföretag som skyddar världen 🌎

Med tekniken som utvecklas i snabb takt ökar kraven på effektiv cybersäkerhetspraxis exponentiellt.

Med omfattande planering och övning med lämpliga skyddsåtgärder kan organisationer och individer avsevärt minska risken att bli offer för cyberattacker.

De omfattande säkerhetsprotokollen måste implementeras heltäckande i och över alla dessa områden, antingen genom att vägledas av experter eller någon av de senaste programmen.

I takt med att den digitala världen fortsätter att växa, ökar även cyberbrottsligheten. Från identitetsbedrägeri och datastöld till nätfiskekampanjer och ransomware-attacker – det finns nu en rad hot som kan få allvarliga konsekvenser för individer, företag, organisationer och regeringar över hela världen.

Enligt det senaste statistikkostnaden för ett dataintrång från 2019 till 2023 över hela världen uppgick till 4,73 miljoner US-dollar, och det finns en ökning med 46 % i ransomware-attacker.

Låt oss i följande avsnitt ta en titt på några av de bästa företagen som erbjuder cybersäkerhetslösningar:

Palo Alto

Palo Alto Networks är bland de framstående företagen som tillhandahåller cybersäkerhetslösningar i nästa generations brandväggar och andra framtidsinriktade lösningar. Den är stolt över en Palo Alto Networks Next-Generation Firewall (NGFW) som ger branschledande förebyggande täckning av alla hot, inklusive URL-filtrering, applikationssynlighet och kontrollfunktioner.

Palo Alto Network har sitt huvudkontor i Santa Clara, Kalifornien, och dess modell eller dimension är baserad på Zero Trust, vilket gör att det kan erbjuda synlighet såväl som integrerad maskininlärning och hotintelligens för skydd mot avancerade hot.

Deras tjänster sträcker sig från molnsäkerhet till slutpunktsskydd, och skyddar företags nätverk globalt med sin djupgående analys.

Palo Alto Networks skyddar företagsnätverk mot dynamiska cyberhot med inslag av proaktiva upptäckts- och svarsmekanismer.

Företaget är känt över hela världen som ett av de ledande inom just denna gren tack vare sitt innovativa synsätt på cybersäkerhet.

Fortinet

Fortinet är en pålitlig ledare för organisationer som vill skydda sina företag och data från cyberhot. Fortinet är marknadsledare inom att erbjuda högpresterande säkerhetslösningar som skalas med utvecklande organisationer, som täcker nätverkssäkerhet, molnskydd, säkert SD-WAN och slutpunktsförsvar.

Det stöds av ett innovativt engagemang för att skydda nätverk globalt för företag, tjänsteleverantörer och statliga enheter, som stödjer cirka 680 000+ kunder.

Fortinet har en global närvaro och tillhandahåller integrerade säkerhetslösningar och tjänster baserade på dess flaggskepp FortiGate nästa generations brandvägg. Deras Security Fabric-arkitektur kombinerar effektivt skydd mot avancerade hot med omfattande nätverkssäkerhet för en sammanhållen metod för att hålla företag säkra.

Baserat i Sunnyvale, Kalifornien, fortsätter Fortinet att hjälpa företag att hålla sig säkra online.

Zscaler

Zscaler är bland de bästa cybersäkerhetsföretagen som har tillhandahållit många dagars utbredda tjänster inom molnsäkerhetsområdet. Zscaler ger säker åtkomst till internet och applikationer inom en organisation som har konfigurerat sitt Zero Trust Network, webbgateways och brandvägg.

Alla dessa är tillgängliga på Zscaler-plattformen, vilket gör att användare kan ansluta säkert utan att ta hänsyn till platsen eller typen av elektronisk enhet de vill använda.

Företagets huvudkontor ligger i San Jose, Kalifornien. 30 % av Forbes Global 2000-företagen använder redan Zscaler, vilket gör det till Zero Trust Securitys mest pålitliga namn.

Dess kunder njuter av flexibel, säker tillgång till mer än 320 miljarder transaktioner dagligen och får en nöjdhetspoäng på 80+ Net Promoter Score.

Zero Trust Exchange av Zscaler skyddar cybersäkerheten och datasäkerheten för alla företag genom användare, arbetsbelastningar och enheter i ett företag.

Okta

Företaget, Okta, är i Identity and Access Management (IAM), som handlar om leverans av molnbaserad säker autentisering, auktorisering och tillhandahållande av identitetshanteringslösningar. Den fungerar bland de utbyggbara, enkla att använda plattformarna som arbetar med dina befintliga lösningar.

Som sagt, med över 18 000 kunder och bevis på sin framgång i 7 000 integrationer, har den vunnit utmärkelser som Gartner Peer Insights Customers’ Choice in Access Management och Forrester WaveTM, som ett erkännande av Oktas starka prestation inom Customer Identity and Access Management.

Plattformen erbjuder lösningar som bygger på identitetsautentisering, auktorisering och säker åtkomsthantering av applikationer, enheter och användare över branscher samtidigt som de täcker varje del av identitetens livscykel, allt från styrning till privilegiekontroll med Workforce Identity Cloud.

Okta ligger i San Francisco, Kalifornien, USA.

OneTrust

OneTrust är ett integritetsteknikföretag som förser företag med den mest robusta automatiseringen av sina dataintegritets- och säkerhetsresurser och verktyg över hela världen. Lösningarna inkluderar samtyckeshantering, datastyrning och integritetshanteringsprodukter.

Produkter och tjänster från OneTrust används globalt av över 14 000+ organisationer, inklusive några av de största varumärkena som Samsung, Fable Deloitte, Pfizer, Protiviti, etc.

Dess produkter erbjuder omfattande möjligheter för efterlevnad av GDPR eller CCPA tillsammans med förbättrade säkerhetsåtgärder mot skadliga attacker riktade mot konsument- eller anställdsdata. OneTrusts huvudkontor är baserat i Atlanta, Georgia.

Med erkännandet av flera branschpriser, medlemskap i Cloud Security Alliance (CSA) och International Association of Privacy Professionals (IAPP), har OneTrust infört sig själv som en auktoritet för att skydda personlig information över hela världen.

Crowdstrike

CrowdStrike är ett av de moderna och avancerade cybersäkerhetsföretagen som spårar sin bas tillbaka till Sunnyvale, Kalifornien. Företaget grundades 2011 och har drivit som en modern tekniktjänstleverantör för molnbaserad säkerhet och lösningar, inklusive bland annat slutpunktsskydd samt hotintelligens på nationell och internationell basis.

Genom att använda banbrytande molnbaserade plattformar med revolutionerande artificiell intelligens och maskininlärning är företaget fast beslutet att upptäcka cyberhot snabbt och på ett mer effektivt sätt.

Plattformen är designad för att möjliggöra enkel driftsättning, hantering och automatisering av arbete med avancerade modeller som tränas på dagliga biljoner datapunkter.

Dess Falcon-produkt är designad specifikt med avsikten att säkra ändpunkter i olika miljöer. Den använder hotintelligens i realtid över hela företaget i sin förbättrade telemetri, vilket garanterar ultraprecis detektering som automatiseras effektivt, både vad gäller skydd och åtgärd.

Cloudflare

Cloudflare är världsledande inom webbsäkerhet, innehållsleverans och distribuerade domännamnsserverlösningar (DNS). De har en plattform som gör det möjligt för företagare att skydda, förbättra och säkra webbplatser och applikationer genom DDoS-skydd, SSL-kryptering (Secure Socket Layer) och Content Delivery Network (CDN).

Dess Security Access Service Edge (SASE) och Software-Defined Solutions (SDS) tjänster skyddar dina anställda, entreprenörer, enheter, nätverk, applikationer och data var de än befinner sig – vilket säkerställer förstklassig digital säkerhet för dina kunder varje gång.

