6 bästa LEAP-servervärdleverantörer [2023]

Videospel online spelas mer än någonsin, tack vare modern teknik.

Det finns gott om spelgenrer tillgängliga, och action- och äventyrsgenren gillas av de flesta spelare. LEAP är ett spel med ett nytt koncept och slagfält som vinner mångas hjärtan.

Medan många spelare är värd för sina spel, stöter de ofta på mindre bandbredd, prestanda, effektivitet, fördröjningar, fel, otillräcklig grafik och frekventa avstängningar.

Men att spela LEAP kräver kraftfulla system, snabbare anslutning och tillräckliga resurser. Så att spela spel på det sättet kan vara besvärligt.

Men om du hyr en LEAP-spelserver från en pålitlig värdleverantör kommer din spelupplevelse att bli bättre många gånger jämfört med självhotell.

Låt oss förstå vad LEAP är och hur en spelvärdleverantör kan hjälpa till att förbättra ditt övergripande spelande samtidigt som du förhindrar de problem som kommer.

Vad är LEAP?

LEAP är ett snabbspel i första person för flera spelare med storskaliga strider. Detta spel har två sidor; den första är United Earth Defense Coalition, och den andra är rebellen Exo-Terrans. Du kan välja den sida som betalar mer och erbjuda dem din arsenal.

LEAP utvecklades och publicerades av Blue Isle Studios den 1 mars 2023. Vissa moddar har ännu inte släppts på Steam-plattformen, och vissa är redan uppdaterade. I det här spelet får du kraftfulla vapen, unika klassförmågor och annan utrustning som grappling krokar, upprörande fordon, jetpack, etc.

Gameplay

Det nysläppta skjutspelet LEAP för första spelare och dess grafik, karaktärer, berättelse och strider kommer att ge dig en unik spelupplevelse. Du kan arbeta med dina utvalda lagkamrater och använda unika klassförmågor och kraftfulla vapen för att gå segrande.

I spelet kan du korsa terrängen enkelt och smidigt med hjälp av jetpacks, grappling-krokar och terrängfordon. Sadla upp på en mekanisk älg för att leda laddningen eller hoppa över en hoverboard för att backa in i striden.

Oavsett vilken spelstil du har kommer du som LEAP legosoldat att vara utrustad med ett privat eller personligt fordon (PV), som låter dig tillryggalägga långa avstånd snabbt och stänga avståndet från din fiende.

Du kommer att få exosuit som är utrustad med förändrande förmågor – kasta ner en stödsköld för att tillfälligt täcka fiendens eld eller kalla in orbitallasern för att utplåna fiender på några sekunder. Varje hinder är en ny möjlighet att rusa, ladda eller sväva. Som elitlegosoldat kan du använda dina unika förmågor för att spåra rörelsen såväl som slagfältet smidigt.

Dessutom kan du använda gripkroken för att nå höjderna eller riktad streck för att undvika fiendens eld. Anpassa legosoldaterna med distinkta hudalternativ för dina exosuits, vapen och fordon. Den kommer också med hjälm-emojis.

Håna och stoltsera med frenemies med sass och stil. Det här spelet innehåller intensivt blod och våld och kan ta emot 60 spelare.

Varför behöver du en spelserver för att vara värd för LEAP?

Att spela spel ofta utan hinder är vad spelare längtar efter. LEAP har en hög upplösning och bättre grafik, vilket gör att det ser verkligt ut.

Men vad händer om ditt system plötsligt misslyckas eller saktar ner under spelets gång?

Du kan antingen fortsätta tänka på din förlust eller hitta sätt att lösa detta problem.

Att få en spelserver från en pålitlig värdleverantör kan hjälpa till att förbättra din spelupplevelse med dess avancerade teknologier, tillräckliga resurser, kraft och fantastiska funktioner samtidigt som du undviker ineffektivitet eller säkerhetsincidenter.

Här är fördelarna med att få bra LEAP-servervärd:

#1. Högre drifttid

Varje server har kraftfull hårdvara och SSD-enheter, vilket gör ditt spel snabbt och garanterar hög drifttid. Detta säkerställer ingen fördröjning och du kan spela fritt utan avbrott.

#2. DDoS-skydd

Det är en måste-ha-förmån som nästan varje spelservervärd tillhandahåller sina kunder. DDoS-skydd hjälper till att säkra dina personuppgifter och sparade spel under oönskade översvämningsattacker. Det erbjuder olika lager av skydd till din server, vilket gör den tillgänglig 24/7.

#3. Hög prestanda

Värdleverantörer täcker hela världen för att göra sina tjänster tillgängliga för användare, så att du kan välja närmaste serverplats. Du kommer att få de senaste Intel- och AMD-processorerna, mer RAM- och NVMe SSD-enheter. Detta säkerställer högpresterande spel direkt hemifrån.

