5 bostadsfullmakter för att effektivisera ditt tillvägagångssätt

Nuförtiden är multiredovisning ett begrepp som är välkänt för både företag och privatpersoner. Oavsett om det är en liten e-handelsspelning eller en byrå som hjälper till att växa kunders konton på sociala medier, har multi-redovisning blivit en viktig färdighet. Företag kan använda multi-redovisningsverktyg för att hantera en rad dagliga operationer, från kundservice och marknadsföring till analys.

Individer jonglerar ofta med flera onlineidentiteter för personliga och professionella syften, och upprätthåller olika sociala medieprofiler för nätverkande och hobbyer.

Vissa försiktighetsåtgärder måste dock vidtas för att undvika att dina konton begränsas eller blockeras. För detta utrustar de flesta av jonglörerna med flera konton bostadsfullmakter. Oavsett om det här är första gången du tittar in i världen av multi-redovisning och bostadsfullmakter, eller om du är gammal och letar efter de bästa alternativen, finns det mycket att vinna på att se vad som finns där ute.

Vad är hantering av flera konton?

Multi-accounting hjälper till att skapa och hantera flera konton, undvika geografiska begränsningar och köra A/B-tester. Detta kan handla om att upprätthålla individuella sociala mediekonton för varje varumärke eller skapa e-handelskonton för varje region.

Varför är fullmakter nödvändiga?

Hantering av flera konton är en viktig praxis, men det kan finnas vissa svårigheter när du jonglerar med flera konton. Anti-bot-verktyg flaggar ofta användare med flera konton i sina försök att förhindra bot-spam, liksom verktyg som CAPTCHA.

Alternativt, för användare som vill hantera flera konton för att kringgå geografiska begränsningar, går det inte att skapa ett nytt konto. Proxyer är nödvändiga för att komma åt innehåll som endast är tillgängligt i specifika regioner.

Vilken typ av proxy är bäst?

Det finns otaliga typer av proxyservrar för nästan varje användningsfall, men när det kommer till multi-redovisning är det bästa alternativet som erbjuder ett optimalt pris-till-värde-förhållande bostadsproxy.

Bostadsproxies är nätverk av riktiga IP-adresser som användaren kan använda för att förbättra sin integritet online, komma åt geografiskt begränsat innehåll eller hantera flera konton. Eftersom IP-adresserna är riktiga och ofta kopplade till fysiska platser är de svåra för antibotprogram att upptäcka.

1. Smartproxy

Smartproxy är en tjänst som kommer med ett enormt utbud av proxyservrar och webbskrapor med flexibla prenumerationsplaner.

Smartproxys proxy för bostäder pool erbjuder över 55 miljoner etiskt anskaffade IP-adresser för bostäder från 195+ platser över hela världen. Smartproxy erbjuder också gratis avancerade inriktningsalternativ, inklusive stads-, delstats- och landsnivå. Smartproxy har en ganska imponerande 99,47 % framgångsfrekvens för de mest populära målen online, vilket betyder att du kommer att vara bra att gå ut ur porten nästan varje gång, och den gör också anspråk på de snabbaste proxyservrarna på marknaden; ungefär 500 ms.

Tjänsten i sig är överkomlig, från 8,50 USD per GB för alternativet Pay As You Go, vilket är perfekt för engångsprojekt. Du kan spara upp till 58 % rabatt när du väljer större planer. Det bästa med Smartproxys priser är dock att det kommer med en 14-dagars pengarna-tillbaka, så det är verkligen liten risk om du skulle ändra dig.

Om du är ny på att konfigurera flera konton och använda proxyservrar kan vissa aspekter av detta användningsfall verka som raketvetenskap. Smartproxy syftar dock till att åtgärda detta genom att tillhandahålla teknisk support dygnet runt, en rad utvecklarvänliga dokumentationsalternativ, och en lättanvänd instrumentpanel. Det finns också en snabbstartsguide om du behöver hjälp med att lista ut allt.

Smartproxy har en självbetjäningsinstrumentpanel som du kan använda för att se all information som du kan behöva på ett ögonblick, inklusive trafikanvändning och toppmål. Utöver detta kan proxyservrar för bostäder integreras med olika tredjepartsverktyg, som du kan använda för att förbättra din upplevelse av flera konton ytterligare.