Med inbyggda datorlagrings- och nätverksfunktioner är det dessutom lätt för utvecklare att snabbt och säkert bygga fullstack-applikationer över flera plattformar. Med datacenter belägna i stort sett över hela världen, säkerställer Cloudflare snabba svarstider, vilket garanterar tillförlitlig service från deras huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, USA.

F5

F5 Networks erbjuder ett omfattande paket med lösningar för att säkra, leverera och optimera varje app och API så att företag kan fortsätta att gå framåt. Deras avancerade webbapplikationsskydd minskar riskkomplexiteten samtidigt som de skyddar mot bedrägerimissbruk med noll förtroendesäkerhet.

Dessutom ger de överlägsen prestanda för applikationer och nätverk och moderniserade leveranssystem utformade för optimal kundupplevelse.

Med huvudkontor i Seattle, Washington (USA), levererar F5 extraordinära digitala upplevelser genom automatisering, säkerhet, prestanda och insiktsteknologi för att minska kostnaderna, förbättra driften och skydda användare.

Under åren har F5 etablerat sig som en av de ledande leverantörerna inom detta område.

Invicti

Invicti är en global ledare inom applikationssäkerhet, vilket gör det möjligt för många av världens största företag att leverera säkra applikationer och API:er genom alla faser av mjukvaruutveckling.

Med Invictis automatiserade säkerhetstestverktyg infästa i din SDLC i varje skede, kommer du att kunna hålla jämna steg med ett snabbt utvecklande cybersäkerhetslandskap samtidigt som du behåller en integrerad bild av appens sårbarheter och åtgärdande i hela distributionsmiljön.

Invicti identifierar konsekvent mer än andra skanningsverktyg, samtidigt som de returnerar färre ”falska positiva” – vilket hjälper team att minska sina sårbarheter i en skala.

Det ger över 35 hundra organisationer möjlighet att skydda mot cyberhot och kontinuerligt förbättra deras tillämpning genom varje utvecklingsstadium. Dess imponerande kundkrets inkluderar bland annat NASA, Samsung, IBM och Verizon. Invicti är grundat i San Francisco, USA.

Juniper

Juniper är en branschledare när det kommer till säkerhetslösningar och ger kunderna kraftfull synlighet, intelligens och kontrollfunktioner. Dess innovativa och AI-drivna lösningar tillåter organisationer att övervaka aktiviteten på sina nätverk i realtid och reagera snabbt på nya hot innan de orsakar skada.

Juniper Security Solutions nästa generations brandväggar ger mer än bara statisk säkerhet; de identifierar och kontrollerar applikationer och användaråtkomst för att förhindra hot vid kanten.

Dess SD-WAN-lösningar, Zero Trust Data Center-lösning och SASE säkerställer en optimerad klientupplevelse och oöverträffade hotdetektering, förebyggande och begränsningsnivåer och hanterar automatiskt attacker.

Företaget har sitt huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien.

Broadcom

Symantec Enterprise Cloud av Broadcom är en elastisk hybrid säkerhetslösning på en datacentrerad plattform, som ger bättre skydd mot skadlig programvara mot cybersäkerhetshot.

Dessa erbjuder försvar för att skydda organisationskritiska system och enheter för sina kunder med hjälp av deras robusta funktioner utformade för operationer i skala i komplexitet.

Broadcom har avslöjat sin kompletta svit av cybersäkerhetsportföljer som syftar till att skydda organisationer från cyberattacker.

Sviten täcker slutpunktssäkerhet, nätverkssäkerhet, e-postsäkerhet och informationsskydd, till synes för att garantera data för alla anställda oavsett var de befinner sig eller vilken typ av enhet de använder kopplad till sitt arbete.

Tillsammans med en partner erbjuder företaget Symantec Enterprise Cloud som kontinuerligt kan kontrollera företagets tillgångar för att vidta åtgärder vid behov.

Med många år på marknaden är Broadcom en pålitlig partner för alla typer av organisationer, med syftet att skydda sina nätverk från hot. Broadcoms huvudkontor för cybersäkerhet ligger i San Jose, Kalifornien, USA.

Check Point

Check Point är en israelisk leverantör av IT-säkerhetslösningar med huvudkontor i Tel Aviv, Israel. Erkänd för sin roll i banbrytande cybersäkerhet, inklusive hårdvaru- och mjukvaruprodukter, erbjuder Check Point en lösning känd som Check Point Infinity för att skydda nätverk, moln och mobila miljöer från Gen V cyberhot och nolldagsattacker.

Med årtionden av erfarenhet av att utveckla, marknadsföra och stödja tillförlitliga säkerhetsalternativ som skyddar organisationer av alla storlekar mot nätverkssäkerhetshot, är det inte konstigt att detta företag fortsätter att leda branschen framåt när det gäller att skydda värdefull data från skada.

Check Points engagemang för excellens har gjort dem till ett av de mest pålitliga namnen inom cybersäkerhet idag.

Mcafee

McAfee är en prisbelönt global leverantör av cybersäkerhetslösningar, som levererar världens bästa antivirusprogram för att säkerställa skydd mot nya och föränderliga hot riktade mot dina datorer, mobiler och bärbara datorer.

Med hjälp av den senaste AI-tekniken söker dess skydd efter textbedrägerier och blockerar farliga länkar från e-post, sociala medieplattformar och andra internetdestinationer – vilket ger skräddarsytt identitetsskydd till varje medlem i din familj.

Dess täckning inkluderar även VPN och skyddspoäng för fullständig sinnesfrid när du surfar på webben.

Baserat i San Jose, Kalifornien – USA, kombinerar McAfee exceptionell teknik och många års erfarenhet av att leverera branschens ledande antivirusskydd och molnsäkerhetslösningar som hjälper användare att skydda sig mot skadliga attacker, nätfiskeförsök och dataintrång, bland annat.

Trend Micro

Trend Micro tillhandahåller en omfattande cybersäkerhetsplattform som gör det möjligt för företag att snabbt utnyttja avancerade XDR-funktioner för förbättrad SOC-effektivitet och ökat affärsvärde. Den här plattformen ger säkerhetsteam kraftfulla verktyg för hantering av attackytor, upptäckt, utredning och responsaktiviteter.

Plattformen skyddar över 500 000 organisationer och 250 miljoner användare över nätverk, moln, enheter och slutpunkter.

Dess molnföretags cybersäkerhet erbjuder fullständig synlighet med snabba upptäckts- och svarsmöjligheter, plus flera lager av avancerat försvar skräddarsytt för populära molnmiljöer.

Den här säkerhetslösningen hjälper företag att upptäcka och reagera på dagens hot snabbare samtidigt som de minskar risker, säkrar deras gränslösa arbetsstyrkor, hybrida multimolnvärldar och molnbaserade appar samtidigt som de eliminerar nätverkets döda fläckar.

Beläget i Tokyo, Japan, sedan starten för över tre decennier sedan, fortsätter Trend Micro att ge företag över hela världen sinnesfrid när det gäller cybersäkerhetsskydd.

Trellix

Trellix är det pålitliga valet av ledande globala organisationer, som tillhandahåller revolutionerande hotupptäcknings- och svarskapacitet. Deras AI-drivna XDR-plattform minskar tiden för att upptäcka och svara på cyberattacker samtidigt som den hjälper till att minska larmljud från traditionella cybersäkerhetslösningar.

Dessutom hjälper Trellix att informera och implementera Zero Trust Strategies snabbt med omfattande telemetridata och automatiserar skyddsprocesser för hybrid-/multimolninfrastrukturskydd för att öka operativ effektivitet och skapa en mer effektiv SOC.