#4. Användarvänligt gränssnitt

Varje spelserver-värdleverantör erbjuder en spelpanel som är enkel att använda och enkel att hantera. Dess rullgardinsmenyer och skjutreglage låter dig enkelt ändra eller ändra spelinställningar, växla mellan spel, se serverstatus, säkerhetskopiera dina sparade filer och mer.

Lägsta systemkrav

För att spela LEAP i ditt system måste du ha följande specifikationer:

  • Windows 10 eller nyare operativsystem
  • Fyrkärnig processor på 2,0 GHz eller bättre
  • 8 GB RAM
  • Nvidia GTX 960 eller bättre grafik
  • DirectX version 12
  • En ordentlig bredbandsanslutning
  • Minst 30 GB tillgängligt utrymme på din PC

Låt oss hoppa in i de bästa LEAP-värdleverantörerna som ger dig en unik spelupplevelse.

Nitrado

Hyr en LEAP-server från en premium värdleverantör, Nitrado, och upplev problemfritt spel. Det hjälper dig att hantera din server effektivt för att spela spelet med mer kraft och kontroll. Du kan installera plugins och mods och dela åtkomst med andra medlemmar för att enkelt hantera din spelserver tillsammans.

Nitrado erbjuder de kortaste internetvägarna så att du spelar ditt spel utan avbrott. Därför garanterar det hög drifttid och lägsta ping. Med vilken serverplats du väljer får du säkerhetskopieringsfunktioner som hjälper dig att spara dina spelade spel och personlig information på en enhet. Om du råkar ut för en incident som en cyberattack eller naturkatastrof kan du enkelt återställa dina data.

Du får felsäker, senaste och högkvalitativ serverhårdvara som låter dig spela ditt spel med bättre grafik och snabbhet. Nitrado skyddar din server från oönskade attacker och gör din server tillgänglig 24/7.

När du vill spela kan du alltså öppna ditt spel och börja spela utan att vänta på några uppdateringar. Få flexibiliteten att enkelt växla mellan tillgängliga spel. Enligt dina krav kan du uppgradera eller nedgradera din spelserver.

Starta ditt spelande omedelbart efter att ha valt en perfekt plan för dig. Anpassa din konfiguration genom att välja platser (4-200 platser) och varaktighet (3-365 dagars körtid).

Apex Hosting

Få dedikerad serverhosting för ditt favoritspel, LEAP, från Apex Hosting med branschledande spelservrar och ett supportteam. Konfigurera din spelserver inom några minuter efter registrering och gör dig redo att köra LEAP utan några svårigheter.

Fördröjnings- och latensproblem är inte längre ett problem med Apex Hosting. Den erbjuder dina bästa platser över hela världen, så att du aldrig möter stillestånd när du spelar ditt spel. Detta innebär också att din server kommer att vara online när du öppnar ditt system.

Som rutinerad spelare får du även fullständig tillgång till FTP och webbaserad filhanterare. Med förstklassig hårdvara kan du enkelt spela och säga nej till avbrott. Apex Hosting tillhandahåller enkel konfiguration, automatisk säkerhetskopiering och ett uppdateringsalternativ.

Det avancerade DDoS-skyddet på din server skyddar din information och konfigurationsinställningar från kraftfulla DDoS-attacker, vilket gör att din server kan tjäna när du behöver. Hos värdleverantören kan du välja alternativet för obegränsade spelautomater.

Apex Hostings spelpanel är tillgänglig så att du enkelt kan konfigurera din spelserver och hantera dina serverinställningar. Installation av modpack med ett klick är en extra fördel. Du får även en gratis underdomän med ditt köp.

Växla mellan spel när som helst, var som helst och få branschledande prestanda tack vare sina snabba processorer, SSD:er för företag och pålitliga anslutningar. Du kan också enkelt ändra kartan och få serverstatus från spelpanelen.

GTXGaming

GTXGaming är en förstklassig spelserver-värdleverantör som erbjuder ett kraftpaket av funktioner. Efter att ha slutfört registreringen kommer det att göra ditt spel klart att spela inom några minuter så att du kan börja spela direkt. Skaffa säkerhetskopieringsalternativet för att säkra dina sparade konfigurationer, spel och andra data.

Med den närmaste servern du väljer får du Intel-processorer som sträcker sig från kraftfulla E3 till de senaste i7/i9-processorerna. GTXGaming använder också kraftfulla AMD Ryzens för bättre prestanda och snabbhet. Den stöder alla kartor. Om en ny karta släpps lägger GTXGamings värdplattform till den snabbt.

Du hittar många datacenter över hela världen. GTXGaming täcker Los Angeles, Dallas, New York, Oregon, Charlotte, Miami, Quebec, London, Paris, Madrid, Frankfurt, Moskva, Stockholm, Singapore och Sydney. Varje datacenter har effektiv DDoS-skyddsfunktion som skyddar din spelserver från oönskade attacker.

GTXGamings ingenjörer spenderar timmar av kodning och kommer med en kraftfull kontrollpanel som låter dig ändra eller modifiera inställningar, växla mellan spel, byta kartor och mer enkelt. Din server är alltså alltid online och fungerar oavsett attacker och uppdateringar.

