6 bästa arbetsgivaren (EOR) tjänster för global distansuthyrning

Spread the love

Vill du ha ett globalt team för ditt företag? Du kan ta hjälp av tjänsten Employer of Record (EOR) för följsam och bekymmersfri personalhantering.

Att ha en global arbetsstyrka betyder inte att du behöver ha affärsenheter i flera länder. Det finns många EOR-tjänsteleverantörer där ute som låter dig anställa personer från olika länder för din räkning.

Dessutom kan de också hantera onboarding, personalhantering och betalningsprocesser. Sammantaget fungerar de som den juridiska arbetsgivaren för dina anställda och tar fullt ansvar. Fortsätt läsa för att veta mer om EOR-tjänsten och tjänsteleverantörerna.

Vad är arbetsgivare av rekord (EOR)?

En registrerad arbetsgivare är en tredjepartsleverantör som är den lagliga arbetsgivaren för din globala arbetsstyrka. Den tar inte bara på sig allt ditt ansvar som arbetsgivare utan utför också alla nödvändiga uppgifter på uppdrag av din organisation.

Dessa företag är också kända som globala sysselsättningsorganisationer eftersom de stödjer företag i global expansion och global verksamhet.

Den har vanligtvis en juridisk person på olika globala platser och kan därför enkelt anställa människor samtidigt som den följer lokala lagar. Dessutom hjälper det också till med de dagliga administrativa uppgifterna för en vanlig arbetsgivare, såsom onboarding, undertecknande av kontrakt, beräkning av ersättningar och förmåner, lönehantering, skatteavdrag, beräkning av betald ledighet och offboarding.

Fördelar med EOR Services

 • Gå in på den globala talangmarknaden utan att etablera enheter på olika platser
 • Leda ett globalt team på ett lagligt sätt
 • Skapa lokalt kompatibla kontrakt för internationella anställda
 • Erbjuder konkurrenskraftiga förmåner och ersättningar till utländska anställda
 • Spara tid på komplext pappersarbete under introduktions- och uppsägningsprocesser
 • Minska riskerna i samband med ansvar och efterlevnad
 • Minska verksamhetens kostnader för att etablera ett globalt kontor
 • Ge stöd gällande lokala arbetslagar och förordningar
 • Underlätta HR- och lönetjänster för dig som inte kan tillhandahålla egna lösningar

Hur fungerar EOR?

En EOR-tjänsteleverantör arbetar inom olika delar av global personalledning. De flesta av dem fungerar för att tjäna dig inom följande områden:

#1. Anställningsavtal

Samtidigt som man anställer personer från olika länder skapar EOR-tjänster kontrakt som följer lokala lagar.

  En guide till IoT i bank och fintech

#2. Onboarding av anställda

EOR gör det enklare för dig att anställa internationella anställda eftersom de kommer att anställa dem för din räkning. De sköter vanligtvis onboardingen genom att samla in nödvändiga dokument och förvara dem säkert.

#3. Anställningsförmåner

The Employer of Record tillhandahåller också sjukförsäkring och andra förmåner till de anställda. För det knyter de sig till leverantörer för pensionsfonder, försäkringar och ersättningar till anställda.

#4. Lönehantering

EOR har ansvaret för att behandla alla anställdas löner enligt den lokala jurisdiktionen. De följer också lagliga skyldigheter och kundföretagets regler för att göra betalningar.

#5. Skatteregistrering

Eftersom EOR är registrerad som arbetsgivare hos skattemyndigheten kan de hålla inne inkomstskatt och andra skatteavgifter. De hanterar även skatteinlämningar och olika skatteredovisningar.

#6. Uppsägning

EOR-leverantörerna kan också säga upp anställda efter önskemål från deras kunder enligt arbetslagstiftningen i den anställdes land.

När ska EOR användas

 • Om du vill anställa talanger från hela världen kan du ta hjälp av EOR-tjänster. Dessa låter dig anställa topptalanger från var som helst i världen.
 • Företag som vill utforska marknaden i ett nytt land utan att starta en enhet kommer att finna EOR-tjänster till hjälp.
 • Om du är ett litet företag och inte har personer med kunskap och expertis om lokala lagar på olika platser, bör du satsa på EOR för global personalledning.
 • Medan företag väljer att anställa entreprenörer riskerar de att felklassificera entreprenörer. EOR-tjänster kan användas i dessa situationer för att anlita entreprenörer som uppfyller kraven.

Om du har någon av ovanstående situationer kan följande Employer of Record-lösningar hjälpa dig att få en internationell arbetsstyrka.

Deel

Deel kan hantera komplexiteten i att anställa från en global arbetsstyrka för din räkning och låter dig ta med anställda från mer än 100 länder. Det hjälper dig att följa lokala lagar genom att ta hand om kontrakt, uppsägningar och minimilöner.

Förutom att ha juridiska personer i över 100 länder, erbjuder den även expertvisumstöd till dina anställda. Deel kan också hantera personalförmåner, skatter, pensioner och andra avgifter samtidigt som du kan vara fri från bekymmer genom att betala en massbetalning.

Den globala anställningsverktygssatsen låter dig beräkna anställningskostnader baserat på platsen för att göra det bästa affärsdraget. Med lokaliserad data gör det introduktionsprocessen snabbare för dig. Denna plattform kan även användas för dokumenthantering.