Dess XDR-plattform stärker din säkerhetsställning och skyddar din organisation genom Endpoint Security, Data Protection, Network Security, Threat Intelligence, Cloud Security, SecOps och Analytics, etc.

Trellix huvudkontor ligger i Milpitas, Kalifornien.

Kaspersky

Kaspersky är intresserad av cybersäkerhet och tillhandahåller ett varierat utbud av lösningar för hemanvändare och stora företag för att skydda mot onlinehot.

I sin portfölj har den prisbelönta antivirus- och säkerhetsprodukter, såsom slutpunktsskydd, hotintelligens och internetsäkerhetssviter, och alla dessa lösningar ger överlägset skydd över flera plattformar för att upptäcka cyberbrottslingars skadliga aktiviteter som skadlig programvara eller ransomware.

Företagets huvudkontor är baserat i Moskva, Ryssland, sedan 1997. Kaspersky använder den senaste AI-tekniken för att upptäcka och stoppa hot innan de attackerar din yta.

Dess lösningar är användbara för att skydda personliga digitala enheter genom antivirus, småkontorssäkerhet, slutpunktssäkerhetsmoln, säker VPN-anslutning, hothantering och försvar, hybridmolnsäkerhet och andra cybersäkerhetslösningar.

CyberArk

CyberArk är ett PAM-företag (privileged access management) som erbjuder lösningar för att säkert hantera och skydda åtkomst till känsliga system och information. Med huvudkontor i Newton, Massachusetts, USA, strävar företaget efter excellens genom att tillhandahålla banbrytande PAM-skyddstjänster globalt.

CyberArks identitetssäkerhetsplattform ger oöverträffad synlighet och kontroll för att sömlöst säkra identiteter från onboarding till offboarding över alla resurser på vilken infrastruktur som helst.

Med hjälp av robust säker enkel inloggning (SSO), adaptiv multifaktorautentisering (MFA), användarbeteendeanalys, livscykelhantering och katalogtjänster, kan du snabbt ge användare säker åtkomst till moln-, hybrid- eller lokala resurser.

Dess intelligenta behörighet kontrollerar säkra användarkonton/data för företagsarbetare och tredjepartsleverantörer, tillsammans med slutpunkter och maskinidentiteter, så att känslig data förblir skyddad mot skadliga aktörer.

Sophos

Med över 30 års erfarenhet, Sophos är branschledande inom cybersäkerhet. Deras utbud av säkerhetslösningar ger företag och privatpersoner de senaste verktygen för att skydda sin digitala infrastruktur från skadliga hot.

Som ett av världens ledande cybersäkerhetsföretag har de sitt huvudkontor i Abingdon – Storbritannien.

Sophos tillhandahåller proaktiv hotjakt, utredning och incidenthanteringstjänster till organisationer av alla storlekar. Dess elitteam av erfarna jägare erbjuder en helt hanterad MDR-tjänst eller självstyrd säkerhetsplattform för överlägsna resultat inom cybersäkerhet med integrationer i befintliga IT-stackar som SOAR, SIEM, ITSM, etc.

Sluta bli överväldigad av varningar – flytta resurserna mot de mest strategiska frågorna och få mer värde av investeringar med Sophos tredjepartsintegreringsverktyg som också inkluderar RMM/PSA.

Qualys

Qualys är en cybersäkerhetsleverantör av molnbaserade säkerhets- och efterlevnadslösningar som specialiserat sig på sin nisch och sitt huvudkontor i Foster City, Kalifornien. Den ger oöverträffad synlighet, hastighet och skala för att automatiskt upptäcka sårbarheter och kritiska felkonfigurationer i alla hybridmiljöer av alla storlekar.

Med hjälp av avancerade maskininlärningsteknologier för korrelation identifierar plattformen hundratals eller till och med tusentals potentiella hot på bara några sekunder och prioriterar risker på dina viktigaste tillgångar för snabb sanering.

Var uppmärksam med Six Sigma-precision på nolldagars sårbarheter eller misstänkt aktivitet i realtid och datadelning mellan appar som stöds genom inbyggd integration för snabb analys och korrelation – behåll övergripande kontroll över cybersäkerhet i ett dynamiskt och föränderligt hotlandskap.

Snabb7

Snabb7 tillhandahåller en heltäckande cybersäkerhetsplattform för moln och lokala miljöer, från risk- och hotrespons till digital kriminalteknik och incidentrespons.

Med en praktiker-först-strategi erbjuder företaget lösningar som XDR och SIEM, Cloud Security tillsammans med dedikerade verktyg inom Vulnerability Management, Threat Intelligence Penetration Testing, Dynamic Application Security tillsammans med Orchestration Automation (SOAR), som erbjuder effektiv kraft oavsett organisationsstorlek .

Deras användarvänliga inställning till analys av säkerhetsfunktioner är utformad för att göra det möjligt för företag att proaktivt hantera potentiella hot. Med huvudkontor i Boston, Massachusetts, USA, har Rapid7 varit den ledande leverantören av högkvalitativa cyberriskreducerande tjänster i många år.

Bevispunkt

Bevispunkt förser världens största företag med e-post- och identitetsbaserade cybersäkerhetslösningar som hjälper till att skydda sina anställda från avancerade hot, datastöld och insiderrisker.

Med sin NexusAI maskininlärningsteknik kan organisationer bryta attackkedjan genom att effektivt försvara sig mot skadlig e-post samtidigt som de förbättrar insynen i vem som attackeras och hur.

Företaget tillhandahåller omfattande upptäckt av fler hot exakt med hjälp av ML och beteendeanalys och minskar ditt teams arbetsbelastning för ökad effektivitet.

Som en av de mest pålitliga leverantörerna av hotskyddslösningar i Fortune 100-, Fortune 1000- och Global 2000-företag som använder Microsoft 365, kan du lita på att Proofpoint håller dina medarbetare säkra. Företaget är baserat i soliga Sunnyvale, Kalifornien, USA.

Tanium

Tanium är en pålitlig leverantör av cybersäkerhet och systemhantering med huvudkontor i Emeryville, Kalifornien.

Tanium levererar överlägset värde till ledande organisationer och hjälper dem att skydda sina mest affärskritiska tillgångar med Tanium XEM-plattformen. Dess slutpunktshanteringslösningar ger hastighet och skala, vilket möjliggör IT-livscykler samtidigt som våra risk- och efterlevnadstjänster säkerställer säkra exponeringar när det behövs.

Plattformen erbjuder synlighet i realtid av slutpunkter som hjälper organisationer att hantera och säkra sin digitala miljö samtidigt som den erbjuder oöverträffad skalbarhet, hastighet och flexibilitet för att hantera säkerhetsproblem inom stora eller komplexa nätverk. Taniums huvudkontor ligger i Washington, USA.

Genom att påskynda säkerhetsteamens förmåga att bemöta incidenter samt att leverera förtjusande digitala medarbetarupplevelser är företaget centralt för att skydda moderna företag.

SentinelOne

SentinelOne är en säkerhetslösning för att skydda företag från hot över hela deras attackyta. Med AI-drivet slutpunktsskydd, molnbelastningar och identiteter säkrade i realtid, 24/7 hot-jaktoperationer och hanterade tjänster tillgängliga dygnet runt, säkerställer SentinelOne ett fullständigt försvar mot skadlig aktivitet med Power of AI.

Byggd på en sofistikerad artificiell intelligens och maskininlärningsmotor, överladdar SentinelOnes Singularity Platform dina teams förmåga att snabbt förvandla berg av information till handlingsbara insikter och svara i realtid.