Välj från rullgardinsmenyn för att definiera produktkategorier, åtgärder, valuta och faktureringscykel. Välj också en plats, minnesallokering, CPU-hastighet, hårddiskar, diskutrymme och skjut för att välja platsalternativ. Om du inte gillar tjänsten kan du välja full återbetalning inom 24 timmar efter köpet.

XGamingServer

Skaffa dedikerade Baremetal och virtuella dedikerade spelservrar med XGamingServer för LEAP-spel. Således kommer du att få dedikerat RAM, lagring och CPU, tillsammans med en högpresterande garanti och en problemfri spelupplevelse.

XGamingServers spelpanel är baserad på pterodactyl, som kommer med kraftfulla funktioner. Panelen är lätt att använda och låter dig styra spel- och serverfiler från den. Du får molnsäkerhetskopior direkt i panelen. Därför kan du återställa den lagrade informationen när du vill.

Du hittar en anpassad panel som bjuder in användare, skapar scheman, MySQL-databaser och Mod Manager. XGamingServer sprids över hela världen, inklusive öst- och västkusten i Nordamerika, Australien och Europa.

Varje datacenter erbjuder en smidig spelupplevelse och säkerställer lägsta möjliga ping. Få dokumentation från grundläggande till avancerad för att enkelt konfigurera din server. LEAP-servrar kommer online strax efter att du har slutfört din beställning. Alla servrar finns på Intel och Ryzen processorer med NVMe SSD.

Välj ditt föredragna paket till ett startpris på $10/månad och hyr din spelserver nu.

4 nätspelare

Hyr en LEAP-server från 4Netplayers och bli elitlegosoldaten för att få futuristiska vapen och unika möjligheter. Det gör din server redo inom några minuter efter köpet. Dessutom får du mer än 120 mods och spel utan kostnad.

Fokusera på ditt spel och låt 4Netplayers ta hand om varje uppdatering. Den installerar alla nya uppdateringar i ditt system utan att störa ditt spelande. Ange ditt Steam-verkstads-ID för att få den mod du vill ha om det stöds av ditt spel.

Du kan enkelt hantera och ändra inställningarna på din server utan förkunskaper. 4Netplayers använder bara högpresterande serverhårdvara, snabba SSD:er, processorer och massor av RAM. Servrarna har de senaste Intel Xeon-processorerna och upp till 248 GB lagringsutrymme.

4Netplayers webbgränssnitt är kundvänligt och kraftfullt. Du kan starta olika spelservrar på nolltid. Dessutom kommer du att få DDoS-skydd med varje server som samarbetar med Corero SmartWall för att erbjuda ett prestandafiltreringssystem i flera steg, noll avstängningar av din server och mer.

Starta din elitlegosoldatresa idag till ett startpris på 2,41 USD/månad, med 4 slots för varje spelare. Konfigurera ditt föredragna paket nu och börja spela.

GPORTAL

GPORTAL är en av de premium-spelserver-värdleverantörer som erbjuder en snabb och enkel installation, hög prestanda och låg ping till ett överkomligt pris. Du kan hantera din server via loggåtkomst och webbgränssnitt. Dessutom får du 50 GB lagringsutrymme för säkerhetskopieringsfiler som innehåller sparade konfigurationer och spel.

Slutför bara betalningsprocessen så gör GPORTAL din server klar på under 3 minuter. Den använder bara den senaste serverhårdvaran och snabba SSD-enheter för att erbjuda hög prestanda. Dessutom är det den officiella värden för LEAP-spelet som samarbetar med Corero och Bulwark för att tillhandahålla ett försvar i flera steg.

Dessutom kan du växla mellan tillgängliga spel flexibelt och snabbt genom att höja en biljett. GPORTAL har sina tjänster över hela världen, inklusive Los Angeles, Dallas, New York, Washington, London, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Singapore, Sydney, Taipei och Tokyo.

Spelet ger ett brett utbud av kartor, från skogsområden till ökenlandskap. Med din server kan du ändra dina kartinställningar efter din bekvämlighet. GPORTAL erbjuder även förbetalda och Gamecloud-alternativ för att göra din byteprocess ännu enklare.

Välj en spelserverplan som passar din resa och börja spela LEAP från vilken plats som helst när som helst. Du kan skapa din egen serverkonfiguration för att få bästa pris.

Slutord

LEAP är det första shooter-videospelet online där du kan utforska ditt slagfält med avancerade vapen och ett personligt fordon. Gör ditt spelande ännu roligare med den bästa LEAP-spelleverantören från listan ovan.

Välj din spelserver klokt genom att kontrollera dess hårdvara, pengarna-tillbaka-garanti, säkerhet, prestanda, globala platser, pris, tillgänglighet och kostnad, och spela spel utan krångel.

Kolla sedan in det bästa speltangentbordet för professionella spelare.