  Hur avslutar jag mitt Instacart Shopper-konto

Dessutom förenklar Deel löneadministrationen med sitt interna löneteam. Det hjälper också med kostnadsspårning och en riskfri offboardprocess.

Multiplikator

Låt Multiplier agera som den primära arbetsgivaren för dina anställda och hantera dem effektivt. Nu kan du anställa globala talanger utan att skapa affärsenheter i alla länder där du vill anställa anställda.

Genom att bli din partner samarbetar Multiplier med utländska arbetstagare lagligt och effektivt för att fungera som deras lagliga arbetsgivare. Du behöver inte oroa dig för lokala lagar om skatt och arbete eftersom den här plattformen hanterar löner, förmåner, utgifter och skatter.

Du kan också använda den för att skapa flerspråkiga, lokalt kompatibla kontrakt och ta hjälp av deras experter på plats för att hantera anställningsrisker. Det gör det också lättare att erbjuda anpassade och homogena förmåner till alla anställda.

Andra fördelar med den här plattformen inkluderar lönehantering i flera länder, hantering av utgifter och ersättningar, betalning för frilansare på språng och mer.

Avlägsen

Om du letar efter en pålitlig Employer of Record-tjänsteleverantör är Remote en av de bästa du kan få. Det erbjuder globala EOR-tjänster över hela världen. Om du vill anställa internationella medarbetare till ditt företag eller organisation har den här plattformen all infrastruktur och expertis du behöver.

Även om du har ett litet team, kommer Remote att erbjuda konkurrenskraftiga lokala förmåner till de anställda enligt lokala arbets- och skattelagar. Det hjälper dig också att erbjuda övertygande kompensationspaket, inklusive aktieoptioner, aktier, bonusar, betalda lediga tider och provisioner.

Du kan till och med ta hjälp av den här plattformens juridiska experter och HR-experter i din anställningsresa. Det gör också lönehantering, lokal skattehantering och förmånsadministration enklare. Du kan också anlita de bästa entreprenörerna genom denna plattform med enkel betalning och noll dolda avgifter.

Porlande

Programvara för global personalhantering Rippling har allt ett företag behöver för att driva och hantera en global arbetsstyrka från en enda plattform. Nu vill du sömlöst anställa, hantera och betala talanger från olika länder.

Med dess hjälp kan du slutföra introduktionsprocessen för anställda och entreprenörer på mindre än två minuter. Det blir också lättare att betala de anställda i deras lokala valutor utan att behöva vänta på konvertering och överföring.

  Systemet kan inte hitta den angivna filen (fel)

Rippling kan också förena alla dina system och låter dig hantera HR, IT och ekonomi från ett system. Det automatiserar också det globala efterlevnadsarbetet så att du inte behöver spendera timmar på att förstå lokala lagar på globala platser.

Dessutom kan du använda den för att automatiskt skicka in skatter för dina anställda, synkronisera HR-data med löneprogramvara, betala varje anställd i lokal valuta, avlasta löneuppgifter och få alla anställdas datarapporter.

Hastighet Global

Vill du utnyttja kraften i global talanganställning? Med hjälp av Velocity Global EOR-tjänsten kan du snabbt bygga upp ett globalt team som uppfyller kraven. Oavsett om det är introduktion, efterlevnad av löner eller förmåner, det förenklar processen för dig och gör hanteringen av team över gränserna sömlös.

Velocity Global erbjuder sina tjänster i alla delstater i USA utom Alaska och totalt 185+ länder i världen. Om du vill att dina anställda ska flytta kan den här lösningen hjälpa dig att behålla din personalstyrka intakt. Immigrationsexperterna hos Velocity Global sköter allt pappersarbete, och du behöver bara sätta in en signatur.

Det hjälper dig också att erbjuda konkurrenskraftiga fördelar till dina anställda för att behålla talang på den nutida marknaden. Med hjälp av denna programvara kan företag också se till att de anställda får korrekta betalningar i tid.

FoxHire

Företag som vill utöka sina möjligheter bör välja EOR-tjänsten som erbjuds av FoxHire. Med dess hjälp kan du hitta och anlita vilken entreprenör som helst i alla 50 delstater i USA. Det tar ansvar för ersättning, arbetslöshet, ersättningar eller risker så att du kan fokusera på din verksamhets tillväxt.

Denna enkla mjukvara låter dig slutföra onboarding av nya teammedlemmar med några få klick. Gränssnittet för denna plattform är lätt att använda. De anställda kan enkelt skicka in tidsrapporter för fakturor som FoxHire kommer att verifiera innan de gör betalningarna.

Dessutom täcker denna plattform ersättning, förmåner och relevanta försäkringar. Det ger till och med fulla fördelar för alla entreprenörer. När det gäller att upprätthålla efterlevnad följer lösningen bästa praxis för kundkontrakt, anställningskontrakt, IRS-efterlevnad, immigrationsauktorisering och DOL rådande lön.

Slutord

Att hantera en arbetsstyrka i olika länder är inte lätt för något företag. EOR-tjänsteleverantörer gör dessa utmanande uppgifter enklare för dig. Nu när du känner till de bästa Employer of Record-lösningarna kan du välja vilken som helst för dina affärsbehov.

Kolla sedan in löneprogram för nystartade till medelstora företag.