Företagets huvudkontor är baserat i Mountain View, Kalifornien, USA. SentinelOne levererar nästa generations skydd, slutpunktsdetektion och -svar (EDR) och automatiserade hotjakttjänster för företag som vill skydda sig från dataintrång eller skadliga aktiviteter.

Bitdefender

Bitdefender är en prisbelönt ledare inom cybersäkerhet som tillhandahåller den högsta nivån av säkerhetsprodukter och hotintelligens till människor, hem, företag, enheter, nätverk och molntjänster.

Deras produkter använder den senaste tekniken som maskininlärning och beteendeanalys för att upptäcka skadlig kod, virus, ransomware-attacker eller sofistikerade hack, vilket möjliggör för kunder, från individer upp till företag, ett försvarssystem i flera lager.

Bitdefender har sitt huvudkontor i Bukarest, Rumänien, och tillhandahåller säkerhetsprodukter, såsom antivirusprogram, internetskyddsverktyg och slutpunktsförsvarstäckning för företag över hela världen.

Bitdefender har fått ett rykte som en av de mest pålitliga leverantörerna inom sitt område från oberoende testorganisationer, branschanalytiker och media världen över.

Imperva

Imperva levererar säkerhets- och prestandatjänster som skyddar applikationer, nätverk och data från skadliga attacker. Dess robusta plattform ger automatiskt skydd för API-baserade system mot DDoS (Distributed Denial of Service), botaktivitet, riskhantering i försörjningskedjan och säker känslig data över lokala och molnmiljöer samtidigt som den förenklar efterlevnadsrapportering och revisionsprocesser.

Dessutom säkerställer det DNS-upplösning vid kanten för sömlös drift samt förbättrar applikationsprestanda genom att tillhandahålla kostnadseffektiva lösningar för att stödja DevOps-initiativ utan att kompromissa med säkerhetsstandarder.

Med sitt huvudkontor i Redwood City, Kalifornien – USA – tillhandahåller Imperva ett omfattande skydd för företag av alla storlekar över hela världen.

Mimecast

Ett företag, Mimecast, specialiserat på molnbaserad e-postsäkerhet, arkivering och riskhanteringstjänster. Dess produktsortiment förstärker företag med avancerat hotskydd, URL-filtrering och förebyggande av dataförlust för att avvärja nätfiskeattacker, hot mot skadlig programvara och annan skadlig aktivitet.

Dessutom lagras Mimecasts arkiverade e-postmeddelanden säkert för efterlevnad och e-discovery-behov. Dessutom hjälper cyberresilienslösningar organisationer att hantera sina cyberrisker genom att tillhandahålla kontinuitet under avbrott eller eventuella intrång, vilket säkerställer snabb återhämtning från skador under driftstopp.

Detta multinationella företag har sitt ursprung i London, Storbritannien och ger svårfångade svar på befintliga problem som den moderna digitala miljön ställer, och ger sina kunder en säker anslutning som de kan lita på.

Barracuda

Barracuda Networks är ett välkänt företag som tillhandahåller cybersäkerhets- och dataskyddslösningar utformade för att skydda företag från det breda spektrumet av cyberhot.

Dess utbud av lösningar inkluderar e-postsäkerhet, nätverks- och programförsvar, säkerhetskopiering och återställning och molnsäkerhet, allt med användarvänliga gränssnitt och skalbarhet oavsett organisationens storlek – Barracuda har dig täckt.

Upplev sinnesfrid med Barracuda när de arbetar för att säkra organisationer mot nätfiskeattacker, e-postmeddelanden eller skadliga hot samtidigt som de säkerställer kontinuitet i verksamheten om några problem uppstår relaterade till dataförlust eller systemfel.

Företaget är baserat i Campbell, Kalifornien, USA.

1 Lösenord

1Password är ett cybersäkerhetsföretag som tillhandahåller säkra åtkomstlösningar och lösenordshantering för både personliga och affärsbehov. 1Password är en lösenordshanterare som erbjuder användare ett sätt att lagra sina lösenord säkert på olika enheter samtidigt som de innehåller starka krypteringsprotokoll och säkerhetsfunktioner som dubbelstegsverifiering.

Plattformen integrerar stora webbläsare och mobila enheter, där noll-kunskapssäkerhetsinitiativ är inbäddade för att garantera integriteten för klientdata från åtkomst av parter som inte är auktoriserade av ägare att komma åt krypterad data.

Det tillhandahåller även företagslösningar och företag säkerställer högprioriterade lösningar för att förbättra samarbetet mellan anställda vid delning av känslig information som lösenord eller kreditkortsuppgifter över ett nätverk.

Företaget är beläget i Toronto (Kanada).

Auth0

Auth0 är en av de ledande plattformarna för identitetshantering och autentisering som tillhandahåller säkra inloggningsupplevelser för API:er och applikationer till användare, utvecklare och företag.

Tjänsterna inkluderar enkel inloggning (SSO), multifaktorautentisering (MFA), användarhantering och företagsuppgifter eller anpassade anslutningar som möjliggör åtkomst med vilken enhet som helst – från webb till mobil till Internet of Things.

Drivs av dess skalbarhet och flexibilitetsfunktioner, ger Auth0 företag möjligheter med lösningar avsedda för både business-to-consumer (B2C)-baserade såväl som för de olika kraven från business-to-business.

Företaget har fått globalt erkännande med sitt huvudkontor i Bellevue, Washington, USA.

Illumio

Illumios Zero Trust Segmentation Platform är den idealiska lösningen för att förhindra intrång, som ger intuitiv visualisering av all kommunikation mellan arbetsbelastningar och enheter.

Illumio erbjuder adaptiva säkerhetsplattformar som förbättrar säkerheten och synligheten för data och applikationer genom sina granulära segmenteringspolicyer för att kontrollera kommunikation. Du kan enkelt isolera högt värderade tillgångar för att förhindra att framtida intrång eller ransomware-attacker sprids.

Genom realtidsövervakning och dynamisk policyimplementering förhindrar deras plattform hot från att röra sig i sidled inom nätverk samtidigt som de ger en fullständig förståelse för arbetsbelastningskommunikation över lokala miljöer såväl som molninfrastrukturer eller hybrider. Företaget har sitt huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien.

Malwarebytes

Malwarebytes är ett mycket välkänt företag för antivirus och andra säkerhetslösningar baserat i Santa Clara, Kalifornien.

Med sina flaggskeppslösningar för anti-malware och anti-spyware ger de ett brett skydd mot de senaste cyberhoten som virus, trojaner, maskar, ransomware och spionprogram genom att erbjuda nyckelfunktioner som realtidsupptäckt av hot och borttagning av skadlig programvara eller potentiellt oönskade program för både konsumenter och företag.

Malwarebytes tillhandahåller avancerade cybersäkerhetslösningar genom att använda heuristisk skanning och beteendeanalys för att upptäcka framväxande hot, tillgodose både enskilda användare och företag.

Dess enkla tillvägagångssätt erbjuder skydd för Windows-, Mac-, Android- och iOS-enheter, med fokus på att hålla säkerheten enkel men ändå mycket effektiv – vilket gör den välkänd inom branschen som en av de främsta utmanarna inom förebyggande av skadlig programvara.

Varonis

Varonis specialiserat på datasäkerhet och analys, med huvudkontor i New York, USA. Varonis produkter och tjänster hjälper organisationer att skydda sina data från cyberattacker, insiderhot och mänskliga fel.

Varonis kärnprodukt är Varonis Data Security Platform, som ger en enhetlig bild av alla en organisations data, oavsett lagring, implementering och tillämpning av förvaltningspolicyer.

Varonis Data Security Platform använder AI och ML för att identifiera och klassificera känsliga uppgifter, upptäcka misstänkt aktivitet och förhindra obehörig åtkomst.

