6 bästa fotbollsappar (fotboll) för uppdateringar av FIFA World Cup 2022

Håll utkik efter uppdateringar från FIFA World Cup 2022 med rätt fotbollsapp.

Det går inte att förneka fotbollens popularitet. Med uppskattningsvis 3,5 miljarder fans är det den mest populära sporten i världen. Det motsvarar mer än hälften av jordens befolkning! Det är populärt i alla länder och kontinenter. Mer än 250 miljoner spelare i över 200 länder spelar sporten.

Fotbolls-VM är sportens höjdpunkt.

Med cirka 715 miljoner människor som tittar på finalen 2014 mellan Tyskland och Argentina, är det det mest sedda sportevenemanget i världen. Det motsvarar mer än 10% av världens befolkning!

För att förtydliga har FIFA redan erhållit mer än 1,85 miljarder dollar tillsammans för 2018 och 2022 World Cup TV-rättigheter.

Kommer folk i USA att tycka att det är svårt att se FIFA World Cup 2022?

Fotbolls-VM i år arrangeras i Qatar. Det ligger i Mellanöstern. De flesta länder beräknar sina tidszoner med Greenwich Mean Time (GMT) eller Coordinated Universal Time (UTC). USA, å andra sidan, verkar på ett system med fyra zoner.

Varje zon är uppdelad i mindre regioner. Detta kan orsaka problem vid schemaläggning av FIFA World Cup-matcher. Detta beror på att speltiderna kan skilja sig från de flesta tidszoner i USA.

Till exempel, om ett spel börjar kl. 21.00 GMT, kommer det att vara 16.00 EDT i New York men bara 13.00 PDT i Los Angeles. Detta kan göra det svårt för fans i olika delar av landet att se spelen.

Dessutom kommer matcherna att streamas live i USA, mestadels på morgonen. Det beror på skillnaden i tidszoner. Strömningen kommer huvudsakligen att börja när folk är på väg till sina kontor. Därför kan det vara svårt för den genomsnittlige amerikanen att se sporten live hemifrån.

För att lösa det här problemet, låt oss utforska några av de bästa fotbollsapparna för FIFA World Cup 2022 liveuppdateringar:

FIFA+

Detta är den officiella appen för FIFA. Håll dig nu uppdaterad med vad som händer på marken med FIFA+-appen. Du kan också se fotbollsdokumentärer. Dessutom kan du till och med streama livematcher från inhemska ligor. När FIFA World Cup 2022 pågår kan du förvänta dig mer VM-relaterat innehåll.

Du kan streama dokumentärer och höjdpunkter gratis. Appen innehåller bilder bakom kulisserna och influencer-innehåll.

Ladda ner FIFA+: iOS | Android

FotMob

FotMob är en unik app för livespeluppdateringar. Den täcker mer än 375 olika tävlingstyper från hela världen. Du kan få alla FA Cup-, La Liga- och Serie A-uppdateringar i appen. Du kan kontrollera spelschemat, överföra nyheter och andra uppdateringar på den här appen.

FotMob har en textkommentarfunktion. Detta låter dig läsa igenom när du inte kan streama matchen. Appen ger detaljerad statistik om spelen. Du kan också få aviseringar på din Apple Watch eller Android WearOS-klocka.

Ladda ner FotMob: iOS | Android

SofaScore

Få alla liveuppdateringar av FIFA World Cup 2022 helt gratis på SofaScore-appen. Allt från enkla liveresultat till komplicerad statistik finns tillgängligt i den här appen. Du kan också kolla in de detaljerade spelaranalyserna.

Sofascore-appen visar värmekartor över spelarna på planen för att visa deras insatser. Det visar också spelarens styrkor och svagheter. Den täcker cirka 11 000 turneringar i över 20 sportkategorier.

Ladda ner SofaScore: iOS | Android

NBC Sports

NBC Sports-appen låter dig titta på tusentals direktsända sportevenemang. Dessa evenemang streamas på NBC, NBC Sports, NBC Sports Gold, Golf Channel, Olympic Channel, Telemundo Deportes och mer.

Ladda ner NBC Sports: iOS | Android

LiveScore

Om du vill ha detaljerad information och nyheter om fotboll är LiveScore appen för dig. Du kan få uppdateringar i realtid, hela resultattavlor och kommentarer minut för minut. Inte nog med detta, appen visar en laguppställning redan innan matchen officiellt börjar.

Fotbollsfans kan se recensioner efter match, transfernyheter och andra uppdateringar under FIFA World Cup 2022. LiveScore visar poängtabellerna för olika ligor.

Ladda ner LiveScore: iOS | Android

Få alla fotbollsnyheter relaterade till Premier League, spelarstatistik och mer på OneFootball-appen. Eftersom FIFA World Cup 2022 är live, förvänta dig liveresultat, de senaste nyheterna, höjdpunkter och mer med den här appen.

Denna app låter användare från Storbritannien och USA streama matcher och höjdpunkter. OneFootball har en liveticker-funktion som visar nyheter och resultat.

Ladda ner OneFootball: iOS | Android

Slutord

Det här är några obligatoriska appar som måste finnas på din Android eller iPhone. Med dessa appar kan du få liveuppdateringar från FIFA World Cup 2022 som hålls i Qatar.

Förutom partitur och nyheter kommer du att få täckning av öppnings- och avslutningsceremonierna. Dessutom kommer du att få uppdateringar om nästa världscupdestination.

Du kanske också vill utforska de bästa fotbollsspelen att spela igen.