50+ bästa PC-spel utan grafikkort 2023 – (Topplista Windows)

Letar du efter bästa PC-spel utan grafikkort? Nuförtiden gillar var och en av oss att spela tv-spel. Eftersom de är en fantastisk stressavlastare. Konsoler som Playstation och Xbox är dedikerade enheter för spel. Dessa ger användarna en av de bästa upplevelserna. Men alla kan inte köpa en dedikerad enhet för speländamål bara de kan spela PSP-spel med tredje mjukvara. Det är då PC kommer till undsättning. Eftersom vi enkelt kan spela spel på PC också, är det också allmänt tillgängligt i allas hus.

Det finns en viss myt som går runt att du behöver ett grafikkort för att spela spel på en PC. Det är inte helt sant. Ja, ett grafikkort kommer att öka kvaliteten på spelet och grafikkortet. Men det är inte obligatoriskt. För vissa spel är det, inte alla för dem. Man kan fortfarande spela spel på en PC utan grafikkort. Det betyder att om du har en PC med standardkonfiguration så kan du spela spel på den också.

Idag kommer vi att representera bästa spel för PC utan grafikkort. Under skapandet av listan har vi betonat gameplay, funktioner, kompatibilitet och andra funktioner som ger den bästa upplevelsen. Rankingen ges också enligt det. Vart och ett av dessa spel kommer att vara ganska effektivt på en vanlig PC utan grafikkort. Navigera enkelt till någon av dem genom följande lista:

Bästa utan grafikkortsspel för PC.

 • Assassin’s Creed.
 • Need For Speed: Höga insatser.
 • Need for Speed ​​underground.
 • GTA Vice City.
 • GTA San Andreas.
 • Max Payne.
 • Kontrollera komplett tabell
 • 1. Assassin’s Creed.

  Assassin’s Creed är ett av de mest populära spelen som inte kräver något grafikkortsstöd för att spela. Ändå ger detta interaktiv grafik.

  Det är ett äventyrsspel, och det ger dig mycket nyfikenhet när du slutför sina uppdrag, och nästa utmanande uppgifter är spännande. Detta spel släpptes för Windows, PS3 och Xbox. Huvudpersonen i spelet är Desmond Miles.

  2. Need for Speed ​​High Stakes.

  Need for Speed ​​är ett annat populärt racingspel, och vi kan spela detta utan ett grafikkort. Dessa spel ger dig mycket glädje i racing. I det här spelet tävlar din racerbil med andra i mycket hög hastighet.

  Spelet ger attraktiva scener av vägar, kullar, skogar, etc. Det ger också den virtuella upplevelsen av att köra bilen, och du kan också öka eller minska hastigheten på ditt fordon för att tävla med fienden. Prova det en gång och se resultatet.

  3. Need for Speed ​​Underground.

  Need for Speed ​​Underground är en annan förenklad version av Need for Speed, som också kan spelas utan något grafikkort. Det här spelet ger dig attraktiva scener med stadsvägar, tunnelbanevägar och skogar.

  I det här spelet måste du vinna loppet för att öka ditt rykte, och i slutändan kan du utmana professionella åkare att njuta av roligare. Detta spel ger dig fantastisk grafik med attraktiva färger och design. Du gillar det här spelet.

  4. GTA Vice City.

  GTA Vice city är ett annat populärt spel bland barn. Det är ett äventyr som erbjuder dig olika typer av uppdrag att slutföra. I det här spelet är du fri att röra dig var som helst, och du kan ta allt från stadsbilen, vapen, bussar, lastbilar, etc.

  Spelet erbjuder dig också olika fusk för att göra det enklare när du har problem. Detta spel är baserat på historien om en tjuv som kan göra vad som helst för pengar. Spelet ger dig attraktiv grafik med olika scener.

  5. GTA San Andreas.

  GTA San Andreas är det mest kända PS2- och PC-spelet, som laddats ner tusentals gånger av PC-användare. Dessa spel ger dig attraktiv grafik, sedan Vice City och den större världen att utforska. Det tillåter aktivering av olika fusk som ingen polis, vapen, flygande bilar, hälsa, etc.

  Du kan utföra olika uppdrag och vinna olika summor pengar. Spelet ger dig roligare när polisen är bakom dig, och du måste fly från polisen med olika knep. Prova det när du glömmer allt efter att ha spelat det.

  6. Max Payne (Serie).

  Max Payne är ett annat äventyrsspel. Spelet ger dig bakgrundsmusik av bästa kvalitet, attraktiv grafik och många olika uppdrag med olika utmaningar. Berättelsen om en detektiv som måste sortera olika uppdrag för att hitta olika ledtrådar för att slutföra uppgiften.

  Huvudpersonen i spelet är Max Payne. Spelet erbjuder dig olika typer av vapen och kulor. Det erbjuder också olika scener av skuggor och ljus i området för brottslingar.

  Här är några fler tillgängliga spel som kan spelas utan grafikkort.

  PC-spel utan grafikkort

  Lista över PC-spel utan grafikkortCounter Strike-serienCall of Duty-serienAge of Empires 1-3Project IGI 1-2Freedom FightersPrince Of Persia: Sands Of Time SeriesPortal 1 & 2EA Cricket 07FIFA 14Need For Speed-serienMafia – The City Of Honle HeMedal-serien, Totalt i Honle, Medalfield AssaultMinecraftWarcraft SeriesGunpointBurnout: ParadiseHalf-Life 2Delta Force Black Hawk DownRome Total WarMedal of Honor SeriesThe Incredible HulkFar CryHitman: Blood MoneyDeadpoolSniper Elite 1 & 2Pro Evolution SoccerThimbleweed ParkHearthstonePlantsTo 4H ZombiesTo BretalPlants to Bretal achSubnauticaDonut CountyReturn of the Obra DinnStar Control: OriginsTotally Accurate BattlegroundsCrossCodeCelesteDUSKPrototyp 1 & 2

  Sammanfattningsvis hoppas vi att du gillar den här listan över bästa utan ett grafikkort för PC. Dela dessa spel med dina vänner också. Berätta också för oss ditt favoritrite PC-spel i kommentarerna nedan så att vi också kan lägga till dem i listan.