6 SIM-upplåsare för din iPhone/Android-enheter

Spread the love

Att köpa en SIM-låst telefon kan hålla dig kedjad till en specifik telefonoperatör, och det är inte vad du vill ha i längden.

Vi ändrar alla åsikter med tiden, så det är klokt att ha frihet över vilken transportör du kan välja, även i ett senare skede. Om du inte har en SIM-låst telefon är det ett bra beslut. Men om du gör det, skulle jag föreslå att du låser upp den.

Tack och lov är processen enkel och tar inte mycket längre tid. Du kan antingen göra det genom själva operatören eller, för att göra det enklare, använda ett av SIM-upplåsningsverktygen för iPhone och Android som jag kommer att nämna i den här listan. Innan vi dyker in i det, låt oss först göra våra grunder rätt.

Vad är ett låst SIM?

Att ha en SIM-låst telefon innebär att din enhet har en begränsning att inte kunna byta telefonoperatör. Så oavsett vad, utan att ta bort låset, skulle du inte kunna använda en annan mobiloperatör på din telefon.

Varför låses SIM-kort ibland med de telefoner du köper?

Ibland introducerar telefonoperatörstjänster ett rabatterat pris för enheter under förutsättning att du måste fortsätta använda deras tjänst så länge du använder telefonen.

Detta kan vara en vinn-vinn-situation för dig om du älskar att använda deras operatörstjänst. Ett rabatterat pris bör dock inte hindra dig från att använda en annan operatörstjänst. Och det är just därför det är en bra idé att ha en helt SIM-upplåst telefon.

  Hur man tar bort ett Gmail-konto från din Android-enhet

Varför är SIM-upplåsning en så populär sak att göra?

Den främsta anledningen till att det är så populärt är att det erbjuder så många fördelar. Och det faktum att du inte skulle kunna använda den internationellt utan att låsa upp den bidrar bara till de många anledningarna till varför du bör låsa upp den.

En SIM-olåst telefon är också lättare att sälja när du känner att du behöver en uppgradering eftersom personen som köper din telefon skulle veta att de skulle ha friheten att använda en tjänsteoperatör som han själv väljer.

Med allt det åt sidan, låt oss hoppa rakt in i listan.

iToolab SIMUnlocker

Tillgänglig för alla operatörer, iToolab SIMUnlocker kan frigöra din telefon utan chip och utan dataförlust eller behov av fabriksåterställning. Den utför upplåsningsprocessen smidigt och snabbt och tar bara 5 minuter av din tid.

Det kan ta bort alla typer av SIM-begränsningar på din telefon i bara 3 enkla steg. Kom dock ihåg att jailbreaking av din enhet är ett av de tre stegen för att framgångsrikt låsa upp ditt SIM-kort. När du har gjort det behöver du bara trycka på en enda knapp för att få jobbet gjort.

Sammantaget är iToolab SIMUnlock snabb, säker och ger förstklassig support.

Direktupplåsningar

Direktupplåsningar är ett annat verktyg som inte tar mer än 3 steg för att SIM-låsa upp din iPhone och Android-enhet.

Upplåsningen skulle göras utan att din garanti ogiltigförklaras, eftersom hela processen görs lagligt. Faktum är att metoden som denna lösning använder är den exakta metoden som används av nätverksoperatörerna själva.

Resultatet är permanent, så din telefon kommer inte att återgå till att vara låst igen. Under processen får du också använda din telefon utan begränsningar. För att inte tala om, processen är snabb och tar inte en evighet att slutföra.

  Så här åtgärdar du kraschande appar på en iPhone eller iPad

De har ett intressant erbjudande, där om du skickar dem en video där du pratar om hur du gillade deras tjänst efter att ha låst upp din telefon med den, får du tillbaka 50 % av det belopp du spenderade på den.

Lås upp Apple iPhone

Som namnet antyder, Lås upp Apple iPhone är specifikt för Apple-enheter, men den kan låsa upp alla typer av SIM-kort. Den rymmer ett team av skickliga tekniker som är certifierade i alla Apple-produkter, så att du kan vara säker på att din telefon är i rätt händer.

Den låser vanligtvis upp enheten omedelbart, men i vissa fall kan det ta längre tid. Eftersom den använder IMEI-upplåsningsmetoden kommer den inte att orsaka ytterligare problem för dig genom att ogiltigförklara din garanti.

Apple iPhone Unlock har fått 4,8/5 stjärnor baserat på över 1900 recensioner från användare över hela världen.

doktorSIM

Efter att ha funnits på marknaden i 15 år, doktorSIM låser upp din enhet säkert för att användas permanent utan begränsningar. Den använder det lagliga sättet att låsa upp ditt SIM-kort, vilket rekommenderas av telefontillverkare och operatörer själva.

Denna lösning har över 20 000 glada recensioner och betyg från Google och TrustPilot tillsammans. Det är vettigt eftersom de ger kundsupport hela dagen på ditt modersmål, och det faktum att det har ett väldigt hårt grepp om integritet och säkerhet gör saker ännu bättre.

Förutom SIM-upplåsning låter doctorSIM dig omedelbart ladda eller ladda vilken telefon som helst. Det finns även flera andra coola funktioner som du gärna vill kolla in.

UnlockBase

Med mer än 29 000 mobiltelefoner som stöds, UnlockBase har allt täckt när det gäller SIM-upplåsning av din enhet. Den har samlat in tusentals certifierade recensioner från myndighetskällor av den enda anledningen till hur bra tjänsten är.

  3 enkla sätt att stänga av kameraljudet på iPhone

Några av de viktigaste fördelarna med att använda det här verktyget inkluderar:

  • Snabb leverans
  • 100 % pengarna tillbaka-garanti om processen misslyckas
  • Gratis SMS-varningar
  • Personlig statistik om kontoaktivitet
  • Väntelista för att veta exakt vad statusen för processen är
  • 2-stegs autentisering för att säkra ditt konto

UnlockBase går alltid en mil längre för att vara bättre än sina konkurrenter, så om du någonsin hittar ett bättre pris än dem någon annanstans, låt dem bara veta, så förhandlar de gärna med dig.

Mobil upplåst

Sist på listan men lika bra som de andra, Mobil upplåst är en lösning som är känd för att ta bort SIM-låset från din telefon i ett nafs samtidigt som du använder den mest lämpliga metoden. Vanligtvis låser den här lösningen upp telefonen inom 24 timmar.

Den här SIM-upplåsaren fungerar med alla typer av telefoner och nätverksoperatörer och ger dig en liveordersspårningstjänst så att du kan hålla dig uppdaterad om processen.

Slutsats

Jag hoppas att ovanstående lösningar kommer att göra slut på SIM-låsets elände för dig på mycket kort tid. De flesta av dem fungerar för alla typer av enheter och nätverksoperatörer och gör jobbet bra.

Du kanske också vill läsa hur du tar bort iCloud-aktiveringslås.