5 Skyrim Together Reborn värdserver för smidigt spel

Spread the love

Om du är någon som noga följer Bethesdas speluniversum, kommer du att vara medveten om spelarnas väntan på ett visst multiplayer-spel i deras spellista.

Genom att ta stafettpinnen i sina händer bestämde sig samhället för att skriva om koden för Skyrim Together och födde Skyrim Together Reborn.

Denna speciella mod har varit i aktiv utveckling under de senaste 5 åren och vad du ser nu är en fullständig version av det efterlängtade spelet – Skyrim Together Reborn.

I det här inlägget kommer vi att prata om Skyrims nya mod, dess mål, dess funktioner och hur det kommer att gynna dig att få en värdserver för den.

Så låt oss hoppa direkt till det och komma till det direkt.

Introduktion till Skyrim Together Reborn

Skyrim Together Reborn är en flerspelarversion av spelet Skyrim Together. Du kan nu ladda ner spelet gratis och spela det med upp till 6-8 spelare.

Spelets handling kretsar kring spelets huvudkaraktär – Dragonborn, vars enda syfte är att besegra och döda Alduin, världsätaren som förutspås göra slut på världen.

⚠️ Obs: Du behöver versionerna 1.6x – Skyrim Special edition eller Skyrim Anniversary edition på Steam för att kunna spela modden, eftersom den bara fungerar på dessa två versioner. Om du använder version 1.5x måste du uppdatera ditt spel.

Gameplay

Spelet av Skyrim Together äger rum i de nordiska länderna Skyrim, den nordvästra provinsen Tamriel, 200 år efter händelserna i Oblivion. Ge dig ut på ett uppdrag med dina lagkamrater för att besegra världsätaren Alduin och rädda världen.

En av jättarna i spelindustrin, detta spel är känt för sina spännande uppdrag, fängslande världsbyggnader och fantastiska strider. Nu när det här spelet är tillgängligt för PvP kan du också ge dig ut på uppdrag med dina vänner.

Några av de många saker du kan göra i detta kritikerrosade spel inkluderar:

 • Arbeta tillsammans i team för att ta ner Alduin
 • Ge dig ut på nya uppdrag och utforska olika världar
 • Håll regioner som ett lag
 • Bygg dina färdigheter och teamstyrkor med utmaningen för lätt passning

Du kan också gå till inställningar och slå på PvP-läget för att slåss med en medspelare. Du kan också välja PvE-läget om du vill bekämpa fiender tillsammans som ett lag.

  De bästa 50 originalserierna och filmerna från Netflix att titta på

Målet är att hålla så många regioner som möjligt, få så många färdigheter och döda så många fiender som möjligt utan att bli dödade. Det här spelet har en chattfunktion som hjälper dig att hålla kontakten med andra spelare.

En cool funktion är det anpassade modalternativet som låter dig spawna dig till toppen av fienderna runt dig och ändra inställningarna enligt dina preferenser.

Om du tar ett steg längre kan du gå till serverinställningar och välja att spela med spelare som har en liknande mod som du. Sammantaget finns det många möjligheter för nyare funktioner och uppdateringar att komma i framtiden.

Mål

Huvudsyftet med det här spelet är att slå sig ihop med dina vänner och ge dig ut på ett äventyr i jakten på den onde Alduin och förhindra honom från att förstöra världen.

Ni kommer att slutföra olika uppdrag och uppdrag tillsammans i olika länder, så det är viktigt att utnyttja dina lagmedlemmars styrkor och avsluta dem ordentligt.

Ytterligare funktioner och uppdrag

Eftersom detta modderade spel fungerar mycket bra med Skyrim Special Edition kan du njuta av samma uppdrag och funktioner + ytterligare, och de inkluderar:

 • Skärmutrymmesreflektioner
 • Nya vatten och snöshaders
 • Remastrad konst och effekter
 • Dynamisk djup av fältet
 • Alla officiella tillägg – Dawnguard, Hearthfire och Dragonborn

Du kan spela PC-mods på konsoler. Detta innebär att du sömlöst kan uppleva nya världar, karaktärer, rustningar, vapen och miljöer.

Skyrim Together Reborn kommer också med frekventa säkerhetskorrigeringar och uppdateringar, vilket ökar spelets sympati.

Systemkrav

Liksom alla andra spel har Skyrim Together Reborn några minimisystemkrav för att köra spelet smidigt på din dator. Låt oss ta en blick på dem:

 • Bit: 64-bitar
 • OS: Windows 7/8.1/10
 • Processor: AMD Phenom II X4-945/ Intel Core i5-750
 • Minne: 8 GB RAM
 • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 470 1GB/AMD Radeon HD 7870 2GB
 • Pixel Shader: 5.0
 • Vertex Shader: 5.0
 • Diskutrymme: 12 GB

Läs också: Bästa spelwebbläsare för professionella spelare

Varför behövs värd för Skyrim Together Reborn?

Eftersom det här projektet är en mod och ett spel med öppen källkod kan flera personer göra ändringar i modden och bidra till spelet. Detta stora beroende av gemenskapen lämnar också en chans att sårbarheter kommer in i ditt system.

Det är en av huvudorsakerna till att du behöver en värdserver för Skyrim Together Reborn. En annan huvudorsak till att du behöver en värdserver är multiplayer-läget, som låter dig spela spelet med flera personer.