Mellan dess rimliga priser och rikedom av funktioner är Smartproxy ett bra alternativ för nästan vem som helst. Ge det ett försök idag, och få upp till 50 % rabatt på alla sina bostadsfullmakter.

2. Oxylabs

Oxylabs är en onlinetjänst som tillhandahåller proxyservrar, scraper-API:er och datauppsättningar till dem som behöver dem. Detta inkluderar naturligtvis bostadsfullmakter som är bra för multiredovisning.

Oxylabs kommer med ett stort utbud av olika IP-adresser för bostäder, som det hävdar är världens största etiska proxynätverk. Rent praktiskt betyder det att Oxylabs kommer med över 100 miljoner olika IP-adresser för bostäder som du kan använda för multi-redovisning.

Dessa IP-adresser för bostäder kommer från 195 platser runt om i världen, vilket innebär att du kommer att kunna använda Oxylabs för att undvika geografiska begränsningar nästan var som helst. Detta förstärks ytterligare av Oxylabs exakta inriktningsverktyg.

Oxylabs prissättning börjar på $10 per GB för sin pay-as-you-go-plan, även om detta blir billigare om du prenumererar på dess större planer, till exempel $99 per månad för en 11 GB-plan.

Oxylabs tillåter obegränsade samtidiga sessioner, såväl som 24/7 support, vilket är bra om du är orolig för eventuella problem som kan uppstå med nätverket.

3. SOAX

SOAX är en dataextraktionsplattform som även kommer med proxytjänster. Om du letar efter ett proxyalternativ för bostäder som gör att du enkelt kan använda flera konton, så är detta ett bra alternativ för just det.

Med över 41 miljoner olika etiskt anskaffade proxyplatser kommer SOAX med ett anständigt utbud av alternativ att välja mellan när det kommer till sina IP-adresser. Du kommer också att upptäcka att SOAX kommer med obegränsade samtidiga sessioner, samt 99,9 % drifttid, vilket är bra om du är orolig för störningar eller driftstopp.

SOAX kommer inte med någon pay-as-you-go-plan, även om dess billigaste 15 GB-plan bara är $99 per månad. Du kan ge dessa planer en provkörning för endast $1,99, vilket är en bra utgångspunkt, men det minskar dess flexibilitet något på detta sätt.

4. Webshare

Webshare är en tjänst som erbjuder proxyservrar som kommer med ett gediget utbud av alternativ för dig att välja mellan. Utöver proxyservrar erbjuder Webshare även proxyservrar för bostäder.

Webshare har över 30 miljoner olika IP-adresser som du kan använda för att komma åt innehåll över hela webben, från över 195 olika länder. Detta ger dig det utbud av alternativ som du hoppas få från en tjänst som denna.

Det som skiljer Webshare från sina konkurrenter är utbudet av olika prisalternativ som du får. Webshare börjar med sin $7,00 per månad plan, som ger dig 1 GB bostadsproxy att arbeta med.

5. Ljusa data

Ljusa data är ett proxynätverk och webbdataskrapningsföretag som tillhandahåller många olika tjänster, inklusive proxytjänster för bostäder.

Bright Data kommer med över 72 miljoner IP-adresser för bostäder, som du kan rikta in dig på efter land, stad, postnummer och mer. Servern har en framgångsfrekvens på 99,9 %, såväl som en mängd andra funktioner som 24/7 support, en proxy-instrumentpanel och mer.

Bright Datas pay-as-you-go-plan börjar på 10,50 $ per GB, även om detta pris sjunker något när du når de större månatliga planerna.

När det kommer till integration har Bright Data några solida alternativ där också, med dokumentation för utvecklare och tredjepartsstöd för mjukvaruintegrering. Bright Data fungerar också med de flesta populära programmeringsspråken, vilket gör det enkelt att ställa in och integrera oavsett din situation.

Hitta den bästa bostadsproxyn för dina behov

Som du kan se finns det gott om alternativ för att hitta en bostadsproxy av god kvalitet som inte bryter banken. Oavsett om du letar efter något du kan prova med ett pengar-tillbaka-alternativ, eller helt enkelt en proxy med oslagbar stabilitet för dina behov av flera redovisningar, borde du ha hittat en leverantör som matchar dina behov.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.