Dess andra funktioner inkluderar revisionsmöjligheter för att undersöka potentiella säkerhetsincidenter, automatiserad realtidsövervakning och förebyggande, etc.

Webroot

Webroot är en pålitlig ledare som tillhandahåller prisbelönta antiviruslösningar. Dess molnplattform erbjuder robust hotintelligens i realtid och intelligent slutpunktsskydd för att försvara sig mot ständigt föränderliga cyberhot.

Företaget är stolt över sin avancerade beteendeanalys som använder ML-algoritmer för att upptäcka okända malwareinfektioner och skadliga aktiviteter över enheter som datorer, bärbara datorer eller mobiltelefoner.

Med flervektorskydd, ett brett utbud av produkter och tjänster designade för både affärs- och personliga miljöer, och ett branschledande hotintelligensnätverk som håller det före nya hot, är Webroot den bästa plattformen för omfattande onlinesäkerhet.

Med försäkran om att du är skyddad av ett av branschens ledande cybersäkerhetsföretag med huvudkontor i Broomfield, Colorado, USA – säkerställer Webroot att ditt företag förblir säkert hela tiden.

Sucuri

Sucuri är ett allmänt erkänt cybersäkerhetsföretag baserat i Menifee, Kalifornien, med stor erfarenhet av att tillhandahålla kompletta webbskyddstjänster. Från övervakning till säkerhetskopiering och borttagning av skadlig programvara, dess lösningar inkluderar säkerhetsskanning, WordPress Security Services och en webbapplikationsbrandvägg (WAF), som säkerställer att webbplatser skyddas mot olika cyberhot.

Den erbjuder en rad säkerhetslösningar såsom brandväggar för webbplatser, tjänster för upptäckt och borttagning av skadlig programvara, kontinuerlig övervakning av potentiella hot, nätverk för innehållsleverans för att förbättra prestanda och säkerhet, och hjälp med incidentrespons.

Med bred erfarenhet och funnits inom detta område i decennier, skyddar det företag över hela världen från cyberhot och säkerställer säker digital verksamhet med tillförlitligt skydd.

Astra

Astra Security är ett cybersäkerhetsföretag med huvudkontor i San Francisco, Kalifornien, med fokus på säkerhetslösningar för webbplatser. Plattformen skyddar webbplatser från olika skadliga cyberhot som SQL-injektion, cross-site scripting, Malware, etc.

Den unika Pentest-plattformen används av 650+ moderna ingenjörsteam, och erbjuder manuella penntester såväl som offensiv pentestning i hackerstil som följer OWASP-, SANS- och CREST-standarderna.

Dess tester täcker över 8 000 sårbarheter, inklusive OWASP & SANS industristandarder, som hjälper dig att gå från DevOps till en säker DevSecOps-modell samtidigt som du uppnår överensstämmelse med ISO/SOC2/GDPR/HIPAA-reglerna genom att skanna dina kritiska API:er genom både automatiserade och manuella testprocesser.

Dess effektiva säkerhetssvit inkluderar en brandvägg för att förhindra olagliga åtkomstförsök, en skanning av skadlig kod som regelbundet kontrollerar och tar bort all skadlig kod som upptäcks på din webbplats eller applikation, och DDoS-skyddstjänster som garanterar tillgängligheten och drifttiden för dina webbsidor.

Indusface

Indusface är ett applikationssäkerhetsföretag med huvudkontor i Bengaluru, Indien, specialiserat på molnbaserade lösningar för att skydda webbapplikationer, API:er och mobilappar från cyberattacker.

Dess avancerade produktsvit hjälper organisationer att identifiera sårbarheter, mildra DDoS-attacker och säkerställa efterlevnad av branschregler.

Deras WAF-lösning ger den högsta nivån av försvar mot SQL-injektion och olika andra skadliga attacker samtidigt som de ger DDoS-skydd för att skydda webbplatser från förödande driftstopp samt robust sårbarhetsskanning.

Dessutom innehåller deras svit API-säkerhet för att skydda resurser kopplade till alla typer av tjänstegränssnitt, såsom JSON och SOAP, från OWASP:s topp 10 sårbarheter.

Avancerad upptäckt av skadlig programvara på mobila enheter tillsammans med förebyggande av reverse engineering gör det till en allomfattande cybersäkerhetsplattform som fyller varje lucka som orsakas av ökad attackyta.

Omkrets81

Perimeter81 är ett ledande cybersäkerhetsföretag baserat i Tel Aviv, Israel, specialiserat på säkra åtkomstlösningar för moderna och distanserade arbetskrafter. Dess plattform för Zero Trust Network Access (ZTNA) ger företag flexibilitet genom skalbarhet samtidigt som applikationer och resurser skyddas med vår mjukvarudefinierade perimeterlösning.

Miljöer med flera moln stöds också av oss, vilket erbjuder stark säkerhet för att säkerställa sinnesfrid.

Perimeter 81 är SOC 2 Typ 2, GDPR, CCPA och ISO 27001-kompatibel för att säkerställa säker datalagring med de högsta standarderna för mjukvarusäkerhet.

Perimeter 81 erbjuder avancerade säkerhetsprotokoll som kryptering och tvåfaktorsautentisering med ett användarvänligt gränssnitt designat för att ersätta traditionella VPN. Organisationer kan hantera och övervaka användaråtkomst på ett säkert sätt samtidigt som de enkelt anpassar sig till kraven från distanserade/distribuerade arbetsstyrkor.

NordLayer

NordLayer tillhandahåller företag en säker och pålitlig VPN-lösning för dataöverföring, kommunikation och fjärråtkomst. NordLayer säkerställer integritet genom att dölja IP-adresser från nyfikna ögon samtidigt som det ger skalbarhet.

NordLayer erbjuder flexibla, säkra och prisvärda Zero Trust Network Access (ZTNA)-lösningar för företag. Med dedikerade IP-adressalternativ tillgängliga på begäran, är denna VPN-tjänst optimal för företag som behöver robust onlineskydd.

Dess centraliserade hanteringskonsol gör administrationen av användaråtkomst och nätverksinställningar enkel, medan dess globala servernätverk ger tillförlitliga höghastighetsanslutningar för distribuerade team över hela världen. NordLayers säkra verksamhet är utformad för att förbättra den övergripande organisationens säkerhet och flexibilitet utan att offra användbarhet eller hastighet.

NordLayer är en VPN-tjänsteleverantör med huvudkontor i Panama, som erbjuder robusta lösningar för att skydda datasekretess och kommunikation över internet.

Avast

Avast är en global ledare inom cybersäkerhet och förser miljontals användare med antivirus- och säkerhetslösningar, med huvudkontor i Prag, Tjeckien.

Alla produkter är designade för att ge realtidsskydd mot skadlig programvara, ransomware och nätfiskeattacker för användare över hela världen.

Avast tillhandahåller tillförlitligt digitalt skydd med sitt utbud av mjukvarulösningar, såsom cybersäkerhetslösningar för både PC- och mobilanvändare, med tonvikt på gratis antivirus- och VPN-tjänster.

Dess Mobile Security-app (över 435 miljoner nedladdningar) garanterar säkerhet på Android-enheter; användare kan känna sig trygga med sina digitala säkerhetsbehov som tas om hand av en världsledare inom cyberskydd.

Från brandväggsfunktioner till avancerad teknik för upptäckt av hot via artificiell intelligens och maskininlärning, Avast är dedikerade till att skydda användare från skadliga hot på deras webbläsare, Wi-Fi-nätverk eller annan onlineaktivitet.

A10-nätverk

A10-nätverk är en specialiserad leverantör av avancerade applikationsnätverk och säkerhetslösningar. Dess Thunder-plattform erbjuder distribuerat denial-of-service (DDoS)-skydd och säker applikationsåtkomst med sin banbrytande Application Delivery Controller (ADC).