  Hur man skriver ut i Word för att lämna utrymme för en hålslagning

Dessutom kommer användningen av en värdserver för Skyrim Together Reborn att hjälpa dig att:

#1. Ha en säker server

En dedikerad server för Skyrim Together Reborn kommer att förhindra skadlig programvara, DDoS och andra skadliga attacker och virus på din dator. Du kan spela flerspelarläget utan att behöva oroa dig för en systemkrasch som initieras av en hacker.

#2. Har mer lagringsutrymme

Eftersom detta spel är öppen källkod och tillåter mods av communitymedlemmar, får det också regelbundna uppdateringar och buggfixar baserat på användarfeedback. Som ett resultat kommer du att behöva mer utrymme för att lagra dina framsteg och konfigurationer.

Dedikerade servrar ger dig extra utrymme för att lösa problemet åt dig.

#3. Undvik spelkrascher

En värdplattform ger också möjligheten att hantera hög trafik av spelare. Den har en säker anslutning, vilket säkerställer att du inte upplever några fördröjningar när du spelar spelet.

#4. Värd för flera spel

Om du är en vanlig spelare kan du använda samma server för att växla mellan andra spel på din PC. Det är dock viktigt att se till att värdplattformen tillåter just de spel du vill byta till.

Med det sagt är det äntligen dags att gå igenom Skyrim Together Reborn-värdservrarna som kommer att göra din spelupplevelse så mycket bättre.

GTX

Känd som en värdplattform med ett kraftpaket av funktioner, GTX är värd för över 2500 Skyrim Together Reborn-spelservrar över hela världen.

Det är en av de mycket använda spelvärdtjänsterna som finns tillgängliga och låter dig vara värd för flera andra spel, som du kan välja att byta till när som helst.

Här är några av de många anledningarna till varför GTX-användare är nöjda med sin tjänst:

 • 24/7 support
 • DDoS-skydd
 • Världsomspännande täckning
 • Offsite säkerhetskopior
 • Företagshårdvara

GTX stöder också alla kartor i spelet, och det fortsätter att lägga till nya direkt efter releasen.

XgamingServer

En annan bra tjänst som låter dig vara värd för Skyrim Together Reborn på deras server är XgamingServer. Från dedikerat RAM, CPU och lagring till automatiserade molnsäkerhetskopieringar, dessa funktioner representerar bara toppen av isberget för denna värdplattform.

Det ger dig full kontroll över servern och definierar inte hur många spelautomater som helst. Servrarna har en kontrollpanel baserad på en pterodactyl och innehåller MYSQL-databaser, en mod-hanterare och mycket mer.

När du använder den här tjänsten kommer du också att uppleva lägre ping när du spelar spelet.

Citadel-servrar

Du kan själv hosta Skyrim Together Reborn på Citadel-servrar med installation inom några minuter efter ditt köp. Denna värdtjänst är ett framstående namn i branschen och erbjuder några av de bästa funktionerna, till exempel:

 • Mycket anpassad Tcadmin kontrollpanel
 • Avancerat DDoS-skydd
 • Integrerad säkerhetskopiering
 • Stöd för alla de senaste mods
 • Anpassade startparametrar
 • Möjlighet att byta plats när som helst
  Hur man lägger till lokala filer till Spotify

Det ger dig också aktuella serverstatusrapporter och tillgång till verktyg från tredje part som kommer att vara praktiska även när du spelar spelet.

Effektivisera servrar

Streamline-servrar finns på 22 olika platser och låter dig effektivisera din spelupplevelse på riktigt. Den har obegränsade spelautomater och omedelbar installation så att du kan börja spela inom några minuter efter ditt köp.

Alla deras servrar är säkra och erbjuder lagg och ping-fritt spel. Du kan också installera tillägg till dina servrar via deras mod manager om du vill ha mer funktionalitet.

Med fullständig tillgång till deras kontrollpanel är detta en fantastisk värdplattform för spelare som letar efter en snabb och säker spelupplevelse samtidigt som de har full kontroll över de tillgängliga resurserna.

PingPerfect

Som namnet antyder tillhandahåller PingPerfect servrar som hjälper dig att undvika höga pinghastigheter på spel med flera spelare. Denna värdplattform kommer med en bukett av funktioner och är en världsomspännande leverantör av spelserveruthyrning.

Eftersom PingPerfect tror på flexibilitet låter den dig komma åt dess kontrollpanel från skrivbordet och mobiltelefonen via mobilappen.

Den har en massa fantastiska funktioner, såsom:

 • Instant Server Setup
 • Fullständigt säkerhetskopieringssystem
 • Gratis debranding
 • FTP/filbläddrare
 • Företagshårdvara
 • DDoS-skydd

Denna plattform tillåter också omedelbar spelbyte, så att du enkelt kan byta till ett annat spel när du vill.

Slutord

Nu när Skyrim Together Reborn äntligen är tillgänglig kan du ladda ner modden och njuta av en multiplayer-upplevelse i ditt mycket älskade spel.

Ovanstående servervärdalternativ kommer att höja hela din upplevelse och lyfta den tunga bördan från din dators axlar.

För att inte nämna, du skulle göra en stor tjänst för din personliga information och känsliga data eftersom dessa värdplattformar tillhandahåller säkerhetsfunktioner på toppnivå.

Kolla sedan in dessa fantastiska värdalternativ för Frozen Flame-server.