6 gratis verktyg för att testa webbplatsens laddningstid från Kina

Spread the love

Hur snabb är din webbplats i Kina?

Webbplatsen ska vara snabb!

Att ha en långsam sida skadar konverteringsfrekvensen och kan potentiellt kosta dig 2,5 miljoner dollar på ett år om din e-handelswebbplats tjänar 100 000 USD per dag.

Det finns gott om onlineverktyg för att testa din webbplats laddningstid från USA, Storbritannien, Indien men väldigt få har alternativ för att kontrollera din sidas laddningstid från Kina.

Om du driver ett företag i Kina eller förväntar dig besökare och om din webbplats är värd utanför Kina, skulle din laddningstid troligen vara eländig.

Låt oss titta på följande verktyg för att ta reda på hur din webbplats presterar.

Test på webbsidan

webbsidatest är ett av de mest använda verktygen för att testa din laddningstid. Den har möjlighet att kontrollera laddningstiden från Shanghai, Hong Kong, Ningxia med IE, Chrome, Safari, Brave och Firefox.

  Hur man lägger till musik i ditt Tik Tok-inlägg

Detta ger den första vyn och upprepar vyn i ett vattenfall, så att du har en fullständig förståelse för din resurs laddningstid.

Webbplats 24×7

Webbplats 24×7 har många användbara verktyg; men för att kontrollera laddningstid från Kina kan du använda Analysera hela webbsidan, som har möjlighet att testa från Peking, Chengdu, Chongqing, Guangzhou med flera.

Detta har mycket detaljerad information som DNS-upplösningstid, anslutningstid, första bytetid, ett antal förfrågningar, resurssammanfattning och domänsammanfattning.

DotCom MonitorMed testet ”Great Firewall of China” kan du testa om din webbplats är blockerad i Kina.

Ange bara din webbadress och städerna i Kina där du vill utföra ditt test.

Du har också möjlighet att välja mellan olika webbläsare – Chrome, Firefox, Edge, Android och iOS och flera skärmupplösningar. När du klickar på knappen ’Kör test’ får du rapporten nedan.

  Hur många gånger kan du bli förbjuden på PS4

Från den här rapporten kan du kontrollera hur din webbplats ser ut för besökarna, om det finns några fel, den genomsnittliga laddningstiden för det första besöket, laddningstiden för upprepade besök och hur din webbplats presterar i varje stad.

Om du vill att din webbplats ska vara synlig för besökare från Kina är detta verktyg ett måste.

Webbplatspuls

Kontrollera om din webbplats är tillgänglig bakom den kinesiska muren med Hemsida Pulse. Du kan välja att utföra testet i Peking, Shanghai, Guangzhou och Hong Kong.

Resultatsidan innehåller följande viktiga mätvärden.

  • Total svarstid
  • DNS-upplösningstid
  • Det tar tid att ladda den första byten
  • Sista byte
  • Sidstorlek
  • HTTP Header information

Chinafy

Ett bra verktyg för att få en överblick över sidladdningstid från flera platser, inklusive Peking, Shanghai, Guangzhou. Chinafys testresultat visar sidans laddningstid, TTFB, First Paint, Interactive, Sidstorlek och ett antal resurser.

GTmetrix

Om du registrerar dig för en Gratis konto, då får du ett alternativ att utföra ett hastighetstest från Hong Kong. Det syns när du klickar på Analysalternativet.

  Hur man zoomar in Microsoft Teams

Jag hoppas att verktygen ovan ger dig en riktlinje om hur din webbplats laddas i Kina. Om du tycker att det går långsammare än förväntat kan du överväga att vara värd för din webbplats i Kina eller använda en CDN-tjänst som fick POP (närvaropunkt) där ute.

Gillade du att läsa artikeln? Vad sägs om att dela med världen?