Detta globala teknikföretag är baserat i San Jose, Kalifornien. Med toppmoderna lastbalanseringsfunktioner för att effektivt öka applikationernas prestandanivåer, hjälper A10 kunder att ligga före i en ständigt föränderlig digital värld.

Det tillhandahåller en integrerad lösning för att hjälpa kunder att säkra, skala och förenkla applikationstjänster för lokala, moln- eller edge-cloud-miljöer.

Dess intelligensdrivna plattform hjälper till att låsa upp affärsfördelar och förbereda infrastrukturinstallationer för 5G samtidigt som den ger insikt i prestandaanalyser, vilket ger företag insikter som leder till bättre resultat.

Forcepoint

Forcepoint är det ledande globala cybersäkerhetsföretaget som, genom plattformen Security Service Edge (SSE), baserad i molnet och belägen i Austin, Texas, tillämpar oöverträffade system som möjliggör bred täckning över enheter, nätverk och applikationer.

Forcepoints säkerhetsproduktportfölj inkluderar webbsäkerhet, förebyggande av dataförlust (DLP), molnsäkerhet och skydd mot insiderhot som utnyttjar teknisk skicklighet inom områden som beteendeanalys och ML för att identifiera hot innan de kan förverkligas med precision.

Forcepoint Dynamic Data Protection är en adaptiv säkerhetsplattform som låter användare få synlighet över distributioner, skydda data och nätverk på plats i molnet eller någonstans däremellan. Organisatorisk riskställning förändras ständigt, och Dynamic Data Protection ändrar säkerhetskontroller baserat på aktuell risk.

Hållbar

Hållbar, molnbaserad plattform som gör det möjligt för kunder att skydda sitt företag med en analysdriven metod för exponeringshantering. Denna oöverträffade lösning ger tillgång till Tenables omfattande produktportfölj, allt från sårbarhetshantering och molnsäkerhet till identitetssäkerhet och övervakning av extern attackyta, bland många andra funktioner.

Genom att kombinera synlighet av attackytan, affärskontext och förutsägande teknologi, gör Tenable det möjligt för organisationer att korrekt bedöma sina cyberrisker samtidigt som de prioriterar strategier för förebyggande innan angripare kan utnyttja sårbarheter.

Dess EASM-funktion (Extern Attack Surface Management) ger dessutom fullständiga kartfunktioner över organisationens internetdomäner, vilket hjälper till att identifiera och säkra okända tillgångar.

Tenables huvudkontor är baserat i Columbia, Maryland. Drivs av Tenable Research för att förutsäga vad som är viktigt, organisationer kan ligga före angripare och ta itu med säkerhetsrisker innan de har chansen att utnyttja dem.

Upptäcka

Upptäcka är en erfaren leverantör av EASM-lösningar (External Attack Surface Management), som erbjuder en allomfattande svit av lösningar för organisationer att identifiera, utvärdera och mildra deras externa attackyta.

Dess lösningar inkluderar övervakning av hotexponering på internet via sin egenutvecklade motor, applikationssårbarhetsskanning som hittar säkerhetsbrister i webbapplikationer innan angripare gör det, och säkerhetsskydd för digitala tillgångar mot skadliga aktörer.

Dess testning upptäcker sårbarheter som OWASP Top Ten, SSL/TLS felkonfigurationer och mer för att hjälpa organisationer att säkra sina applikationer snabbt och effektivt.

Detectify fungerar som ett webbapplikationssäkerhetsverktyg som utnyttjar globala etiska hackare och forskningskunskap för att kontinuerligt uppgradera sina skanningsmöjligheter. Den kan enkelt integreras i DevOps-arbetsflöden och har ett intuitivt gränssnitt med handlingsbara rapporter om sårbarhetens svårighetsgrad. Företaget är baserat i Stockholm, Sverige.

Förmodligen

Förmodligen är en modern webbapplikation och API-sårbarhetsskanner som kan skanna traditionella webbapplikationer, API:er, mikrotjänster och fristående API:er.

Baserat i den portugisiska staden Porto, erbjuder Probely flexibla skanningsfunktioner som ger användarna detaljerad rapportering om upptäckta sårbarheter, med fördjupning om problemens allvar och till och med en steg-för-steg-förklaring av hur användare kan replikera och åtgärda motsvarande sårbarhet.

Verktyget integreras också enkelt i CI/CD-pipelines, vilket möjliggör automatiska skanningar, vilket säkerställer att detta är en pålitlig lösning för alla dina säkerhetskrav.

Dess dynamiska skanning replikerar aktiviteterna från verkliga attacker för upptäckt av sårbarheter och statisk analys av källkod för djupgående granskning.

Det ger också praktiska insikter genom sitt fokus på automatisering och är därför ett ovärderligt verktyg för organisationer som försöker höja sin hållning när det gäller säkerheten för webbapplikationer.

Inkräktare

Inkräktare är en molnbaserad sårbarhetshanteringsplattform som levererar höga skyddsnivåer för att identifiera och åtgärda säkerhetsrisker i IT-infrastruktur.

Intruder har sitt huvudkontor i England, men har kunder över hela världen. Det hjälper organisationer att säkra sin attackyta genom att tillhandahålla automatiserad sårbarhetsskanning, kontinuerlig nätverksövervakning och proaktiva hotresponser, och det är allmänt känt för sin förträfflighet.

Dess Smart Recon-funktion ökar säkerheten samtidigt som kostnaderna minskar genom intelligent tillgångsgruppering och skanning endast när förändringar inträffar – vilket ger upp till 40 % besparingar på genomsökningstiden.

Dess avancerade skanningsteknik gör att du kan identifiera sårbarheter i din IT-infrastruktur och prioritera dem efter deras svårighetsgrad så att du kan fokusera på det mest kritiska först och sedan ge snabb åtgärd med våra integrerade biljettsystem eller SOAR-plattformar.

Arnica

Arnica är ett säkerhetsföretag för mjukvaruförsörjningskedjan som erbjuder en pipelinefri säkerhetsplattform för att skanna applikationer efter potentiella hot. Beläget i Mountain View, Kalifornien, är Arnica stolt över sin unika egenskap att kunna upptäcka och mildra hårdkodade hemligheter snabbt och exakt.

Arnicas pipelinelösa säkerhetsplattform hjälper företag att skydda sina applikationer under varje steg i mjukvaruutvecklingslivscykeln (SDLC). Den tillhandahåller skanningsfunktioner i realtid, inklusive hemlig upptäckt, en generator för mjukvarufakturor, automatiserad åtkomstkontroll för utvecklare och upptäckt av avvikande beteende inom populära arbetsflödesverktyg.

Förenkla integrationen i befintliga system samtidigt som de levererar kritiska lösningar för att säkra kod från externa risker som licensefterlevnadsproblem och mer – Arnica skyddar mot alla vinklar för maximal skyddsförsäkran utan att sakta ner topphastighetsprocesser under SDLC-resan.

Yubico

Yubico är specialiserat på hårdvaruautentiseringsenheter som YubiKey. Denna prisbelönta YubiKey tillhandahåller robust två- och multifaktorautentisering (2FA & MFA), vilket gör det möjligt för företag att säkert skydda sina identiteter online.

Med huvudkontor i Palo Alto, Kalifornien, med ytterligare kontor i Sverige och Storbritannien, litas Yubicos lösningar på av miljontals människor runt om i världen för sina förbättrade skyddsfunktioner, som hjälper till att minska supportkostnaderna och ger sinnesfrid när det kommer till modern digitala säkerhetsprotokoll.

Yubicos pålitliga YubiKey-autentiseringssystem ger användarna flexibiliteten att säkert autentisera över flera tjänster och plattformar. Upplev starkare kontosäkerhet genom YubiKeys stöd för U2F, FIDO 2 och OTP-protokoll för förbättrad bekvämlighet samtidigt som maximal säkerhetsstandard bibehålls.

Commvault

Commvault är ett multinationellt företag för dataskydd och hantering baserat i Tinton Falls, New Jersey, USA. Företaget försöker tillhandahålla tjänster till sina kunder genom att tillhandahålla fullständig säkerhetskopiering, återställning och hantering av datalösningar över lokala och molnmiljöer.

Commvaults lösningar hjälper till att hantera data effektivt i organisationer, minska risker och säkerställa ett tillstånd av tillgänglighet för data.

Dess molnbaserade lösning säkerställer att organisationer säkert kan komma åt både SaaS-applikationer och deras lokala infrastruktur med lagringssäkerhet, vilket gör att de kan tillfredsställa sina prestandabehov.

Dess allomfattande lösning förenklar den moderna komplexiteten i datahantering genom att effektivisera verksamheten samtidigt som den erbjuder stöd för omfattande olika arbetsbelastningar och molnbaserade infrastrukturer. Commvaults fokus på innovation garanterar att organisationer ligger före sina dynamiska IT-miljöer så att de kan vara välinformerade om sina värdefulla dataresurser.

eset

eset tillhandahåller antivirus- och internetsäkerhetslösningar för privatpersoner och företag. Företaget är baserat i Bratislava, Slovakien, och har kontor över hela världen, inklusive USA. Med sina avancerade produkter skyddar ESET kunder från virus, skadlig programvara, ransomware och nätfiskeattacker för att hålla dem säkra online.

eset är känt för sin avancerade heuristiska teknologi, som erbjuder proaktivt skydd mot nya hot. Detta beteendeanalysbaserade tillvägagångssätt ger ett extra lager av försvar vid sidan av esets lätta men kraftfulla svit av antivirus- och internetsäkerhetslösningar och slutpunktsskydd skräddarsydda för företag.

Dess globala närvaro gör eset till ett pålitligt val för individer och företag som söker skydd mot ständigt föränderliga faror i cyberrymden.

Heimdal

Heimdal är den enda cybersäkerhetssviten som skyddar din organisation från avancerad hotdetektering och respons för att försvara dina slutpunkter, nätverk, identitet och e-post mot alla cyberhot.

Den har lagt till lösningar för sårbarhetshantering, privilegierad åtkomsthantering, slutpunktssäkerhet, e-postsäkerhet och bedrägeriförebyggande. Det lägger till ett extra lager av försvar för att låsa ditt system borta från oväntade skador som undvikande skadlig programvara och riktade attacker från det avancerade hotlandskapet.

Heimdal Securitys Thor Vigilance är en slutpunktssäkerhetsprodukt i flera lager med egenutvecklad artificiell intelligens och maskininlärningsteknik för att förhindra, upptäcka och blockera även de nyaste och farligaste cyberhoten i realtid.

Det danskbaserade Heimdal Security är ett prisbelönt företag för att erbjuda utvecklad uppmärksamhet för att skapa en proaktiv cybersäkerhetslösning.

Bark

Bark är ett tekniskt företag inriktat på säkerhetslösningar online för familjer och skolor. Stationerat i Atlanta, Georgia, använder företaget en övervakningsplattform med en avancerad, sofistikerad algoritm som kan upptäcka alla typer av digital kommunikation via olika plattformar som sociala mediekanaler, meddelandeappar eller e-postkonton.

Barks övervakningstjänst är olik alla andra eftersom den återupplivar det största antalet plattformar, genomsöker 30+ efter potentiella risker och/eller problem. Du kan antingen blockera vissa appar på en specifik tidsskala eller helt enkelt tillåta åtkomst till blockerade appar och webbplatser och hantera skärmtid, plus spåra dina barns plats snabbt och enkelt.

Den avancerade tekniken skickar meddelanden till föräldrar om det uppstår problem som rör deras barn, som nätmobbning eller kontakt med möjliga rovdjur online, och informerar dem om dess relevans så att de kan vidta åtgärder för att skydda sina barn på internet.

Säker DNS

Säker DNS är en av många molnbaserade DNS-filtreringstjänster i ett försök att höja säkerheten online för företag, företag, utbildningsplatser och många fler.

Med sina kontor i Prag och med ett världsomspännande cyberskyddsfotavtryck grundades SafeDNS 2015 för att leverera pålitliga AI- och ML-baserade lösningar för att känna igen och förbjuda åtkomst till sådant skadligt innehåll som nätfiskeattacker, bedrägerier med skadlig programvara eller annat oacceptabelt material online som säkerställer cybersäkerhetsnärvaro kring användaraktiviteter i det virtuella rummet.

De tillhandahåller en enorm lista med DNS-skyddsfunktioner, inklusive innehållsfiltrering, omedelbar distribution, detaljerad rapportering och mycket mer – vilket säkerställer att användare är säkra när de är online mot skadlig programvara, nätfiskeförsök eller att de utsätts för olämpligt innehåll.

Det är pålitligt och effektivt för kunder av alla slag, från enskilda hemanvändare till stora företagsorganisationer, från utbildningsinstitutioner till inkorporerade företag och ideella organisationer.

TitanHq

TitanHQ tillhandahåller molnbaserade cybersäkerhetslösningar baserade i Galway, Irland. TitanHQ tillhandahåller säkerhetslösningar i lager, inklusive e-postskydd mot skräppost, filtrering av DNS-innehåll, förebyggande strategier för förebyggande av nätfiske, säker arkivering för Microsoft 365-applikationer, utbildningar om säkerhetsmedvetenhet och mycket mer – allt utformat för att hålla företag säkra online.

Företaget förser företag med robust webbfiltrering och hotskydd för säker, produktiv internetanvändning. Deras molnbaserade plattform säkerställer enkel distribution av sina lösningar över distribuerade nätverk, vilket är särskilt användbart för MSP:er som kan leverera skalbara säkerhetstjänster till kunder.

Med en kundkrets som sträcker sig över utbildnings-, hälsovårds- och finansbranschen garanterar de högsta säkerhetsstandarder för företag av alla storlekar.

NästaDNS

NästaDNS ger en möjlighet till bättre säkerhet och integritet för människor i deras internetsurfande. Den utvecklades med syfte att ge bättre skydd mot alla typer av hot relaterade till säkerhet samt mot oönskade annonser online.

Deras huvudkontor är baserat i Paris. Deras analyser ger insikt om enhetsaktivitet i realtid samtidigt som de skyddar användarna från attacker som skadlig programvara, nätfiskeförsök, kryptojackning eller andra problem som härrör från internet. Deras krypterade DNS-frågor lovar att förbättra användarnas konfidentialitet genom att stödja DoH och DoT, vilket garanterar säker kommunikation mellan klientens enhet och servern utan risk för avlyssning av frågor.

Det intuitiva gränssnittet erbjuder ett enkelt sätt att konfigurera, anpassa och övervaka DNS-filtreringsinställningarna, som att blockera specifika typer av innehåll och ställa in vita/svarta listor över alla enheter med absolut integritet.

Cisco

Cisco är ett sedan länge etablerat, marknadsledande multinationellt teknologikonglomerat med huvudkontor i San Jose, Kalifornien. Efter att ha varit banbrytande för nätverkshårdvara, mjukvara och telekommunikationsutrustning genom åren, har de blivit kända för sina innovativa lösningar på IT-problem över hela världen – från cybersäkerhet till molninfrastruktur och samarbetsverktyg.

Ciscos avsiktsbaserade nätverk utnyttjar maskininlärning och automatisering för förbättrad nätverksprestanda, skydd och intelligens. Den här banbrytande tekniken gör det möjligt för nätverk att lära av sin miljö för att proaktivt anpassa sig för förbättrade säkerhetslösningar samtidigt som de optimerar driften längs vägen.

Cisco är en ledande global leverantör av pålitliga och innovativa nätverkslösningar, med verksamhet inom företag, statliga tjänsteleverantörer och små och medelstora företag.

Länk 11

Länk 11 är ett internationellt baserat företag för cybersäkerhet med huvudkontor i Frankfurt am Main, Tyskland. Sedan 2011 har företagets åtagande varit att skydda företag av alla storlekar och från alla branscher som en ledande auktoritet när det gäller DDoS-skydd, genom att använda flera tekniker före nuvarande hot.

Link11-tjänstportföljen inkluderar Infrastructure DDoS Protection, Web DDoS Protection, Secure CDN, Bot Management, Secure DNS och branschspecifika Zero Touch WAF-tjänster.

Dess avancerade Al- och maskininlärningstekniker analyserar inkommande trafikmönster och ger omedelbar upptäckt av skadlig aktivitet samtidigt som legitim data skyddas. Med Link11s adaptiva inställning till säkerhet kan företag vara säkra på ett pålitligt försvar mot föränderliga hot i ett ständigt föränderligt landskap.

Sitelock

I över ett decennium, SiteLock har tillhandahållit omfattande säkerhetslösningar för webbplatser till företag av alla storlekar. Företaget erbjuder en rad funktioner utformade för att skydda webbplatser från olika cyberhot, inklusive skadlig programvara, DDoS-attacker och andra sårbarheter samtidigt som webbplatsens övergripande prestanda förbättras.

Företaget erbjuder automatisk skanning och borttagning av skadlig programvara, intuitiva användargränssnitt, brandväggsskydd för webbapplikationer, samt tjänster för upptäckt av sårbarheter och acceleration. Företagsägare kan lita på att deras onlinenärvaro är säker med SiteLocks omfattande svit av cybersäkerhetsverktyg.

SiteLock är baserat i Scottsdale, Arizona, USA och erbjuder ett omfattande utbud av säkerhetslösningar för webbplatser, som inkluderar skanning, säkerhetskopiering, nätverk för innehållsleverans och sårbarhetsbedömning – allt designat för att säkerställa skydd och motståndskraft för onlinetillgångar.

Veriff

Veriff är ett AI-drivet företag som tillhandahåller säkra identitetsverifieringsverktyg i realtid med hjälp av en mängd olika säkra metoder. Tjänsterna inkluderar de som är skräddarsydda för branscher som finans, e-handel och olika andra branscher för enhetliga korrekturupplevelser.

Med kraftfull ansiktsigenkänningsteknik uppbackad av oöverträffad teknologi för dokumentverifiering, säkerställer företaget högsta noggrannhet i sin identitetsverifieringslösning, vilket säkerställer absolut regelefterlevnad.

Veriff hjälper företag att bygga en säker onlineupplevelse, med överensstämmelse med CCPA/CPRA, GDPR, SOC2 typ II, ISO 27001 och WCAG Accessibility Guidelines, eftersom det ger insikter i bedrägerimönster.

Företaget är baserat i Tallinn, Estland. Med avancerad teknik som ger en säker men ändå effektiv lösning för att verifiera identiteter, har Veriff tagit fram en av de bäst växande lösningarna för säker identifiering.

IdentityGuard

IdentityGuard är en av de mest kända marknadsleverantörerna som erbjuder identitetsskyddstjänster och mörk webbövervakning med backup av branschledande försäkringar för bedrägerilösning. Företaget hjälper människor att se till att deras personligheter inte blir stulen eller missbrukas.

Identity Guard säkerställer säkerhet i en digital värld för människor och kommer med nödvändiga funktioner som realtidsvarningar, mörk webbövervakning och till och med kreditvärderingstjänster.

Den är utformad för att hålla dina data säkra 24/7, med fokus på att övervaka den mörka webben efter indikatorer på att personlig information kompromitterats. De tillhandahåller proaktiva aviseringar om de upptäcker att vår data dykt upp på cyberkriminella platser, och även 1 miljoner dollars identitetsstöldförsäkring för att ge ytterligare ekonomiskt skydd mot incidenter.

Företaget är baserat i Chantilly, Virginia (USA), och specialiserar sig på att rendera avancerade verktyg som ger personlig informationsskydd och ekonomiskt välbefinnande.

Google Transparency

Google Transparency kommer som en mekanism som utvecklats av Google för att frigöra avsikterna med myndigheters begäran om borttagning av användardata och innehåll. Den innehåller ett skrivbord som introducerar instrumentpaneler och gör tillgängliga rikliga rapporter om en omfattande serie av transparensfrågor.

Det gör det möjligt att utforska detaljerad information om antalet och typerna av förfrågningar som tas emot från regeringar eller upphovsrättsägare över hela världen.

Riktlinjerna i den här rapporten hjälper användaren att bättre förstå myndighetsförfrågningar om användardata tillsammans med upprätthållandet av YouTubes riktlinjer för communityn och Safe Browsing-webbplatsstatus.

Rapporten ger allmänheten tillgång till viktig information som kommer att utvecklas över tiden. Besökare rekommenderas att logga in på dess webbplats för att komma tillbaka ofta för att få den senaste uppdateringen genom sitt åtagande att vara transparent.

Men detta kommer att vara ett initiativ utan motstycke för att spegla Googles engagemang för både rätten till integritet och yttrandefrihet, även om det har sitt huvudkontor i Mountain View, Kalifornien, USA.

RedSift

RedSift är en ledande global leverantör av molnbaserade cybersäkerhetsprodukter vars plattformar har rankats högst för innovation inom e-postsäkerhet och hotintelligens. Plattformen är molnbaserad och utnyttjar maskininlärning såväl som dataanalys för att förbättra skyddet mot hot, upptäcktsförmåga och insikter genom analys.

Genom att utöka sitt utbud för specifika användningsfall kommer utvecklare att kunna utnyttja Red Sifts natur med öppen källkod för att utveckla personliga appar.

OnDMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) av RedSift har som mål att hjälpa organisationer att stoltsera med nya lager i sin DMARC-kapacitet för att bekämpa e-postnätfiske och spoofing.

Det gör det möjligt för företag att proaktivt övervaka och genomdriva autentiseringspolicyer som har en central roll i att lyfta deras varumärkesskydd utan att skada den äkta e-posttjänstens välfungerande genom att minska falska positiva och negativa effekter.

Företaget finns i London, Storbritannien, och de har etablerat sig globalt oavsett geografi eller tidszon.

Slutord

I dagens uppkopplade värld är cybersäkerhet en av de brinnande problemen för människor, företag och till och med regeringar. I takt med att beroendet av digital teknik ökar, blir risken för cyberattacker större och kan medföra omöjlig ekonomisk, anseende och ibland fysisk skada för någon.

Även om ingen cybersäkerhetslösning eller produkt faktiskt kan garantera absolut skydd, hjälper de en hel del för att avsevärt minska risken för cyberattacker och graden av påverkan som säkerhetsintrång kan orsaka när de väl inträffar. Ett företag som har investerat pengar i cybersäkerhet kommer att skyddas bättre i sin information, tillgångar och rykte.

De ovan diskuterade cybersäkerhetslösningarna, förutom att rädda individer och organisationer från att skadas av det ständigt föränderliga hotlandskapet, kommer att hjälpa dem att förbättra sina cybersäkerhetsställningar mycket.

Kolla sedan in de viktigaste grunderna för personlig cybersäkerhet som du måste känna till.